Grde ženske
Jaz pa mislim, da nekateri res verjamejo, da je smisel bolj ali manj v tem. Seveda jih na začetku združi še nekaj drugega (čemur se reče zaljubljenost) in so en čas zaslepljeni, ko pa to izgine, pa jim pade mrak na oči in pogosto ostane le še tisto, kar izgleda kot edini smisel (pranje, kuhanje, likanje) in se čudijo kako to ni bilo dovolj. Seveda se s tem samo sprenevedajo pred drugimi, vendar tudi dejansko kaj več od tega v odnos tudi niso vložili.
Sem radoveden. Kaj npr.? :))[/quote]
Bi lahko marsikaj nasteval. Samo kaj ko sem najbolj socne reci ze vecim povedal pa ne bi rad, da jih se enkrat tukaj precitajo. Oops 🙂
Sicer pa, klasika. Kot pri moskih. Iscejo pa so v vezi. Olepsevanja tega ali onega. Tako se sploh dosti pravljic zacne, ce se trudijo na tipa ustvariti vtis.
Samo kaj ces. To je vse del “parjenja”. Ni zdravo, ce se jemlje pretirano resno.
Pred davnimi casi, ko sem bil se junfer, sem slisal, da je bolje dobro masturbirat kot slabo seksat. Sedaj bi dodal, da je bolje nepozabna avantura, kot povprecna veza. Toliko v razmislek tistim, ki v nedogled cakajo “pravega”. 😉
Pa verjetno pred davnimi časi tudi ti sam sebi ne bi tega verjel. 🙂 Je bil potreben nek čas in določeni dogodki, da si dojel. 🙂
kakorkoli obračaš, si en velik player … te voham od daleč … koliko takšnih poznam!
Pa poUdarim ti sedaj, da smisel partnerske veze ni v tem, da ti ženska pere in lika.[/quote]
Kako, da ni to smisel? Saj ravno ženske rade predvsem to dvoje poudarjajo kot tisto najbolj vzvišeno, ko gre v odnosu kaj narobe.[/quote]
No ja, pol sem pa izjema … se še ni rodil tisti, ki bi mu prala in likala 🙂
Glej, moški, ki mislijo, da je ves smisel zveze v tem, da mu ženska pere, kuha in lika, ne bodo prav zadovoljni v njej. In povsem enako velja za ženske, ki mislijo, da je smisel zveze le v tem. Ljudje bi naj bili skupaj iz drugih razlogov in to je veselje do druženja s to osebo. Če dva tega ne znata ustvariti, nobeno kuhanje in pranje tega ne bo prineslo, ker je to veliko premalo.[/quote]
Po moje se tu mal motis, oz. morebiti na vezo gledas iz sebe in svojih potreb. Ljudje pa smo si razlicni. Eni recimo prav skozi gospodinjska opravila dozivljajo ljubezen. Tako dajanje kot sprejemanje. Seveda ce se poklopi, da sta se ravno prava naslo, ob svetem Nikoli, seveda. Meni recimo prezivljanje skupnega casa v vezi ali drugace precej pomeni. Poznam vec dolgoletnih parov, ki so si sila razlicni. Najbrz govorijo kompatibilni jezik ljubezni. In imajo skupne cilje.
Pa verjetno pred davnimi časi tudi ti sam sebi ne bi tega verjel. 🙂 Je bil potreben nek čas in določeni dogodki, da si dojel. :)[/quote]
Ucimo se dokler smo zivi…
Sicer pa, vse ima svoj car. Enim pase poskusiti, da se sami ptrepricajo. Drugim tako nanese. Zivlje pac, a ne. Tretji pa raje na ziher. Ostajajo pri znanem. Pa ce je dobro ali ne. Saj ne morejo vedeti.
