Če pa je tale “plus-size model”…
Tista oseba, ki glumi “antilopo” ima samo to vlogo.[/quote]Ma dej Antilopca ne laži, ker s tem ne boš nikoli videla božjega kraljestva….
Virtualneosebe že ve kaj je na stvari, tu ni kaj oporekati, škoda, da se blamiraš….. 😉
Vprašanje za 11 točk. Kolk paranoičen moraš bit, da postaviš takšno vprašanje? 🙂
Ne igram, sem to kar sem – kar se prebere od mene pod izbranim vzdevkom; pa tudi če bi vzdevek zamenjala bi se me po pisanju prepoznalo; nihče ni tako odrezavo nesramen, suhoparen, netakten, težak, zoprn, ironičen, kritičen in radoveden v pisanju kakor si večinoma privoščim le jaz 🙂
Ne igram, sem to kar sem – kar se prebere od mene pod izbranim vzdevkom; pa tudi če bi vzdevek zamenjala bi se me po pisanju prepoznalo; nihče ni tako odrezavo nesramen, suhoparen, netakten, težak, zoprn, ironičen, kritičen in radoveden v pisanju kakor si večinoma privoščim le jaz :)[/quote]Eh samička malo pretiravaš, tako super pa tut nisi no…. :)))
Da si težka… no prav, ker če bi rekla da si lahka glih ne bi bilo primerno za tvoj spol 😉
Tudi oni prijateljici je bivši namenil ta kompliment, ne vem zakaj ji to nekako ni všeč… :)))
Ne igram, sem to kar sem – kar se prebere od mene pod izbranim vzdevkom; pa tudi če bi vzdevek zamenjala bi se me po pisanju prepoznalo; nihče ni tako odrezavo nesramen, suhoparen, netakten, težak, zoprn, ironičen, kritičen in radoveden v pisanju kakor si večinoma privoščim le jaz :)[/quote]Eh samička malo pretiravaš, tako super pa tut nisi no…. :)))
Da si težka… no prav, ker če bi rekla da si lahka glih ne bi bilo primerno za tvoj spol 😉
[/quote]
Težka? Metaforično mnogo preveč; lahka – tega še pa nisem jemala, nekako ni pravih prilik :)) Ne trdim, da sem super, prej nasprotno niti ne vem, čemu bi morala biti super…bi me svet takoj požrl 😀
Cccc, slabo šteješ? :)))[/quote]
Je dal(a) tri pikice, tam nekje vmes. :)[/quote]
Hehehe Marko. Verjetno Robijevega srčka ni znala narisat. :)))
Drugače pa vidim, da tudi tebe štetje (celo na prste!!!) malo matra. :)))
To se pa zgodi, ko se pogovarjaš sam s sabo in menjuješ nicke. ;)[/quote]
Malo materjala pa moraš dat tej/temu našemu stalker-ju. 😉
Bravo Robi.
In najbolj važno, da se je matjaži lahko pravočasno rešil.:)[/quote]
Kdove, če se je res sam in da ga ni katenjka za kit(k)o vlekla?[/quote]
Bojda ima ponytail. 😉
Bravo Robi.
In najbolj važno, da se je matjaži lahko pravočasno rešil.:)[/quote]
Ne skrbi, sem nekoliko nad teraso, ki jo je v pleistocenu zarezala Drava. 🙂 Je pa nam poplavilo polje. Kje bom sedaj sadil ptujsko rdečo čebulo? 🙁 Bibita, imaš ti kaj zemlje, pridem k tebi malo preštihat gredice, pa nasadiva luk? Se mi zdi, da že dolg ni bila razrita, bo treba malo razrahljati gredo, da ne bo vse skup zaraslo…. 😀
Punca na linku je luštna iz več razlogov, ne samo zaradi jošk in obraza.
Z žensko visoko 160cm, 44kg pa ne bi nikoli hodil, ker mi je zaenkrat bolj fajn, da imam ob sebi žensko, ki je podobna ženski ne otroku. Pa ne bi je rad niti med seksom poškodoval. Pač nisem tip visok 165 🙂
Kar se C košaric tiče, pa je pri tem pomembna še ena številka, prsni obseg. Niso vsi C modrci isti.
Navedeno:
kakšne bedne
Re: Če pa je tale “plus-size model”…
08.11.12 01:18
Punca na linku je luštna iz več razlogov, ne samo zaradi jošk in obraza.
Z žensko visoko 160cm, 44kg pa ne bi nikoli hodil, ker mi je zaenkrat bolj fajn, da imam ob sebi žensko, ki je podobna ženski ne otroku. Pa ne bi je rad niti med seksom poškodoval. Pač nisem tip visok 165 🙂
Kar se C košaric tiče, pa je pri tem pomembna še ena številka, prsni obseg. Niso vsi C modrci isti.
Po enih ponoči je o prsih boljši program nekje drugje, ne na monu, stari!!!
Forum je zaprt za komentiranje.