Ignoranca do gospodinjskih del
Moški rabi “pozabite” stvari, ki jih ne bi smeli… Nekaterih, ki pa bi jih lahko pa se še predobro spomnite… 🙂 🙂
OK, bom počakala… Čeprav me hudo muči … 🙂
Saj nisem najbolj visoke rasti, tak da mislim, da še komot “pridobim” par cm… Pa še kake 8 cm petke bi še šle zraven… Samo pol pa bi že bla neki na istem 😀
Pa res ne vem, če ne bi namerno par kg pridobila… Izključno, da jih “dol spravim” 🙂
Edino upam, da nudiš kako “garancijo” na uspeh, da ne bi pol taka ostala 😛
Sam si si skuhal, zdaj pa še pojej 😛 Ko bi ti vedel, česa vse je zmožna moja domišljija… 😀
Mogoče pa boljše, da ne veš 😀
Bravo!
Hipotetična, ampak resnična…
Pa kaj si ti sigurno naše gore list? 🙂 Ker večina jih je takih, da bi to enostavno “spregledali” …
Oziroma si “pokrili” oči in ušesa pa šli dalje svojo pot…
Z mislijo si je že zaslužla…
Ko……………??
Nisi zadnjič ravno napisal, da ni vljudno da ne zaključiš stavka… 😀
Ne delaj drugim, to kar nočeš da oni tebi 😛
Evo, na še eno bolj tako poletno, ko si že ravno reko, da ne maraš zime 😀
Kaj naj rečem na tole… meni je tak všeč 😛
Sama si določaš kak dolgo še boš ”čakala” …. samo ne se preveč mučit 🙂
torej si okrog 170cm +/- …. ne rabiš več nič rast 😛
jah glej… lahko garantiram samo da sem bom trudil in trudil in trudil in trudil…
Mogoče pa bi mi bla tak všeč z tistimi par kg več da sploh nebi hoto da jih dol vzameš 😀 😛
Vedno je boljše če (z)vem… ker pol lahko še jaz kaj doložim z moje domišljije pa nastane dober štos 😀
Torej mi verjameš zdaj ??? 🙂
haha…. En joker sem mel ker si ti meni tak naredla 😀 saj oblubim da ti bom povedal…. nerad mučim ženske… vsaj ne dolgo 😉
Samo je pa zanimiv ta pregovor….. samo nimam časa zdaj razglabljat o tem ker je skoro fuzbal … pa še zmes mi je zbrisalo vse kar sem odpisal pa sem moral jovo na novo…..
Jaz upam da bom danes boljše navijal za NK Maribor kot si ti za City 😛
Če mi boš tak odsotna bom še jokal od žalosti …. ne morš me na ”suhem” puščat po par dni skup… to ni lepo veš 😛
A samo do takrat ko prideš nazaj te ne smem pozabit pol pa te lahko/moram? No ja če boš tak želela pa ti bom izpolno to ”zadnjo” željo 😛 Čeprav meni to ni všeč … niti malo 😉
Evo, Matkic nekaj za tebe, da ne boš reko da ne mislim na tebe 😉
http://www.youtube.com/watch?v=toZfGJl3pwU
Kaj več pa jutri, ker je že pozna ura 😉 😉
Zveza? nisem vedo da zveza nastane in deluje (izključno) preko interneta …. mogoče tebi Marko…. jaz počnem take stvari iz oči v oči…. ampak tebi pa sta MoN pa Skype dovolj 🙂 to pa si že povedal in se ne rabiš ponavljat…
Zdaj pa verjamem 😉 😉 😉
btw, luštna pesmica… nisem še nikoli slišal 🙂
a za znak je tale dovolj dober?? 🙂
http://kevinalanlamb.files.wordpress.com/2012/01/this-is-a-good-sign-official1.jpg
Uh, vidim se je kar nekaj zanimivega nabralo, ko me ni blo 🙂 🙂
Žal nismo vsi na dopustu 😉 😛
Malo pa ti ja morem dat “dihat” drugače se me boš prehitro naveličal 😉 😛
Upam, da sem se ti vsaj malo s pesmico odkupla 😀
Sicer pa si tu gor v “dobri družbi”… dolgčas ti sigurno ni 😀
No, to je blo mišljeno NAJMANJ do takrat 😉
To si ti zdaj po svoje interpretiral 🙂 Pa narobe 😛
Sem se trudla, ampak veš kak je, srce bije samo za en klub !! In ta je igral včeraj..! 🙂
Kljub remiju so za mene moralni zmagovalci… Prikazali so lepo predstavo, upam, da bodo v Španiji podobno igrali pa naj še bo sreča na njihovi strani.
