Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?
Ker sem se udeležil toliko piknikov, a ne? In sem tak firbec kot ženske…. 😉
Margo, ti jo samo zgrabi, za lase, mogoče ji najdeš kakšnegasivega. EMŠO-ji drugih pa se res ne pišejo na javne forume, gospodična Goldfiševa, tudi če jih poznamo. Jaz zate tudi vem, koliko si stara, ampak bi bilo grdo, če bi to napisal na javni forum, a ne, že iz obzirnosti ne…. 🙂
Kot Zemlja… zgledam pa tud temu primerno bolj švoh. .-))
U jebela, kolk je že ura… morem še protezo dati v kozarec na nočni… zato Lahko Noč. :-))
Ker sem se udeležil toliko piknikov, a ne? In sem tak firbec kot ženske…. 😉
Margo, ti jo samo zgrabi, za lase, mogoče ji najdeš kakšnegasivega. EMŠO-ji drugih pa se res ne pišejo na javne forume, gospodična Goldfiševa, tudi če jih poznamo. Jaz zate tudi vem, koliko si stara, ampak bi bilo grdo, če bi to napisal na javni forum, a ne, že iz obzirnosti ne…. :)[/quote]
Kar napiši koliko sem stara, ker si ravno včeraj sanjal. Drugače je pa Margot že javno napisala, koliko šteje. Čudno, da tega nisi opazil, a ne.
Zdaj se mi pa ne da več s tabo ukvarjat. Ciao
A 44 je? Margo, tu pa gre za veleizdajo, sem mislil, da ženske skupaj držite? 🙂 Od kod ji ti podatki, pa ni bila na enem pikniku, ima nekega informanta, ki vse izčivka? :D[/quote]
Nisem še toliko! In ne bom priznala do zadnjega dne :))
Ta hudičevka ve celo kako mi je ime. :)) Obe imeni. Cela štala bi bila lahko. Sreča moja, da vam lakho še ime zaupam. Sploh pa ne vem za koji klinac skrivate ta leta. V čem je fora?
Torej ste 44, 43 in 42? Ja super no…. :))[/quote]
Na tisti sliki, ki je ti nisi videl, sem paimel jaz to čast :), zgleda GF 18, torej glih prava zate. Ti si nekaj čez 50? :D[/quote]
Matjaž, na podlagi tvojega kronološkega albuma, sem prišla do tvoje starosti. Obnašaš se pa kot pobesnelo ženšče, ki skriva svoja leta. Kaj te je česa sram? Pač živiš še pri mamici, saj to ničesar ne spremeni, ker bo vedno tako.
Na tisti sliki, ki je ti nisi videl, sem paimel jaz to čast :), zgleda GF 18, torej glih prava zate. Ti si nekaj čez 50? :D[/quote]
Matjaž, na podlagi tvojega kronološkega albuma, sem prišla do tvoje starosti. Obnašaš se pa kot pobesnelo ženšče, ki skriva svoja leta. Kaj te je česa sram? Pač živiš še pri mamici, saj to ničesar ne spremeni, ker bo vedno tako.[/quote]
Zakaj bi pa pisal resnično starost in druge osebne podatke v internetne profile kot to počne večina ljudi brez premisleka? Tega jaz ne počnem nikjer, ker nikoli ne veš, kaj kdo počne s temi podatki, npr. razna socialna omrežja niso brez razloga zastonj. Zastonj se še mačka ne goni, pravijo. 😉 Že google ima o vsakem uporabniku kup podatkov, ki jih uporablja predvsem za razloge ciljanega oglaševanja.
Spajdi, bolje dišat po cipresah, kot po plesni.
Tist vonj plesni … nevem no, mogoče pa tebi ugaja.
Tole si napisal, kot da imaš 80 let, drugi pa 70, z neko posebno obteženostjo besed in trdoto. Sicer pa, mimogrede, tudi pri 70 je lahko človek še zelo vitalen, tudi na ljubezenskem področju. ;)[/quote]
Ti pa si star pod 30, ali kolk že, imaš pa način razmišljanja 70-letnika..
