Ignoranca do gospodinjskih del
Ti resno misliš, da si zabaven? Človek bi pomislil, da se zato toliko repenčiš na monu, ker si v živo prava mevža neopažena. Kokodajs celi čas. Really borring.
Imam avto k sreči v garaži in mi ga ni treba kidat. Čez vikend bo pa druga pesem.
Onetov Janez, kje na vašem koncu (pač, dolenjski griči) so fajn proge za sankat? Mate kakšno urejeno? Problem tistega konca je, ker je vse takoooo strmoooo.
Ja glej, če se hočeš pogovarjat s kokoškami moraš še sam kokodajsat začet. Naj uganem, ti si tudi kokoš, glede na to kako lepo si me okokodajsala ? Daj se še malo podrajsaj spodi, ker dvomim da petelinom vstane na tisto, kar skrivaš pod perjem.
Sadni tudi ti bi lahko malo skidal z tega Mona, da si lahko eni oddahnejo no jaz bom pa zdaj, da ne dobim pod nos, da jaz tudi :P.
lep dan še naprej[/quote]
Ti se itak skrivaš pod drugim vzdevkom, v resnici pa visiš tu gor že od ustanovitve Mona. Nisi kredibilna lol
Če si človek spuca sneg okrog hiše, je zaradi tega kmet ? :)[/quote]
Morda zato, ker ima lopato, ki je del kmetijskih pripomočkov?:))) Robi, glej široko:)).
Sicer pa…saj vemo, kdo je Sadni, tako da je pljunil direktno v svoj krožnik.[/quote]
Če gledam še širše, potem še lahko dobim kakšne subvencije, če sem kmet zaradi lopate. 🙂
mogoče pa res, morda bom nekoč zvedel 🙂 upam da če, da bom impresioniran, to mi včasih zelo manjka … da bi me katera miselno impresionirana….
Tole je blo do zdaj najbolj direktno 🙂 Mogoče je preveč direktno da bi delali show iz tegale na public forumu ker eni ne morejo spat pa osvežujejo tole temo samo zaradi tebe…. idej pa je polno ampak o tem morda kje drugje ali na kakšen drugačen način 🙂
Ni še blo take ženske ki bi jo težko hendlal v postli, rad sem tudi rekel da se taka še ni rodila (izvzemši nimfomank) ampak kdo bi vedo ….
;)))))) Še sreča da ni enako kot z alkoholom kajne 🙂
Mamljivo in igrivo povedano pa vendar dovolj relativno ….
To je to drage dame in gospodične poglejte si kake punce so pravim moškim všeč :)))))) igriva, zabavna….. samo da še dokaže da je punca pa bo 😀 no ostale trditve bi pa morda dali kdaj drugič na presojo izvedencem (aka meni :))
:)))
Mislim, da bi tebi prišlo prav tole:
Smučišče Male Brusnice – PODGURSKI KITZBÜHEL
ali pa tole:
http://www.sc-bela.si/
Potemtakem si trikrat!
Prvič, zadnjič in nikdarveč….. :))))
Pusti se presenetiti 🙂 Najlepše stvari se zgodijo spontano 😉
A zaradi mene? 🙂 Pol sem pa res posebna 😉 😀
Ja, kaj veš, mogoče pa se nama kdaj poti res prekrižajo…pa postane teorija praksa 😉
Očitno se ne vrtiš v pravih krogih 😀 Al pa še nisi prave spoznal 😀
Sigurno pa obstaja(m) 😛
Lep in eleganten zaključek teme… I like it!