Drugače pa v vsakem primeru za mene častivreden dosežek.
Pa, da ti še na post od zadnjič odgovorim:
To verjamem, da se bi trudil, pa trudil, pa še malo potrudil 😉 😉
Tebi bi že mogoče bla taka všeč, kaj pa sama sebi 😛
Ne vem, če bi bla najbolj zadovoljna…
Lažje pokažem, kot povem 😛
Zdaj pa ni fuzbala, se lahko malo razpišeš 😉 😀 Da ne boš reko da ne znam “timinga” izbrat 😛
Ma še hujše kot samo na dopustu 😛 še ”zbolel” sem oz. nekaj me hoče prikovat na postlo/dom bomo še vidli če jim bo ratalo 😀
To pa res… sicer pa tebe ki si tak zabavna pa fajn bi se težko hitro naveličal … če sploh….
Malo pa si se res 😛 je lepa!
Ma raje bi šel ven pa ne upam da nebom res zbolel moram se pazit ta vikend 😛
Ajaaaaa 😀 …. jaz sem bil kot zgleda preveč ”črnogled” tebi pa je 6 čut zaspal ker ni ”predvidel moje ”napačne” poteze” 😛
Super so igrali…. samo Bohar je zajebal 😛 ne morš ”prazn” gol zgrešit 😀 čeravno za čist malo!
Ja pol pa bi se še malo bolj potrudil no 😛 da bi pa te bla zadovoljna…. Če je ženska dobre volje pol je vse vredu …. 😛
Uf to pomeni da je ful super al pa ful slabo… bom si ta dobro vzel da nebom spet napačno interpretiral 😛
Haha!
No pač če ta pregovor drži in ”Ne delaj drugim, to kar nočeš da oni tebi” a potem če bi recimo moški želel da njegova seksa s punco on lahko seksa s punco ker to ŽELI da njegova tudi nardi ”njemu” 😛
Tolko za razmislek 🙂 Dvorezen meč je tale pregovor 😀 vsaj za mene zato ga ful nerad uporabim 😛
Eeee, bošček… Tega pa nobenemu ne privoščim… Na dopustu pa bolan… :/
Hitro neki čaj z nečim “konkretnim spij, pa v postlo… Jutri boš ko novi 😉 😉
Čut je že lepo… Ko bi še res blo! 😛
Bomo probali neki dež “porihtat”, da te ne bo ven vleklo..:D
Škoda res ja. Samo mam občutek tud če bi ga tam dal, ne vem če bi nam ratalo zadržat prednost….
So že malo težko “dihali” se mi zdi…
Mislim, da jim noben ne more nič zamerit… So se izkazali… 😀
To rada slišim! 😀 Pa saj mislim, da bi me ti tud rajši tako gledal, kot z viška kilogrami 🙂 😛
Ne, to je zgolj iz praktičnega vidika 😀 Ljudje si najbolj zapomnimo take stvari, ki jih ali vidimo ali pa sami “praktično izvajamo” … Saj v šoli tud nimaš zastonj prakse 😀
Čist tak, da ne bi sebe utrujala z razlago pa tebe s poslušanjem 😛
Tu ti dam prav da je dvorezn meč… Lahko pa si tudi jaz “zaželim”, da moj tip seksa z moškim… 😀
Mu dam popolno svobodo 😛
Ne bi bil sicer najlepši pogled, ampak jebat ga, svoje bi pa dosegla 😀
Vsaka medalja ma dve strani 🙂 🙂
Ma ne morem več ležat… me že vse boli 😀
Ma kje… zdaj bo najlepši vikend… Nedelja že pravi vrhunsko vreme pa sonce… jaz bom pa segnil doma…. Saj pomoje nebom zdržal 😀 sploh če bo 10+ stopinj 😛
Zakaj pa ne bi blo res? Meni tisto kar me nasmeji in spravlja v dobro voljo nikoli ne postane dolgočasno…. no razen če bi me že posiljeno želelo spravljat v dobro voljo…. čeravno tisti ki me poznajo pravijo da sem težko resen/slabe volje… vsaj ne za dolgo… če sploh…
ja dokler ne primem za trtico pa take fore je ok 😛 drugač pa futrat 😀
eeee saj sem vedo zakaj si eni nič ne zapomnijo/mo …. zato ker je tak malo prakse 😛
