Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

V kaksnem smisli, ti je bolj privlacna?

Imas fetis na milf’s? 🙂
Bi rad vzgajal tujega otroka?
Ali ti je le teoreticno bilj “privlacna”, ker te skrbi nataliteta? 🙂
Pac, firbec, razumeti nekoga, ki bistveno drugace razmislja.[/quote]

Meni se zdi, da je to ženska :). GFjina odvetnica :).

Riba, ko boš postala mama, se pa ne boš več mogla hvaliti na monu z lepimi joški.

Zgleda, da imam še eno oboževalko. S čim sem pa tebi na rep stopila, da me tako obožuješ? Sem ti pohodila kak žulj ali kaj :)? Oprosti no.

GF, ti pa zastopaj kar lepo sama sebe, ne pa žensk. Ne piši v imenu žensk, ampak v imenu same sebe.[/quote]

Saj pod ženske nisem štela tebe:)). Ne bodi tako agresivna.

GF, verjemi, da nobena ženska ne želi, da se greš njeno zastopnico, razen tista kapo dol :). To sta dve.

@GF
Pac, smrad od cloveka si. Da si zenska je cisto nepomembno.

Porod pogosto ni brez telesnih posledic, ki niso pozitivne. To so dejstva. Kakorkoli obracas. Spostovanje gor ali dol.

Ma tole pa jaz vzamem kot osebno žalitev, tko da veš.
Ne more biti grši od mene, pa da ga v pustno masko našemiš. :-))

Kaj ti res ne bereš, kako so vsi lepi, brihtni, šolani, zadovoljni v lajfu… ter po vrhu še oh in sploh dober zgledajo, tko da rabiš sončne špegle, ker ti njihova lepota lahko prekuri oči.
Pa daj jim malce verjami no. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Sem ti stopla na tiča, a ne:)). Čeprav je tako majhen in ohlapen, da bi ga težko zadela.

Ma tole pa jaz vzamem kot osebno žalitev, tko da veš.
Ne more biti grši od mene, pa da ga v pustno masko našemiš. :-))

Kaj ti res ne bereš, kako so vsi lepi, brihtni, šolani, zadovoljni v lajfu… ter po vrhu še oh in sploh dober zgledajo, tko da rabiš sončne špegle, ker ti njihova lepota lahko prekuri oči.
Pa daj jim malce verjami no. :-)))[/quote]

Saj se mi blešči ja, samo ne vem ali od mojega svetniškega sija ali od toliko noro dobri stvari in oseb tu na monu:). Še raziskujem.

Pa saj je razumljivo, če sam nimaš otrok, da ne boš imel partnerke, ki jih ima.[/quote]
Kaj pa vem. Sem se ze naslisal prepotentnih samskih mamic, ki so razglasevale, ce ze ne bile kar prepricane, da so kljub otroku se vedno enako privlacne moskemu spolu. Pa temu seveda sploh ni tako. Po drugi strani pa res ne manjka, obicajno bolj desperadotov, ki zahaklajo ravno mamico. Saj enim morda res pase. Drugi pa bolj nimajo izbire in bolje to kot nic. Potem pa se prepricajo, da jim to pravzaprav ustreza. Oh well…[/quote]

Podobno kot moraš ti sebe nekako potolažiti, ker te mamice očitno ne šmirglajo?

Sem ti stopla na tiča, a ne:)). Čeprav je tako majhen in ohlapen, da bi ga težko zadela.[/quote]
Na tica mi pa res se nobena ni stopila. A to je tvoj fetis? Ves kaj se mi vse bolj zdi? Da si ti le neizziveta domina ali sub. Pa se tu virtualno seksas, lol.

