Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če pa je tale “plus-size model”…

Če pa je tale “plus-size model”…

matjaži moj,

psi/psički/peseki/ niso čisto nič divji.:) ne rečem kakšen volk, ta pa bi znal bit divji.:)[/quote]

Bibitka, glej me, kako maham z repkom, kaj boš mi dala? Se me bojiš pobožati, saj ne grizem, ker nisem volk? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjaži moj,

psi/psički/peseki/ niso čisto nič divji.:) ne rečem kakšen volk, ta pa bi znal bit divji.:)[/quote]

Bibitka, glej me, kako maham z repkom, kaj boš mi dala? Se me bojiš pobožati, saj ne grizem, ker nisem volk? :))))[/quote]
Povodec? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bibitka, glej me, kako maham z repkom, kaj boš mi dala? Se me bojiš pobožati, saj ne grizem, ker nisem volk? :))))[/quote]
Povodec? :)[/quote]

Ne, zverino moraš prvo nahraniti. Ne vem, kaj ima na zalogi, nekaj bo verjetno že našla zame? Bibitka, imaš kaj za grizti? 😀

Povodec? :)[/quote]

Ne, zverino moraš prvo nahraniti. Ne vem, kaj ima na zalogi, nekaj bo verjetno že našla zame? Bibitka, imaš kaj za grizti? :D[/quote]

ups, gristi je prav, a ne? :))

matjaži moj,

matjaži, tebe bi jaz kar posvojila.:))))))

matjaži, tebe bi jaz kar posvojila.:))))))[/quote]Lahko ga posvojiš preko zavetišča, kjer mu bodo brezplačno opravili še kastracijo.
Lahko pa jih prosiš, da mu samo malo popilijo krempeljce in odpravijo zadah iz gobčka…… 😉 :))))
Po želji.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

matjaži, tebe bi jaz kar posvojila.:))))))[/quote]Lahko ga posvojiš preko zavetišča, kjer mu bodo brezplačno opravili še kastracijo.
Lahko pa jih prosiš, da mu samo malo popilijo krempeljce in odpravijo zadah iz gobčka…… 😉 :))))
Po želji.[/quote]

Zakaj preko posrednikov, če lahko kar direkt. :))))

Ker bo čipiran, pregledan, dobil bo proti notranjim/zunanjim zajedavcem, imel bo knjižico, posledično bo nekoliko bolj krotki, lažje obvladljiv, če bi slučajno pobegnil ga bodo našli (čip) in ti ga vrnili….
Menda si ne boš kar tako delala stroške z njim, če ti pa država časti? :))))
Saj je dost da ga boš redno hranila, čistila, mogoče ga bo treba še navadit, da ne bo onečedil celega stanovanja….. Daj bodi no malo previdna, naj te ne premami s tem kako prikupno bevska…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj pa misliš, da je Katenjka vegetarijanka. 🙂

Zakaj pa misliš, da je Katenjka vegetarijanka. :)[/quote]

Pri pravi ženski moški ne sme biti nikoli lačen,drugače je ženska zanič, če niti skuhat ne zna. 🙂 Zato se bojim malo, če me ne bi Bibitka hranila samo s konzervami, to mi pokvari prebavo, ker potem se dam posvojit raje kateri drugi, menda je Antilopa tudi resna kandidatka, zraven Katenjke seveda. :))

Saj če si neki lovec, ji boš pa ja prinesel domov kako boljšo hrano, če konzerv ne maraš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S sosedovega kokošnjaka, da si bova lepo kurice pekla? 😀
Kakšno srnico bi menda tudi lahko uplenil. 🙂

S sosedovega kokošnjaka, da si bova lepo kurice pekla? 😀
Kakšno srnico bi menda tudi lahko uplenil. :)[/quote]

Matjažko, a ti s tole srnico misliš mene? :)) Vidim, da si me zgoraj nekaj omenil kot resno kandidatko. A nisi ti v preteklosti obljubljal, da boš naju z Bibito pogostil z ribami, sedaj pa od naju pričakuješ, da ti bova kuhali? 🙂

