Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Hehe namen si mela dober ampak moj point je bil malo drugje 🙂 Da stvar za katero se je vredno borit mora biti tudi stvar za katero je vredno umret… če ni potem je vprašanje če se je zanjo vredno borit :)))

Ja absolutno… Ampak jaz imam svoja merila, ti pa svoja 🙂

Sem dal pod zaznamke pa bom poslušal pa prebral lyrics 🙂 naslov je zanimiv 😛

:))))))) jaz pa nisem nobenemu tam podoben 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No ajde frizuro mam podobno tipu s katerim se poljublja 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vem, sem razumela point.. Malo sem se pohecala 🙂
Ampak po tej logiki, se ni potrebno boriti za nič. S čemer pa se ne morem strinjat. V bistvu je za nekatere že življenje samo ena velika borba. Umrli bomo pa tako vsi, danes ali pa čez petdeset let…

Pevcu res upam da ne!! :)))))))))) Frizurca pa mi je všeč! 😉 Pa tip tut ni slab 😉

LOL, tega, da tip bejbo uči, kako naj ga osvaja, pa še nisem doživela.

Pisan je ta svet, dum-du-ru-dum…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Uuuu, se mi je zdaj zaluštal ocvrti krompirček… Ga znaš olupit? :D[/quote]
Po tem komentarju se mi je marsikaj razjasnilo… :lol[/quote]
Meni tudi. Tisti, ki hodimo na fitnes in imamo natrenirano telo, ponavadi ne žremo tega sranja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zakaj ne… torej ti ni nič vredno…. jaz bi recimo bil pripravljen za določene vrednote(lastne) umreti in se lahko za njih mirne duše ”borim”

je pa tak da je to bolj moška filozofija ne ženska 🙂 tako da ti je tu že vnaprej oproščeno 🙂

Oh ne ne ne… pevcu pa res ne…. tale pevec ma verjetno kar nekaj kil manj od mene, Pravi Lev ne more bit tak suh 😛

A sem jo to morda učil? Dvomim, ampak ti kar sanjaj 🙂

Saj vem da te mantra da nisem do tebe tak prijazen ampak si pač nisi zaslužila ker si trmasta v negativo pa še nezabavna…. verjetno bi bla pa dober material za psihologe/psihiatre njim bi delala zabavo ko bi te preučevali 😛

Meni tudi. Tisti, ki hodimo na fitnes in imamo natrenirano telo, ponavadi ne žremo tega sranja.[/quote]

Industrijsko predelani proteini v prahu so seveda kvalitetnejši. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni tudi. Tisti, ki hodimo na fitnes in imamo natrenirano telo, ponavadi ne žremo tega sranja.[/quote]

Važno, da je red bull en tak zdrav in neoporečen napitek…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj vem da te mantra da nisem do tebe tak prijazen ampak si pač nisi zaslužila ker si trmasta v negativo pa še nezabavna…. verjetno bi bla pa dober material za psihologe/psihiatre njim bi delala zabavo ko bi te preučevali :P[/quote]
Jok brate, odpade. To, da sanjam in to, da me glede tebe karkoli matra. Zdaj pa mantraj dalje.

waaaa hvala Janez za linke! Cmoka (pa ne doma povedat 😉

Saj vem da te mantra da nisem do tebe tak prijazen ampak si pač nisi zaslužila ker si trmasta v negativo pa še nezabavna…. verjetno bi bla pa dober material za psihologe/psihiatre njim bi delala zabavo ko bi te preučevali :P[/quote]
Jok brate, odpade. To, da sanjam in to, da me glede tebe karkoli matra. Zdaj pa mantraj dalje.[/quote]

Že to da si se čutila dolžna odpisat na tako provokacijo pove da te mantra…. ti pa veš kot si mi rekla… sanjaj karkoli 🙂 resnica pa je taka 😀

bahahaha

Industrijsko predelani proteini v prahu so seveda kvalitetnejši. ;)[/quote]
Take neumnosti lahko samo od tebe preberem 😉

Saj ravno to sem ti jaz napisala. Da obstajajo določene stvari, za katere se je vredno boriti. Ti si napisal, da kaj takega ne obstaja in da za nič ni vredno umreti.
Torej “lapsus” v komunikaciji…:D

Saj ravno to sem ti jaz napisala. Da obstajajo določene stvari, za katere se je vredno boriti. Ti si napisal, da kaj takega ne obstaja in da za nič ni vredno umreti.
Torej “lapsus” v komunikaciji…:D[/quote]

Jap… zato pa sem te vprašal da si lahko samo ”worth fighting for” če si ”worth dying for” in me je zanimalo če meniš da si vredna da bi umrl za tebe 🙂

Sicer pa je tako da bi to moral jaz ocenit in se odločit 😛

Za nobeno se ne splača umret. Itak, potem ko se ubiješ, že čez teden dni uživa v objemu drugega.

