Grde ženske
Saj verjetno misliva enako, sem hotela samo poudarit, da jim ni treba špilat dežurnega burkeža …
Mi smo v prejšnji službi imeli sodelavko, za katero prvih par dni nisem bila sigurna, ali je ženska ali tip. Resno. Še danes mi je rahlo nerodno zaradi tega. Je bila pa sigurno med najboljšimi karakterji v pisarni, če ne celo najboljši. Tako da njene zunanjosti čez čas nisi več niti zares opazil. In vsi so jo imeli radi, nihče ni imel najmanjšega problema z njo. Pa ni bila servilna, ponižna, pa da bi se trudila ustreči, zato da bi jo imeli radi, sploh ne. Je bila eden redkih ljudi, ki jih poznam, da ni imela nihanj razpoloženja, sitnih obdobij, nobenih izbruhov … tak zelo miren in uravnovešen človek, na katerega si se lahko zanesel. Če bi bil šef pol tako uravnovešen, bi bilo že skoraj preveč kičasto v pisarni.
Obsedenost? Hm, če je že kaj na tem verjetno ni od včeraj. Priznam, da sem se pregrobo izrazila, ne bi smela reči, da je večina žensk in tipov grdih, ocena bi nam bila bolj “domača” če bi trdila, da je večina ljudi povprečnega videza….po moje izhajam iz tega, kar vidim/opazujem, tako nepredstavljivo redkokdaj naletim na koga, pri kom bi se kar zdrznila od lepote – zato Krivokljun takšen post.
sam tko js nism najbl možn suha ampk tut debela nism in se ličm, ampak mi ni gadno jit vn brez mejkapa. Ne nosm štikl kr jih tkolntko tukj nimam nikjer priloznosti ubut. Pa sam tko če je ženska močnejše postave obraz ma pa lep lahko sezmerj shujsa pa bo top zenska, suha zenska k ma pa gadn obraz bo pa skos grda. Pika konc
Drži kot pribito.
Žabcu je njegova krastača najlepša stvar na svetu, čeprav se nam morda ne zdi tako.
Sam bi rekel, da večinoma videvam lepe ženske, ko hodim po svetu oz. vsaj zanimive, (pre)mnoge postanejo precej manj zanimive, ko odprejo usta…. (ne zaradi zob ;).
Moške niti ne “ocenjujem” po videzu, mogoče ker jih nit ne opazujem/opazim…. 😉
Še bom jaz odgovorila v prid poraščenim moškim. Sama moram biti obrita, ker so mi dlake na meni grde in moteče. Pri moških mi je všeč poraščenost (seveda v mejah normale), poraščen hrbet mi ni všeč, obožujem pa poraščen trebuh in prsi, seveda tudi pikajočo brado (me mora zgoraj in spodaj malce pikat, nekaj najlepšega:)
jooj kake mate
kaj zdaj lep grd.
kaj no čist pa urejen . a zdej morjo že vsi tipi farbat lase
dejte no sej ni treba
pa lahko tud veverco majo zrd mene pod pazduho sam da jim iz ust ne smrdi pa da niso škrbasti pa smrdljivi.
tolko. kaj naj delam s kakim metroseksualcem pobritim zdepiliranim , k bo kmal kiklo obleku, uporablja sladke ženske parfume . ne ni ni tak tip moškega všeč.
pa kaj če ma majco sam da je čista in ne povaljana pa raztrgana pa , da se na njej še večerja vidi in zajtrk od nedelje.
uh
tisti ki hočejo pa barbiko
pa naj majo barbiko
. sam ne se ustrašit ko bo dala zvečer masko dol
lepo prosim :))))
Krava si lahko navesi nakit, lahko si polakira parklje, lahko si pobarva kocine in skrije roke, poveča vime….a ko se bo pogledala v ogledalo…bo krava še vedno krava…po eni dozi sicer misliš da stojiš pred novoletno jelko….sam ko zamuka…je ne moreš sfalit….biki, kot biki..pa itak..enaka pasma skupi paše….itak da jo naskočijo 😀
jao jao! kakšne imate katastrofa.
a ni simpatična?
Grdota? :)[/quote]
Ljubica ? :)[/quote]
Ti pa tud moraš vse po pravici povedat… pa še drugim daješ dobre ideje. 😛
Forum je zaprt za komentiranje.