Ignoranca do gospodinjskih del
Lepo. 🙂 Da boš pustil dober vtis. Ker drugače ne boš zanimiv za ženske. :)))[/quote]
haha nekateri ne rabimo puščat dobrega vtisa to sem bolj napisal da sem prišel spet ”on topic”
Zdaj mi je jasno zakaj si še nedolžen 🙂 kot kaže ti še biti mutast ne pomaga …..
Kaj to pišeš matjazkotu on ve najbolje kako ”not get laid” ….. ne ga zdaj motit pri uresničevanju njegovega paterstva ….
Lepo. 🙂 Da boš pustil dober vtis. Ker drugače ne boš zanimiv za ženske. :)))[/quote]
Mislim, da nezanimiv postane, kakor hitro odpre usta. Najbolje, da če se dela mutastega, bo še največ dosegel pri ženskah. :D[/quote]
Ena izmed opic se je že oglasila.
Mislim, da nezanimiv postane, kakor hitro odpre usta. Najbolje, da če se dela mutastega, bo še največ dosegel pri ženskah. :D[/quote]
Ena izmed opic se je že oglasila.[/quote]
In ti si komaj čakal, da se lahko zaletiš v njegov post, čeprav to očitaš drugim, a ne?
In ti si komaj čakal, da se lahko zaletiš v njegov post, čeprav to očitaš drugim, a ne?[/quote]
Druga opica se je oglasila.[/quote]
Hja, le kaj potem ti delaš v naši družbi?
Druga opica se je oglasila.[/quote]
Hja, le kaj potem ti delaš v naši družbi?[/quote]
Mogoče pa se tako, če si predstavlja, da so drugi opice, počuti pametnega. :))
Mogoče pa se tako, če si predstavlja, da so drugi opice, počuti pametnega. :))[/quote]
Tretja opica se je oglasila ! :D[/quote]
In ti si še vedno z nami! 🙂
Opciji sta samo dve: ali si tudi ti opica ali si pa mazohist.
En pa te res 😛
Morš mi prit pomagat 😀 ker če bodo vsi obupali ne bomo nikdar rešli ”debilizma” na tem forumu 😛
O_O
Torej nisem dovolj dober ”šarmer” če bi kar odišla pa še tolko morva dat skozi 😀
Ampak nič za to…. to me bo naredilo še boljšega 😉
Awwww, me boš še omehčala 😛
Aja ti maš še srce za take stvari 😛 pri meni so pokurli take bonitete
jaz pa rečem da ko pokažem ”vse” karte postane glih najbolše ker se moram izboljšat 😛 In to me potem žene da sem naslednjič še boljši če še sploh gre 😛
kaj pa vem 😛 občasno, sicer redko, imam občutek kot da bolše več ni možno nardit…. morda pa se bom čez 10 let smejal ko bom uvidel kaj bi lahko izboljšal 😀
Mogoče 😛 ajde ti dam 1% 😀
Ma ja, saj veš fair-play pa to 😀
Saj majo srečo, da smo v virtuali, v reali ne bi prišli tak easy skozi 🙂 Grem na vse ali pa nič! 😀
Pol nikoli ne skrivaš nobenega asa!? Včasih prav pride, če je kaki na rezervi 😀
Ja, potem pa obstajata samo dve skrajnosti: ali si z malim zadovoljen ali pa si popoln! 😉 😛
Jaz tud, ko se pred ogledalo postavim 😀 😉
Uffff, pol pa je še dolga pot pred mano… Upam, da se mi jo splača prehodit ? 😉 😉
hehe tak je prav 😛
Jaz mam take spososbnosti da se ”asov” sproti domislim :), to je ravno tisti čar ….
Pomoje je pri meni taki paradoks da sem popoln hkrati pa z tako malim zadovoljen da redkokera ženska to razume in ji to najeda ker ne more izpolnit 😛
No tu za tabo zaostajam jaz mislim da sem ”samo” super zaenkrat… zima pa to 😀
jaz vedno trdim da se splača je pa tak da je vsak različn in ima drugačno mišljenje o tem 😛
Saj veš kak je če je cilj prekmalu pol ni noben zadovoljen pa še vrednost izgubi tak ”sprehod/pohod” ker ni občutka uspeha in dosežka 🙂
Ps: ono pesmico sem poslušal v miru in je kar dobra 🙂
Zdaj pa me čakajo prijatli in gostilna da spijem deci vina na sebo pa deci vina na Prešerna in da pogledam Kraljevi klub v živo 😀
Še boljše. Upam samo, da si jih DOMISLIŠ ne IZMISLIŠ 😉
Sej pol pa ne bi smelo bit težko izpolnit, če si s malim zadovoljen 🙂 😛
V določenih primerih je skromnost fajn zadeva, ne pa vedno 😀
Pol pa še dobro, da je poletje še daleč 🙂 Če se slučajno v kakih Termah srečama 😉
Za mene moraš biti najmanj popoln 😛
No, to je pa bil hec drugače, MON-ovci vse za sveto vzamejo…
Kaj pa če bi mi vsaj na “pol poti” prišo?? Da ne bi preveč utrujena na cilj prišla 😉
Drugače se pa tu absolutno strinjam. Dandanes je vse “na hitro” pridobljeno brez prave “vrednosti”.
Agree. Tista pesmica je bla nekak “v duhu” tistega dne. So mi pa še katere druge dosti bolj všeč.
Ti pa morem povedat, da si me z ono od Green Dayev zasvojil. Sploh mi ne gre iz glave.