Vsi smo nadomestljivi.

Einsteina še noben ni nadomestil 🙂 In kdo je izdelal in prijavil toliko patentov(1 oseba) kot Edison odkar je on umrl?

pa še kdo se najde kak Che ipd.

nenazadnje mojega mrzlega strica nebo noben nadomestil v mojem pogledu ker je bil prevlki car 🙂

tak da tole o vseh nadomestljivih so bučke 🙂 globalno gledano MOGOČE (pa še tu je taki kot so Tesla, Einstein itd) lokalno oz. individualno pa včasih ni nadomestljivih ali vsaj ne zelo dolgo časa…

Einsteina še noben ni nadomestil 🙂 In kdo je izdelal in prijavil toliko patentov(1 oseba) kot Edison odkar je on umrl?

pa še kdo se najde kak Che ipd.

nenazadnje mojega mrzlega strica nebo noben nadomestil v mojem pogledu ker je bil prevlki car 🙂

tak da tole o vseh nadomestljivih so bučke 🙂 globalno gledano MOGOČE (pa še tu je taki kot so Tesla, Einstein itd) lokalno oz. individualno pa včasih ni nadomestljivih ali vsaj ne zelo dolgo časa…[/quote]

Lahko gledaš na te stvari tako kakor si se izrazil, pri čemer dopuščam možnost, da bi kdo drug na svet spravil relativnostno idejo, žarnice itd. V osebnih razmerjih bi težko rekla, da je kaj drugače, za zdaj sem bila še vedno nadomestljiva.

Jok brate, odpade. To, da sanjam in to, da me glede tebe karkoli matra. Zdaj pa mantraj dalje.[/quote]

Že to da si se čutila dolžna odpisat na tako provokacijo pove da te mantra…. ti pa veš kot si mi rekla… sanjaj karkoli 🙂 resnica pa je taka 😀

bahahaha[/quote]
Uff, koliko pa ti rad pretiravaš… Čutila sem se dolžna odpisat? Kaj to pomeni? Da bi fasala gastritis, če ne bi? Tvoja resnica v mojem svetu velikokrat ne obstaja, pa če si še tako prepričan vanjo.

Sem ti reko…. ti se vtikuješ v moje prispevke konstantno…. nebom te nikoli citiral če ti bo uspelo da me ne citiraš… to ti seveda ne uspeva…. ali pa zelo slabo….

lepo sem prijazno prosil da me ignoriraš pa te bom še jaz pa ti ne gre.

A ti bi na javnem forumu prepovedal odgovarjanje na tvoje komentarje? Ne bo šlo, srček.

Ne jaz bi se s tabo zmeno da se rešim tvojih mukotrpnih komentarjev ki se nanašajo na moje prispevke…. ker očitno je da si tu samo zato da podjebavaš ko me komentiraš kot Marko…. obadva sta ista samo da imaš ti med nogami lukno…. v glavi jo mata pa oba….

a sem kaj PREPOVEDAL…. seveda kot običajno prebereš površno potem pa pametuješ

Enostavno me ne citiraj in bo to to…. ker itak samo tvoj nick vidim in mi gre na bruhanje…. pa ti naj bo bom te dal na ignor in se ubadaj … škoda samo da ne morem tako ignorirat da bi forum avtomatsko ne prikazoval karkoli napišeš.

Drugje to deluje mon pa je pač iz leta 1960

Primanjkuje jim družbe v reali, če ne bi nas že zdavnaj vrgle na ignore – Fact

Sadni, konstantno prepiranje preko MONa ti ne bo prineslo nobenih olajšav v počutju in ne omililo jezljivosti.
Te svoje težave in slabo voljo boš moral drugače razreševati, vsekakor na bolj konstruktiven način.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ja saj točno to je….

Saj pravim primož mora porihtat ignore funkcijo da sploh ne kaže prispevkov ljudi ki jih lahko daš na ignore….

To bi blo idealno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close