Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?
Mogoče sem jaz večji egoist od ostalih moških. Ampak ženska z otrokom ne hvala.
Če ga je drug delal, ga pa še naj drug živi. Pa me boli kur.. če zveza ni funkcionirala, pa sta šla narazen. Z otroki drugih ne želim finančnih opravkov.
Če pa ni samska, je dosti samskih, da bi si kompliciral situacijo.
Vse je to mogoče in se dogaja samo razlogi so različni za to neprivlačnost,če se temu sploh lahko tako reče. Velik je na tem da se tipi počutjo odrinjene k dobijo otroka,seveda eni upravičeno drugi pač ne. A se ženske zavedate da ste resnično v nosečnosti čustveno skoraj osebnostno čisto drugačne kot sicer v življenju? Po porodu je itak otroček na prvem mestu,…vsaj pol leta pa tudi veliko več pri nekaterih,To je najman eno leto in pol in v tem obdobju se ponavadi že začne to “odtujevanje” ker če v letih od 24-35 lahko govorimo o neprivlačnosti partnerja pol pa nevem kdaj smo privlačni. Pri vseh porodih mojih otrok sem prisostoval pa mi je bla žena po vsakem porodu bolj privlačna.Moškemu na zavedni ravni ravni so ženske privlačne na tak ali drugačen način,žal pa je takih čedalje manj,pa ne mislim nič slabšalno. Velika večina dans študira do 30+,glih ene tok jih živi pri teh letih še pri starših in tud če so v vezi je to bolj kot ne veza za vikend vmes pa sms. Take veze so super itak je velik svobode,…..in tud če traja 10 let je bz ker na tak način ti partnerja nemorš spoznat do te mere da se odločiš za otroka.
Tud če delujem prepotenten al kakor koli že,to ni moj namen,niti pamet nočem solit nobenmu,samo tako jst to stvar vidim. Jst še vedno velik žuram(hodim v diskače,privat pparty al pa v umirjene lokale) pa se mi zdi da dons ni tipa do 32 leta k bi bil zrel met familijo,punce pa tud ne,vsi se grebejo sam za alkohol okol šanka pa kje bi kj za v nos dobil,enostavno ni več mulcov k bi pršli u diskač po punce. če kdo ne vrjame nj gre v cvetličarno,cirkus,mpub,…
Te isti pari bojo pa čez 5 let neprivlačni en drugmu pa bojo u franci na balanci hodil iskat s……
Na mojo srečo pa obstajajo tud ženske od 24-35 ki so že mamice al pa tud ne pa so privlačne,ženstvene in samozavestne ki se zelo rade odzovejo na kozarec pijače,so za čvek oz za zabavo. Pa ostane samo pri tem ko se razidemo ker imamo doma partnerje ki so nam privlačni!!
Mogoče sem jaz večji egoist od ostalih moških. Ampak ženska z otrokom ne hvala.
Če ga je drug delal, ga pa še naj drug živi. Pa me boli kur.. če zveza ni funkcionirala, pa sta šla narazen. Z otroki drugih ne želim finančnih opravkov.
Če pa ni samska, je dosti samskih, da bi si kompliciral situacijo.[/quote]
Morata kar oba imet zelo pošlihtano, da taka veza laufa., Po drugi strani, pa zakaj pa ne.
Nikoli ne bom pozabila tipa, ki je pred leti razlagal, kako mu je žena postala neprivlačna v trenutku, ko je med porodom zagledal njeno raztegnjeno vagino… Pa je v očeh mnogih totalna lepotica.[/quote]
Mnja, tudi jaz. Je prisegel da se je več ne dotakne. Glede na to da je edini otrok, se tega mogoče drži.
Po grozljivki, ki jo je pripovedoval, je še mene minilo.
