Če pa je tale “plus-size model”…
Dater, mi sploh ne dvomimo, da se kateri zdiš lep, zdaj moraš najt le še eno tako, ko se ji boš zdel še, hmm, prijazen, spoštljiv, uglajen, odgovoren, ljubezniv, zrel itn. 🙂
Saj vem, da sebi se takšen že zdiš, ampak še “njej” se moraš. 🙂
Nekje si se hvalil tudi, da ti ženske po inteligenci niso kos … Takole bom rekla. Čisto možno, da si nadlep, ampak lepi in pametni se običajno ne hvalisajo takole na suho s svojimi aduti. Komaj si čakal, da lahko komu poveš, kaj ti je rekla bejba … tudi na kakega kolega ali svojo c košarico nisi mogel počakati, takoj si stekel poročat na forum.
Lepote, ki v zvezde kujejo same sebe, so takoj pol manj privlačne.
Kolekcije degenov, kot se zbirate tukaj, se v zivljenju nisem srecal.
En bi mi pokroviteljko zazelel, da se kaksni zdim dovolj okay, da me bo hotela. Najbrz mu se ni kapnilo, da marsikateri moski nima najmanjsega problema s tem, da bi ga zenske hotele. Bog mu pomagaj.
Tam druga mora hitro napisat, da sem kaksni tudi grd. Pa kaj ce sem vsaki drugi grd kot notradamski zvonar. Le se toliko bolj bi me tak kompliment razveselil. Ampak ni sans, da bi to kislica lahko “prenesla”.
Tretja skupina zagrenjenih kumar le ne prenese pomisli, da si na temi o lepoti drznem omeniti, da mi ji ena pravkar dala kompliment. Morajo hitro popljuvati, da se sami ne bi pocutili premajhni.
Ni vazno, ce velja zame ali ne, ampak dragi depresivci, na svetu obstaja se pa se ljudi, ki so neskoncno oh in sploh ljudi, boljsib od mene in od vas. Ampak dokler tega ne sprejmete in spoznate, da je cisto okay, ce clovek pove po resnici kako je, pa tudi ce gre za pozitivno odstopanje, s svojim pljuvanjem le kazete lastno zafrustriranost in nesprejemanje samega sebe.
In taki kalibri ste kar tekmovali z nikoli iskanimi nasveti nekomu, ki je bolj zadovoljen s svojim zivljenjem kot vsi zafrustriranci skupaj, in lahko v vsakem trenutku izbira med se pa se puncami, ki vecino tipov se povohale ne bi.
Nekje si se hvalil tudi, da ti ženske po inteligenci niso kos … Takole bom rekla. Čisto možno, da si nadlep, ampak lepi in pametni se običajno ne hvalisajo takole na suho s svojimi aduti. Komaj si čakal, da lahko komu poveš, kaj ti je rekla bejba … tudi na kakega kolega ali svojo c košarico nisi mogel počakati, takoj si stekel poročat na forum.
Lepote, ki v zvezde kujejo same sebe, so takoj pol manj privlačne.[/quote]
Ti je ze kdaj na pamet padlo, da lahko nekdo le 20% resnice pove, pa bo ze “prevec” za tebe in podobne za “prenest”?? Najbrz ne. Vedi pa, da je se pa se folka, ki jim je to kar se tebi zdi hvaljenje nekaj tako normalnega kot je tebi zrak, ki ga dihas.
Saj mi tudi vsi povemo po resnici, samo ne vem, zakaj potem nekateri čutijo potrebo po žaljenju. Ni to ne sprejemanje sebe? Če bi se sprejemal, bi ti bilo vseeno, kaj si drugi mislijo.
Takšne so zato, ker ne sprejemajo svojega telesa in ga želijo na vsak način prilagodit tako, da bo všečen vsaj drugim. Pri tem pa gredo vedno v neke ekstreme. Ali hirajo, ali pa se zapustijo in se bašejo s hrano. V obeh primerih ogrožajo svoje zdravje, po drugi strani pa na ta način ne dosežejo sprejemanja, ampak prej nasprotno, še večje ne sprejemanje.