Kaj pa vem. Sem se ze naslisal prepotentnih samskih mamic, ki so razglasevale, ce ze ne bile kar prepricane, da so kljub otroku se vedno enako privlacne moskemu spolu. Pa temu seveda sploh ni tako. Po drugi strani pa res ne manjka, obicajno bolj desperadotov, ki zahaklajo ravno mamico. Saj enim morda res pase. Drugi pa bolj nimajo izbire in bolje to kot nic. Potem pa se prepricajo, da jim to pravzaprav ustreza. Oh well…[/quote]

Podobno kot moraš ti sebe nekako potolažiti, ker te mamice očitno ne šmirglajo?[/quote]
Punca danes prav lepo kazete, da ne prenesete se tako konstruktivne kritike.

Najprej riba skrene s teme na osebni napad, sedaj bi se neka diverzantka sla diverzije. No, vsaj nick si si dala pravi, lol.

Meme mamice ne smirglajo? Ja, to bo. Svasta, lol.

Zgubi ne, pridobi pa tudi ne prav veliko…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ženske imamo vsaj izgovor, zakaj se nam telo spremeni….moški pa
še tega nimate….

To pa drži. Vidim tudi več moških, ki zgledajo veliko slabše kot njihova mladenka:).

Imamo nč bat.

Mi trebušček dobimo zaradi ljubezni do piva. :-))
Seveda potem razlagamo, da gre za ljubezenski žulj. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

To pa drži. Vidim tudi več moških, ki zgledajo veliko slabše kot njihova mladenka:).[/quote]
In kaj je to takega? Kateri moski pa si ne zeli, da bi zenska zgledala bolje od njega? Retoricno vprasanje, da ne bos odgovarjala. 😉

Pri meni, ce se mi zdi, da zgledam bolje od zenske, hmm, pomeni, da bo hitro konec, lol. Pri moskem je vecji problem, ce z leti nic ne ustvari. Izgled je sekundaren. No, eni pa nimamo problema ne z enim, ne z drugim. In se nam dogaja. Pac, tako to je v zivljenju…

V paru mora biti takole:
moški pameten in finačno stabilen
ženska pa lepa

Zeh.

Imamo- stalno teženje.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Imamo- stalno teženje.[/quote]

In kakšen izgovor imaš ti? (saj vemo, da ti nobena ne teži)

Podobno kot moraš ti sebe nekako potolažiti, ker te mamice očitno ne šmirglajo?[/quote]

Najprej riba skrene s teme na osebni napad, sedaj bi se neka diverzantka sla diverzije. No, vsaj nick si si dala pravi, lol.

Meme mamice ne smirglajo? Ja, to bo. Svasta, lol.[/quote]

In kje je konstruktivna kritika, lepo prosim?

Drugače pa forum vse prenese, tukaj lahko napaberkuješ, kar želiš. Tako da ta lol svašta in tako dalje … lanski sneg a veš.

Menda so – vsaj očetje no – solidarnostno noseči.

Imam eno direktno prijateljico. Ena je rodila in po porodu lepo prišla nazaj na stare kile, mož pa ne. Pa mu butne: Kdaj boš pa ti rodil?

Menda so – vsaj očetje no – solidarnostno noseči.

Imam eno direktno prijateljico. Ena je rodila in po porodu lepo prišla nazaj na stare kile, mož pa ne. Pa mu butne: Kdaj boš pa ti rodil?[/quote]
Eni tipi nikol ne rodijo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meme mamice ne smirglajo? Ja, to bo. Svasta, lol.[/quote]

In kje je konstruktivna kritika, lepo prosim?

Drugače pa forum vse prenese, tukaj lahko napaberkuješ, kar želiš. Tako da ta lol svašta in tako dalje … lanski sneg a veš.[/quote]
Lanski sneg je tvoj poskus diverzije, goldfish II. 😉

Podal in argumentiral sem svoje mnenje. Ti bi se pa drkala. Buzz off, goldfish II.

A zdaj me že dvojno vidiš:)). Če ti ne pašejo odgovori, pol so ribice krive, a ne:)). Nisi odrasel. Kako sploh lahko funkcioniraš v lajfu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close