Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Mraz? Kje pa si?:)) V Ljubljani je +1.

Naj ga na.fu*a meter, to bi užival. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A boga ribica….. a te je kdo skenslal pa si spet tečna 🙂

Jaz pa tvojega ksihta nočem videt ker vem da je grd… verjetno Ribji 🙂

buhtlla maš pa verjetno 2 ti tam med glavo in trebuhom…. saj veš tista 2 ki sta ti dobla službo :)[/quote]

Dons sem res dobre volje, sneg me zabava:). Mmmmm…

Mojega ksihta res ne boš doživel, to je le za posebne ljudi.[/quote]

A to je za tiste katerim izpolniš 3 želje v zameno za 50€ ?

Tisti so pa res posebni ja :)))))

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dons sem res dobre volje, sneg me zabava:). Mmmmm…

Mojega ksihta res ne boš doživel, to je le za posebne ljudi.[/quote]

A to je za tiste katerim izpolniš 3 želje v zameno za 50€ ?

Tisti so pa res posebni ja :)))))[/quote]

Ojoj, nisem jst na minimalcu kot nekateri:)). Ti boš moral pa še fejst delat.

Naj ga na.fu*a meter, to bi užival. :))[/quote]
Želim ti da ti ga naf.uka dva metra okol tvoje bajte ali bloka, ker res ti želim da uživaš. Poleg tega pa naj ti plug naorje še ene tri tik pred vrata za dobro mero. Uživaj … 🙂

Naj ga na.fu*a meter, to bi užival. :))[/quote]
Želim ti da ti ga naf.uka dva metra okol tvoje bajte ali bloka, ker res ti želim da uživaš. Poleg tega pa naj ti plug naorje še ene tri tik pred vrata za dobro mero. Uživaj … :)[/quote]
Rad kidam okrog svoje bajte, škoda ker se to ne bo zgodilo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mraz? Kje pa si?:)) V Ljubljani je +1.[/quote]

Ojej grozljivka v živo 🙁

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Na pa je šla Makalonca za vikend :((

Želim ti da ti ga naf.uka dva metra okol tvoje bajte ali bloka, ker res ti želim da uživaš. Poleg tega pa naj ti plug naorje še ene tri tik pred vrata za dobro mero. Uživaj … :)[/quote]
Rad kidam okrog svoje bajte, škoda ker se to ne bo zgodilo. :)[/quote]
Če si tako želiš… ti lahko uresničim željo. Malo boš sicer segel v žep ampak ene tri šleparje snega ti lahko zorganiziram….

Mraz? Kje pa si?:)) V Ljubljani je +1.[/quote]

Ojej grozljivka v živo :([/quote]

Če si upokojenec z gibalnimi ovirami, potem te razumem.

Ojej grozljivka v živo :([/quote]

Če si upokojenec z gibalnimi ovirami, potem te razumem.[/quote]

Puf. 🙂

Si mogoče muslimanka in nosiš burko, da se razkriješ le posebnim ljudem ? :))))

Si mogoče muslimanka in nosiš burko, da se razkriješ le posebnim ljudem ? :))))[/quote]

Ne ne…še tem, ki nosijo burko, bi jim to dol potegnila:)).

Si mogoče muslimanka in nosiš burko, da se razkriješ le posebnim ljudem ? :))))[/quote]

Ne ne…še tem, ki nosijo burko, bi jim to dol potegnila:)).[/quote]
Pogoji za vstop v klub posebnih ljudi, pa so menda precej strogi ? 🙂

Pol pa veselo na delo, da še boš vsaj enih 10 cm pridelal 😛 Ker po štelu si me kr zadel, edino radiatorčkov pa res nimam 😀
Pa v taki obleki tud ne bi prišla, si nisem nikoli želela bit organ pregona 😀 Vklenem pa te vseeno lahko če maš rad grobo 😉

No, no vidiš, da iz tebe pa še nekaj bo. Recimo, da si uganil 😉

Nevem no, preveč mi napadalna deluje, ziher se kak tip skriva za tem vzdevkom. Be careful Matkić, da se ne boš na koncu sabljal z njo 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pol pa veselo na delo, da še boš vsaj enih 10 cm pridelal 😛 Ker po štelu si me kr zadel, edino radiatorčkov pa res nimam 😀
Pa v taki obleki tud ne bi prišla, si nisem nikoli želela bit organ pregona 😀 Vklenem pa te vseeno lahko če maš rad grobo 😉

No, no vidiš, da iz tebe pa še nekaj bo. Recimo, da si uganil ;)[/quote]

haha…

Sicer nevem kje ma tale lepotička ”radiatorčke” ampak ok 😀

Saj bi bla za mene organ pregona… preganjala bi moj organ…. a ni dovolj podobno 🙂 to je opremica za igro vlog 😛

Veš kak bom reko…. če ma taki štel kot tista bom pa še shemale kresno HAHA….. bo to nova izkušnja pa še prepričevat ni treba za analo je 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zdaj si me pa razočaral, Sadni. Glede na tvoje besede sem bila ziher, da se same take okoli tebe sučejo.
Boš očitno mogo prit kaj na Štajersko pogledat, če pri vas ni take izbire. 😉

Kaj mi zdaj Matkica strašiš? Se brezveze ogrevam, pol bom pa na suhem ostala 😛
Vidiš, kaj pa si me včeraj na Mars pošiljal, danes pa ti je žal 😉
Sicer pa ne jemlji vsega tak strogo resno, malo heca pa more bit.

