Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

In ti trdiš, da mene nekaj matra? Hahaha!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ja saj točno to je….

Saj pravim primož mora porihtat ignore funkcijo da sploh ne kaže prispevkov ljudi ki jih lahko daš na ignore….

To bi blo idealno.[/quote]
Jup, samo imam občutek, da bi si potem takšni, kot so matjažko in podobni odvzeli življenje ( on je tud she, jajc itak nima ).

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ja saj točno to je….

Saj pravim primož mora porihtat ignore funkcijo da sploh ne kaže prispevkov ljudi ki jih lahko daš na ignore….

Jup, samo imam občutek, da bi si potem takšni, kot so matjažko in podobni odvzeli življenje ( on je tud she, jajc itak nima ).[/quote]In to, da se posmehujeta nekomu, vama je nek konstruktiven komentar na temo? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ja saj točno to je….

Mogoče res idealno, ne pa realno. 🙂
V realnosti ne moremo tako zlahka manipulirati, da bi se nam dogajalo le tisto, kar nam ustreza in bi srečevali le tiste ljudi, ki se strinjajo z nami.

To sm jst že zdavnaj Robiju težila pa je rekel, naj preprosto preskočim njegove poste.

ja saj točno to je….

Mogoče res idealno, ne pa realno. 🙂
V realnosti ne moremo tako zlahka manipulirati, da bi se nam dogajalo le tisto, kar nam ustreza in bi srečevali le tiste ljudi, ki se strinjajo z nami.[/quote]
Ti očitno ne razumeš, da si se na forumu na nek način prisiljen pogovarjati z nekom, dokler vidiš njegove prispevke, provokacije, kako te želi osmešit pred ostalimi, ga boš težko ignoriral. V realnosti si predstavljaj eno nevzgojeno opico, ki ti cel čas skače pred nosom, pa čeprav si ji že 100krat dopovedal naj spiz.di stran.

V realnosti se jaz sploh ne bi pogovarjal z njimi, obenem mi tudi noben ne bi upal pisnit nič. Na forumu ti je pa lahko vsak pajac pameten, če hoče. Big difference 🙂

To sm jst že zdavnaj Robiju težila pa je rekel, naj preprosto preskočim njegove poste.[/quote]
Tako bi “svet” postal prelep in bi potem imeli toliko večje težave v reali, če bi se tako slepili. Bodite hvaležni, da ni teh funkcij. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da je bolj to problem, ker se ob tej “opici” še sam začneš obnašati podobno in se spuščaš na “opičji” nivo. Ker pa pri sebi ne maraš takšnega obnašanja, pa praviš, da je “opica” kriva, da si jo začel oponašati. In se potem prepirate kdo je večja “opica”. 🙂

Če sam nimam interesa z nekom komunicirati, me nobena “opica” in njeno skakanje ne more v to prisiliti.

Mislim, da je bolj to problem, ker se ob tej “opici” še sam začneš obnašati podobno in se spuščaš na “opičji” nivo. Ker pa pri sebi ne maraš takšnega obnašanja, pa praviš, da je “opica” kriva, da si jo začel oponašati. In se potem prepirate kdo je večja “opica”. 🙂

Če sam nimam interesa z nekom komunicirati, me nobena “opica” in njeno skakanje ne more v to prisiliti.[/quote]
Ti nič posebnega ne napišeš na forum, zato pa nimaš problemov z opicami. Povrhu vsega si pa še moderator in te zato pustijo pri miru, medtem, ko se v moje prispevke cel čas zaletavajo. Skratka, prihrani te tvoje psihološke analize za koga drugega, jaz sem prepameten za njih.

Nič posebnega ali nič žaljivega?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Do opic sem lahko tudi žaljiv, če mi paše. Sami ste si krivi za to 😉

In ja nič posebnega sem imel v mislih. Moji posti so zanimivejši od Robijevih, od Spiderja posti pa so še toliko bolj, kot moji. To pa gre nekaterim v nos, ker sami nimajo nič pametnega za povedat in je potem vsa pozornost usmerjena samo v enega uporabnika. Logično, potem se pa spravite nanj in ga provocirate, ker v resnici ste nezadovoljni sami s sabo in se zasekirate, ko gre nekomu malo bolje, kot gre vam. Nevoščljivi ste, namesto da človeka pohvalite, ga raje popljuvate. Daterjeva ne dolgo odprta tema nazaj dokaže mojo teorijo.

Točno tak je Sadni…. itak ne mine dolgo da dobimo replike od enih in istih ….. ampak jebat ga to je cena življenja saj zdaj bom kar dobro prakticiral ignore 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz nimam občutka, da gre tebi pri čemerkoli prav dobro, ker veliko jamraš. Saj napišeš kdaj kaj zanimivega, ampak takoj ko ti nekdo napiše kako repliko, postaneš žaljiv ali pa se pritožuješ čez to in ono oziroma tega in onega. Mogoče si samo domišljaš, da ti gre bolje od drugih, to pa zato, ker ti v resnici gre precej slabo?

Jaz nimam občutka, da gre tebi pri čemerkoli prav dobro, ker veliko jamraš. Saj napišeš kdaj kaj zanimivega, ampak takoj ko ti nekdo napiše kako repliko, postaneš žaljiv ali pa se pritožuješ čez to in ono oziroma tega in onega. Mogoče si samo domišljaš, da ti gre bolje od drugih, to pa zato, ker ti v resnici gre precej slabo?[/quote]

nevem da bi kdaj bil žaljiv do mene pa sem mu dostikrat repliciral 🙂 Mogoče pa je kaj na tebi…. sem pa ziher da Sadnemu gre bolje kot marsikomu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To sem pa tudi jaz. Samo ne vem, če je on s tem zadovoljen. 🙂

Saj veš, da je moje življenje dolgočasno. Nisem jebach, živim samo z eno žensko, ne varam in ne pecam drugih. Ne grabim kelnarc za rit…:)
Zato je moje življenje iz tvoje perspektive popolnoma nezanimivo in nič posebnega. 🙂

“Opice” pa raje sam pustim pri miru. 🙂

Ja no sej, vse kar ne ustreza vašemu življenjskemu stilu oz. ko vidite nekoga izživet vaše neizpolnjene sanje, ga je treba prec v drek potlačt. Zanimivo, da pa jaz npr. nikoli ne drezam v Robija, pa čeprav se mi njegovo življenje ne zdi ravno zanimivo.

Primanjkuje vam družbe v reali, če ne bi nas že zdavnaj dali na ignore. Spiderja boste pa še pogrešali 😉

Točno tak Sadni….

LOL

On bi s tem bil zadovoljen samo kaj ko ni res.

Exactly! 🙂

Pa ne se tolko jezit – jeza škoduje lepoti! 🙂

Exactly! 🙂

Pa ne se tolko jezit – jeza škoduje lepoti! :)[/quote]

Saj se ne sicer pa je dobro da se malo…. da ne izstopam po lepoti preveč ;)))))

Nobena skrajnost ni dobra! ;))

Je pa dobro malo jeze, če jo znaš prav sprostiti 😀

no pa se opravil gospodinjsko delo in sem spraznil pomivalni stroj! pa še nafilal sem ga po kosilu… pa še posesal….

Amazing Matkič

Lepo. 🙂 Da boš pustil dober vtis. Ker drugače ne boš zanimiv za ženske. :)))

Lepo. 🙂 Da boš pustil dober vtis. Ker drugače ne boš zanimiv za ženske. :)))[/quote]

Mislim, da nezanimiv postane, kakor hitro odpre usta. Najbolje, da če se dela mutastega, bo še največ dosegel pri ženskah. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close