Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Ti si se vpičla, da smo OFF TOPIC 🙂 Jaz sem samo navedla, da če se že teme ne držite, da raje kaj zabavnega preberem kot pa vaše osnovnošolsko pričkanje.
Da bi pa temo spravla nazaj na nivo vreden debate pa ne… Matkic je vsaj kaj v tej smeri naredeil, če pa se še poheca malo pa ne jemljem za slabo.
A nasvet maš?? Ja pol pa prosim lepo, izkušnje nas bogatijo 😀

Jah, kaj ti naj rečem… Očitno tudi prava ženska odpravi moške dvome 😀 Vsaka pa res ne more bit prava… Ni vse za vsakega.

No, kakorkoli že, jaz ob produktivnem izkoriščanju prostega časa nimam časa misliti na Mon, kaj šele da bi pisarla po njem… Mam preveč dela z ŽIVLJENJEM. Zato so se mi zaradi tvojih replik ob 5:30 porajali dvomi. Sicer pa vsakemu svoje…

Uf za kralja po duši in horoskopu je pravilna izbira samo en klub in ta je Kraljevi(since 1999!)… 1 oko pa mečem tudi na Premier ker majo glih Leva za simbol ane 😀

Senza tale gospodična te je preveč pošolala pa če je tip al ne kakorkoli lovin’ it! Takih rabimo več 😀

Ps:

A to se šteje produktivno hlajenje te dni 😀 al ne… samo vprašam 😛

Moral sem komentirat….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tole: si vzela kot teženje glede off topica? Ojoj.

Tell me about it… Sicer je bil point nekje drugje, ampak tudi heci niso vsi za vse.

My point exactly.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz recimo dostikrat kukam na mon, ko -pardon izrazu-serjem na stranišču. Kakopak, ženska mora bit multittasking, drugače je čisto preč. In kaj je boljšega za zbudit se, kot da odpreš mon in zagledaš vso to perjakanje in petelinčkanje … malo heca tud more bit.

Zdej pa au revoir, dame in gospodje, mali fantki so pa menda že šli ajat po lisankah.

+1

Izjemen humor imaš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

NOT 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej tebi mon deluje kot odvajalo? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

NOT :D[/quote]
Zakaj pa ne ? Uspela je povezat Mon s straniščem. Vmes, kakopak, omenila še multitasking, peteline, pa lisanke. Ta ženska mora bit top, jaz bi jo kontaktiral, če bi se registrirala.

NOT :D[/quote]
Zakaj pa ne ? Uspela je povezat Mon s straniščem. Vmes, kakopak, omenila še multitasking, peteline, pa lisanke. Ta ženska mora bit top, jaz bi jo kontaktiral, če bi se registrirala.[/quote]Aja? Privlači te vonj iz stranišča? ……ccccc
No vsaj tam bi lahko bil stručko…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj pa ne ? Uspela je povezat Mon s straniščem. Vmes, kakopak, omenila še multitasking, peteline, pa lisanke. Ta ženska mora bit top, jaz bi jo kontaktiral, če bi se registrirala.[/quote]Aja? Privlači te vonj iz stranišča? ……ccccc
No vsaj tam bi lahko bil stručko…. :D[/quote]
-1

Izredno slab humor imaš.

.[/quote]Aja? Privlači te vonj iz stranišča? ……ccccc
-1

Izredno slab humor imaš.[/quote]Sadni jaz pa mislim,da njega Oneta privlači vonj iz sekreta z lepim se hvali.