Matjazko sicer trdi, da so mu všeč nežne, čutne ženske, vendar on take nikoli ne bo imel. Zakaj ne? Zato, ker nežna ženska hoče zraven sebe moškega, ne pa še eno žensko. Matjazko je nežen tip moškega, tak tip moškega pa paše samo dominanti strogi ženski, torej natanko taki, kot jih vedno znova spodriva meni. Jaz verjamem, da je matjazko dober prijatelj tudi čutnim nežnim puncam, vendar praksa kaže, da se take ponavadi odločajo za možate fante. Saj milina išče varnost, ne pa še eno milino zraven sebe.

On_ tokrat duhoviči v pravo smer.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Matjažko ima neke hude, med sabo nasprotujoče kriterije, zato že v osnovi ne more dobiti točno take ženske, kot jo sanja. No taki tipi s tako specifičnimi, visokoletečimi kriteriji (ki so med sabo še nasprotujoči) kot Matjažko ponavadi dobijo žensko,precej pod pod pod njihovimi merili. Za tiste z zmernimi lastnostmi, ki so najprej rezerva in za kakšen tretji krog izbire in ne dovolj dobre za prvi krog izbire, je prepozno takrat, zato bodo ostale samo dominantnice. Grem stavit, da bo na koncu dobil žensko, ki ne bo niti priblžna njegovim standardom glede videza in karakterja: dominantno, brez materinskega čuta, po videzu pa ali pa 30 kil pretežka ali pa s z boki samo 38 konfekcijo in povprečno košarico.

Nekje si omenila, da imaš družino. Torej, na podlagi tega smatraš, da si v življenju vse dosegla. Zakaj potem ženske, kot si ti, vezane, celo poročene, letajo okoli tipov kot sta Matjažko in Spider? Po eni strani jih kritizirajo in iščejo napake na njih, po drugi strani pa bi skakale od veselja, če bi jih takšen tip samo malo lepše pogledal. Spider v bistvu piše tisto kar je res. Žalostno, a resnično se mladcem okoli nekaterih vezanih žensk sploh ni potrebno nevemkako truditi. Spider, imam prav? :))) Ti imaš izkušnje.

Antilopa, ne poznaš me 🙂 Nikakor ne mislim, da sem s tem dosegla vse, niti nisem stara tradicionalna obupanka, ki išče vrstnike in ji je največji cilj družina (imam magisterij). Nekje si omenila, da si starejša od Spiderja, jaz imam kar nekaj let manj.

Spider pa ima poste kar na mestu in zelo relane, iskrene, se strinjam.

Meni to, da ima nekdo magisterij, ne pomeni nič. Oprosti, ampak precej ljudi z magisterijem (čeprav sem tudi sama izobražena) me je razočaralo s svojo plitkostjo. Ne razumem, zakaj si želela tipe tu na MON-u prepričati, da bi jim moral biti všeč določen tip žensk. Če imaš partnerja, je bistveno to, da si njemu všeč. Kakšne ženske so všeč drugim tipom, pa je čisto vseeno. Če mene nek moški ne zanima, mi je povsem vseeno, ali so mu všeč debele, suhe, z oblinami, karkoli….Mene je zmotilo to, da že vnaprej “napoveduješ” kakšno partnerico si bo (verjetno) našel Matjažko. Tudi, če si 100 % zadela, se meni zdi nepotrebno, da se ukvarjaš z njegovim okusom, načinom razmišljanja in bodočnostjo. Sploh pa tudi ne veš, kakšni so ti fantje na MON-u v reali, morda je tole njihovo pisanje le preobleka in so v reali drugačni. Recimo, Matjažko je morda v reali prebrisan tip. :))))

Sklepam, da sebe daješ med neplitke, mene pa med plitke 🙂 daj spomni se kaj si pisala na začetku o vitkih ženskah in o čikih … Stereotipno, nepoglobljeno razmišljanje, ki prav tako ne pritiče izobraženki, kot si. Kar poglej, se mi ne da iskat.

