Grde ženske
Kaj? Zakaj se to gre? Kaj bi me naj bolelo, zakaj že? A rabiš kakšen kontakt od kakšnih psihoterapevtov, iz tvojega pisanja je razbrati, da jih zagotovo rabiš. Odpreš google, vneseš noter ključne besede: “psihoterapija”, “psihoterapevt” in klikneš “iskanje google” ali “klik na srečo”. Toplo pripočam, da prebereš vse zadetke (obiščeš spletne strani!), ki jih dobiš in si s tem nekako zapolniš čas, da ne boš tako pogosto po mon-u pisarila stvari, katerih očitno nisi sposobna sama predelati. Tvoj slog pisanja je toliko prepoznaven, da se te hitro razbere pod različnimi uporabniškimi imeni, čas bi ti že bil, da si najdeš drugo odrešujočo okupacijo ali pa drug nepoznan teren, kjer lahko talaš svoje veleume in jamraš nad vsem, česar se spomniš. Ne se opravičevati za namernosti/neumnosti.
Jaz pa…..
Sem spoznala moškega, ki je lep po svoji osebnosti. Ki je zrel v glavi in ima pošlihtano v glavi.
Zna biti ‘dec’ kadar je treba. Ima svojo hrbtenico, zraven je pa še po moje ravno prav ‘rahločuten’.
”Edino” kar ima fizično krasnega, so njegove oči. Morje, obsijano s soncem in dolge trepalnice…..
Ostalih stvari sploh ne opazim na njemu. Dlake gor ali dol. Zato sploh nisem brala vaših komentarjev.
Ne vem, to mi je bolj zmešalo glavo, kot karkoli drugega.
Pa razumite, če morete 🙂
lp,D
ops a sem ti stopila na žuljček a!!! ti se ob forumu jokaš jaz se ti pa smejim ,ko take ven mečeš.A imaš mogoče karkoli izdanega v kaki reviji ,ko jaz tako slabo pišem,še vedno dovolj dobro da so objavili moje pisanje,se ti lahko pohvališ s plačanim člankom!!?????zdaj sem ravno sredi svoje avtobiografije,za računalnik pa še enkrat eni pišemo med obveznostmi,ki jih ti očitno nimaš in itak ,da uporabljam sleng in so v pisavi napake!Vidim ,da si res orto zmedena!pa ravno ob tvojih mnenjih se najbolj nasmejem,zakaj te ne bi brala en tak zmeden osebek name ne more kakorkoli slabo vplivati,ker si na nižji ravni me tvoje žalitve komaj dosežejo!lepo zmedenost ti želim samo veliko zmedenih samičk ,povozi avto,ko poskušajo iti hitro čez cesto,potem jih pa osvetli zmede in zbije avto!tisto držanje pesti pa je bil sarkazem,haaalooooooooo!lep pozdravček
Tole pa je pisanje bolanega osebka.
Pa s čim se ti hvališ? S članki? Pa kaj je to posebnega? Jaz sem jih imela na kupe objavljenih, plačanih, nepalačnih, strokovnih, poljudnih. To pa res ni nič posebnega.
S tem, ko pišeš take žaljive poste, ko se tako nesramno obnašaš, kažeš predvsem svoj značaj.
Pa ne nisem prijateljica ZS, je sploh ne poznam. Pravzaprav sem ji že tudi namignila, da ni ravno prijazna, nisva se ujeli pa je ne žalim pač imava vsaka svoje mnenje…. ampak tole spodaj pa je poden od podna pa ne glede komu to pišeš, njej, njemu, komorkoli. To mečeš slabo luč nase, ne na tistega, ki ga žališ.
Ej..dovolj blebetanja v prazno.,,okoli šmink in kocin!!!
Pejte si drage slovenke..mal v rusijo pogledat, kako se to dela…in kako se prave dame obnašajo..v družbi in nasploh. Zato pa..nehite blagovezit tja v en dan.
Nekdaj so take, kot ste ve..uvažali tja, danes pa jih izvažajo, ker si z vami nihče nič ne more pomagat.
“Tak in tak naj bo, pa dobro naj izgleda, in športni videz in to, in še dober avto imej…..hahaha”..in podobno sranje. Ma šit pa vse to. Kdo pa bo tebe, ločenko ponovno zaposlu, ko pa imaš take zahteve.