Aja? Privlači te vonj iz stranišča? ……ccccc
-1

Izredno slab humor imaš.[/quote]
😀
Ti pa okus…. 😉

Oh ja monovci, da se vam da 😀 sama imam vsakodnevno tok dram ce bi si jih hotla narest da se mi res ne bi dal spuscat se tle nekih frustracij pa prerekanj pa petelinckanj pa w/e 😀 kaj nej recem… svaka cast? Dejte ksno konstruktivno zanimivo debato uzgat/odpret 😀

loh bi mel dan profilk 😀

A, levček si…? Uff, zdaj pa vem od kod tvoja samozavest 😉 Lahko pa verjetno ni s tabo ha… Mi deluje, da si na zunaj taki fajn, fini pubec, v tebi pa je precej “bad ass” materiala 😉

A ti še kr misliš da sem tip? Zdaj sem pa užaljena…:/ Ampak sej vseeno, samo da You lovin me 😉

Ja, seveda je bilo produktivno… Sem se mogla nazaj na delovno temperaturo spravit da nisem pregorela 😀

Kaj pa je zate konstruktivna/zanimiva debata ? 🙂
Tu gor ni resnih ljudi za resne debate. 🙂

boš mogla v reali sprobat ane? 😀

Ja jaz sem realen pač to je skoraj sanjska ženska kar te berem in me je ”strah” da je lahko tak blizu po mišljenju mi samo tip ki se petvarja za žensko lahko me pa demantiraš 😉

No glavno da mi ne pregoriš :)))))

Torej tebi mon deluje kot odvajalo? :D[/quote]

Ne, kot budnica 😀 Morda je Senza tudi kaj takega pocela ob tisti jutranji uri, ko jo tako po zobeh vlacite, revo. Zakaj kdo pise po mon ob doloceni uri in na dolocenem kraj, je povsem njegova stvar. Samo tisti ki ne zna spostljivo argumentirat, se bo spravil na osebni nivo.

Dol mi visi. Ti jo pa absolutno privoščim, tudi več takih.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Torej tebi mon deluje kot odvajalo? :D[/quote]

Ne, kot budnica 😀 Morda je Senza tudi kaj takega pocela ob tisti jutranji uri, ko jo tako po zobeh vlacite, revo. Zakaj kdo pise po mon ob doloceni uri in na dolocenem kraj, je povsem njegova stvar. Samo tisti ki ne zna spostljivo argumentirat, se bo spravil na osebni nivo.[/quote]

Ni tako hudo. Ali kot bi rekla Nina Osenar: “Jejte, jejte, bom še narezala!” 🙂

haha Sicer ne poznam njene izjave, se mi pa fajn sliši.

Dol mi visi. Ti jo pa absolutno privoščim, tudi več takih.[/quote]

hvala sem vedo da je nekje v tebi pozitivna naravnanost …..

Saj je pametno imeti nižja pričakovanja, da si lahko potem bolj impresioniran 😉

Ufff…sanjska ženska…vidiš da obstajamo, samo najt nas je treba ;:P

Hja, verjetno sem precej v taki družbi pa sem se podobnega mišljenja navzela 😉

Z veseljem, kak pa 😉

Juupiii, blagoslov smo dobli 🙂 Ufff, v težave pa ga rajši ne rini, bi že mene težko “handlal”…
Ampak kjer je volja, tam je pot 😀

Vidi(mo) bore malo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahaha pri tej temi pa se prav morem nasmejat, ker zgleda, da je Matkič spoznal svojo sanjsko žensko (zaenkrat še virtualno) ki bi mu morda celo lahko ukradla srce in bi zaradi nje tudi on mogoče začel drugače razmišljat :D.

Matkič, tako, da pazi, da se ne bo tebi tudi zgodilo, kot bi se po tvoje naj Markotu (spoznal punco prek neta) ker to bi pa bilo zelo zelo smešno, glede na to, da tebi ne manjka žensk v real life 🙂

Marko se je registriral na dating portal, z namenom, da bi si poiskal punco. Matkić se je registriral na med over net z namenom, da bi debatiral s folkom. To pa, da ima skrite oboževalke, ki se zaletavajo vanj, pa ni njegov problem, he didn’t ask for it. Čudna primerjava torej…

Pa itak samo še eden izmed mnogih anonimnih vzdevkov, ki ve vse o nas. Tebi pa ne primanjkujejo ženske v rl ane ? lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close