Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če pa je tale “plus-size model”…

Če pa je tale “plus-size model”…

Tista oseba, ki glumi “antilopo” ima samo to vlogo.

Če vsak dobi eno točko bi moral podelit enajst točk. Al bi si moral kdo s kom deliti tisto tvojo točko?
Matr ste eni škrti….. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tista oseba, ki glumi “antilopo” ima samo to vlogo.[/quote]Ma dej Antilopca ne laži, ker s tem ne boš nikoli videla božjega kraljestva….
Virtualneosebe že ve kaj je na stvari, tu ni kaj oporekati, škoda, da se blamiraš….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti, zgoraj, bodi tiho, tema je fantastična! dODAŠ LAHKO ŠE…

krivokljun,
Boom, 
katenjka, 
matjazko, 
it, 
aleksandra, 
mariborčan,
Goldfish, 
busanc, dater, spider, mariborčan32 …itd itd

Pa ne beri tem na temu čveku, če nisi eden od teh in ti gre nakladanje na jetra, bo šlo!!? No, vidiš.

Ne tej niso škodljivi, oni prvo našteti so mal bolj čudni 😉 :))))

Vprašanje za 11 točk. Kolk paranoičen moraš bit, da postaviš takšno vprašanje? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni potrebno bit prav nič paranoičen, samo malo prebereš nakladanje, pa te mine, da bi ga bral naprej, debilne teme, ni kaj, od daleč se vidi, kar se vidi. Ne dajte se motit, pa pa. Dež bo.

iz zgoraj naštetih v delnem spisku 11 :)))))

Ne igram, sem to kar sem – kar se prebere od mene pod izbranim vzdevkom; pa tudi če bi vzdevek zamenjala bi se me po pisanju prepoznalo; nihče ni tako odrezavo nesramen, suhoparen, netakten, težak, zoprn, ironičen, kritičen in radoveden v pisanju kakor si večinoma privoščim le jaz 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne igram, sem to kar sem – kar se prebere od mene pod izbranim vzdevkom; pa tudi če bi vzdevek zamenjala bi se me po pisanju prepoznalo; nihče ni tako odrezavo nesramen, suhoparen, netakten, težak, zoprn, ironičen, kritičen in radoveden v pisanju kakor si večinoma privoščim le jaz :)[/quote]Eh samička malo pretiravaš, tako super pa tut nisi no…. :)))
Da si težka… no prav, ker če bi rekla da si lahka glih ne bi bilo primerno za tvoj spol 😉
Tudi oni prijateljici je bivši namenil ta kompliment, ne vem zakaj ji to nekako ni všeč… :)))

Ne igram, sem to kar sem – kar se prebere od mene pod izbranim vzdevkom; pa tudi če bi vzdevek zamenjala bi se me po pisanju prepoznalo; nihče ni tako odrezavo nesramen, suhoparen, netakten, težak, zoprn, ironičen, kritičen in radoveden v pisanju kakor si večinoma privoščim le jaz :)[/quote]Eh samička malo pretiravaš, tako super pa tut nisi no…. :)))
Da si težka… no prav, ker če bi rekla da si lahka glih ne bi bilo primerno za tvoj spol 😉
[/quote]

Težka? Metaforično mnogo preveč; lahka – tega še pa nisem jemala, nekako ni pravih prilik :)) Ne trdim, da sem super, prej nasprotno niti ne vem, čemu bi morala biti super…bi me svet takoj požrl 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mogoče si pa še vedno preblizu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Cccc, slabo šteješ? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cccc, slabo šteješ? :)))[/quote]
Je dal(a) tri pikice, tam nekje vmes. 🙂

Cccc, slabo šteješ? :)))[/quote]
Je dal(a) tri pikice, tam nekje vmes. :)[/quote]

Hehehe Marko. Verjetno Robijevega srčka ni znala narisat. :)))
Drugače pa vidim, da tudi tebe štetje (celo na prste!!!) malo matra. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To se pa zgodi, ko se pogovarjaš sam s sabo in menjuješ nicke. 😉

To se pa zgodi, ko se pogovarjaš sam s sabo in menjuješ nicke. ;)[/quote]

Malo materjala pa moraš dat tej/temu našemu stalker-ju. 😉

Mogoče si pa še vedno preblizu. ;)[/quote]
Zanimivo, da ob takšnih komentarjih nikoli ni zraven povezave do njenih/njegovih pametnejših besed in debat, ki so veliko več, kot pa nakladanje.
Važno, da smo bili opozorjeni na dež. 🙂

Bravo Robi.

In najbolj važno, da se je matjaži lahko pravočasno rešil.:)

Bravo Robi.

In najbolj važno, da se je matjaži lahko pravočasno rešil.:)[/quote]

Kdove, če se je res sam in da ga ni katenjka za kit(k)o vlekla?

Bravo Robi.

Kdove, če se je res sam in da ga ni katenjka za kit(k)o vlekla?[/quote]

Bojda ima ponytail. 😉

Bravo Robi.

Ne skrbi, sem nekoliko nad teraso, ki jo je v pleistocenu zarezala Drava. 🙂 Je pa nam poplavilo polje. Kje bom sedaj sadil ptujsko rdečo čebulo? 🙁 Bibita, imaš ti kaj zemlje, pridem k tebi malo preštihat gredice, pa nasadiva luk? Se mi zdi, da že dolg ni bila razrita, bo treba malo razrahljati gredo, da ne bo vse skup zaraslo…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Punca na linku je luštna iz več razlogov, ne samo zaradi jošk in obraza.
Z žensko visoko 160cm, 44kg pa ne bi nikoli hodil, ker mi je zaenkrat bolj fajn, da imam ob sebi žensko, ki je podobna ženski ne otroku. Pa ne bi je rad niti med seksom poškodoval. Pač nisem tip visok 165 🙂
Kar se C košaric tiče, pa je pri tem pomembna še ena številka, prsni obseg. Niso vsi C modrci isti.

Glede na telesno konstitucijo, težo (oz pravilno maso) mora imeti 60 C, čeprav ne vem, kje dobi take modrčke, ko ej že 75 C redka (konfekcijska) številka…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Navedeno:
kakšne bedne
Re: Če pa je tale “plus-size model”…

08.11.12 01:18
Punca na linku je luštna iz več razlogov, ne samo zaradi jošk in obraza.
Z žensko visoko 160cm, 44kg pa ne bi nikoli hodil, ker mi je zaenkrat bolj fajn, da imam ob sebi žensko, ki je podobna ženski ne otroku. Pa ne bi je rad niti med seksom poškodoval. Pač nisem tip visok 165 🙂
Kar se C košaric tiče, pa je pri tem pomembna še ena številka, prsni obseg. Niso vsi C modrci isti.

Po enih ponoči je o prsih boljši program nekje drugje, ne na monu, stari!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close