Ignoranca do gospodinjskih del
Haha, sadni smešiš se, moj point ni bil v tem, da bi to bilo slabo, v bistvu privoščim Matkiču eno pravo žensko, ki bo znala poskrbet za njega in on za njo.
Kar pa mi je smešno pa je to, da obsojaš/te nekoga, ki najde partnerja na portalu kot je dating portal, drugega ki pa ga ravno tako spozna preko neta, samo na nekem drugem pa ne. Torej zakaj bi blo takšno razmišljanje pravilno, aja saj vem zato, ker tako razmišljaš ti in še enih par 😀
Mi ni treba, ker živim v bloku. Vi pa kar veselo na delo, kmetje ![/quote]
Aja, ti živiš med samimi kmeti? Ker nekdo bo pač skidal tisti sneg…
Ko bom jaz upokojenec mi nihče ne bo pomagal kidat sneg. Torej… ???
Also, jaz verjetno ne bom potreboval nobene pomoči kar se fizičnega dela tiče. Ker bom še takrat v življenjski formi, magari na steroidih, če bo potrebno 😉
Hja, mogoče pa premore nekaj kar ti ne… ŠARM se reče temu 😉 Pa padajo ko muhe v reali pa prek neta… Od viška glava ne boli 😉
Saj ti niti ne rabiš gledat, Matkic pa še mogoče bo ;))[/quote]
Haha, prav ne morem verjet, kako se zapičite v nekaj, pa človek sploh ne misli nič slabega. Verjamem, da ima Matkič ŠARM, sploh ne dvomim v to, če si tudi ti padla na to, že veš ocenit kaj ima in kaj nima :).
No a se poznamo, želim ti čim več lepih trenutkov z Matkičem virtualno in v živo 🙂
Glej sadni, jaz nisem toliko časa na monu kot ti, tako da tudi jaz za tebe ne vem kdo si, torej ne vidim poante, da jaz tebi povem kdo sem jaz, sploh pa če je škoda časa za takšne kot sem jaz, ne vem kaj se sploh obregneš ob moj komentar.[/quote]
Ohoho, short, simple and true.
Torej veš koliko časa hodim na Mon, pa čeprav takrat tebe še ni bilo gor ? Interesantno…[/quote]
Veš kako je, če malo preletiš tu pa tam kakšno temo in je v njej vedno zaslediti tebe in ob tem še kako veš o vseh vse potem lahko predvidevam, da si že dolgo časa tukaj, ker meni se sanja ne kdo je kdo in me konec koncev tudi ne zanima.
Če pa se tebi zdi, da tudi jaz vem o vseh vse pa to ni moj problem, aja pa za Matkiča tudi ne vem kdo je razen tega da je iz Ptuja pa da je enih 25 ali tu nekje star, in da je pravi šarmer :P. Zdaj pa če je za tebe to vse pa naj bo po tvoje.
Hahaha, sadni ti me pa tudi zmeraj nasmejiš, se ti še vidi da si verjetno mlad, sklepam po tem, ker je v tej temi a se poznamo? napisala, da sta ti in Matkič nekje njenih let, v neki drugi temi pa je bilo zaslediti, da je Matkič star 25, če se prav spomnim. Vem pa še to, da je on iz Ptuja ti pa iz Ljubljane, ker si ravno ti to napisal v tej temi 😀
In zdaj ti meni povej kako potem človek naj ne bi vedel teh osebnih podatkov o tebi in njem. Kakšna pa sta v realnem življenju pa me niti ne zanima, želim vama samo da sta takšna kot sta.
To da tu in tam preletim kakšno temo pa je tako, da če me tema pritegne potem jo spremljam malo bolj kot pa kakšno drugo, če pa ti tega ne moreš razumet pa ti jaz ne morem pomagat.
Mi ni treba, ker živim v bloku. Vi pa kar veselo na delo, kmetje ![/quote]
Če si človek spuca sneg okrog hiše, je zaradi tega kmet ? :)[/quote]
Morda zato, ker ima lopato, ki je del kmetijskih pripomočkov?:))) Robi, glej široko:)).
Sicer pa…saj vemo, kdo je Sadni, tako da je pljunil direktno v svoj krožnik.
Forum je zaprt za komentiranje.