Punce..v svet in učit se pejte………..ker prave dame so dejansko bolj na vzhodu. Pa reprodukcija jim tam tud laufa..pr nas pa umira…..kar pa ni čudno, saj dildoti ne špricajo.
Rus
Sem spoznal nekaj punc, ki so karakterno kolikor toliko v redu, toda me vizualno niti malo ne privlačijo, lahko bi celo rekel da so mi grde in se zaradi tega dlje kot do druženja oz. dopisovanja nisem zapletal.[/quote]
In zdaj si toplo vodo odkril. Če ti padaš na videz, tvoj problem. Eni v osebi vidimo najprej človeka. Ki nam je lahko všeč ali pa ne.[/quote]
HAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAH
a tosi govoriš ko se vležeš z 200 kilskim ki mu ga morš vsak dan pod špehom poiskat? 😀
Prebrala sem nekaj začetnih postov.Vedno sem začudena nad samozavestjo moških.Kaj oni vsega ne marajo pri ženskah in kaj jim je grdo.(bizarnosti) Kar precej opazujem recimo starejše moške in ženske.(mladi moški in ženske so mi všeč, ker je pač mladost- videz, drugo pa je osebnost)
Tam okoli 50, sama jih imam 50+. Po moji presoji in mojem videnju so moški tam čez 50 več ali manj grdi v primerjavi z ženskami. Sama sem urejena toliko kot je tukajšnjim moškim grdo. Se ne brijem razen pod pazduho, imam kakih 20 kg preveč, v obraz pa sem privlačna vsaj po odzivu moških. Vendar, ko gledam okoli sebe moške, če bi bil kak primeren zame, dragi moji, ga ne vidim.(ha,ha,ha bom ostala sama-sem ločena) In se čudim moškim, ki so samozavestni v odnosu do ženske, in se sprašujem ali so ti moški sploh kaj samokritični. So grdi(večinoma), njihove obrazne poteze, vse nekam razvlečeno, izrazi preveč povdarjeni, potem še kaka pleša, pa sivi,da o njihovi “rahločutnosti” niti ne govorim, pa ko govorijo o seksu, kot da bi govorili recimo o kosilu- opravek med ostali dnevnimi obveznostmi)
Ha, ha.ha kot sem že napisala, tudi če se ne brijem (in mi je grdo kot da bi bila oskubljena kokoš-bljak in vi imate to za urejeno, bog pomagaj zmedenosti v glavah ljudi),in sem po vaših normah neurejena, ne vidim moškega zase! In se čudim od katerega Boga svetega, se imate vi moški za tako samozavestne!!!
Ja, gospa – saj ne da se cutim poklicanega, ampak vseeno lahko komentiram, lol – ce vam osebna situacija ustreza, potem kar po ustaljeni poti dalje, a ne? 😉
Vceraj mi je ena gospodicna povedala, da pozna mladega zigola, ki starejsim zenskam racuna ~2 jurja na seanso. Baje mu laufa. Priznam, se mene je za trenutek zamikalo. Za takega bi se ze ustimali v nulo, a ne?? 😉
In zdaj si toplo vodo odkril. Če ti padaš na videz, tvoj problem. Eni v osebi vidimo najprej človeka. Ki nam je lahko všeč ali pa ne.[/quote]
HAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAH
a tosi govoriš ko se vležeš z 200 kilskim ki mu ga morš vsak dan pod špehom poiskat? :D[/quote]
hahahahaha …. drugače pa, tudi kakšnim vitkim je treba makaronček z lupo in pinceto iskat 🙂
Obstajajo na internetu portali, kje dobiš moškega(mladega) zastonj; če se po tvoje izrazim-mlado meso.
Ampak sploh me ni začudil odgovor;tipično moško ramzišljanje in sploh se nisi potrudil ugotoviti kaj sem napisala.
Ob takem moškem(in vas je dosti takih-preveč) čutim jaz ogromno bolečo praznino.
In za take naj bi se jaz uštimala v nulo?????
Naj povzamem… nikjer razen pod pazduho se ne briješ in praviš da so drugi moški grdi LOLOLOL
sori samo ti si grdunkla z 20kg+ 50+ let stara tečna baba… ki je nebi noben nategno 😀
Naj povzamem… nikjer razen pod pazduho se ne briješ in praviš da so drugi moški grdi LOLOLOL
sori samo ti si grdunkla z 20kg+ 50+ let stara tečna baba… ki je nebi noben nategno :D[/quote]
Naj povzamem-če si sploh sposoben poglej si kritično tvoj povzetek, ki razkriva samo to kar sem opisala glede večine moških; velika boleča praznina.- pač mentalni revež, ki se skriva za navidezno samozavestjo.
