Iskati ljubezen ali ne?
Here we go again…[/quote]
Odvisno od ženske. Simpatične in privlačne se lahko kar prepustijo, ker bodo sigurno najdene. 🙂
Tiste ta druge, pa se morajo tudi same malo potruditi in pristopiti do kakšnega moškega.[/quote]
Točno tako. Lepa bo takoj najdena. Grda bo morala pa več truda vložiti. Lepa je lahko neumna, lena, nesposobna. Najdena bo. Grde pa morajo sigurno še kaj več truda vložiti: biti prijazne, materinske, znati kuhati, biti delovne. Potem je še kaj upanja.
Odvisno od ženske. Simpatične in privlačne se lahko kar prepustijo, ker bodo sigurno najdene. 🙂
Tiste ta druge, pa se morajo tudi same malo potruditi in pristopiti do kakšnega moškega.[/quote]
Točno tako. Lepa bo takoj najdena. Grda bo morala pa več truda vložiti. Lepa je lahko neumna, lena, nesposobna. Najdena bo. Grde pa morajo sigurno še kaj več truda vložiti: biti prijazne, materinske, znati kuhati, biti delovne. Potem je še kaj upanja.[/quote]
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8151684,8402850#msg-8402850
Žene neće nikad biti ravnopravne s muškarcima sve dok ne iziđu na ulicu
ćelave i s pivskom trbušinom a da su pritom i dalje uvjerene da se dopadaju suprotnom spolu.
Jaz sem ga našla na enem portalu. Bilo mi je dolgčas in sem se pač prijavila, da malo klepečem in da vidim kaj vse se najde tam gor. Point je v tem, da sem JAZ klikala tiste moške, ki so imeli meni zanimiv opis. In da so lepo zgledali na slikah. Jaz svoje nisem dala gor…in tako sem si dopisovala nekaj časa potem pa izbrala:) in voila zdaj imam najlepšega, najboljšega naj naj naj tipa in bodočega moža:) se najde…
Verjamem ja…
Pač…zadnja inštanca je samohvala na nekem forumu, kako si oh in sploh.:)[/quote]
glede na tvoje objave mora biti še kaj bolj zadnjega … npr “kitajski sindrom” ☺
To ti misliš. Jst sem že takoj ugotovil, da pišeš iz izkušenj, če ne niti ne bi tok na hard zagovarjala takšen način spoznavanja. Se ti je pač ukenjalo naletet na enga normalnga tipa, big deal. Itak pa, nimamo vsi enakih kriterijev, mene povprečne punce ne zanimajo, tudi če je normalna, je na koncu še vedno samo normalna, torej nič posebnega…[/quote]
Sadni, v čem pa si ti tako poseben in nadpovprečen? :)))
Tradicionalisti ste vsi, ki zagovarjate koncept klasične zveze.
Živi ga kakopak nihče od vas ne, saj resna zveza in visenje na forumu cele dneve ne gre skupaj.[/quote]
Vsak lahko živi po svojem lastnem konceptu zveze, če sta oba snovalca zveze eden z drugim zadovoljna.
In vsak pač tupi svojo filozofijo, tako da ne vem, kakšna je sociološka definicija tradicionalne in moderne zveze, če smo menda vsi inidvidualisti? 😉 To je načeloma vseeno, kako nekdo živi z nekom, če nimata otrok. če pa imata otroke, pa je zame tudi relavantno, negele na poimenovanje, kako pričajo sociološke in psihološke študije, kaj naj bi bilo optimalno za zdrav razvoj otroka. Me zanima tvoja intepretacija moderne družine?
Forum je zaprt za komentiranje.