Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka od partnerke

Hčerka od partnerke

Težko je vse kar nekam poslat če imaš nekoga iskreno rad. Avtor je pač tipični naiven človek ki hrepeni po ljubezni in je dobil nazaj kar je dobil. Seveda bo na koncu vsega on kriv. Eni so zelo dobro povedali o nadomestnih fotrih.

Fant od hčere ni neznanc.

Odgovor na objavo uporabnika
kitiyy, 14.06.2021 ob 20:34

Fant od hčere ni neznanc.

Vsak moški, ki rine v vezo s samohranilko, se mora zavedati, da je tam samo zato, da ga finančno izmolzejo…

Odgovor na objavo uporabnika
teta fani, 24.08.2016 ob 06:22

Tebe predvsem moti, ker se iz tabo ni nihče pogovoril. Lej verjetno pri vas komunikacija tudi drugače šlepa. Sicer če se spomnim sebe se tudi nismo nič pogovorili in dogovorili z tastom in taščo. Pač po določen času sem prespala pri njih kar je logična posledica neke veze.

Jaz verjamem avtor, da te prišlek moti. Mene bo tudi, ko bo prišel.

To pa zato, ker sem rada zelo na izi v svojem stanovanju. Dolgo sem rada v pižami, skuštrana, ko se stuširam rada naga letam po stanovanju, imajo svoje urice od meditacije, glasnega govorjenja afirmacij, telovadbe, srkanje vročega čaja …

Ampak, bom potrpela, da ne bo nesporazumov. Ker vem, da je to nekaj običajnega.
Se pa lahko pogovoriš s partnerko, da se pogovori s hčerko, da so kdaj tudi pri njemu, da ne bo ravno stalno pri vas.
Drugače pa bodite veseli, da ima partnerja, sploh če je ok. Saj ne bo za stalno tako.

5 let stara tema, je pa lepo videti, kaj sem pisal takrat. ene vrste dnevnik, heh.. Seveda isto mislim tudi danes kar sem takrat napisal.

Šefi te scene, tudi, če jim bo ratalo nekako vztrajat, se pilit, nadgrajevat s tem načinom bodo rabili pa glih ene pet let, da pridejo na nivo prejšne scene in žive debate, ki je bila na sč.

po 5ih letih je ali popoln neznanec ali pa že čisto domač hodi v gatah po bajti 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close