Kakorkoli ze, so many choices and such a short life… 🙂
Glej, moški, ki mislijo, da je ves smisel zveze v tem, da mu ženska pere, kuha in lika, ne bodo prav zadovoljni v njej. In povsem enako velja za ženske, ki mislijo, da je smisel zveze le v tem. Ljudje bi naj bili skupaj iz drugih razlogov in to je veselje do druženja s to osebo. Če dva tega ne znata ustvariti, nobeno kuhanje in pranje tega ne bo prineslo, ker je to veliko premalo.[/quote]
Po moje se tu mal motis, oz. morebiti na vezo gledas iz sebe in svojih potreb. Ljudje pa smo si razlicni. Eni recimo prav skozi gospodinjska opravila dozivljajo ljubezen. Tako dajanje kot sprejemanje. Seveda ce se poklopi, da sta se ravno prava naslo, ob svetem Nikoli, seveda. Meni recimo prezivljanje skupnega casa v vezi ali drugace precej pomeni. Poznam vec dolgoletnih parov, ki so si sila razlicni. Najbrz govorijo kompatibilni jezik ljubezni. In imajo skupne cilje.[/quote]
Ne, nisi me najbolje razumel. Res je, lahko doživljajo ob tem ljubezen (tudi sam jo), vendar le v odnosu, ki je ustvarjen, zgrajen tako, da je skupno druženje/življenje obema v veselje. Veliko pa jih takega odnosa ne zna ustvarit, ker vložijo v nek odnos le “ta opravila” in potem pričakujejo pravljico.
Kje je pa potem še vse ostalo, kot je sprejemanje drugačnosti partnerja, podobne želje, cilji glede zveze, razumevanje, spoštovanje, brez žaljivk, obsodb. In to na vsakodnevni ravni ob različnih življenjskih situacijah.
To je dokaj enostavno dosečt v enotedeneski zvezi, ne pa v večletni oziroma večdesetletni.
Po moje se tu mal motis, oz. morebiti na vezo gledas iz sebe in svojih potreb. Ljudje pa smo si razlicni. Eni recimo prav skozi gospodinjska opravila dozivljajo ljubezen. Tako dajanje kot sprejemanje. Seveda ce se poklopi, da sta se ravno prava naslo, ob svetem Nikoli, seveda. Meni recimo prezivljanje skupnega casa v vezi ali drugace precej pomeni. Poznam vec dolgoletnih parov, ki so si sila razlicni. Najbrz govorijo kompatibilni jezik ljubezni. In imajo skupne cilje.[/quote]
Ne, nisi me najbolje razumel. Res je, lahko doživljajo ob tem ljubezen (tudi sam jo), vendar le v odnosu, ki je ustvarjen, zgrajen tako, da je skupno druženje/življenje obema v veselje. Veliko pa jih takega odnosa ne zna ustvarit, ker vložijo v nek odnos le “ta opravila” in potem pričakujejo pravljico.
Kje je pa potem še vse ostalo, kot je sprejemanje drugačnosti partnerja, podobne želje, cilji glede zveze, razumevanje, spoštovanje, brez žaljivk, obsodb. In to na vsakodnevni ravni ob različnih življenjskih situacijah.