Zelo mi je žal, da imaš pretežno takšne izkušnje. Samo da veš, da ste pogosto tudi sami krivi, da iz ženske naredite mamo, ker mi gre to zeloooo na živce. Kapo dol, če si izjema.[/quote]
Tukaj ti dam prav. Ampak ne govorim o handlanju ampak nagonih, vonju, libidu, fokusu. Ta nima nic z nami. Je cisto naraven odziv, ne mecem krivde. Ni pa ti treba bit zal, moja trditev namrec izvira iz relativno sirokega vzorca, statisticno pomembnega vsaj. Ne govorim cisto na pamet.[/quote]
OMG, s koliko ženskami imaš pa otroke??????
Kakor koli vzameš, noben moški ne bo vesel, da je partnerka imela lepo število moških pred njim, potem pa bo postala mati njegovih otrok. Enako verjetno tudi ženska ne, če je partner šel na vsako lahko dosegljivo žensko in skakal iz zveze v zvezo – ker to njej zbija ceno, saj večina žensk si želi biti “osvojenih”, da se moški potrudi in počaka, pa čeprav se imajo še za tako moderne, ker potem bi tudi mora cerkvena poroka odpasti. Če pa imata oba isto “kilometrino” za sabo, pa ju to ne more oz. pravzaprav ne sme motiti.[/quote]
Kakšno naivno ponderiranje. Ti je že kdaj kdo rekel, da je tvoje razmišljanje naravnost smešno?
Predvidevam, da nimaš ženske in da težko prideš do nje. Prav rada bi te videla, ko se zvijaš kot črv pod čevljem, ko skušaš dognati, kateri po vrsti si, ali je to še sprejemljivo število, v katero kategorijo torej sodi ona in sodiš ti, je že presegla mejo, ko bi lahko postala mati tvojih otrok, ali lahko tisti na pol seks z eno šteješ, da si vendarle imel eno spolno partnerko več in sta torej vendarle enaka po številu ali nemara vseeno ne …
Za crknit smešno.
Kakor koli vzameš, noben moški ne bo vesel, da je partnerka imela lepo število moških pred njim, potem pa bo postala mati njegovih otrok. Enako verjetno tudi ženska ne, če je partner šel na vsako lahko dosegljivo žensko in skakal iz zveze v zvezo – ker to njej zbija ceno, saj večina žensk si želi biti “osvojenih”, da se moški potrudi in počaka, pa čeprav se imajo še za tako moderne, ker potem bi tudi mora cerkvena poroka odpasti. Če pa imata oba isto “kilometrino” za sabo, pa ju to ne more oz. pravzaprav ne sme motiti.[/quote]
Naj ti nekaj zaupam, ko boš končno spoznal svojo žensko, ki seveda ne bo uporabljala razuma v komunikaciji, ne bo imela števca spolnih partnerjev. Ne boš vedel ali jih je imela 15 ali le 5 pred tabo. Pa, če jih bo 35 pred tabo, tega tudi ne boš opazil, aja, verjetno bo bolje obvladala tehnike :).
Verjamem, da boš težko verjel, ampak nobena ženska nima vgrajenega števca in če jo boš spraševal, tudi ni rečeno, da bo povedala po pravici. Več moških pa ne pomeni, da je bolj znucana. Saj vem, da ne verjameš, ker tega nisi prebral v svojih knjigah, je pa vseeno res. Ni teorija, je praksa.
Naj ti nekaj zaupam, ko boš končno spoznal svojo žensko, ki seveda ne bo uporabljala razuma v komunikaciji, ne bo imela števca spolnih partnerjev. Ne boš vedel ali jih je imela 15 ali le 5 pred tabo. Pa, če jih bo 35 pred tabo, tega tudi ne boš opazil, aja, verjetno bo bolje obvladala tehnike :).
Verjamem, da boš težko verjel, ampak nobena ženska nima vgrajenega števca in če jo boš spraševal, tudi ni rečeno, da bo povedala po pravici. Več moških pa ne pomeni, da je bolj znucana. Saj vem, da ne verjameš, ker tega nisi prebral v svojih knjigah, je pa vseeno res. Ni teorija, je praksa.[/quote]Hočeš povedat, da kljub vsemu še nisi (čist) znucana? 🙂
Hm, kaj naj s tem podatkom? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.