Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka od partnerke

Hčerka od partnerke

Imava tudi skupnega otroka.

Ne spremeni zadeve, še vedno si hlapec, peto kolo,skupen otrok pa je samo utež s katero te drži. Zanjo si postal samoumeven z dnem, ko je zanosila.
Ženska te ne spoštuje. Je sploh kaj za kar se posvetujeta in dogovorita skupaj?

Mogoče je celo normalno da te moti, vendar poglej razumsko na stvar in premisli.
Njena hčerka se je zaljubila, spoznala je nekoga, ki ji pomeni ves svet in mama je vesela zanjo, da je srečna. A bi se morala skrivati zunaj ali biti samo zunaj samo zato, ker ima mama partnerja?
Kako bi se pa ti počutil, če hčerka ne bi sprejela tebe kot tujca v kopalnici? Tudi ona je šla čez to – sprejela je tebe.
Ti pa poskušaj sprejeti njenega partnerja.
Pa obvezno ključ v kopalniška vrata.

To mi je povsem razumljivo da je zaljubljena in da je boljše da je doma kot pa kje zunaj.
Moti me predvsem ker mi ni nihče omenil, glede občasnega bivanja, bivanja se ponavljajo, pride ostane kakšen teden, potem se zopet pojavi po določenem obdobju..
Kdaj se bo pojavil pa nič ne vem, dokler ga ne zagledam pri nas doma…..

Poleg tega, sta par tri mesece, kar se mi zdi prehitro da že kar biva pri nas, ne vem nooo…., če je to res normalno.
Potem lahko pričakujem čez dva tri mesece že drugega

A se hecaš? In pristajaš na to, da si nepolnopraven član v gospodinjstvu, ki ga diktira pastorka? LUštn, najbrž si financ minister, glanc majster, … da ne boš presenečen, ko bo nekega dne izpod odeje popukal še en par nog …

Ne hecam se, tako je kot sem opisal.

Pritepel si se k njim, zdaj bi pa komandiral! E Polde, ne gre to tako!

Se bom pa še odtepel, če je tako.
Ne bom copata, vlagam finance in mislim da je pravilno da tudi moja beseda nekaj velja. Kaj potem če sem se pred leti preselil k njim, to je bila želja partnerke. A zdej bom mogu pa marsikaj požret, ker sem se preselil, e jok brate!

Aha. Pa smo prišli do jabolka spora. Torej, ti dejansko nisi ustvaril nič svojega, pricofuknil si se k partnerki in njenemu otroku (kar je za otroka lahko zelo težko, ti povem iz izkušenj), ampak sedaj te moti ko bi se pa rad tudi k njeni hčerki nekdo pricofuknil? Zakaj že?

Imam svojo nepremičnino, tako da sem si ustvaril nekaj.

Aha. Pa smo prišli do jabolka spora. Torej, ti dejansko nisi ustvaril nič svojega, pricofuknil si se k partnerki in njenemu otroku (kar je za otroka lahko zelo težko, ti povem iz izkušenj), ampak sedaj te moti ko bi se pa rad tudi k njeni hčerki nekdo pricofuknil? Zakaj že?[/quote]

ja, mogoče zato, ker so družina. Sestavljena. In imata še skupnega otroka.
Se vsaj pove, ali pač?

Finance, mi trenutno niso ovira.
Če morda misliš da sem tu zato ker nimam svojega prebivališča, ali celo da se ne bi mogel preživljat, tako da tale jabolko, je odveč. :O)

Aha. Pa smo prišli do jabolka spora. Torej, ti dejansko nisi ustvaril nič svojega, pricofuknil si se k partnerki in njenemu otroku (kar je za otroka lahko zelo težko, ti povem iz izkušenj), ampak sedaj te moti ko bi se pa rad tudi k njeni hčerki nekdo pricofuknil? Zakaj že?[/quote]
Zato ker so družina v kateri naj bi se o takih stvareh do/pogovarjali tu ga pa imata babnici samo za nekoga, ki prispeva v družinski proračun/beri plačuje položnice/ o kakem spoštovanju njega kot partnerja pa ne duha ne sluha…. lahko se odseli mu je rekla 😛

