Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če pa je tale “plus-size model”…

Če pa je tale “plus-size model”…

Dater, ti se pa ravno ne spoznaš na ženske konfekcijske številke. Če je ženska višje postave, potrebuje kvečjemu daljše hlače, ne pa večje konfekcijske številke. Ženska ima lahko konfekcijsko številko hlač npr. 40-42 zgolj zaradi širših bokov, ni pa nujno, da je tudi sicer debela, lahko ima povsem raven trebuh in je ozka v pasu. Če ima ta tvoja “nova” v resnici te mere (ženske večkrat dodajo pri svoji višini in odvzamejo pri telesni teži), potem ne moreš napisati, da je “daleč od zobotrebca”, ker je že zelo blizu zelo vitkim ženskam. Močno dvomim, da ima košarico C. Zelo vitke ženske imajo redko tako naravno oprsje (sicer se zgodi, ampak je redko). Precejšnji delež oprsja je namreč maščoba.

Samo ta z linka ima lep obraz in lepo oprsje (če odmislimo, da itak ni debeluška).

Če tvoja ne bi imela C košarice, bi bila samo neka siva mezinčica. Po tvojem.

Japkica zakaj se tako sladko smeješ?…. 1. ker zgleda kot …. ali 2. da jaz ne zastopim…. nič :))[/quote]

Pravzaprav eno in drugo. :)))))))

Ka te je dahavovec? ;)[/quote]

To ti je tako, če zgleda, kot da je sestradana… lačna… podhranjena :))))))))

Zakaj pa :)))) pod 2?

Ja mreže pletem.:)

Upostevaj da spadam v skupino plitivine ki so jih rodile 🙂

Dater, ti se pa ravno ne spoznaš na ženske konfekcijske številke. Če je ženska višje postave, potrebuje kvečjemu daljše hlače, ne pa večje konfekcijske številke. Ženska ima lahko konfekcijsko številko hlač npr. 40-42 zgolj zaradi širših bokov, ni pa nujno, da je tudi sicer debela, lahko ima povsem raven trebuh in je ozka v pasu. Če ima ta tvoja “nova” v resnici te mere (ženske večkrat dodajo pri svoji višini in odvzamejo pri telesni teži), potem ne moreš napisati, da je “daleč od zobotrebca”, ker je že zelo blizu zelo vitkim ženskam. Močno dvomim, da ima košarico C. Zelo vitke ženske imajo redko tako naravno oprsje (sicer se zgodi, ampak je redko). Precejšnji delež oprsja je namreč maščoba.[/quote]
Slucajno se kar solidno spoznam na stevilke zato razumem kaj pravis. Ampak ze bezen pogled na doticno gospodicno s slike mi pove, da ima doticna gospodicna s slike tudi medenico, itd relativno sorazmerno svoji ekstremni visini, zakaj pac potrebuje nekoliko vecjo konfekcijsko stevilko. Sicer pa, zelel sem bolj povdariti, da njo naredi atraktivno le obraz + oprsje. Good for her!
Ja, moja mala je res mal posebna kar se josk tice. Ampak taka pac je. V prevelikih oblacilih sicer res zgleda kot trlica brez riti. Ampak, ko se slece ali oblece kaj oprijetega, se lepo vidi, da je tudi ob tako nizki kilazi sila lepo popolnjena..Ima le izredno ozko okostje. Lahko, da se je kak cm zlagala pri visini, ampak kilazo sem videl na svoje oci. 🙂

Kaj težite Daterju, sicer se ne strinjam glih z njim, samo tip je prava osvežitev v primerjavi z župniki velike četverke foruma.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

žž

Štirje župniki? Matjažko, Marko, On_…in……kdo je četrti? A pa ti misliš, da le igrajo župnike ali so taki v resnici? Malo provokativno vprašanje…župniki pripravite se za kontranapad.:))))

žž

Štirje župniki? Matjažko, Marko, On_…in……kdo je četrti? A pa ti misliš, da le igrajo župnike ali so taki v resnici? Malo provokativno vprašanje…župniki pripravite se za kontranapad.:))))[/quote]Hvaljen Jezus.
:)))))))))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

žž

Štirje župniki? Matjažko, Marko, On_…in……kdo je četrti? A pa ti misliš, da le igrajo župnike ali so taki v resnici? Malo provokativno vprašanje…župniki pripravite se za kontranapad.:))))[/quote]Hvaljen Jezus.
:)))))))))))))))))[/quote]

On_, a če bom lepo komunicirala s tabo tu na forumu, me čaka raj? :))

Hvaljen Jezus.
:)))))))))))))))))[/quote]

On_, a če bom lepo komunicirala s tabo tu na forumu, me čaka raj? :))[/quote]Najprej boš morala k meni na spoved in opravit pokoro za grehe, ki jih verjetno ni malo, če pa, so pa ti toliko težji….
Pokora draga moja, pokora je ključ do večnega kraljestva….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, lep obraz in oprsje ima. Good for her! Ampak postavna gotovo ni; sploh za tako mlado punco. TNZ? 🙂

