Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?
Kakor koli vzameš, noben moški ne bo vesel, da je partnerka imela lepo število moških pred njim, potem pa bo postala mati njegovih otrok. Enako verjetno tudi ženska ne, če je partner šel na vsako lahko dosegljivo žensko in skakal iz zveze v zvezo – ker to njej zbija ceno, saj večina žensk si želi biti “osvojenih”, da se moški potrudi in počaka, pa čeprav se imajo še za tako moderne, ker potem bi tudi mora cerkvena poroka odpasti. Če pa imata oba isto “kilometrino” za sabo, pa ju to ne more oz. pravzaprav ne sme motiti.[/quote]
Naj ti nekaj zaupam, ko boš končno spoznal svojo žensko, ki seveda ne bo uporabljala razuma v komunikaciji, ne bo imela števca spolnih partnerjev. Ne boš vedel ali jih je imela 15 ali le 5 pred tabo. Pa, če jih bo 35 pred tabo, tega tudi ne boš opazil, aja, verjetno bo bolje obvladala tehnike :).
Verjamem, da boš težko verjel, ampak nobena ženska nima vgrajenega števca in če jo boš spraševal, tudi ni rečeno, da bo povedala po pravici. Več moških pa ne pomeni, da je bolj znucana. Saj vem, da ne verjameš, ker tega nisi prebral v svojih knjigah, je pa vseeno res. Ni teorija, je praksa.[/quote]
bla, bla
Kakor koli vzameš, noben moški ne bo vesel, da je partnerka imela lepo število moških pred njim, potem pa bo postala mati njegovih otrok. Enako verjetno tudi ženska ne, če je partner šel na vsako lahko dosegljivo žensko in skakal iz zveze v zvezo – ker to njej zbija ceno, saj večina žensk si želi biti “osvojenih”, da se moški potrudi in počaka, pa čeprav se imajo še za tako moderne, ker potem bi tudi mora cerkvena poroka odpasti. Če pa imata oba isto “kilometrino” za sabo, pa ju to ne more oz. pravzaprav ne sme motiti.[/quote]
Kakšno naivno ponderiranje. Ti je že kdaj kdo rekel, da je tvoje razmišljanje naravnost smešno?
Predvidevam, da nimaš ženske in da težko prideš do nje. Prav rada bi te videla, ko se zvijaš kot črv pod čevljem, ko skušaš dognati, kateri po vrsti si, ali je to še sprejemljivo število, v katero kategorijo torej sodi ona in sodiš ti, je že presegla mejo, ko bi lahko postala mati tvojih otrok, ali lahko tisti na pol seks z eno šteješ, da si vendarle imel eno spolno partnerko več in sta torej vendarle enaka po številu ali nemara vseeno ne …
Za crknit smešno.[/quote]
Tko je prav, red je treba nardit diverzantka in postavit stvari in ljudi na pravo mesto. Ker tele debate, ko slepi razlagajo o kvaliteti zelene barve in razlikami med modro in rumeno so res za crknit smešne!!
Kakšno naivno ponderiranje. Ti je že kdaj kdo rekel, da je tvoje razmišljanje naravnost smešno?
Predvidevam, da nimaš ženske in da težko prideš do nje. Prav rada bi te videla, ko se zvijaš kot črv pod čevljem, ko skušaš dognati, kateri po vrsti si, ali je to še sprejemljivo število, v katero kategorijo torej sodi ona in sodiš ti, je že presegla mejo, ko bi lahko postala mati tvojih otrok, ali lahko tisti na pol seks z eno šteješ, da si vendarle imel eno spolno partnerko več in sta torej vendarle enaka po številu ali nemara vseeno ne …
Za crknit smešno.[/quote]
Moj pogled je čisto “legitimen”, tako kot je tvoj, ker pri izbiri partnerja gre vedno za subjektivne preference in ne za “univerzalno partnersko matrico”.
