Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

A taki tud obstajate? No, fajn čut. Take mamo rade. Si potrdil mojo tezo, da si fajn pa pameten pubec 😉

Uhh, pa izzivov se tud ne bojiš, vidim 🙂 Se pa bojim, da če bi te v roke dobla, da bi si rajši sam gajbo kupo, da bi le zdržal vse napore 😛 Ampak očitno res ceniš… PIVO 😉

A taki tud obstajate? No, fajn čut. Take mamo rade. Si potrdil mojo tezo, da si fajn pa pameten pubec 😉

Uhh, pa izzivov se tud ne bojiš, vidim 🙂 Se pa bojim, da če bi te v roke dobla, da bi si rajši sam gajbo kupo, da bi le zdržal vse napore 😛 Ampak očitno res ceniš… PIVO ;)[/quote]

Izzivi so vedno dobrodošli…. je pa tak da je bolj mene strah da če bi me dobla v roke da bi me prosla če lahko grem po pir med rundami da bi se osvežila 🙂

PIVO pa res cenim…. samo sem ga zdaj moral dat malo na stran ker čeprav je bla zima kratka me je strah da mi ne bodo lanske kavbojke več prav 😀 Še dobro da mi fuzbal ostane na TV čeprav vprašanje kaj mi dela večje probleme PIVO ali gledanje nogometa vsak teden…. pomoje da kar kombinacija … zato sem začel z ločevalno dieto 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, za osvežitev bi mogoče res pasalo 😀 Drugače mam pa rajši kaj bolj konkretnega, da me še malo segreje ;D

Čuješ pa ti si ja moj “sanjski moški”. Še za pilota se ne bi kregala, ker bi iste kanale gledla 😛

Ma, kaka dieta… Malo prave “rekreacije” dela čudeže. 😛

Ja, za osvežitev bi mogoče res pasalo 😀 Drugače mam pa rajši kaj bolj konkretnega, da me še malo segreje ;D

Čuješ pa ti si ja moj “sanjski moški”. Še za pilota se ne bi kregala, ker bi iste kanale gledla 😛

Ma, kaka dieta… Malo prave “rekreacije” dela čudeže. :P[/quote]

No saj kaki Gospod Ja(c)kec bi se našo kje 😛

Za pilota se še nisem z nobeno kregal ker je bil vedno v moji roki… je pa fajn da vsaj nebi nergala ko bi gledal 😛

Sanjski moški pa sem verjetno jaz tolko kot si ti perfektna 😉

hehehe….. ko bi le blo tak preprosto…. 😛 Mogoče pa se napačno rekreairam hmmmmm 🙂

Ps: a veš da sva temo zasedla za dopisovanje 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

jao sem zjebal repliko 😀 po dolgem času…

sem pa še pozabo dopisat:

Da med rundami nebi rabla ničesar da te segreje ker bi bla skoraj ”on fire” 😛 garant hladno pivo 😀

Blaah, zdaj si me pa našo… Edina pijača, ki je ne pijem :/
Bo treba it v nabavo 😉

Kaaj, nisem perfektna :oo…? Evo, pa je šlo tistih 10 cm, kaj sem zrasla ko si me pohvalo :S

Za pilota pa se z mano res ne bi kregal, bi mi ga rade volje prepustil… Če ne drugače bi pa že uporabla svoje “ženske čare” 🙂

Ja, saj to, zato pa sem napisala “prave rekreacije”. Ni vsaka telovadba tista ta prava 😉
Je pa čist preprosto, mislim, da še ni nihče doktorata polagal iz tega 😀

Haaha, kdo je zdaj “on fire”? Sicer pa kaj manj od tebe niti ne bi pričakovala 😛

Mah ja, bo vsaj kaj pametnega za prebrat, ne pa sama kregarija nonstop.

Iiiiiii ohcet bo:))).

Če se že ti pa enTip nista mogla zmenit 😀

Se bo vsaj pilo pa jedlo ;P
Samo najprej še moram Matkica zaprositi, moram spodnjo temo malo prečekirat, da dobim kaj uporabnega…

Če se že ti pa enTip nista mogla zmenit 😀

Se bo vsaj pilo pa jedlo ;P
Samo najprej še moram Matkica zaprositi, moram spodnjo temo malo prečekirat, da dobim kaj uporabnega…[/quote]

O hudooooo:))). Go go go:).

