Če pa je tale “plus-size model”…
Robi, tip, ki bi ves čas visel na netu in lepil okrog gole ženske … ja ne vem, če bi ibla tvoja s tem zadovoljna, če bi to počel. Verjetno ne bi imela nič proti, če bi kdaj pa kdaj kaj takega pogledal, če gre pa za obsedenost s tem je pa druga. Pri najstnikih normalno, pri odraslih pa ne preveč normalno.
Pravi moški je kosmat in divji ko pes! :))) Tvoj ni tak? Škoda…. :D[/quote]Pravi moški, lovci in nabiralci (eventualno ribiči) pojejo tisto, kar naberejo (ulovijo), ne pa sprašujejo druge, če so recimo gobe prave ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Sem se nasmejala :).
Robi, ja tako nekak, imet otroka doma namesto partnerja ni ravno prava izbira. Čeprav sem opazila, da obstajajo ženske, ki jim paše igrat mamo partnerju. Sicer pa se eni kar kličejo med sabo mami in ati. Sem bila včeraj v trgovini in on njo pokliče mami :). In greš v posteljo z mamico :).
Matjazko, svetlolasci niso kaj prida kosmati pa so zato pravi moški :). Ha, ha, je divji pes dobro pojasnil kaj si mislil z kot divji pes :).
Katenjka, kaj misliš, da je matjazko kaj lovca? Po mojem bi bila njegova ženska lačna, če bi čakala na njegov ulov :). Še dobro, da so tudi nabiralke, da če lovec zataji, nabiralka prinese hrano.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://blippitt.com/wp-content/uploads/2011/01/Funny-Real-Men-Demotivational-Poster.jpg[/img]