Če je meni nekaj pomembno pri partnerju, ne pomeni, da mora biti tudi tebi, ali da imam zato jaz kaj bolj prav niti narobe. Edino v čem se razhajava, je pač, da zaradi različnih pogledov na partnerstvo, se midva ne bi ujemala le kot partnerja, čeprav si sicer lahko čisto v redu človek, prijatelj itd.
Zame je pač pomembno, da ženske zdrži v zvezi dlje kot “par mesecev”, ker to mi daje določene podatke o izbiri njenih (prejšnjih) moških, o njeni trdnosti, predanosti, vztrajnosti in trudu za zvezo ter o njeni “čustveni kapaciteti” – rad imam čustvene ženske, ki se navežejo na partnerja, kakor pa da menjujejo moške kot spodnje perilo.
Kaj je zate pomembno, kakšen bi naj bil partner, pa si sama določaš.
Plis, če si ti prestrašen in se bojiš izkušenih žensk, ne tega širit na celo populacijo, bo šlo?
Pa tudi več možnosti za bolezni in ostalo. V bistvu ne preveč super.[/quote]
Kvantiteta ne pomeni tudi kvalitete je rekel Adi Smolar. Gre le za večje število penisov, to je pa tudi vse.[/quote]
Ja, samo, ker se nad penisi ravno ne navdušujem, mi ni ravno vseeno, kaj vse so pustili noter. Oz, kot so nas učili nekoč davno pri zdravstveni: “spiš” z vsem, ki so spali z tvojim partnerjem. Am I right, or am I right:-)?
Plis, če si ti prestrašen in se bojiš izkušenih žensk, ne tega širit na celo populacijo, bo šlo?[/quote]
Oh, jaz imam rad ženske, za razliko od tebe.
Fantek, pol pa ne piši, da je nekaj znaično za vse moške, če kasneje priznaš, da je to tvoja mlečna značilnost.
Kot vidiš, ti ženske ne verjamejo ravno, da si tak, kot bi se rad predstavljal, da si…[/quote]
Še 1x, jaz sem si točno všeč takšen, kakršen sem kot moški. 🙂
Enim sem všeč, drugim malo manj, nekaterim sploh ne. Se ne sekiram. 😉
Kvantiteta ne pomeni tudi kvalitete je rekel Adi Smolar. Gre le za večje število penisov, to je pa tudi vse.[/quote]
Ja, samo, ker se nad penisi ravno ne navdušujem, mi ni ravno vseeno, kaj vse so pustili noter. Oz, kot so nas učili nekoč davno pri zdravstveni: “spiš” z vsem, ki so spali z tvojim partnerjem. Am I right, or am I right:-)?[/quote]
Točno tako, ti si mi čip iz glave vzel. Če pa kompliciraš, pa ti ni pomembno le to, s kom je ona spala, ampak tudi s kom so spali tisti, s katerimi je ona spala. :)))))
Ja, samo, ker se nad penisi ravno ne navdušujem, mi ni ravno vseeno, kaj vse so pustili noter. Oz, kot so nas učili nekoč davno pri zdravstveni: “spiš” z vsem, ki so spali z tvojim partnerjem. Am I right, or am I right:-)?[/quote]
Točno tako, ti si mi čip iz glave vzel. Če pa kompliciraš, pa ti ni pomembno le to, s kom je ona spala, ampak tudi s kom so spali tisti, s katerimi je ona spala. :)))))[/quote]
Ja na koncu je kot Melrose place ene deset let nazaj, vsi z vsemi:-)
Točno tako, ti si mi čip iz glave vzel. Če pa kompliciraš, pa ti ni pomembno le to, s kom je ona spala, ampak tudi s kom so spali tisti, s katerimi je ona spala. :)))))[/quote]
Ja na koncu je kot Melrose place ene deset let nazaj, vsi z vsemi:-)[/quote]
Ja, v tisti nadaljevanki je ostalo vse v isti bajti. :)) Pa vsi so bili dobri prijatelji. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.