Lepote, ki v zvezde kujejo same sebe, so takoj pol manj privlačne.[/quote]
Ti je ze kdaj na pamet padlo, da lahko nekdo le 20% resnice pove, pa bo ze “prevec” za tebe in podobne za “prenest”?? Najbrz ne. Vedi pa, da je se pa se folka, ki jim je to kar se tebi zdi hvaljenje nekaj tako normalnega kot je tebi zrak, ki ga dihas.[/quote]
Torej je včeraj za teboj vzdihovalo kar pet mladenk?
To, da je nekaterim hvalisanje nekaj normalnega, pa vem ja. No, meni se je doslej v življenju bolj obneslo, da sem hvaljenje moje skromne osebe prepustila drugim.
Ti bos morala se dosti knedeljckov pojest, da bo znala razbrati kdo je kaj. Na sreco si se mlada; imas cas. Do takrat se pa kar smejckej. 🙂
@ferbcna, Ti marsicemu nisi dorasla. Tebi in podobnim se bo omemba, da nekdo leti s privatnim letalom, zdela hvaljenje, Maliniji Trump pa je to nekaj najbolj normalnega. Da jo nekim cudom zanese na forum kot je tale, samo da usta odpre, in kar se da skromno napise drobtinico iz svojega zivljenja, brez da bi se predstavljala!, pa bi jo tebi podobni popljuvali kot hvalisavko.
Ker pa niste kos argumentu, low IQ?, in ne prenesete odstopanja od vasega sivega povprecja, boste raje sami sebe in druge zaceli prepricevati, kaka bednica je v bistvu ona, itd kot da ima to kaksno vezo z argumentom.
Ti bos morala se dosti knedeljckov pojest, da bo znala razbrati kdo je kaj. Na sreco si se mlada; imas cas. Do takrat se pa kar smejckej. 🙂
@ferbcna, Ti marsicemu nisi dorasla. Tebi in podobnim se bo omemba, da nekdo leti s privatnim letalom, zdela hvaljenje, Maliniji Trump pa je to nekaj najbolj normalnega. Da jo nekim cudom zanese na forum kot je tale, samo da usta odpre, in kar se da skromno napise drobtinico iz svojega zivljenja, brez da bi se predstavljala!, pa bi jo tebi podobni popljuvali kot hvalisavko.
Ker pa niste kos argumentu, low IQ?, in ne prenesete odstopanja od vasega sivega povprecja, boste raje sami sebe in druge zaceli prepricevati, kaka bednica je v bistvu ona, itd kot da ima to kaksno vezo z argumentom.[/quote]
Ne, če Melanija reče, jaz sem pa tako dobra oseba, vsi me kujejo v zvezde in mi govorijo, kako dober karakter sem, je to hvaljenje. Ali če bi se midve z Melanijo zmenili za kavo in bi ona ponovila uro in dan, torej sva zmenjeni v soboto ob petih pri Mačku, jaz bom prišla z zasebnim letalom, kaj pa ti? To bi bilo tudi hvaljenje.
Če jo pa vprašam, kako si pa pripotovala v LJ in reče, ja z zasebnim letalom, kot vedno, je pa to navajanje dejstev.
Pa da ti moram to sploh razlagati, tebi, ki imaš tak iq, da te redko katera ženska doseže in to.
… glede na to, da debelost res noben ne reklamira (medtem ko suhost ja).
Pa pri suhosti dosežejo sprejemanje. Vsaj mlada dekleta. Vsaj druga pri drugi.[/quote]
Gre skupaj, gre. Samo da prilgajanje drugim pripišeš samo tistim, ki hirajo, vložijo enormno energije samo v to. In na drugi strani imaš tiste, ki se zapustijo in (te se nimajo volje nikomu prilagajat, niti sebi in svojemu zdravju ne).
To je isto, kot ženska, ki je posiljena. Posledično lahko (dokler tega ne pozdravi), potem išče potešitev skozi nenavadna fantazije (smo zadnjič imeli primer) ali pa se popolnoma odmakne od spolnosti.