Pusti se presenetiti 🙂 Najlepše stvari se zgodijo spontano 😉
A zaradi mene? 🙂 Pol sem pa res posebna 😉 😀
Ja, kaj veš, mogoče pa se nama kdaj poti res prekrižajo…pa postane teorija praksa 😉
Očitno se ne vrtiš v pravih krogih 😀 Al pa še nisi prave spoznal 😀
Sigurno pa obstaja(m) 😛
Lep in eleganten zaključek teme… I like it![/quote]A veš, da je še men všeč kako si mu povozila vse dosedanje pisarije o virtualnih zmenkarijah, še sam ni vedel kdaj je postal ves softi, kot kak copatek :)))
Ti si prava punca, tega dec ne zmore…. 😀
res je 🙂
To zato ker mislijo da me je ena virtualno ”ukrotila” haha revčki ne vejo kaj pišejo in mislijo 🙂 Leva ne more kar nekdo ukrotit še manj preko interneta 😉
Morda pa se nama poti res kdaj prekrižajo…. Slovenija je nenazadnje majhna… Štajerska pa še bolj 🙂
Saj pravim to so pogumne trditve, pa si ziher da jih zmoreš dokazat če te pozovem ? 😛
kakšne virtualne zmenkarije…. jaz nimam občutka da bi bil na kakšni podobni stvarci kot Marko in morda tudi ti…. Jaz sem imel prijeten klepet (ego boosting za dva) z prijetno uporabnico ki pa je nenazadnje lahko kdorkoli ker je neregistrirana 🙂 S tako gospodično je debata in tudi hec čisti užitek in nebi se dosti zmotil če bi rekel da (sem) se počutil malo priveligiranega da sem jo lahko spoznal(kolko pač sem jo) tukaj.
Gospodična pa če ji bo še kdaj dolgčas me lahko kontaktira tukaj pa več ne bom metal teme v offtopic.
Ti Onek pa uživaj v svoji zamisli da sem postal softi 🙂
Saj, taki se iščejo…;) Na zunaj “tough”, pa mehki srček v sebi 😉 Da pa še ima nekaj v glavi pa je itak prelepo, da bi bilo res 😀 Zmagovalna kombinacija 😉
To ti Matkicu povej, meni ne verjame 🙂
Pozabljaš, da jaz nisem kar nekdo 😉 😉
Zmorem že, zmorem… 😀
Ampak veš kak je… Anything worth having is worth fighting for 😉 Pa zmoreš ti? 😉 😛
Oooh, i am blushing now… 😀 Se počutim počaščeno Hvala 🙂
Tudi jaz nisem tu z namenom “virtualnega zmenkarjenja” malo heca pa še ni nobenega ubilo…
Kakorkoli olepšuješ, še vedno je virtualno in pojma nimaš kdo je na drugi strani. Mogoče kak zdolgočasen dedek. :))
Kakorkoli obračaš, se me je Matkic s svojimi posti toliko dotaknil, da sem mu pisala… Koliko pa jih je tebi?
Dolgčas pa mi je res malo ja :)[/quote]
Saj jaz mu privoščim. Hecno je, ker se je meni posmehoval, ker sem nekoga spoznal preko neta. :)) Meni je ena in je čist dovolj. :))
Kakorkoli obračaš, se me je Matkic s svojimi posti toliko dotaknil, da sem mu pisala… Koliko pa jih je tebi?
Dolgčas pa mi je res malo ja :)[/quote]
Saj jaz mu privoščim. Hecno je, ker se je meni posmehoval, ker sem nekoga spoznal preko neta. :)) Meni je ena in je čist dovolj. :))[/quote]
Saj, zarečenega kruha se največ poje. 🙂
Sem reko da več nebom off topical ampak tole pa ne morem pustit mimo!
To je kot da bi sebe v ogledalo gledal pa si odgovarjal :D, perfekten odgovor 🙂
21 guns od Green Day-ev poje takole
Do you know whats worth fighting for,
When its not worth dying for,
….
in jaz trdim da takih zadev ni…. vprašanje ostaja ali si tako dobra da bi se za tebe splačalo umret 🙂
je pa tak da bi bolj podžgalo če bi napisala:
”Zmorem že, zmorem, samo vprašanje če si dovolj dober da želim!”
Je pa tale dvorezen meč ker lahko tudi ubija upanje ampak če na pravega tako vržeš bo eksplozija sploh če je samozavesten kot jaz…. samo na meni več taki nebi deloval zdaj ker veš 🙂 Morda na katerem drugem :))))
Forum je zaprt za komentiranje.