Eh, to danes ne bo nekaj extra tekma po moje. Ne bi rajši kakega italijanskega derbija pogledal? 🙂
Drugače pa uživaj : D
P.s. pa še nekaj za pogledat, da ne boš samo tipov gledo po igrišču laufat 😀
Tak kot sem napisal 😉
malo je relativen pojem 😉
Poleti me morda nebo več v SLO 🙂
Eh jaz pa sem res na perfektno upal zdaj 😛 Saj še dobro ker pol bi zraven tebe slabo izgledal 😛
A nebi blo boljše da si utrujena pa ti ponudim pol eno tako fajno masažo? Po želji 😉
No vidiš če te že s pesmico zasvojim kaj bi šele 1 večer z mano na vikendu naredo ob jasnem zvezdnem nebu pa prijetno toplim ognjem pa par dobrih rund ”česarkoli” bi želela :))))
4:2 😀 sem bil čist zadovoljen nad predstavo 😀
A pol tale
je pa v duhu današnjega dne? 😛
Ker ma zanimivo besedilo (kolko ga pač je) če bi spil malo več bi si moj ego vzel da je to besedilo zaradi mene (tudi če nebi blo)
In kaj je za TEBE definicija besedice “malo”? 😉
:O :O
Pobegno nam boš ? Ne… tak pa to ne gre… Mi te ne damo 😉
Še dobro, da je vsaj internet globalen 🙂
Sej sem ti že zadnjič napisala, da je v vsakem hecu malo resnice 😉 Malo pa je kot si že rekel relativen pojem 😀
Nekak je treba uravnotežit, drugač bi že kičasto izpadlo 😛 😉
Mmmm, to pa ja… Pogajanja uspešno zaključena 😀
Se pa malo sprašujem v čem je “catch”? Dandanes ni nič več zastonj 😀
Glede na besede, upam, da si zmožen izpolnit pričakovanja 😀
Nisem gledala, sem pa pričakovala bolj ali manj “enosmerni promet” proti golu Villareala… So se očitno kr držali…
To je da si očke malo spočiješ… 😀
Ne bi si mislila, da boš celo lyrics poslušal 😀
Mogoče pa je 😛
Težko definirat 😛
Veš kak je… če nebo v SLO službe pa bom šel drugam 😉 na žalost ali srečo…
Saj to to…. 😛
Veš kak je, ti dobiš masažo jaz pa dobim možnost se dotikat tak lepo telo 🙂 win-win 😛 kaj veš kaj se izcimi 😀
Običajno jih presežem je pa tudi res da običajno ni na drugi strani taka fejst punca… verjamem pa da jih lahko vsaj dosežem tudi pri tebi 😛
Šteli so bli dobri samo kot celota mi pa nobeni izmed teh dveh nista baš nekaj 😛 Shakira ima vsaj lep obraz 😛
Okice raje odpočijem na tej lepotici:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Kate_Beckinsale_2011_Comic-Con_(truer_color).jpg
Kate Beckinsale 2
Kate Beckinsale 3
hehe…. kaj naj rečem … mam voljo 😀
Probaš pa vseeno lahko 😀
Tvoja sreča…naša žalost 😉
Mislim pa, da pametno razmišljaš. V tej naši državici itak ni prihodnosti, vsaj za nas mlade ne…
Tudi jaz se že en čas nagibam v to smer, pa me še nekatere stvari nazaj držijo…
DEAL! 😀
To pa se nikoli ne ve 😀 Sploh če bi na prave točke pritisno 😛
To zato, ker tak malo pričakujejo al ker si tak dober? Morem vprašat 😛
Pa še malo mi boš na dušo pihal, pa se bom čist stopila tu zraven…:D
Verjeti v sebe, to je najbolj važno 😀 Potem se stvari same postavijo na svoje mesto…
Okus pa maš, okus… Me vedno znova presenečaš… Si mi vedno bolj všeč, priznam 😀 !
Kaj pa npr. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIP_BY5wUUXH6N5RxKVNCa0DXNEJZzmkiuQMUHKVMj8PUMKovK
Meni je huda 😉
Mogoče kdaj na privat pogovoru 🙂 kaj veš kdo si bo potem prilastil take ideje potem 😛
Ja saj mene še tudi pogodba drži tukaj malo (ali pa celo dosti preveč) pa tiste moške (pa še levje) lenobe 😛
No zapomni si tole, da ne be potem izgovorov ko pride tak daleč 😛
Moja masaža je temeljita…. 🙂 nevem če karkoli spustim sploh če je punca seksi 😉
pomoje zato ker sem tolko drugačen… Veš kak je punca me spozna si misli da sem taki pol pa, če pride tak daleč, pa dobi čist nekaj fantastičnega kar ni pričakovala 😛
Mogoče celo včasih nezavedno ali pa zavedno skozi proces znižam pričakovanja ženski na nek poseben način :P, samo je nevarnost da zajebeš in pol ostaneš brez vsega ampak tudi to je del življenja 😛
Uf to raje prihrani za LIVE 😀 … bom se malo zadržal 😛 😛 😛
Vidiš o tem se govoril… da vedno uspem presenetit 😛
Kar se pa tiče tiste gospodične, zgleda dobro-odlično je pa res da mi tale (mala) slika daje feeling kot da ma ”fake” obrvi, predvsem zaradi pozicije njenih obrvi mam tak občutek, in če je to res pol mi je to ful anti… če že ma neka ženska fake obrvi pol jih vsaj diskretno uredi da nebom na 20 metrov vido da so fake 😀
Forum je zaprt za komentiranje.