To je dokaj enostavno dosečt v enotedeneski zvezi, ne pa v večletni oziroma večdesetletni.[/quote]
Marko, zakaj se sploh še trudiš? Čisto preveč globoko ta tipe ala Dater, verjemi …
Dater
Si smešen. sedaj si pa razkril strateške prednosti potencialnim tekmecem , torej mlajšim moškim – najstnikom, in te lahko še kakšen nelicenčno posnema. 🙂 Uspeh mu ne izostane, saj tvoja razlaga, kako ravnati z ženskami razsvetljuje in odpira nov spekter nam navadnim moškim, je vhod v doslej neviden in povsem nedojemljiv ženski svet. 😀 Da bi prej vedel/i, s temi dodelanimi metodološkimi pristopi moraš samo igrati na določeno karto, da ženska pograbijo iluzijo – namreč kakšnega moškega si želijo, takšnega se predstaviš in jim to prodaš lepo zapakirano. Čisto simpl trik, kakšne prelomne ideje, kakšen potencial ždi v tebi… :)))
Kratko in jedrnato, povzeto v par stavkih, kot če odtipkaš svojo PIN kodo na bankomatu, izpljune denar, tukaj pa se ženska odzove na to sila zapleteno, inteligentno in zelo zamaskirano osvajanje, čisto logično, saj tega ne more nobena spregledati. Ekonomija in logika trženja, tudi na ženskah deluje, vse preverjeno… 😀
Tudi odnosi so menda podobno barviti in polni, kakršnega lahko imamo z neživimi stvarmi, npr. z računalniki? Ne vem, če si lahko predstavlja kdo še kaj imenitnejšega? 😀 Če ti nisi prava “muškarščina”, ki že na 5 m diši po čistem testosteronu, potem pa res ne vem, saj to se vidi, zakaj o tem pišeš?. :)))
Ampak bojim se, da vse ženske niso ravno kure in imajo raje bolj zanimive peteline, s temi imaš samo ti srečo, ker očitno izpolnjuješ vse kriterije. 😉 Ne pusti se zavistnežem, da te razvrednotijo, ti še samo napiši na forum kakšno svojo ljubezensko romanco, saj takšen bogat stil pisanja požene kri po bedričnih žilah ženskam vse tja gor…, ko slišijo te “posebne” izbrane besede nanizane v svoji neolepšani izvorni obliki. 😀
Si smešen. sedaj si pa razkril strateške prednosti potencialnim tekmecem , torej mlajšim moškim – najstnikom, in te lahko še kakšen nelicenčno posnema. 🙂 Uspeh mu ne izostane, saj tvoja razlaga, kako ravnati z ženskami razsvetljuje in odpira nov spekter nam navadnim moškim, je vhod v doslej neviden in povsem nedojemljiv ženski svet. 😀 Da bi prej vedel/i, s temi dodelanimi metodološkimi pristopi moraš samo igrati na določeno karto, da ženska pograbijo iluzijo – namreč kakšnega moškega si želijo, takšnega se predstaviš in jim to prodaš lepo zapakirano. Čisto simpl trik, kakšne prelomne ideje, kakšen potencial ždi v tebi… :)))
Kratko in jedrnato, povzeto v par stavkih, kot če odtipkaš svojo PIN kodo na bankomatu, izpljune denar, tukaj pa se ženska odzove na to sila zapleteno, inteligentno in zelo zamaskirano osvajanje, čisto logično, saj tega ne more nobena spregledati. Ekonomija in logika trženja, tudi na ženskah deluje, vse preverjeno… 😀
Tudi odnosi so menda podobno barviti in polni, kakršnega lahko imamo z neživimi stvarmi, npr. z računalniki? Ne vem, če si lahko predstavlja kdo še kaj imenitnejšega? 😀 Če ti nisi prava “muškarščina”, ki že na 5 m diši po čistem testosteronu, potem pa res ne vem, saj to se vidi, zakaj o tem pišeš?. :)))
Ampak bojim se, da vse ženske niso ravno kure in imajo raje bolj zanimive peteline, s temi imaš samo ti srečo, ker očitno izpolnjuješ vse kriterije. 😉 Ne pusti se zavistnežem, da te razvrednotijo, ti še samo napiši na forum kakšno svojo ljubezensko romanco, saj takšen bogat stil pisanja požene kri po bedričnih žilah ženskam vse tja gor…, ko slišijo te “posebne” izbrane besede nanizane v svoji neolepšani izvorni obliki. :D[/quote]
matjazko 🙂 🙂 🙂 kapo dol!
Poglej On_ ….. 10.000x je blo že povedano in tudi prikazano da samo ljubezen NI DOVOLJ! ….
Kolikokrat se je zgodilo da 2 ki sta se ljubila je 1 izgubil službo in je za drugega to predstavljalo preveliko finančno oviro in je odšel… in rečt da se niso ljubili je laž (no morda se kdaj res niso ampak vedno pa res ne)
Dejstvo je da nobenemu ni za vzdrževat eno osebo pa če jo ljubi ali ne…. No moškim je še ok vzdrževat ljubico ampak samo pod pogojem da jih lahko ima več…
Partnerstvo je nastalo skozi 2 luči….