Ja, Antilopa, prav imaš. Sem tudi sama takega mnenja, da izobrazba ne pomeni vsega.

Toda povprečna tradicionalistka, ki ji je največji in edini cilj imeti družino in biti cankarjanska, za katero si me označila, najbrž ne bi imela časa za šport, za magisterij, pa za MON konec koncev, samo zaradi tega sem poudarila to dejstvo, ne dajem takih ljudi nad druge.

Raje ne bom komentirala. Pač nisva na isti valovni dolžini.

Hehe. Si Spiderjevo psihološko umovanje prebirala? Potem menda veš, kje si? Izgubljena tipaš v temi in nimaš blage veze o ničemer. 🙂

Vzami raje kaj v roke od teh avtorjev: Carl Jung, Erich Fromm, Viktor Frankl, Harville Hendrix, Clarissa Pinkola Estes, Sanja Rozman, Martina Žmuc Tomori, Pavao Brajša…

Meni to, da ima nekdo magisterij, ne pomeni nič. Oprosti, ampak precej ljudi z magisterijem (čeprav sem tudi sama izobražena) me je razočaralo s svojo plitkostjo. Ne razumem, zakaj si želela tipe tu na MON-u prepričati, da bi jim moral biti všeč določen tip žensk. Če imaš partnerja, je bistveno to, da si njemu všeč. Kakšne ženske so všeč drugim tipom, pa je čisto vseeno. Če mene nek moški ne zanima, mi je povsem vseeno, ali so mu všeč debele, suhe, z oblinami, karkoli….Mene je zmotilo to, da že vnaprej “napoveduješ” kakšno partnerico si bo (verjetno) našel Matjažko. Tudi, če si 100 % zadela, se meni zdi nepotrebno, da se ukvarjaš z njegovim okusom, načinom razmišljanja in bodočnostjo. Sploh pa tudi ne veš, kakšni so ti fantje na MON-u v reali, morda je tole njihovo pisanje le preobleka in so v reali drugačni. Recimo, Matjažko je morda v reali prebrisan tip. :))))[/quote]

Tako je. Ženska, ki ima sama komplekse s svojo zunanjostjo – se primerja. In če se primerja, pomeni, da se nikoli ne bo videla dovolj lepo, atraktivno – iz tega potem izhaja nuja po omalovaževanju drugih žensk. Samopodoba tu igra bistveno vlogo. In omenjanje izobrazbe kot argumenta moči, pove tudi nekaj o značaju človeka: aroganca, ki jo poganja samovšečnost z manjvrednostnim kompleksom, zelo negotova in krhka osebnostna struktura.

Raje ne bom komentirala. Pač nisva na isti valovni dolžini.[/quote]

Ah, ne no..glej, ženska ima pač magistrsko titulo in zdaj se ji moramo klanjati do tal in ji zvesto prikimavati na vsak spisan odklon, pa celo s športom se ukvarja (ekstra plemeniti dosežek ekskluzivno rezerviran za najboljše iz človeške vrste), da seveda ne omenjam njene izpolnitve življenjske norme, ko je tu “prodala” nekaj svojih kracarij 🙂 Verjamem, da ji ni prijetno biti v njeni koži 🙂 pa se proba tu nekak (po obrokih) zdraviti z blatenjem vsakega posta, ki ga ustvarijo ženske ročice 🙂 Ženska še ni dojela, da po tupoumju ni povpraševanja.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Delni spisek:

Marko , ferbčna, Bibita_Melita, Robi…, On_ , antilopa, Spider, moski 111, Pandora1, japkica, zmedena_samica…

in vprašanje za 10 točk; koliko dejanskih oseb igra teh 10 virtualnih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close