Ne It, nikoli ga ne dosežejo. Verjetno še nisi govorila z nobeno od teh punc ali pa si nasedla njihovim lažem. Nobena od teh ni srečna, zadovoljna s sabo. Če bi bilo tako, se ne bi hodile zdravit za tem. Govorim seveda o tisti, ki težijo po anoreksičnih postavah, kjer morajo za dosego te postave hrano izbuhati, nič jesti in tako naprej. V glavnem, nič dobrega za naše telo.
Ker pa niste kos argumentu, low IQ?, in ne prenesete odstopanja od vasega sivega povprecja, boste raje sami sebe in druge zaceli prepricevati, kaka bednica je v bistvu ona, itd kot da ima to kaksno vezo z argumentom.[/quote]
Ne, če Melanija reče, jaz sem pa tako dobra oseba, vsi me kujejo v zvezde in mi govorijo, kako dober karakter sem, je to hvaljenje. Ali če bi se midve z Melanijo zmenili za kavo in bi ona ponovila uro in dan, torej sva zmenjeni v soboto ob petih pri Mačku, jaz bom prišla z zasebnim letalom, kaj pa ti? To bi bilo tudi hvaljenje.
Če jo pa vprašam, kako si pa pripotovala v LJ in reče, ja z zasebnim letalom, kot vedno, je pa to navajanje dejstev.
Pa da ti moram to sploh razlagati, tebi, ki imaš tak iq, da te redko katera ženska doseže in to.[/quote]Ti bi vzela to njeno izjavo kot dejstvo in bi srebala kavo dalje, Dater bi jo pa plusnil kofe v glabo, siknil kaj se pa hvališ baba naduta! in jezno odšel…… 😉 🙂
ima pač malo višji IQ…… kaj čmo mi siromaki :/
O nobeni kavi nisem govoril. Napisal sem tocno to kar sem napisal. Dobila bi prav isti tretma, da se vam na forumu naslika, ne razkrije identitete, in napise promil zanjo trivijalno obicajnih reci. Ne, nic vam ne bi kar tako “na suho” napisala, ampak ko jo forumski frustriranci zacnete podjebavati, psihoanalizirat in ji pamet soliti, kako bi morala ziveti, kot se vas je par lotilo mene ze prvi dan.
In kot ze omenjas, “ja, z zasebnim letalom, kot vedno“, bog ne dej, da res kak anonimni naivnez tu res kaj takega napise. In bog ne daj, da vam, ki me ne poznate, na internetu ali kavi, povem kaj vec o sebi. Ne, nizem povprecen pezde. Ne, nisem povprecen pussy. Moj videz ni povprecen. Moj kur.c ni povprecen. Moja pamet ni povprecna. Moja razgledanost ni povprecna. Moja izobrazba ni povprecna. Moj fitnes ni povprecen. Moj zivljenski standard ni povprecen. Moje zivljenje ni povprecno, v nicemer. V vsem tem sem dalec od povprecja. In hvala bogu, zato se mi tudi za povprecne punce ne rabim zanimati. Vse to pa je posledica tega, da ne razmisljam povprecno, da si utiram svojo, ne pa vase “pozegnane” povprecne poti. In to bom nabil na nos svaki povprecni fraci in zupniku, ki se mi bo lotil pametovat, kako bi moral jaz ziveti.
V Sloveniji pac ni vecjega greha kot izrazito odstopati. Katero temo clovek pogleda, vsakemu prisleku ista ekipa pamet soli, ga “uciti” kako bi moral ziveti, kaksne prioritete so “prave”, pa ceprav nimate pojma o njemu/njej ali da bi vas kdo prosil za nasvet. Pljuvate po jumferjih, kurbirjih, vsakemu, ki odstopa, sploh ce navzgor. Kaksne ste samo naklamfali o “bogatih”.
In ne se bat, ko se mi to letenje po svetu konca, me vec ne boste videli.
Forum je zaprt za komentiranje.