Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Kaj pa sedanjost?

;)[/quote]

A delujem, kot da bi imel težave z ženskami, kljub svojo simpatičnosti , šarmantnosti in lepoti, ki se skoraj približa Sadnemu? Od nekdaj sem bil privlačen ženskam, tak sem se rodil, kaj naj, je to greh? :)))[/quote]
S tem, da se jst nisem rodil privlačen ženskam, podobno kot se nisem rodil z diplomo v rokah.

A veš, tisto o lenobi, k sem vam zadnjič razlagal ? No, o tem govorim. Zdej pa pičim na šiht 😉

Eni očitno ne veste za kondome to je eno.
Eni ste pa še celo tako naivni, da mislite, da vam bo ženska povedala število predhodnikov.
Lahko je imela 100 tipov pa vam bo rekla, da je imela samo dva pa ne boste vedeli, da laže.
Naivneži.

Matjažko

Ponderiranje – pripisovanje relativne pomembnosti posameznim dejavnikom/elementom

Vse v tvojem prispevku je naivno, od nicka dalje. Ti vidiš avto brez praske in na podlagi tega sklepaš o motorju in podvozju. Ampak lej, ni hujše škode in mislim, da so ženske varne pred tabo.

Nič, ženskam bo treba namontirat števce, da se bo vedelo točno koliko tipov je imela.
Kaj, če potem ženska naštudirata kako števec nazaj preverteti :)?

Kdo pa verjame ženskam:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Meni je zenska z otrokom bistveno manj zanimiva. Razen, ce je otrok ze odrasel. Samo kaj ko je potem zame prestara. Sicer pa jo otrok omejuje, tu so skrbi, stroski, itd. Kar potem vpliva tudi name. V primeru, da se s taksno kaj vec razvije, pa si vse to se sam nakopljem na grbo. Pa kaj mi je tega treba? Vecinima se jim izognem.

Pa tudi na telesu so pogosto razne spremembe. Ze veckrat sem naletel na kaksno s cisto “izmozganimi” joski. Ena je ze pri dobrih 20-ih imela cisto “posusene”. Vecina jih ima taksne ali drugacne strije. Tudi na joskah sem jih ze videl. Posledice carskega reza prav tako niso ravno seksi. Itd.

Rada bi videla tvoje popolno telo, brez nepravilnosti. Me zanima ja…na koncu pa grši od najgršega.

Ja kaj je pa s tvojimi joski narobe , da si tako trznila?? lol

Ves da, jaz sem se bolj grd od tebe. lol

Pa saj je razumljivo, če sam nimaš otrok, da ne boš imel partnerke, ki jih ima.

Ves da, jaz sem se bolj grd od tebe. lol[/quote]

Nič ni narobe. Samo čudim se, s kakšnimi ženskami se družiš. Pri 20-ih posušene joške s strijami. To moraš že res z lučjo iskati. In kje najdeš žensko, ki ima močno izražene posledice carskega reza? Danes naredijo bikini rez, ki se sploh ne opazi, brazgotine po porodu pa izginejo z raznimi obliži, geli itd. Očitno sam nisi popoln, ker tolk enih hib, s katerimi imaš ti opravka…svet še ni videl:)).

Pa saj je razumljivo, če sam nimaš otrok, da ne boš imel partnerke, ki jih ima.[/quote]
Kaj pa vem. Sem se ze naslisal prepotentnih samskih mamic, ki so razglasevale, ce ze ne bile kar prepricane, da so kljub otroku se vedno enako privlacne moskemu spolu. Pa temu seveda sploh ni tako. Po drugi strani pa res ne manjka, obicajno bolj desperadotov, ki zahaklajo ravno mamico. Saj enim morda res pase. Drugi pa bolj nimajo izbire in bolje to kot nic. Potem pa se prepricajo, da jim to pravzaprav ustreza. Oh well…

Če se greš razmerje z nekom, ki ima otroke od prej, pomeni, da moraš vsaj delno tudi ti skrbeti otroka in se mu kar dosti prilagajat.
Tako, da meni je jasno, da moškim ni do samskim mamic, ker bi potem morali še za otroke skrbeti. Drugače je, če imata oba od prej otroke.

Ves da, jaz sem se bolj grd od tebe. lol[/quote]

Nič ni narobe. Samo čudim se, s kakšnimi ženskami se družiš. Pri 20-ih posušene joške s strijami. To moraš že res z lučjo iskati. In kje najdeš žensko, ki ima močno izražene posledice carskega reza? Danes naredijo bikini rez, ki se sploh ne opazi, brazgotine po porodu pa izginejo z raznimi obliži, geli itd. Očitno sam nisi popoln, ker tolk enih hib, s katerimi imaš ti opravka…svet še ni videl:)).[/quote]
Kaksne slaboumne zakljucke pa ti vleces, haha. Malo ugibam. Imas “posusene” joske? Ma, briga mene… 🙂

Ne ti meni svoje neznanje prodajat. Zelo verjetno sem se nagledal dosti vec golih zensk kot pa ti. Kaj nagledal… lol.

