Iskati ljubezen ali ne?
He he, to pa še kako velja! Pred leti, ko sem se začel zavedati, da sem obtičal v polomljenem zakonu in se začel ozirati preko plota za predstavnicami ženskega spola, so se kar naenkrat začela odpirati vrata. Sodelavka mi je tedaj dejala, da sem kot kakšen živalski samec, ki v času gonjenja oddaja poseben vonj, ki privlači samice…in prišla je tudi tista prava!
Znat je treba izlocit zrnje od plev in bit potrpezljib, morda spremenit oglas da bo bolj inovativen. Edino ce pricakujes da ti bo princ padel v narocje prvih pol ure ko se bos logirala na portal. Kar je nerealno. Prijava na portal ni kot vklop carobnega gumba ki to bo prinesel partnerja na pladnu. Preprosto ne verjamem da se ne da najt. Poznam prevec parov ki so se nasli na tak nacin, celo zivijo skupaj ipd. Ce si izbircna metka, ne bos spoznala ne na portalu ne v zivo.
To ti misliš. Jst sem že takoj ugotovil, da pišeš iz izkušenj, če ne niti ne bi tok na hard zagovarjala takšen način spoznavanja. Se ti je pač ukenjalo naletet na enga normalnga tipa, big deal. Itak pa, nimamo vsi enakih kriterijev, mene povprečne punce ne zanimajo, tudi če je normalna, je na koncu še vedno samo normalna, torej nič posebnega…
Ah, daj no! Kaj pa Sadni ve, saj mu je vendar pod častjo, da bi šel na kak tak portal, saj ne ve, kako je v resnici! Mwahaha!
To ti misliš. Jst sem že takoj ugotovil, da pišeš iz izkušenj, če ne niti ne bi tok na hard zagovarjala takšen način spoznavanja. Se ti je pač ukenjalo naletet na enga normalnga tipa, big deal. Itak pa, nimamo vsi enakih kriterijev, mene povprečne punce ne zanimajo, tudi če je normalna, je na koncu še vedno samo normalna, torej nič posebnega…[/quote]
A potem je zapecala tipa tam gor? Sem mislila, da je samska, ker je vedno tako tečna :).
To ti misliš. Jst sem že takoj ugotovil, da pišeš iz izkušenj, če ne niti ne bi tok na hard zagovarjala takšen način spoznavanja. Se ti je pač ukenjalo naletet na enga normalnga tipa, big deal. Itak pa, nimamo vsi enakih kriterijev, mene povprečne punce ne zanimajo, tudi če je normalna, je na koncu še vedno samo normalna, torej nič posebnega…[/quote]
A potem je zapecala tipa tam gor? Sem mislila, da je samska, ker je vedno tako tečna :).[/quote]
Itak, da je samska. Pa verjetno še vedno visi po teh portalih, haha
najprej suhi trening:
– nastavljaj se, da vidiš kaj splo pritegne tipe
– ko dobiš nabor zainteresiranih, pa “išči”
[sub]kaj sem pameten, anede[/sub]
Forum je zaprt za komentiranje.