1. skozi romantiziranje odnosa
2. skozi ekonomske razloge družin
in ta drugi razlog je bil najpomembnejši razlog partnerstva vse tja do konca 2. Svetovne Vojne +/- par let kakor kje.
Povej mi zakaj je pametno biti v partnerski zvezi, če mi zveza nič ne da jaz pa skoz dajem? To kar dajem lahko vložim nekam od koder bom še jaz kaj dobil…. to je matematika 1+1 = 2 namesto 1+1 = 0,5!!!
In tega se, na žalost zaveda vse več ljudi kajti le redki so taki srečneži da dobijo partnerje na enakem nivoju, tako intelektualnem, fizičnem kot ciljsko naravnanem…. Zato pa se število razvez dviguje kajti logika ljudi (obeh spolov) je postala taka da če nič ne dobijo konkretnega za vložek se jim ne splača vlagat… kot da bi kupoval delnice NKBM (ki jih ironično sploh več ne moreš)
Ampak bojim se, da vse ženske niso ravno kure in imajo raje bolj zanimive peteline, s temi imaš samo ti srečo, ker očitno izpolnjuješ vse kriterije. 😉 Ne pusti se zavistnežem, da te razvrednotijo, ti še samo napiši na forum kakšno svojo ljubezensko romanco, saj takšen bogat stil pisanja požene kri po bedričnih žilah ženskam vse tja gor…, ko slišijo te “posebne” izbrane besede nanizane v svoji neolepšani izvorni obliki. :D[/quote]
matjazko 🙂 🙂 🙂 kapo dol![/quote]
Te bo v uhe zazeblo brez kapice. :)))
Kako, da ni to smisel? Saj ravno ženske rade predvsem to dvoje poudarjajo kot tisto najbolj vzvišeno, ko gre v odnosu kaj narobe.[/quote]
No ja, pol sem pa izjema … se še ni rodil tisti, ki bi mu prala in likala :)[/quote]
Saj zato si pa samska 🙂
To je dokaj enostavno dosečt v enotedeneski zvezi, ne pa v večletni oziroma večdesetletni.[/quote]
Marko, zakaj se sploh še trudiš? Čisto preveč globoko ta tipe ala Dater, verjemi …[/quote]
A res? Ti si to neka dezurna instant psihologinja? A res mislis, da so “resen” materijal le ljudje, ki niso dali za sabo nic “neresnega”? A mislis, da se je moja predzadnja z avanturo “pokvarila”? In ce ne, a bo zato po desetih taksnih avanturah za v (neresne) smeti? In koliko let moras biti v resni zvezi, da si “dokazal”, da “obvladas”? Cista neargumentira kvazi diskreditacija. In povelicevanje zveze po tvojem okusu. In zenskega pogleda na zvezo. In kaj so tvoje kvalifikacije, da mi gres pamet solit o “neresnih” vezah in za kaj vse se v njih lahko gre? FYI, obstajajo ljudje, ki desetletja furajo zakon in “afero” z isto zensko. Eden je bil Angleski princ. Ozkoglednost res ne pozna meja…
Marko, zakaj se sploh še trudiš? Čisto preveč globoko ta tipe ala Dater, verjemi …[/quote]
A res? Ti si to neka dezurna instant psihologinja? A res mislis, da so “resen” materijal le ljudje, ki niso dali za sabo nic “neresnega”? A mislis, da se je moja predzadnja z avanturo “pokvarila”? In ce ne, a bo zato po desetih taksnih avanturah za v (neresne) smeti? In koliko let moras biti v resni zvezi, da si “dokazal”, da “obvladas”? Cista neargumentira kvazi diskreditacija. In povelicevanje zveze po tvojem okusu. In zenskega pogleda na zvezo. In kaj so tvoje kvalifikacije, da mi gres pamet solit o “neresnih” vezah in za kaj vse se v njih lahko gre? FYI, obstajajo ljudje, ki desetletja furajo zakon in “afero” z isto zensko. Eden je bil Angleski princ. Ozkoglednost res ne pozna meja…[/quote]
mali, take kot ti sem že pred leti prežvečila, izpljunila in šla naprej … 🙂 Delaj, kar želiš … drugače ti pa še kuhančka častim, če boš kdaj dokazal, da premoreš kaj globine!