Saj se strinjam, da je gospodicna s slike lepa. Z obrazom in oprsjem toliko izstopa, da se ji ostalo “oprosti”, a ne? Saj ima vecina kak minus. Ampak ce je dovolj plusov, smo se vedno “lepi”. 🙂

Mimogrede, malo prej vstopim v malo konferencno sobo, za mizo sedita dve punci, ena se zagleda.vame in rece, skoraj zavzdihne, “oh, you’re so handsome”. Tko srckana je bla. 🙂

žž

Štirje župniki? Matjažko, Marko, On_…in……kdo je četrti? A pa ti misliš, da le igrajo župnike ali so taki v resnici? Malo provokativno vprašanje…župniki pripravite se za kontranapad.:))))[/quote]

Po mojem da Robi.

Meni se tudi vedno bolj zdijo ko farški.

On_, a če bom lepo komunicirala s tabo tu na forumu, me čaka raj? :))[/quote]Najprej boš morala k meni na spoved in opravit pokoro za grehe, ki jih verjetno ni malo, če pa, so pa ti toliko težji….
Pokora draga moja, pokora je ključ do večnega kraljestva….. :D[/quote]

Ja, če bi samo mene spovedoval glede grehov, bi hitro ostal brez službe. :))

žž

Štirje župniki? Matjažko, Marko, On_…in……kdo je četrti? A pa ti misliš, da le igrajo župnike ali so taki v resnici? Malo provokativno vprašanje…župniki pripravite se za kontranapad.:))))[/quote]

Po mojem da Robi.

Meni se tudi vedno bolj zdijo ko farški.[/quote]

Noup, Robi je koruznik. To je v nasprotju z verskimi nauki. :))))) Takšno življenje v grehu, lepo prosim. 😀

Najprej boš morala k meni na spoved in opravit pokoro za grehe, ki jih verjetno ni malo, če pa, so pa ti toliko težji….
Pokora draga moja, pokora je ključ do večnega kraljestva….. :D[/quote]

Ja, če bi samo mene spovedoval glede grehov, bi hitro ostal brez službe. :))[/quote]To pomeni, da jih je toliko, da bi lahko le tebe spovedoval do penzije? 🙂
No vsaka dušca šteje, da ne gre v pogubljenje….

Ja, če bi samo mene spovedoval glede grehov, bi hitro ostal brez službe. :))[/quote]To pomeni, da jih je toliko, da bi lahko le tebe spovedoval do penzije? 🙂
No vsaka dušca šteje, da ne gre v pogubljenje….[/quote]

Zdaj šele razumem, zakaj imaš ti nick On_. Verjetno je bilo mišljeno kot ON ali HIM (torej tisti v nebesnih višavah) :)))))

Sedaj si še stopničko bliže Njegovemu kraljestvu….. :)))

Po mojem da Robi.

Meni se tudi vedno bolj zdijo ko farški.[/quote]

Noup, Robi je koruznik. To je v nasprotju z verskimi nauki. :))))) Takšno življenje v grehu, lepo prosim. :D[/quote]
Antilopa dobro ve. 🙂

Jaz sem takoj za ukinitev religij.

Si bral knjigo Oscarja Wilda, Slika Doriana Greya?
Če bodo kdaj iskali igralca za Doriana v kakem filmu, ti si več kot idealen zanj.

Ja, lep obraz in oprsje ima. Good for her! Ampak postavna gotovo ni; sploh za tako mlado punco. TNZ? 🙂

Saj se strinjam, da je gospodicna s slike lepa. Z obrazom in oprsjem toliko izstopa, da se ji ostalo “oprosti”, a ne? Saj ima vecina kak minus. Ampak ce je dovolj plusov, smo se vedno “lepi”. 🙂

Mimogrede, malo prej vstopim v malo konferencno sobo, za mizo sedita dve punci, ena se zagleda.vame in rece, skoraj zavzdihne, “oh, you’re so handsome”. Tko srckana je bla. :)[/quote]

Kako naj kaj upoštevam, če nič ne razumem. :))))))))

Mimogrede, malo prej vstopim v malo konferencno sobo, za mizo sedita dve punci, ena se zagleda.vame in rece, skoraj zavzdihne, “oh, you’re so handsome”. Tko srckana je bla. :)[/quote][/quote]

Sam res, wilde.

Kaj se spet kurcite? Pac se je zgodilo. 10 let mlajsa mi je tocno to v fris rekla. In kaj sedaj? Bog ne daj, da se komu kaj lepega zgodi. Mamo vas zafrustrirano, zagrenjeni depresivci.

Haha, kako hitra in natančna ocena. Da nisi sklepal po sebi?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa kaj se sedaj ti tu toliko qurčiš? Koga pa briga to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close