Opisala sem moj pogled na moške,ki pa verjamem,kolikor se pogovarjam z drugimi ženskami je večinski.
Kdo bi rad koga “nategnil”, in ker predvidevam, da si še zelenec, pejd si pogledati kako urološko ambulanto in množico moških pred njo in malo vprašaj urologa, zakaj so ti moški tam.
Obstajajo na internetu portali, kje dobiš moškega(mladega) zastonj; če se po tvoje izrazim-mlado meso.
Ampak sploh me ni začudil odgovor;tipično moško ramzišljanje in sploh se nisi potrudil ugotoviti kaj sem napisala.
Ob takem moškem(in vas je dosti takih-preveč) čutim jaz ogromno bolečo praznino.
In za take naj bi se jaz uštimala v nulo?????[/quote]
Glej, mene boli una stvar, ce se ti brijes ali ne, ce se ti da ustimati ali ne. Tvoja pravica in izbira. Vse kar ti pravim je, naredi kar je treba, da dobis kar potrebujes. Princev o katerih sanjas, taka kot si, debela in neurejena, zal ne zanimas. To si tako ze ugotovila.
In za take naj bi se jaz uštimala v nulo?????[/quote]
Glej, mene boli una stvar, ce se ti brijes ali ne, ce se ti da ustimati ali ne. Tvoja pravica in izbira. Vse kar ti pravim je, naredi kar je treba, da dobis kar potrebujes. Princev o katerih sanjas, taka kot si, debela in neurejena, zal ne zanimas. To si tako ze ugotovila.[/quote]
Ubogi mentalni revež, če so ti mediji utepli v pamet(ali kdorkoli drugi), da je urejeno samo, če je pobrito in ti to sprejemaš kot sveto resnico, res nimam smisla s tabo se pogovarjati. In prav zaradi tega naj bi moški ženske zavračali, ne pa da prav ta mentalna revščina žensko odvrača od moškega.
Ubozček, mi svetuješ, da če hočem dobiti princa o katerem sanjam, naj se pobrijem.
S takimi jaz ne razglabljam!
Glej, mene boli una stvar, ce se ti brijes ali ne, ce se ti da ustimati ali ne. Tvoja pravica in izbira. Vse kar ti pravim je, naredi kar je treba, da dobis kar potrebujes. Princev o katerih sanjas, taka kot si, debela in neurejena, zal ne zanimas. To si tako ze ugotovila.[/quote]
Ubogi mentalni revež, če so ti mediji utepli v pamet(ali kdorkoli drugi), da je urejeno samo, če je pobrito in ti to sprejemaš kot sveto resnico, res nimam smisla s tabo se pogovarjati. In prav zaradi tega naj bi moški ženske zavračali, ne pa da prav ta mentalna revščina žensko odvrača od moškega.
Ubozček, mi svetuješ, da če hočem dobiti princa o katerem sanjam, naj se pobrijem.
S takimi jaz ne razglabljam![/quote]
lol… no, no, saj se bo tudi vas kdo usmilil, ko boste dovolj potrebni, da splezate z oblaka na katerem trenutno lebdite. 😉
Hecno to ponavljanje britja. Na to se pomislil nisem, kaj sele omenil. lol
Meni vec pove 20kg viska. Pa ce zenske kaj poznam, najbrz jih je kar 30 prevec. 🙂
Glede britja pa… tu se vidi attitude. Tako kot pri zenskah, ki vztrajno ponavljajo, da one se pa ze ne bodo sminkale, obule visoke petke, itd.
A gospa ima brke, kosmate noge in strlece kocine izven bikinija? Ulala, komedija, lol.
Ljudje smo pripravljeni za neko stvar dobro plačati, samo zato, ker ima določeno oznako ali nalepko. 🙂
Zato si s samo oznako postavljamo ceno. Je razlika ali se deklariraš za obupanca ali pa žigola. :)))
S tistimi, s katerimi si nismo kompatibilni, se niti nima smisla ukvarjati ali obsojati, ker tako ali tako z njimi nimamo nič.
Forum je zaprt za komentiranje.