Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka od partnerke

Hčerka od partnerke

kaj se deres name…ja je res, da bi bili lahko bolj spostljivi do njega, to se strinjam, samo to ni razlog, da otroka zato zalis, ker si potem sam enako nespostljiv kot so oni.
oprosti se opravicujem ker obstjam.[/quote]

Očitno si internetno slabo pismena. TOLE JE DRETJE!![/quote]
tudi to je ja, pa zoraj oznaceno je tudi zame. sploh s tolko klicaji zadaj in sama vsebina izrecena, ne reces nekomu to z lepoprijaznim umirjenim tonom in nasmehom…
pa saj ni vazno, se ti umikam, ker me tak imas dosti.
Lep dan

Tukaj je temeljni problem v tem, da očitno nimata partnerja pošlihtan odnos. Ni pomembno, kaj dela hčerka, kaj njen fant, od koga je stanovanje,…
Vedno bo nekaj v življenju, a se partnerji vedno takole odzivate – moje, tvoje, če ti kaj ne paše lahko greš, itd.,…?
Upam, da ne. Ne vem zakaj očim sprašuješ tukaj take stvari, ker veš, da bodo ženske skočile v luft, kaj se moški greš, moški pa v luft, kaj se ženska gre. Resnica je pa nekje vmes – torej, pogovorita se in verjamem, da se da nekako rešiti zadevo tako, da boste vsi zadovoljni. Ne bi pa jaz nekaj kompliciral okoli hčere, raje jo imam doma pa da vidim in vem, kakšnega fanta ima kot pa da se mi vlači nekje zunaj in nimam pojma kaj počne oz. s kom počne. Stara je zadosti, da bo nosila odgovornost, če bo naredila neumnost. Premalo je pogovarjanja in zaupanja med ljudmi. Če pa ima nekdo neka pričakovanja, ki so ponavadi enosmerna, potem pa ni ravno fajn.

tudi to je lepo povedano, se strinjam z vsem. je res boljse, da je punca s fantom doma ce to zeli, kot pa da bi se potikala naokoli po temi, ponoci bog ve kje, in bog ve v kaksni druzbi… saj ni toliko tezava fant sploh, bolj se meni zdi,d a je tukaj problem nekomunikacija med njimi, da se nekdo pocuti zapostavljenega… in kadarkoli se kdorkoli iz druzine pocuti zapostavljenega, izlocenega ni ok – pa naj bo to ocim, oce, mama, nova partnerka, ali katerikoli otroci, sploh ni vazno – problem je vedno kadarkoli je nekdo zaposlavljen in ni prav da je kdorkoli v druzini, zato je edina resitev pogovor, komunikacija in skupno dogovarjanje da se vse izpelje tako,d a so vsi zadovoljni.

Ok, jest močno dvomim, da se je hčerkih poba pri osemnajstih kar preselil
k njim in da načrtujeta družino, kaj?
Verjetno je tamlada dva malo zaneslo in mejčken pretiravata z “prespanjem”
enega ali drugega, kar se jima da čisto lepo poedati na družinskem sestanku,
ne pa da očim zganja celo dramo in ne da ga partnerka pošilja pakirat kufre.
Nezrelo od VSEH.

Ni se preselil, je pa pogosto pri nas.

Gre za hčerine obiske, do katerih seveeda ima pravico. Močno dvomim, da
se vsakič, ko kdo pride na obisk K TEBI, o tem prej dogovorite, oziroma imaš
enake pravice do obiskov tudi ti.
Kar se pa tiče obiskov, ki prespijo – to pač različno rešujejo od družine do družine,
kar pomeni, da je cela tale drama prenapihnjena in nepotrebna. Če te motijo,
imaš pravico povedati, ampak če ostalih dveh članov družine ne moti, si avtomatično
preglasovan. Eden proti dvema.
In to nima zveze z lastništvom stanovanja, ne partnerstvom, ne denarjem, ne z ostalo
dramo, ki si jo zvlekel v tale problemček.

