Grde ženske
No, mene pri moških moti, kadar si pušča brado, čeprav je že osivela oziroma kadar je po glavi plešast in ima brado. Potem me motijo moški, ki hodijo na trening, v službo, na kopališče, povsod enako oblečeni, torej v kakšnih starih kavbojkah, majici (da ni potrebno likanje), pri kravatah pa je sploh problem, ker si jih mnogi ne znajo zavezati.
Aja, pa moti me, če moški v službo pride v japonkah. Ta pripomba velja tudi za ženske.
Mikla-se briješ? Ker jaz se in če se ne bi, bi rekli da sem neurejen =). Itak da so te stvari čisto kulturne. Nič naravnega ni v tem, ampak bolje bo da se sprijazniš s kulturo v kateri živiš, sicer boš mela samo težave.[/quote]
kaj tudi ‘navadni’ smrtniki moškega spola se brijete? mislila sem, da se od moških brijejo le kolesarji, tekači in plavalci. Od kdaj pa to? sicer res ni najbolj apetitno, če vidiš tipa, ki mu izpod majice pod vratom štrli šop tepiha, ampak saj si ne more pomagat, da je tako kosmat. Ali pač? svašta
Mikla-se briješ? Ker jaz se in če se ne bi, bi rekli da sem neurejen =). Itak da so te stvari čisto kulturne. Nič naravnega ni v tem, ampak bolje bo da se sprijazniš s kulturo v kateri živiš, sicer boš mela samo težave.[/quote]
kaj tudi ‘navadni’ smrtniki moškega spola se brijete? mislila sem, da se od moških brijejo le kolesarji, tekači in plavalci. Od kdaj pa to? sicer res ni najbolj apetitno, če vidiš tipa, ki mu izpod majice pod vratom štrli šop tepiha, ampak saj si ne more pomagat, da je tako kosmat. Ali pač? svašta[/quote]
Odvisno, kje se brijemo. 🙂
kaj tudi ‘navadni’ smrtniki moškega spola se brijete? mislila sem, da se od moških brijejo le kolesarji, tekači in plavalci. Od kdaj pa to? sicer res ni najbolj apetitno, če vidiš tipa, ki mu izpod majice pod vratom štrli šop tepiha, ampak saj si ne more pomagat, da je tako kosmat. Ali pač? svašta[/quote]
Odvisno, kje se brijemo. :)[/quote]
So ti švicale v tej vročini in si jih malo osvobodil? :)))
In potem vzameš pletilke in naštrikaš en lep vzorec. :)[/quote]
Kajpada. Saj že lep čas moške samo še iz gugalnika na TV-ju opazujem ;)[/quote]
Hahahahaha! Bravo!
Tudi meni so všeč naravno poraščeni moški (pa nimam mej koliko mora bit ali ne sme bit) in mi ne sedejo popolnoma zdepilirani metroseksualci.
ps; prešvicano srajco pa dol, prosim :)))))))))))))))
Kajpada. Saj že lep čas moške samo še iz gugalnika na TV-ju opazujem ;)[/quote]
Hahahahaha! Bravo!
Tudi meni so všeč naravno poraščeni moški (pa nimam mej koliko mora bit ali ne sme bit) in mi ne sedejo popolnoma zdepilirani metroseksualci.
ps; prešvicano srajco pa dol, prosim :)))))))))))))))[/quote]
Dol, seveda. Če ne bom pa z zobmi tiste gumbke potrgala, hahaha!
Pa nimaš potem v ustih polno dlak ? :)))[/quote]
Usta ima polna gumbkov. Dlak se ne trga. 🙂
Tudi mene, predvsem Boom. Verjetno je že v letih, pa ima dolgo dlačje, da ga zamenjuje z zobno nitko. :))))))))))))[/quote]
:)))
Domišljija nima meja in forum vse prenese:)).[/quote]Malo težje to prenašajo nekateri uporabniki/uporabnice……. He,he,he….ccccccccc
Nič zato, meni vseeno zato niso grde ženske, moških pa itak ne ocenjujem, tudi če ima velik ljubavni tepih ali pa samo prtiček 😉
:)))
Domišljija nima meja in forum vse prenese:)).[/quote]Malo težje to prenašajo nekateri uporabniki/uporabnice……. He,he,he….ccccccccc
Nič zato, meni vseeno zato niso grde ženske, moških pa itak ne ocenjujem, tudi če ima velik ljubavni tepih ali pa samo prtiček ;)[/quote]
Sprašujem se, če žlehtnoba dela žensko grdo?:) Nisi še srečal nobene takšne?:))
Kako ne ocenjuješ moških?:) Aja, moški se zgledujete po materialnih stvareh, kateri ima bolj bolj hud avto:)).
Forum je zaprt za komentiranje.