Tale mladenič bo nekega dne še tebe izrinil iz hiše, oz te bo stara odgnala, ko tamladi bo še njo obdelal…. :O

Ja, ampak tudi tale očim se gre vse skupaj s figo v žepu, kot zdaj vidimo. Z žensko ima otroka, še zmeraj pa je samo “partnerka”. Kaj pa, če ta partnerka že vsa ta leta čaka, da se bo končno spomnil in jo poročil in s tem vsaj nakazal, da misli resno z njo – on pa nič? Mogoče je to njen način, da mu pove, da ima že poln kufer tega čakanja in da je že malo obupala nad vsem skupaj?

hruška ne pade daleč od drevesa ☺
tako, kot si je tvoja pripeljala tebe, si njena hči vozi tipe k sebi.
Ima punca v mami popoln vzor in vzorec

To pa res nima zveze. Ko z nekom začneš živeti, stopnja spoštovanja do njega ne sme biti odvisna od njegovega finančnega stanja. Koliko žensk tukaj odpre temo, da jo mož zaničuje in ponižuje, ker dela za minimalca ali ker zasluži manj od njega? Ti se torej strinjaš s takim odnosom?
Pri nas se vedno vpraša in po treh mesecih nihče ne prespi pri nas. Jaz vprašam otroke, otroci vprašajo mene.

Ja, ampak tudi tale očim se gre vse skupaj s figo v žepu, kot zdaj vidimo. Z žensko ima otroka, še zmeraj pa je samo “partnerka”. Kaj pa, če ta partnerka že vsa ta leta čaka, da se bo končno spomnil in jo poročil in s tem vsaj nakazal, da misli resno z njo – on pa nič? Mogoče je to njen način, da mu pove, da ima že poln kufer tega čakanja in da je že malo obupala nad vsem skupaj?[/quote]

Najbrž bo to zate čisto sveža novica, ampak ogromno parov “resno misli” tudi brez poroke. Tudi ob tej novici bolje da sedeš, da ne boš padla po tleh, vse ženske ne sanjarijo o poroki.

Problem je samo v tem, ker na celotno zadevo ne gledaš kot oče, niti kot očim, ampak kot partner mame. Ljubosumno braniš svoj teritorij. Zdaj ti je v teritorij nekdo vdrl in je kažin. Sem prepričana, da boš pri svojem otroku popolnoma drugače odreagiral. Mama reagira kot mama in imata problem. Tudi ona bo branila svoj teritorij.

Naj bo v opomin in poduk tistim, ki razmišljajo, da bi vzeli žensko s prtljago.

Ja, ampak tudi tale očim se gre vse skupaj s figo v žepu, kot zdaj vidimo. Z žensko ima otroka, še zmeraj pa je samo “partnerka”. Kaj pa, če ta partnerka že vsa ta leta čaka, da se bo končno spomnil in jo poročil in s tem vsaj nakazal, da misli resno z njo – on pa nič? Mogoče je to njen način, da mu pove, da ima že poln kufer tega čakanja in da je že malo obupala nad vsem skupaj?[/quote]

