Ignoranca do gospodinjskih del
Pozdrav še enkrat. Sem se prebila čez vaše odgovore. Naj malo pojasnim…
Ne moti me, da njegove cunje niso pospravljenje, oz. niso zložene, kot sem si jaz zamislila, ampak me moti to, da gleda na pospravljanje kot na tretjerazredno opravilo, se že v štartu tega loteva z obilo slabe volje in jamranja, ČE SPLOH. Moti me, da ne spoštuje dogovorov in da zadnje par mesecev še tisto energije, kar mi je ne požre služba, spušim doma na takih osnovnih debatah in pregovarjanju.
Ob selitvi skupaj sva se seveda pomenila o tem, ampak pač je rekel, kar sem želela slišati
Jasno je, da je sedaj cel cirkus, ko kar naenkrat ne gre več tako lagano skoz, kot je šel prej … Nisem nikakršen neat freak, sem pa navajena biti v relativno pospravljenem in čistem domu.
Zaenkrat se stvari niti niso kaj premaknile, sva o tem tudi spet precej govorila, pravi, da razume moje očitke, ampak da zahtevam preveč in TAKOJ. Ne vem?! Če pojeva kosilo, je treba potem pomiti posodo v istem dnevu, ne pa naslednjo sredo? Vsaj tako se meni zdi…
Sicer je najin odnos okej. Na razhod nisem niti pomislila, pač to je najina težava trenutno, obema je pa v interesu, da najdeva nek skupni jezik.
Kot smo že večinoma domnevali, se gre za moškega, ki mu pospravljanje ni stvar navade, ker mu tega ni bilo treba.
In zgleda, da niti nima nekega interesa, da bi se prilagodil tvojim normam. Mislim, da z obljubami le zavlačuje in pričakuje, da se boš ti naveličala tečnariti in boš ga lepo sprejela takšnega, kot je.
Bodi strpna in vztrajna, če lahko to dvoje sploh združiš in vsaj malo, ni hudič, da se tudi on ne bo premaknil na bolje. Pa ne ga preveč lepo prosit, če ne bo držal obljube.
Bullshit. Če ima ženska npr. hud PMS, pa je en dan nadrkana, pa še trmasta zraven, si kriv ti?[/quote]
Kriv za to, da ima PMS sigurno nisem. 🙂
PMS je faza, ko ženska mora imeti prav. 🙂 Potem pa se že pomenita, tako kot je prav. ;)[/quote]
O, jaz zelo dobro vem, da je potem lahko vse okej, samo tale tvoj “nikoli” se ti je malo na pamet zapisal, a ne?
Bullshit. Če ima ženska npr. hud PMS, pa je en dan nadrkana, pa še trmasta zraven, si kriv ti?[/quote]
Kriv za to, da ima PMS sigurno nisem. 🙂
PMS je faza, ko ženska mora imeti prav. 🙂 Potem pa se že pomenita, tako kot je prav. ;)[/quote]
Staaaari…
Važno, da si ti z nami podelila par hvalevrednih gospodinjskih nasvetov. Brez tvoje modrosti bi težko preživeli…
Fouš? 😀
Kaj produktivnega definitivno ne, če si mela čas na forum pisat…
Pa dvomim, da ni mogel spat od napetosti, kaj le si ti takrat počela…[/quote]
Rečte kar hočete samo meni je tale punca všeč 😀 samo še citirat se more naučit 😛
jaz pa sem že mislo da sem jo pregnal ko sem reko da bi mogoče reko ja zaroki 😀
Oooo, Matkic hvala za kompliment…:D Sej ti tud nisi slab 😛
Glede citiranja; ja veš kak je, v vsakem dobrem more tud nekaj slabega bit, jaz pač citirat ne znam hehe:) Drugač je too good to be true 😉
Sicer pa vaja dela mojstra… ti me lahko naučiš citiranja jaz pa… 😉
Ehh, ne, ma kaki pregnal, sem se mogla it malo na sneg hladit ven, ker sem bla “on fire” 😉 😉
zakaj ne končaš stavka …. to ni ”vljudno” to lahko delaš v reali ko lahko pol pokažeš kaj pa me bi ti lahko naučla 😀
a pol si ene 2 al 3 dni rabla da si se ohladla… pol pa sem te res segrel 😉 kaj segrel…. zažgal… upam da ni na tvojem štelu to kje zdaj ostalo za vekomaj 😀
Vidiš… Še citiranje mi ni šibka točka, ufff sem res perfect 😀
Ja, veš kaj ne ni vse za vsaka ušesa, al pa oči no, ker smo ravno na forumu 😀
Ti pa uporabi malo domišljije…pa verjemi, da v resnici bi bilo še boljše 😛
Kaj ti naj rečem… KDO ZNA, PAČ ZNA! 😉 Posledic pa zaenkrat še ni, mi še ni nobene žice skurlo 😀
Ampak pustimo se presenetiti 🙂
hehe…. ja lepo sem si vrgo boomerang
uf uf uf uf
Saj bi ti reko da se registriri pa mi napiši na ZS samo pol se neboš rešla tega MONa tak kot sem jaz tu obtičal pa se ne morem pripravit da nebi zahajal gor pa odpisoval…. taka fajn punca kot si bejži vstran od tu …. črna luknja te bo posrkala not v temo debilizma 😀
Super!
zdaj pa grem gledat FUUUUZBAL že zamujam!
Mhm, navajanje izjav brez konteksta je pa hvalevredna modrost, a ne? Let’s give it a shot…
Ajaa, nasvet si rabila? Ja, pa povej takoj, l’uba duša, rade volje pomagam… 🙂
Fouš? :D[/quote]
Zakaj bi bila pa fouš?
Ker se mi je zdelo nenavadno, da so naši “večni srečno samski fantje” kar naenkrat začeli pisati o zvezah, pravih ženskah in zarokah?
Med nespečnostjo iz obupa (po Mantričevo) in produktivnostjo je po mojem mnenju še precej manevrskega prostora, kako ga kdo izkoristi, je pa njegova stvar. In zato – medtem, ko ti dvomiš – je meni vseeno, kaj je počel.
Forum je zaprt za komentiranje.