Ignoranca do gospodinjskih del
Res ? A nimajo vsi elektro distributerji dveh tarif ?
Seveda moraš sam imeti dvotarifni števec.
To je res. Samo ne vem, zakaj nekatere ženske rade jamrajo in tožijo, da perejo po cel dan, kot da perejo na roke. :)[/quote]
Ja, sta dve tarifi (to itak), le časovni okvir je drugače determiniran.
Meni tudi ni jasno, kako lahko nekdo pranje sploh označuje kot neko posebno delo. Stroj naredi vse, samo vanj je treba dati in pobrati, ko konča. Morda je jamranje bolj povezano s posledico, ki šele pride in to je likanje:). Ampak baje obstajajo tudi ženske, ki sploh ne likajo:)). Pri meni se ne da samo lepo zložiti. Brisače že, ne pa stvari, ki jih nosiš.
Se strinjam. Sam tega ne bi mogel početi, ker se mi zdi logično, da odrasel človek sam pospravlja za sabo.
Saj pravim, da nekatere omenjene nasvete uporabljam pri otrocih. Seveda oblek ne mečem v smeti, ampak jih skrijem. 🙂
In otrok opazi, da mu zmanjkuje oblek, potem začne razmišljati o svojem nepospravljanju in če se mu še splača puščati stvari po tleh.
Se strinjam. Sam tega ne bi mogel početi, ker se mi zdi logično, da odrasel človek sam pospravlja za sabo.
Saj pravim, da nekatere omenjene nasvete uporabljam pri otrocih. Seveda oblek ne mečem v smeti, ampak jih skrijem. 🙂
In otrok opazi, da mu zmanjkuje oblek, potem začne razmišljati o svojem nepospravljanju in če se mu še splača puščati stvari po tleh.[/quote]….partner bi pa to lahko razumel, da ga hočeš imet golega….. :))))
“Tebe hočem golo”…..
Resno vprašam. ali ti sušilec tolk zmečka ali imaš take cunje ali pa si mnogo bolj pedantna gospodinja kot jaz? ker pri meni mikice, kavbojke, otroške trenirke, vzamem toplo iz sušilca in zložim. Likamo pa par moževih srajc in kako mojo bluzo. Je pa res, da ni nimam predpisanega kodeksa oblačenja v službi.
Resno vprašam. ali ti sušilec tolk zmečka ali imaš take cunje ali pa si mnogo bolj pedantna gospodinja kot jaz? ker pri meni mikice, kavbojke, otroške trenirke, vzamem toplo iz sušilca in zložim. Likamo pa par moževih srajc in kako mojo bluzo. Je pa res, da ni nimam predpisanega kodeksa oblačenja v službi.[/quote]
Vsega sploh ne dajem v sušilec, ker precej uniči material, če hočeš imeti popolnoma suho in ne vlažno perilo. Likam skoraj vse in ne čutim se sužnja tega opravila. In ni enako če zložiš ali zlikaš, v to me nben ne bo prepričal.
Mimogrede sem se spomnil na eno mojo staro temo:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8111998,8111998#msg-8111998
Saj to mi delamo On_
jaz se pri vsaki ženski vprašam po parih dneh če ima to smisel 😀
Ampak tam pa tega ne zagovarjaš ampak praviš da sem razvajen… a tu pa tale baba ki jamra ni razvajena pa se noče prilagajat?
dvojna merila kot sem dejal že neštetokrat[/quote]Glej tebe bom moral ob prvi priliki vsaj orng skaftat, če ne kar čez kolen in te namahat s pasom, da boš karkoli razumel 😀
Temu se bo reklo “ročni vnos podatkov”….. 😀 😀
Kje je tukaj “baba razvajena”, če želi imet pospravljeno stanovanje? A to je tebi njena razvajenost, da puca še za njim? :/
Kot pravi GF: “zadeve so popolnoma jasne”…. ;)[/quote]
Ali je možno da je ”baba razvajena (egoistična)” če hoče da seksam le z njo? hmmmmmmmmm
A ni to definicija razvajenosti ko si hkrati tudi egoist kar večino žensk je ko pride do partnerstev 🙂
Aja ne tam je seveda vse drugač LOLOLOLOL tam je to prav pri kaki drugi stvari pa ne 🙂
Bog On_ in marko nam bosta pridigala o novi Bibiliji ženske zaveze 🙂
Če je doma gol, še to ni neka katastrofa. 🙂
Pa ne vem, če bi še vedno isto razumel, ko bi hotel iti kam ven. 🙂
Res ? Kaj pa posteljnino, pa kuhinjske krpe ? 🙂
Pri sebi nisem opazil, da bi sušilec uničeval material. Mogoče sušiš pri previsoki temperaturi. Ali pa imaš pri pralnem stroju centrifugo nastavljeno na več kot 800 obratov.