Nikoli ne bom pozabila tipa, ki je pred leti razlagal, kako mu je žena postala neprivlačna v trenutku, ko je med porodom zagledal njeno raztegnjeno vagino… Pa je v očeh mnogih totalna lepotica.[/quote]
Mnja, tudi jaz. Je prisegel da se je več ne dotakne. Glede na to da je edini otrok, se tega mogoče drži.
Po grozljivki, ki jo je pripovedoval, je še mene minilo.[/quote]
No on jo je imel očitno rad le zaradi njene piiiiip.. in ko jo je otrok zmaličil mu ni bila več privlačna. Drugim, ki jo poznajo nap. po obrazu jim je še vedno všeč. 🙂
A dej? Kako si je pa on do takrat predstavljal rojevanje? Kako lahko še drugače spraviš spraviš “žogico” skozi luknjo za “frnikolce”?[/quote]
Hja, tega pa takrat ni povedal. Jaz pa v tem, da bi dodatno spraševala, nisem videla smisla.
A dej? Kako si je pa on do takrat predstavljal rojevanje? Kako lahko še drugače spraviš spraviš “žogico” skozi luknjo za “frnikolce”?[/quote]
:))))
Zdej, Margot, si me pa nasmejala.
Meni je to, da moškim ženska po porodu, ni več privlačna, no, to mi je smešno. Na tak žalosten način. Ni porod (otrok) tisti, ki ženko v moških očeh naredi manj zinimivo, ampak način življenja, ki ga ima potem družina.
Mislim, moškim še vedno ni kapnilo v njihovo “zgornjo” glavo, da je za otroka potrebno poskrbeti. In če moški za njega ne skrbi tako, kot se mora, potem pač mora ženska. Mamica. Ne vem, lahko ga sicer dajo v posvojitev ali pa ga kar pustijo pred kakšnimi vrati, kot si po tiho najbrž želi kar vsak otročji atek, sam da bi imel že enkrat končno mir.
Samo, seveda, potem vzgoja pade na ramena ženske, moški pa jamrajo, kako se ženska za njih več ne zanima, kako samo še o otroku govori ipd..
So pa tudi redki, ki pa niso taki, ampak taki tudi o svoji partnerki ne bodo govorili, da jim več ni privlačna, ker je rodila.
Ja no, sej moškim tud ni jasno, da so joški MLEČNE ŽLEZE in ne igračke
za njihovo osebno uporabo ….
Tako tud ne pomislijo, da je vagina vstop v MATERNICO…in ne predmet iz
sex shopa…
Zadnjič je ena po radiju spraševala, če je primerno, da bi sabo vzela (mislim, da) štiriletnega sina, ker si tako želi, da bi bil zraven, ko bo mamica rodila bratca/sestrico…
Tale tvoja ilustracija s frnikolcami bi bil ravno pravšnja in nič več. 🙂
Zadnjič je ena po radiju spraševala, če je primerno, da bi sabo vzela (mislim, da) štiriletnega sina, ker si tako želi, da bi bil zraven, ko bo mamica rodila bratca/sestrico…
Tale tvoja ilustracija s frnikolcami bi bil ravno pravšnja in nič več. :)[/quote]
Najbolje, da pride vsa žlahta zraven, še nečaki in nečakinje pa strici in tete in še kaki sosedi.
Seks je zame intimna zadeva stvar dveh, genitalije pa tudi skoraj tako + zdravstveno osebje. Nekaj intime pa seveda moramo ohraniti. IN 4 letnik naj bi bil primeren za gledati vso to kri in stoke in vpitje? Pa saj ga bo mora tlačila.
Tale tvoja ilustracija s frnikolcami bi bil ravno pravšnja in nič več. :)[/quote]
Pri spočetju je bil tudi zraven:-)?
Pri spočetju je bil tudi zraven:-)?[/quote]
Ja, človek nikoli ne ve. Ok, ni čudno, če otrok vidi starše gole. Ampak, da pa gleda kako šarijo po genitaljiah njegove mame pa res ni normalno. Ne glede s čim šarijo tam notri.
Forum je zaprt za komentiranje.