Ehhhh za tebe nevem samo jaz rad poslušam…. jaz mam večkrat problem ko ljudje nočejo več debatirat … vsaj v živo 😀 … dobro še večkrat kot poslušam pa rad govorim 😀 … veš kak je Levi pa center pozornosti pa take fore 😉
kaj pa bi dosegla 😀 ??? A da bi bla en na drugega jezna 😛 … saj zato pa jaz nerad uporabim tale pregovor ker je preveč dvoumen… a pol če hoče nekdo da bi bil vstreljen ker je malo prizadet al pa razočaran lahko, po pregovoru, itak druge strelja ker to želi da se njemu ”nardi” 😛
Dobro samo ljudje si tega (k sreči) ne vzamejo tak ”slabo” …
Po eni strani upam, da majo prav, samo tebi tega ne privoščim 😀 Da se malo zrelaxiram čez vikend na sončku 🙂
Res komaj čakam lepše dneve, da “zaživim” spet malo 😀
Ne vem za tebe osebno, sklepam malo ko gledam okrog sebe… Ponavadi je tak, da se človek naveliča kake stvari, ko mu ne odgovarja, ni po njegovem okusu, jo je že “obdelal”, “predelal”… Zna pa bit tudi obratno, da komu “prelepo” gre, mu je že nekaj samoumevno in se posledično spet neke stvari naveliča… Tako da včasih ne moreš nikakor zmagat…
To je super, če si “dobrovoljček” , če le znaš ko je potrebno malo tiste resnosti vklopit 😉
Hmmmm… Kam grema jest? 😉 😛
Če je človek dojemljiv, že malo prakse zadostuje 😛
Ko sem prvi stavek prebrala sem si ravno misla, da to je idealna kombinacija! Ker jaz mam tud nekak “žensko deformacijo”, da rada govorim… Ne vem pa kak bi se pol zmenla, ko bi se oba razgovorila 😀
Pol bi blo verjetno najboljše, da bi se s čim drugim zaposlila, pa bi bla oba tiho 😀
To, kar bi dosego ti, ko bi si zaželel, da bi spala z žensko 😛 Zakaj pa bi bil jezen 😀 Saj pa ti nič ne bi naredla, kar ne bi ti meni 😉 😉
Pregovor že ni slab, ampak nobene stvari ne morš posplošit na vse. Za ene velja, za druge pač ne… Pa odvisno od situacije pa primera tudi….
Bom že preživel… boljše zdaj kot pa sredi poletja 😀 …. Sem že kaj hujšega bom pa še to 😉
Naret morš tak, da je lepo/prelepo samo ”vsakič” na drugačne načine 🙂 presenečenja so cilj…. z obeh strani seveda 😀
Malo …. 😉
Ne, ne…. ti boš jedla jaz bom pa gledal da še zgubim tistih par kil …. 😛 😀
Drugač pa nevem… v MBju poznam Stari Grill pa Ancoro …. no pa v Lastoriji sem kot študent jedo kar nekajkrat na bone 😀
Haha…. Veš kak jaz rečem boljše da oba ”preveč” govoriva kot da bi bla oba anti-socialna in tiho 😛
Samo ”problem” je ker recimo moški (ti si tako lepo spremenila kar v naju ;)) bi si to dejansko želel da se mu dogaja…. ženska pa bi to naredla iz kljubovanja…. ker ne bi uživala pol ob ”pogledu” 😀
zdaj si najbolše 2 uri od dneva porabla na forumu… namesto da bi šla ven, pa se še za mene malo razgibala …. ccccc 😛
Seba, tu imaš lep primer kako se osvaja. Cel čas ji moraš govorit, da ne telovadi dovolj, da preveč je in se samo še širi.
Isto jaz počnem z eno, s katero si pozno zvečer dopisujeva preko sms-ov. Enkrat me jo je celo uspel nahecat, da se je ob polnoči, samo zame, šla slikat v kopalnico. Pa tko jst že na pol spim, čakam kdaj bo kej, in ti vidš res, čez približno pol ure mi začne brnet mobitel, ženska pošilja sliko, wahahaha 😀
Seba, tu imaš lep primer kako se osvaja. Cel čas ji moraš govorit, da ne telovadi dovolj, da preveč je in se samo še širi.