Nič ni narobe. Samo čudim se, s kakšnimi ženskami se družiš. Pri 20-ih posušene joške s strijami. To moraš že res z lučjo iskati. In kje najdeš žensko, ki ima močno izražene posledice carskega reza? Danes naredijo bikini rez, ki se sploh ne opazi, brazgotine po porodu pa izginejo z raznimi obliži, geli itd. Očitno sam nisi popoln, ker tolk enih hib, s katerimi imaš ti opravka…svet še ni videl:)).[/quote]
Kaksne slaboumne zakljucke pa ti vleces, haha. Malo ugibam. Imas “posusene” joske? Ma, briga mene… 🙂

Ne ti meni svoje neznanje prodajat. Zelo verjetno sem se nagledal dosti vec golih zensk kot pa ti. Kaj nagledal… lol.[/quote]

Moje prsi so lepe, takšnih ne boš imel čast opazovati. Star si že veš. Še malo in boš res lahko samo opazoval:)). Poskrbi za tiča, da ti ne bo obnemogel čez noč (če ni že).

Klinc, ne samo, da vem kdaj mone seksajo, še to vem kake prsi imajo :).

O tvojih sploh ne bom ugibala. Delaj na sebi, da ti bo bolje.

Saj jaz tudi o tvojih ne ugibam, si že sama ponudila opis :).

Me veseli, da si zdaj srečna.

Zame ne izgubi na privlačnosti in jo celo pridobi.

Ne ti meni svoje neznanje prodajat. Zelo verjetno sem se nagledal dosti vec golih zensk kot pa ti. Kaj nagledal… lol.[/quote]

Moje prsi so lepe, takšnih ne boš imel čast opazovati. Star si že veš. Še malo in boš res lahko samo opazoval:)). Poskrbi za tiča, da ti ne bo obnemogel čez noč (če ni že).[/quote]
Moj cisto korekten komentar na temo, zakaj so mi mamice bistveno manj privlacne, si zavozila z osebnim prepucavanjem, kaj vse mora biti z mojim telesom narobe, da se zavedam vpliva poroda na telo marsikatere mamice. Pac, debilka.

Ko ti napisem, da si najbrz tako odreagirala, ker si se prepoznala, nadaljujes z vse vecjimi neumnostmi. O moji potenci, itd, lol. Mislim, kaksna katastrofa od zenske si ti. Boze sacuvaj… 🙂

Ni si treba delat skrbi z mano. Mi res ni hudega. Za mano je tezka odlocitev, kak pouster izbrati za naslednja dva tedna. Aja, joski. No, ko bi vidla joske moje 2x-letne punce, bi bila kuj malo manj samozavestna. Saj, lajala bi se vedno, dokler jih ne bi morala pokazat, lol.

Točno to!

Moje prsi so lepe, takšnih ne boš imel čast opazovati. Star si že veš. Še malo in boš res lahko samo opazoval:)). Poskrbi za tiča, da ti ne bo obnemogel čez noč (če ni že).[/quote]
Moj cisto korekten komentar na temo, zakaj so mi mamice bistveno manj privlacne, si zavozila z osebnim prepucavanjem, kaj vse mora biti z mojim telesom narobe, da se zavedam vpliva poroda na telo marsikatere mamice. Pac, debilka.

Ko ti napisem, da si najbrz tako odreagirala, ker si se prepoznala, nadaljujes z vse vecjimi neumnostmi. O moji potenci, itd, lol. Mislim, kaksna katastrofa od zenske si ti. Boze sacuvaj… 🙂

Ni si treba delat skrbi z mano. Mi res ni hudega. Za mano je tezka odlocitev, kak pouster izbrati za naslednja dva tedna. Aja, joski. No, ko bi vidla joske moje 2x-letne punce, bi bila kuj malo manj samozavestna. Saj, lajala bi se vedno, dokler jih ne bi morala pokazat, lol.[/quote]

Zastopam ženske, menda ja nisi mislil, da bom držala s tabo, ki nespoštljivo pišeš o svoji materi. Saj ni treba kaj dosti govoriti. Si tak tip človeka, ki se ga večina izogiba. Puhlice v glavi, puhlice v dejanjih. Neuporaben. Zato sem omenila tvojega tiča, da skrbi zanj, ker to ti je še edina svetla točka predno omagaš.

Ni si treba delat skrbi z mano. Mi res ni hudega. Za mano je tezka odlocitev, kak pouster izbrati za naslednja dva tedna. Aja, joski. No, ko bi vidla joske moje 2x-letne punce, bi bila kuj malo manj samozavestna. Saj, lajala bi se vedno, dokler jih ne bi morala pokazat, lol.[/quote]

Spari se s starunkljo in brcaj po temi s svojo perjadjo.

Zgleda, da imam še eno oboževalko. S čim sem pa tebi na rep stopila, da me tako obožuješ? Sem ti pohodila kak žulj ali kaj :)? Oprosti no.

GF, ti pa zastopaj kar lepo sama sebe, ne pa žensk. Ne piši v imenu žensk, ampak v imenu same sebe.

V kaksnem smisli, ti je bolj privlacna?

Imas fetis na milf’s? 🙂
Bi rad vzgajal tujega otroka?
Ali ti je le teoreticno bilj “privlacna”, ker te skrbi nataliteta? 🙂
Pac, firbec, razumeti nekoga, ki bistveno drugace razmislja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close