Seveda pišem všečno ženskam, da me pohvalite. Ne šparaj z lepimi besedami, naj še slišim od tebe kakšno… 🙂
Glavno, da sem impresioniral najbolj ognjevito žensko na forumu – Piko, sedaj mi bo menda pustila kot velikemu ljubitelju živali, da pobožam njeno dogo, ali ima še tudi kakšno mucko? 😀
A res? Ti si to neka dezurna instant psihologinja? A res mislis, da so “resen” materijal le ljudje, ki niso dali za sabo nic “neresnega”? A mislis, da se je moja predzadnja z avanturo “pokvarila”? In ce ne, a bo zato po desetih taksnih avanturah za v (neresne) smeti? In koliko let moras biti v resni zvezi, da si “dokazal”, da “obvladas”? Cista neargumentira kvazi diskreditacija. In povelicevanje zveze po tvojem okusu. In zenskega pogleda na zvezo. In kaj so tvoje kvalifikacije, da mi gres pamet solit o “neresnih” vezah in za kaj vse se v njih lahko gre? FYI, obstajajo ljudje, ki desetletja furajo zakon in “afero” z isto zensko. Eden je bil Angleski princ. Ozkoglednost res ne pozna meja…[/quote]
Točno tako…. meni je vedno smešno ko se najde neka ženska (ali kdorkoli) in začne nabijat v tem stilu, kao brezveze on je tak daleč vstran od EDINE prave poti…. trololol
zamisli se malo Nika, a misliš da je samo 1 pot? A dejansko verjameš da je možna samo 1 pot in 1 stil življenja… poglej okrog… preberi… folk živi na različne načine enim uspeva enim malo manj… noben način ni bolj pravi ali manj pravi (če odštejemo protizakonite)
Vi zagovorniki zveze ste kot kristijani ki zagovarjajo le 1 pot… verniki v nekaj kar ne more iti dokazano.
Seveda pišem všečno ženskam, da me pohvalite. Ne šparaj z lepimi besedami, naj še slišim od tebe kakšno… 🙂
Glavno, da sem impresioniral najbolj ognjevito žensko na forumu – Piko, sedaj mi bo menda pustila kot velikemu ljubitelju živali, da pobožam njeno dogo, ali ima še tudi kakšno mucko? :D[/quote]
Če popvem po pravici: imam enega mešanca z labradorjem, enega mešanca s pekinezerčkom in z muc. Dovolim, da jih pobožaš 🙂
Točno tako…. meni je vedno smešno ko se najde neka ženska (ali kdorkoli) in začne nabijat v tem stilu, kao brezveze on je tak daleč vstran od EDINE prave poti…. trololol
zamisli se malo Nika, a misliš da je samo 1 pot? A dejansko verjameš da je možna samo 1 pot in 1 stil življenja… poglej okrog… preberi… folk živi na različne načine enim uspeva enim malo manj… noben način ni bolj pravi ali manj pravi (če odštejemo protizakonite)
Vi zagovorniki zveze ste kot kristijani ki zagovarjajo le 1 pot… verniki v nekaj kar ne more iti dokazano.[/quote]
Sem ateistka in ne vem, zakaj me kličeš Nika?
Ozkoglednost? Hm, jst bi pa rekla, da so pač drugačni pogledi.. Npr. za angleškega princa bi rekla, da je rabil več let da je zafural… Fural je pa, je treba priznat, res bolj slabo. Oziroma v njegovem položaju je uspeh, da je uspelo zafurat.
Forum je zaprt za komentiranje.