A, preganjat bi te mogla?? Ne bi bla boljša predaja? Se izogneš kazni, pa še možnost pomilostitve maš.

Vidiš, Matkic je za akcijo, samo da paše pa hahaa… 😀

Aja, Matkic btw dont worry, nisem tip… Sem dobre volje pa se malo hecam. Štajerci smo vsaj za akcijo 🙂

Zdaj si me pa razočaral, Sadni. Glede na tvoje besede sem bila ziher, da se same take okoli tebe sučejo.
Boš očitno mogo prit kaj na Štajersko pogledat, če pri vas ni take izbire. 😉

Kaj mi zdaj Matkica strašiš? Se brezveze ogrevam, pol bom pa na suhem ostala 😛
Vidiš, kaj pa si me včeraj na Mars pošiljal, danes pa ti je žal 😉
Sicer pa ne jemlji vsega tak strogo resno, malo heca pa more bit.

A, preganjat bi te mogla?? Ne bi bla boljša predaja? Se izogneš kazni, pa še možnost pomilostitve maš.

Vidiš, Matkic je za akcijo, samo da paše pa hahaa… 😀

Aja, Matkic btw dont worry, nisem tip… Sem dobre volje pa se malo hecam. Štajerci smo vsaj za akcijo :)[/quote]

mogoče mam pa rad malo kaznovanja če nisem bil priden lol

Saj se ne sekiram tudi če bi bil (tip)…. prek interneta 😀

v živo bi blo pa drugač ja 🙂

Ufff, samo problem je, da ko enkrat začnem ne znam nehat 😀 Pa še grobo zna bit 😀

Saj veš, vsak prekršek se mora strogo sankcionirat 😉

Ufff, samo problem je, da ko enkrat začnem ne znam nehat 😀 Pa še grobo zna bit 😀

Saj veš, vsak prekršek se mora strogo sankcionirat ;)[/quote]

haha

ja saj pol bo na meni če bom bolj priden al ne 😛

Da gremo on topic bi pol pod nadzorom organov pregona al preganjanega organa al kakorkoli opravil del gospodinsjkih del HAHA

Lep krog smo naredli 😀

Ko bi enkrat dobil lekcijo, še mislit več ne bi upal na napačne stvari, kaj šele da bi jih delal 😉

Kar se pa gospodinjskih opravil tiče…. Kaki del, ima da spučeš celo bajto, pa skuhaš kosilo pol pa še zvečer domačo nalogo narediš 😉

Eh, sej ne sej v resnici nisem taki zmaj… V resnici sem še malo hujša 😉

Ko bi enkrat dobil lekcijo, še mislit več ne bi upal na napačne stvari, kaj šele da bi jih delal 😉

Kar se pa gospodinjskih opravil tiče…. Kaki del, ima da spučeš celo bajto, pa skuhaš kosilo pol pa še zvečer domačo nalogo narediš 😉

Eh, sej ne sej v resnici nisem taki zmaj… V resnici sem še malo hujša ;)[/quote]

haha to pa je optimistično da še mislit nebi upal 🙂 glavno je da prneseš Pivo 😉

[img]http://www.demotivation.us/media/demotivators/demotivation.us_Found-My-perfect-woman_138977659743.jpg[/img]

Pa p.m. spet toti paparazzi… Ravno nikjer ne bo mira 😉
Sicer ne bi rekla, da sem popolna ampak če ti tak praviš ;))

Me pa veseli, da nisi prilepo slikice neke fake barbike. Pohvalno.

Ja, razvajala pa te res ne bom… Boš si mogo prvo Pivo zaslužit al pa… odslužit…;)

Ja, razvajala pa te res ne bom… Boš si mogo prvo Pivo zaslužit al pa… odslužit…;)[/quote]

fake barbike so itak bljak…. drugač pa sem bolj fan temnolask…. Svetlolaske oziroma blondinke imajo pri meni bolj malo možnosti razen če jim res pristoji blontna… kar pa redkim vsaj za moj okus.

Bom odslužo….. Ker če rečem da si ga raje zaslužim pomeni da lahko odneham pa si ga grem raje sam kupit če bi bla prezahtevna… če pa je treba odslužit pol pa je pivo že tam in jaz nimam izbire 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close