Tole je pa nalezljivo… :/

Mah ja, bo vsaj kaj pametnega za prebrat, ne pa sama kregarija nonstop.[/quote]

Ah ne, samo gospodinjska dela malo ignorirata, to pa ja ni nič takega… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni šans… zraven mene boš v transu še jakeca pila pa se slinla za še 😉 😛

ja če si ti perfektna pol sem jaz sanjski moški 🙂

Sicer pa če je padlo dol tistih 10cm še dobro lahko dal 10cm petke gor pa boš še bolj zapeljiva pa neboš glih prek mojih 185 😛

uf med fuzbalom…. težkaaaa…. 😛 bi mogla res taprave čare uporabit da bi ga spusto…. pomoje bi mogla bit bolj dejanja 😛

Všeč mi je ko ma ženska visoke standarde ker pol mene to nardi še bolšega ker jo še vedno hočem presenetit/šokirat 😉 in do danes mi je še vsako uspelo

Samo pazi da ne rečem ja… 😀

Evo, zdaj sem pa prepričana, da tukaj nekaj ne štima…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ti povem kaj ne štima

to da si pisala ob 5:30 in mi deluješ kot da ne moreš spat obupano 😀

ti povem kaj ne štima

to da si pisala ob 5:30 in mi deluješ kot da ne moreš spat obupano :D[/quote]
Ubov.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ti povem kaj ne štima

V resnici pa nikoli ne boš vedel, kaj sem počela in kaj se je takrat dogajalo. Ampak glej, mirno lahko verjameš v svoj ufur. Čudno, da ga še ne prodajaš, ko se ti zdi tako dober…

ti povem kaj ne štima

V resnici pa nikoli ne boš vedel, kaj sem počela in kaj se je takrat dogajalo. Ampak glej, mirno lahko verjameš v svoj ufur. Čudno, da ga še ne prodajaš, ko se ti zdi tako dober…[/quote]

itak da vem da lahko mirno verjamem v to kar sem povedal oz napisal…. tvoja replika je totalno brezvezna 🙂 pač si hotla met ”zadnjo” 🙂

V resnici pa nikoli ne boš vedel, kaj sem počela in kaj se je takrat dogajalo. Ampak glej, mirno lahko verjameš v svoj ufur. Čudno, da ga še ne prodajaš, ko se ti zdi tako dober…[/quote]

itak da vem da lahko mirno verjamem v to kar sem povedal oz napisal…. tvoja replika je totalno brezvezna 🙂 pač si hotla met ”zadnjo” :)[/quote]
Ja, res žalostno, da lahko mirno verjameš v nekaj, kar ti deluje kot, s čimer izgubiš vso kredibilnost, ko pa dodaš še svoje “statistike po feelingu”, so pa tvoje replike ravno toliko brezvezne kot moje.

Trying to hard.

No, še dobro, da tole ni totalno brezvezna replika, ha. 🙂

itak da vem da lahko mirno verjamem v to kar sem povedal oz napisal…. tvoja replika je totalno brezvezna 🙂 pač si hotla met ”zadnjo” :)[/quote]
Ja, res žalostno, da lahko mirno verjameš v nekaj, kar ti deluje kot, s čimer izgubiš vso kredibilnost, ko pa dodaš še svoje “statistike po feelingu”, so pa tvoje replike ravno toliko brezvezne kot moje.[/quote]

jaz sem prebral samo

bla bla bla bla bla bla, bla bla bla ”bla bla”

kredibilna ti nisi že od vsega začetka… in to čisto nič in mene to zmoti toliko kot tebe…. sem ti že napisal ne ukvarjaj se z mojimi prispevki ampak z svojim lajfom ki more bit res zagrenjeno da te še forumaši označijo kot zateglo tečno babo….

seks ti bo pomagal…. samo taki ko boš doživela orgazem drugač je bv….. ampak za to se moraš SPROSTIT.

pa lepo nedeljo…. jaz sem takoj za to da se nehava citirat bom mel mir pred tabo….. kot zgleda ti mene zelo dosti bereš ker jaz vse tvoje prispevke kjer nisem citiran praktično izpustim.

Na bla bla lahko odgovoris samo z bla bla . Bravo, uspelo ti je. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti skoz odgovarjaš bla bla… saj sem ti že povedal ti ne citiraj mene pa nebom jaz tebe samo nekako imam občutek da bom bolj srečen jaz zaradi take ureditve kot ti….

Ti skoz odgovarjaš bla bla… saj sem ti že povedal ti ne citiraj mene pa nebom jaz tebe samo nekako imam občutek da bom bolj srečen jaz zaradi take ureditve kot ti….[/quote]
Vem in ti vedno znova meni z bla bla nazaj. Je zanimivo ne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti skoz odgovarjaš bla bla… saj sem ti že povedal ti ne citiraj mene pa nebom jaz tebe samo nekako imam občutek da bom bolj srečen jaz zaradi take ureditve kot ti….[/quote]
Vem in ti vedno znova meni z bla bla nazaj. Je zanimivo ne? :))[/quote]
Pejt mtki jokat pod kiklco, kaj težiš tle vsak dan, dosadan si že v 3pm.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close