Saj ni res, pa je…ma daj daj, tričetrt mona je neporočenega in ima ” partnerje”, pa kljub temu čisto normalno funkcionirajo kot družine. Gre se za odnos. Prvič je punca absolutno premlada, da si počitniškega fanta vlači domov. Poleg tega sta skupaj nekaj mesecev – pa dajte no govorit o hudi ljubezni. Tu gre za najstniško simpatijo, ki se ponavadi odvija še zelo diskretno, na tisti skrivni sladek način. Ne pa hop cup v posteljo z maminim blagoslovom.
Pri nas doma se za vsak obisk dogovarjamo. Ker smo družina, s svojimi obveznostmi in pričakovanji. Obiski niso prepovedani, morajo biti pa najavljeni in odobreni. Ker obiski od celotne družine zahtevajo prilagajanje, pa tudi denar. Je tako?
Torej obvestiti vse družinske člane o obisku in se držati urnika, je najmanj. Ne more nekdo kar priti nenajavljeno in ostati cel teden.
A temu očimu očitate, da se je pritepel, za 18 letnika se vam zdi pa normalno da cele tedne živi drugje?
Pa vaši oteoci. Po eni strani so to vaša sonca in hodite z njimi še na faks, po drugi pa lahko spijo neznano kje in seksajo z vsakim, ki ga spoznajo.
Meni sicer tema diši po provokaciji, ne morem pa mimo razmišljanj žensk tu gor.
Kdo ve tetka, če bi ti enako pisala v primeru, da bi namesto očima pisala ženska in če bi namesto njene hčere šlo za njegovega otroka.

Najbrž bo to zate čisto sveža novica, ampak ogromno parov “resno misli” tudi brez poroke. Tudi ob tej novici bolje da sedeš, da ne boš padla po tleh, vse ženske ne sanjarijo o poroki.[/quote]
Rekla sem, kaj pa če in mogoče.

Saj ni res, pa je…ma daj daj, tričetrt mona je neporočenega in ima ” partnerje”, pa kljub temu čisto normalno funkcionirajo kot družine. Gre se za odnos. Prvič je punca absolutno premlada, da si počitniškega fanta vlači domov. Poleg tega sta skupaj nekaj mesecev – pa dajte no govorit o hudi ljubezni. Tu gre za najstniško simpatijo, ki se ponavadi odvija še zelo diskretno, na tisti skrivni sladek način. Ne pa hop cup v posteljo z maminim blagoslovom.
Pri nas doma se za vsak obisk dogovarjamo. Ker smo družina, s svojimi obveznostmi in pričakovanji. Obiski niso prepovedani, morajo biti pa najavljeni in odobreni. Ker obiski od celotne družine zahtevajo prilagajanje, pa tudi denar. Je tako?
Torej obvestiti vse družinske člane o obisku in se držati urnika, je najmanj. Ne more nekdo kar priti nenajavljeno in ostati cel teden.
A temu očimu očitate, da se je pritepel, za 18 letnika se vam zdi pa normalno da cele tedne živi drugje?
Pa vaši oteoci. Po eni strani so to vaša sonca in hodite z njimi še na faks, po drugi pa lahko spijo neznano kje in seksajo z vsakim, ki ga spoznajo.
Meni sicer tema diši po provokaciji, ne morem pa mimo razmišljanj žensk tu gor.
Kdo ve tetka, če bi ti enako pisala v primeru, da bi namesto očima pisala ženska in če bi namesto njene hčere šlo za njegovega otroka.[/quote]

Ni provokacija, in se popolnoma strinjam s teboj!

Če je res kar pišeš, jim boš največjo uslugo naredil, da se odseliš. Nič ni lepšega kakor imeti bankomat brez vzdrževanja na dosegu csd(po ovem sodišč), sam pa lahko počneš kar češ.

Reala je pa taka: hlinjenje, sprenevedanje, prikrivanje, kraje, varanje, molk, jok, opuščanje dolžnih ravnanj, siljenje mladoletnikov v nevarna dela, opuščanje možnih ravnanj,……………………………. , skratka vse kar po KZ, ZPND, Konvenciji o otrokovih pravicah in ustavi ne vsebuje najmanj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} fizičnega nasilja nad moškimi-očeti in ki ga ne moreš 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dokazat ni kaznivo dejanje, ki bi se preganjalo po uradni dolžnosti. (sem imela par dni nazaj v roki dokument od vrhovnega državnega tožilstva odd za mladoletniško, družinsko in spolno kriminaliteto.) Tako moraš zasebno tožiti, sodna praksa pa vemo kaka je… Se ne bom čudila, če bo še en moški-oče obupal…

Zato če ti je drago življenje, beži kolikor te noge nesejo, čimprej razprodaj vse kar imaš, pozabi na njenega drugega otroka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close