Isto jaz počnem z eno, s katero si pozno zvečer dopisujeva preko sms-ov. Enkrat me jo je celo uspel nahecat, da se je ob polnoči, samo zame, šla slikat v kopalnico. Pa tko jst že na pol spim, čakam kdaj bo kej, in ti vidš res, čez približno pol ure mi začne brnet mobitel, ženska pošilja sliko, wahahaha :D[/quote]
haha…. jaz sem mel sicer tokrat bolj v mislih da je blo zunaj sonce zdaj pa ga več ni (vsaj vidno ni)
Mogoče pa ma preveč natrenirano telo že 😀 ni še mi ”pregnala dvomov” kot je oblubla da bo 😉
Kar te ne ubije, te okrepi! 😉 😉
Saj to ti ravno govorim… Maš tud osebe, ko jim še to ne bi odgovarjalo… Imajo rajši rutino, preveč vznemirjenja jim je že “too much”… Saj ne, da jih je dosti, se pa najdejo…
A-a ne to pa ne… Tega pa najbolj ne maram… Da bi jaz jedla, nekdo pa bi me poleg gledal… Pol še jaz rajši nič ne jem…
Je*eš one kile, se jih da drugače tudi znebit… 😀
Stari Grill je bil en cajt super, zdaj se mi zdi, da so se malo “pokvarli”…
Ljubiteljica Ancore pa nikoli nisem nekaj bla…Ajde kaka pizza al pa kaj podobnega, morske jedi mi nekak ne pašejo najbolj…
Problem bi bil samo, ko bi kam prišla, ko bi blo samo naju čut…:D
Bi naju hitro meli “dovolj” pa še preveč…:P
No, jaz se zelo rada vživim v kako stvar oz. se poistovetim 😉 😉
Kaj pa vem, če iz kljubovanja, mogoče pa bi mi bil prizor všeč 😛
Če ne probaš ne veš 😛
Morem not spravit, da se ne boš zapostavljenega počuto, ko nisem nič pisala 😀
Pa še za tebe je vredno 😛
Najlepši del dneva pa se meni zvečer začne 😉 😉
Maš prav 😛 Ene par jih še jaz poznam 😀
haha… saj jaz tudi ne…. jaz se spomnim deda mi je vedno pravo da če hočeš shujšat samo glej kak drugi jedo…. vem pa kak neprijetn feeling je če 1 je drugi pa te gleda 😀
Ej nisem bil v MBju v gostilni že ”100” let …. Saj v Ancori jaz grem ker majo dunajskega… jaz mam od morske hrane najrajši ribico …. svinjsko 😛 tak da to bi blo zadnjo kaj bi te ”silo” jest haha
Eh… kje jaz znam to dobro povezat vse…. če sem v čem res dober je v vključevanju sebe in ostalih v debate 😀
No ko(če!) bi naju meli pa preveč pa greva hujšat ne? 😛
To je sicer super samo sem pa že opazo da lahko to ful zavira logično debato…. ker lahko čustve prevzamejo mesto logike. Sploh pri ženskah….
😛
kak te veš da je vredno če še me nisi vidla 😀 …. dobro no dam ti 50% ker si si vseeno tolko dopisovala da maš približen feeling če je vredno ….
Zvečer? Jah večeri so lepi del dneva samo to bolj poleti … oz. tam od Maja do Septembra…. vsaj za mene 😀
Evo ker si mi včeraj ponoči tako lepo pesmico poslala ti vračam….
Saj nič kaj ne zamujaš… Ni neke extra ponudbe se mi zdi… No, mogoče za študente še kaj, drugač pa bolj ali manj isto kot pred “100” leti 😉 😉
Evo vidiš ti si ded 😀
Hvala bogu, ker meni že oni vonj od morske hrane ne odgovarja… Zgubim apetit do vsega, če zraven mene to kdo je…
Vsaj dolgcajt nama ne bi blo ne ? 😀 😉 😉
Ja to je res, samo človek pri debatiranju tudi vedno ne navaja golih dejstev, izhaja tudi iz sebe, svojih občutkov in na tej podlagi tudi pride do določenih argumentov…
Če bi se vsi ravnali po logiki in “enosmernem razmišljanju” bi bili vsi enaki, potem pa svet sploh več ne bi bil zanimiv…
Sicer pa pri tej najini “debati” ni ravno kaj dosti logike ne? 😛
Je vredno… Vsaj za mene… Ker te je fajn brat, če že ne drugo 😀 Tega ne more nobena vizuala spremenit… Še vedno boš fajn človek 😉
Meni so večeri najlepši zato, ker se od nekdaj bolj nočna ptica… 😀
Če si s pravo osebo so vsi večeri lepi 😉 Je pa res da poletni so pa najlepši 😀
Ne vem, če ti je bil to namen ampak si me pa zdaj takoooo nasmejal s toto pesmico hahaaa…
Saj ob pravem času bom tud obljubo izpolnila, nerada ostanem komu kaj “dolžna” 😀
Forum je zaprt za komentiranje.