Prvo pravilo pravega moškega: nikoli ženske z otrokom. Še za fu.k samo, če plača.

podpis!sem mama in mi ni bilo težko sprejeti ee enega člana, smo se obnašali čist normalno,se pač srečaš v kopalnici,kuhinji,je fino ko kdo drug skuha kavo itd. 🙂

Glede na to, da si finančno enakovreden ali še več partner, imaš vso pravico, da se počutiš čudno, izigrano.
Mislim da tole ni kako pravo partnerstvo – ukini vse svoj efinanciranje in s epripravi na izselitev.
Tole nima nobene prihodnosti, izkoriščajo te.

Hja, če ima stanovanje ali pa hišo, se pa vendarle splača :).
Veš koliko keša prihranih, ker ti ni treba biti v najemu.

Ja kam bo pa šel? Če ni pa nič svojega ustvaril.
Nazaj k mami?

kaj se deres name…ja je res, da bi bili lahko bolj spostljivi do njega, to se strinjam, samo to ni razlog, da otroka zato zalis, ker si potem sam enako nespostljiv kot so oni.
oprosti se opravicujem ker obstjam.[/quote]

Očitno si internetno slabo pismena. TOLE JE DRETJE!![/quote]

Ti si pa en hud internetni birokrat. Gotovo si uradnik ali pa pravnik. :)))

s fantom stopita skupaj in od partnerke zahtevaj, da montira pisoar za vaju ☺

Podpis,podpis in se enkrat podpis….

BOdi dec in spakiraj od partnerke in njenega fleta.
Pojdi nazaj k mami. Pa bo že videla babnica kako je brez deca v fletu.

Aha. Ko pa eden od partnerjev recimo izgubi službo in neha domov nositi denar, tudi v partnerstvu izgubi vsakršne pravice?

10 let že bivakira pri njej, če do sedaj ni nič ustvaril, nikoli ne bo. To ne gre za začasno brezposelnost, ampak za dolgoletno zastonjkarstvo.

In kaj si razmislil?

Ti je prišlo, da te več ne rabita?

So tudi take brez otrok in z nepremičnino, če ti je to cilj.

So tudi take brez otrok in z nepremičnino, če ti je to cilj.[/quote]

Samo taka hoče pa kaj več od moškega.

hm, ja kakor razumem, ko na hitro preletevam tvoje odgovore, si ti v tem fletu s svojo “partnerko” neke vrste serviser, hišnik. Malce porihtaš, da vse štima, zato si lahko na hrani, stanovanju, pa še f.ukat dobiš. Hišnika pač nihče nič ne sprašuje, kapiš?
Sedaj je prišel nek nov, bodoči gazda.. pardon, nov kuža v krdelu. Mhm, ali se boš torej podredil ali pa pičil dalje.

Če je šefica navezana nate, gresta pač na svoje vidva ali pa mladi par. Sicer pakiraš, simple as that…

Glede na povedano in povedano je bilo vse… če si pameten boš šel kmalu na svoje. Ker tam boš kmalu v manjšini in stalno na udaru…mamica bo svojo sončico in njenega fanta postavila piedestal.

So tudi take brez otrok in z nepremičnino, če ti je to cilj.[/quote]

Samo taka hoče pa kaj več od moškega.[/quote]

To pa ni njen problem.

Nisem brala vseh komentarjev. Moje mnenje se navezuje samo na avtorja prispevka.
Razbrati je, da je tvoja partnerka ugodila hčeri , brez, da bi se posvetovala s teboj. To se mi ne zdi zdrav partnerski odnos. Ne glede na lastništvo stanovanja, se do partnerja ne obnaša tako, kot se, kot praviš, tvoja do tebe.
Svetujem ti, da se pogovoriš z njo. Saj vendar nisi v stanovanju zgolj kot podnajemnik ali cimer . V pogovoru boš mogoče odkril tudi ali partnerka sploh še želi sobivati s teboj.

Če bi 10 let nazaj vzel normalno žensko in si z njo ustvaril družino, bi danes nekaj imel. Tko pa je podpiral babo s prtljago, ki je zdaj jasno pokazala, koliko je vredna. Nič ni bilo zastonj. Igral je hepi femili ženski, ki se ji je ognil še oče njenega otroka. Razlika ane?
Pa tamlado pri 18 mati tudi pridno uči, da je prav da jo vsak povalja. Zgodovina se ponavlja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close