Seveda pa ni isto, če samo zložiš ali zlikaš. Je pa manj likanja, če takoj zložiš. 🙂
Prepiranje okrog tega, kateri egoizem je bolj pravi ali normalen, je tako ali tako brez smisla. Saj dve osebi z različnimi egoističnimi prepričanji, seveda ne bosta kompatibilna in ne bosta dolgo skupaj.
Na primer, če oba želita, da so cunje razmetane po tleh, potem drug drugega sploh ne bosta dojemala kot egoistična. 🙂
Če je doma gol, še to ni neka katastrofa. 🙂
Pa ne vem, če bi še vedno isto razumel, ko bi hotel iti kam ven. 🙂
Res ? Kaj pa posteljnino, pa kuhinjske krpe ? 🙂
Pri sebi nisem opazil, da bi sušilec uničeval material. Mogoče sušiš pri previsoki temperaturi. Ali pa imaš pri pralnem stroju centrifugo nastavljeno na več kot 800 obratov.
Seveda pa ni isto, če samo zložiš ali zlikaš. Je pa manj likanja, če takoj zložiš. :)[/quote]
Tudi posteljnino, kuhinjske krpe likam. Meni je lepo, če se uležem v urejeno posteljo:). Pravtako mi je zlikana pidžama ljubša kot nekaj na hitro zloženo:). A sem čudna al kaj?? Bi morala tisto, kar se ne vidi navzven, nehati likati?:)
Sušilec je agresiven stroj. Pri pralnem stroju imam centrifugo na 700 le pri belem perilu, sicer vedno manj, ker mi ni do tega, da boben “raztrga” tkanino:). V sušilcu je pa temperatura tista, ki vpliva na življenjsko dobo ter izgled materiala. Meni ni problem kakšnih stvari tudi obesti in potem pobrati. Res ni posušeno v eni uri, ampak zato dam prej prati, ker računam na daljši čas:).
Mogoče je, ampak veliko manj, kot ti, ki hočeš še z drugimi. Razvajen otrok potrebuje vsak dan novo igračo, nerazvajen se lahko igra z eno dalj časa. 😉
Če rjuho fajn “nategneš”, potem je videti urejena. 🙂
To ne. Zaradi tega nisi čudna. Kakor komu paše. Sam nimam tako visokih kriterijev. 🙂
Sem zadovoljen z žensko brez pižame. :)[/quote]Lej to ti, ko hodiš vedno z isto spat…. Če pa ima kdo kaj več prometa v spalnici je pa prav, da se tut za spat mal lepš obleče in da je posteljnina zlikana na rob….. :)))))
Bistveno je, kaj pogojuje samo željo. Ali je želja po novi igrači posledica želje po raziskovanju nečesa novega, ali pa je ta želja posledica naučenega kupovanja starševske ljubezni. In zato tak otrok ostaja na istem nivoju. Ker v igračah vidi le nadomestek starševske pozornosti.[/quote]
Vem in imaš prav. Se strinjam s tabo. Zato pa sem g. kontratorju zgoraj predstavil še drug vidik, ..
To ne. Zaradi tega nisi čudna. Kakor komu paše. Sam nimam tako visokih kriterijev. 🙂
Sem zadovoljen z žensko brez pižame. :)[/quote]Lej to ti, ko hodiš vedno z isto spat…. Če pa ima kdo kaj več prometa v spalnici je pa prav, da se tut za spat mal lepš obleče in da je posteljnina zlikana na rob….. :)))))[/quote]
🙂 me prav zanima ja kolk prometa je pri obupani gospodinji
Takole bo bolj prav:
Mogoče je, ampak veliko manj, kot ti, ki hočeš še z drugimi. Razvajen otrok potrebuje vsak dan novo igračo, nerazvajen se lahko igra z eno dalj časa. ;)[/quote]
Vse je stvar dogovora in veljajo neke občeveljavne norme v družbi, lahko se pa dogovorita drugače, če jima tako bolj ustreza. Kdo jim brani, sine? :)))
Sem zadovoljen z žensko brez pižame. :)[/quote]Lej to ti, ko hodiš vedno z isto spat…. Če pa ima kdo kaj več prometa v spalnici je pa prav, da se tut za spat mal lepš obleče in da je posteljnina zlikana na rob….. :)))))[/quote]
On_, se ti briješ, tuširaš in podobno? Za koga to delaš?:)
Forum je zaprt za komentiranje.