Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če pa je tale “plus-size model”…

Če pa je tale “plus-size model”…

Robi, a svoje pa ne gledaš? Raje gledaš fotke na netu kot svojo partnerko v živo, golo?

Nekaj ni v redu, če se 16-letnik ne slini po “milfici”, torej da mu ti ne zamešaš malo štren, ko te zagleda. Si stroga in ga okaraš, če mu oči kam uhajajo? Zdaj si itak bolj v zimskem odelu, torej dol zaprta bolj. Malo se razkomoti in zrelaksiraj. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če se 16letnik slini po fotkah je normalno ja, ker še ni nikoli videl ženske v živo gole :). Torej si hotel poudarit, da v živo še nikoli nisi videl ženske gole kaj šele da bi potipal. Ja se mi je zdelo, da bo kaj takega :).
Saj nekoč boš tudi ti prvič videl in doživel žensko v reali :).

Saj jih ne gledam na netu. Napisal sem, če jih bi.
Zaradi primerjave o zvestobi.

Robi, tip, ki bi ves čas visel na netu in lepil okrog gole ženske … ja ne vem, če bi ibla tvoja s tem zadovoljna, če bi to počel. Verjetno ne bi imela nič proti, če bi kdaj pa kdaj kaj takega pogledal, če gre pa za obsedenost s tem je pa druga. Pri najstnikih normalno, pri odraslih pa ne preveč normalno.

Čuj ti, pa kateri moški je normalen? :))))
Prvo moraš imeti tipa, da boš lahko z njim nezadovoljna. Upam, da tudi ne nezadovoljna z e-jem med j in n. 😀

matjazko, moj tip je povsem normalen :), brez skrbi.

Če si ga ustrezno disciplinirala, da je menjal namesto tebe zimske gume na avtu, verjamem. 😀

Matjazko, nimam nobene potrebe nikogar disciplinrat, moj je zrel moški, ne fantek, ki bi rabil mamico.
Zimske gume pa nisem menjala ne jaz, ne on, ampak vulkanizer.

Se pravi obstaja v tvojem življenju še en moški…. tak ki zna gumo nataknit na feltno. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

poženščeni so, kaj moreš…. :))) Ti bi rabila nega pravega moškega:

[img]http://blippitt.com/wp-content/uploads/2011/01/Funny-Real-Men-Demotivational-Poster.jpg[/img]

Matjazko, brez skrbi, niti malo ni poženščen. Le po čem sklepaš, da bi bil poženščen?

Glavno, da je kosmat pod pazduho, tako kot jaz. 🙂

Zanimiva definica matjazko. Misliš, da večja količina dlak pomeni bolj moškega tipa?

Glavno, da je kosmat pod pazduho, tako kot jaz. :)[/quote]Zakaj pa v izložbi ni kaj vedet? Kaj se/vse skrivaš? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zanimiva iztočnica…Kaj pa pomeni bolj moškega tipa ?
So to karakterne značilnosti, navade…..?

Robi, to moraš pa matjažka vprašat. On je začel debato o poženščenih tipih in menda je on pravi moški, ker je kosmat pod pazduho. Hm, zdaj, če si jaz ne depiliram pazduh, bom pravi moški :)?

Saj res dvomim, da bi bila s tem zadovoljna…Bi mislila, da ima ob sebi še enega otroka. 🙂

Jaz pogledam samo tiste, ki jih Matjažko prilepi…Po uradni dolžnosti…:))))
Neuradno pa samo žive na cesti. 🙂

Pravi moški je kosmat in divji ko pes! :))) Tvoj ni tak? Škoda…. 😀

Pravi moški je kosmat in divji ko pes! :))) Tvoj ni tak? Škoda…. :D[/quote]Pravi moški, lovci in nabiralci (eventualno ribiči) pojejo tisto, kar naberejo (ulovijo), ne pa sprašujejo druge, če so recimo gobe prave ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pravi moški je kosmat in divji ko pes! :))) Tvoj ni tak? Škoda…. :D[/quote]Domači nič noče sosedovo bi pa raztrgal? 😉

Sem se nasmejala :).
Robi, ja tako nekak, imet otroka doma namesto partnerja ni ravno prava izbira. Čeprav sem opazila, da obstajajo ženske, ki jim paše igrat mamo partnerju. Sicer pa se eni kar kličejo med sabo mami in ati. Sem bila včeraj v trgovini in on njo pokliče mami :). In greš v posteljo z mamico :).

Matjazko, svetlolasci niso kaj prida kosmati pa so zato pravi moški :). Ha, ha, je divji pes dobro pojasnil kaj si mislil z kot divji pes :).

Katenjka, kaj misliš, da je matjazko kaj lovca? Po mojem bi bila njegova ženska lačna, če bi čakala na njegov ulov :). Še dobro, da so tudi nabiralke, da če lovec zataji, nabiralka prinese hrano.

Ribiči velikokrat svoj ulov izpustijo. Se pa potem kljub temu radi hvalijo kaj in koliko so ujeli (in k temu radi še malo dodajo). :-))))

In če ti nabiralka prinese strupene gobe? :/
Eh, pri kakšni bi jih z veseljem pojedel samo da bi se je rešil….. 😉 :)))

matjaži moj,

psi/psički/peseki/ niso čisto nič divji.:) ne rečem kakšen volk, ta pa bi znal bit divji.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close