Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Vprašanje sem podala v naslovu. Z izgubo privlačnosti pa seveda ne mislim na kilograme in zapuščenost, saj vsi dobro vemo, da si veliko sodobnih žensk po porodu hitro povrne staro postavo in izgledajo bolje od nekaterih zamaščenih žensk, ki (še) niso rodile. In to ne samo zvezdnice. Trend striženja na kratko trajno in obdržanje 20 plus kilogramov po porodu se je na srečo že zdavnaj končal.

Je lahko ženska za svojega moškega in za druge enako privlačna kot pred nosečnostjo – tudi, če obrži enako postavo in stopnjo urejenosti? Sama opažam, da žal ne – to traja vsaj nekaj let. če seveda spet ponovno ne zanosi. Ta pojav pa si poenostavljeno razlagam s tem: moškega na zavedni ravni privlači ženska, ki otrok še nima, saj si na nezavedni ravni želi, da bi jo oplodil, če mu je privlačna. Ko enkrat ta ženska zanosi, je ta “naloga” izpolnjena” in mu ne predstavlja več izziva. Ne za njenega moškega (očeta njenega otroka), ne za druge.

Še en pojav dokazuje to teorijo: če opažate moško vedenje in govorjenje, katere ženske so jim najbolj privlačne? Vsi govorijo o milfah (nad 35 let) ali o rosno mladih ženskah. O ženskah, starih med nekje 24 – 35 let, ne govori nihče, vsaj ne kot o spolno privlačnih bitjih. To pa zato, ker so to leta, ko si večina žensk omisli otroka, moškega pa to nezavedno odvrne od njih, saj ženske te starosti najbolj povezujejo z materinstvom in jih je tega strah.

Nekatere za celo življenje 🙂

Mislim, da je čisto znanstveno dokazano, da ženski po porodu upade
libido….in jasno, ženska, ki ne misli na moške, je avtomatsko manj
privlačna … že če jo v učke pogledaš…sam dojenčke not vidiš ….

Za svojega bi še razumel, zakaj bi pa mogla bit še za vse druge moške?
A to v smislu kot nov al pa rabljen avto? Ista kategorija?
Sploh pa, a zate zveza v kateri se spočne otrok temelji zgolj na telesni privlačnosti, da te tako skrbi?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moj odgovor je NE oz. ni nujno oz. ne vem zakaj bi ženska karkoli izgubila. Morda je pa moški tisti, ki se spreminja in postaja trot.

Poznam nekaj primerov, ko so šele po porodu postale tisteres ta prave. Morda ne takoj, temveč po kakšnem letu pa sigurno. Če jim je upadel libido? Morda – doma ob svojem dedcu.

eh to sploh ni res…. mislim…odvisno od ženske… jih poznam dost, k so se po porodu čist zapustile, po drugi strani pa poznam tud take, k prej niso ble neki extra, pa so po porodu čist zasijale…. to je brezveze posploševat 🙂

Tvoja tema ni vredna odgovora zaradi zgoraj podčrtanega dela. Lahko bi povsem preprosto rekla, da kakšna, ki je že rodila, izgleda bolje od tiste, ki (še) ni, ne pa, da si slednje poimenovala “zamaščenke”. Najhuje je, če imaš zamaščeno pamet. Kile lahko izgubiš, pameti pa ne moreš zamenjati.

To da si zamaščenec se ne zgodi čez noč…redki imajo zdravstvene težave, večina je pa čisto sama kriva…ko mački stopiš na rep, …

Sama sem ženska, pa se mi obrača ob ženskah, ki po porodu v družbi govorijo samo še o barvi kakcev, smrduhcih, prdcih, bruhcih in telesnih izločkih (res močan afrodiziak). Za božjo voljo, če že ne gledajo na svoje dostojanstvo in zasebnost potreb izločanja, pa naj vsaj na otrokovo. Res pa niso vse take.

Ah Antilopa, zaradi ene neolepšane besede že sodiš o moji (ne)pameti 🙂 Saj ti te besede ni treba vzeti osebno. Pameti pa mi ni treba menjati, mi dovolj dobro služi.

Delati na samopodobi. Ko bo odpadlo takšno vpraševanje, kaj moški radi vidijo, primerjanje z drugimi ženskami – potem boš na dobri poti pri sprejemanju sebe takšne kot si. Če boš se s tem obremenjevala, takšnimi vsakdanjimi stvarmi, bo z leti samo še slabše, ker procesa staranja še nikomur ni uspelo ustaviti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Oprosti, ampak tole tvoje vprašanje je tko, kot bi jaz postavil npr vprašanje:

Ali moški z tem ko mu odpadejo lasje izgubi privlačnost?

No pa povejte. :-)))

PS
pa ne ga pozabiti primerjati z kakšnim dedcem, ki ma pivski trebuh kot planinski rukzak. :DDD

95% pleškov izgubi privlačnost.

95% pleškov izgubi privlačnost.[/quote]

Potem pa si da lasuljo gor in je spet lep. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni…mal ja. Priznam.

Saj to pa je logično, da je manj privlačen.

Načeloma s porodom ne zgubi privlačnost, kvečemu zaradi otroka.
Kar je popolnoma logično. Ko si brez otrok in se pogovarjaš z moškim, le-temu si ne glede na to
ali praviš, da si samska ali zasedena, še vedno zanimiva in si v negeovih “kaj bi ji delal” mislih.
Če pa rečeš, da imaš otroka, pa če tudi si samska, te večina nekako vidi v prvi vrsti kot mamo in se ohladi.

OK kul… nekako plešasti moški izgubijo svojo privlačnost.

Kaj pa moški, ki se v zvezi zredijo. Tudi oni izgubijo privlačnost? Itak verjetno. :-)))

No pa imamo takšne (niso ravno redki primerki), ki v zvezi izgubijo lase, ter pridobijo trebušček… ma za boga milega, kaj je narobe z njihovimi ženami, da se jim zdijo še vedno dovolj privlačni in zdržijo z njimi?

Ah… verjetno obupanke. :-))

Ali pa mogoče le ženske, ki cenijo vsebino in ne embalaže. Ja le kdo bi razumel te ženske.
: DDD

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Čak mal, a če v učkah ne vidiš dojenčkov potem v njih vidiš… ma veš kaj jaz mislim. :-))))
(mali namig… delanje dojenčkov)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Mene pa pleša čisto nič ne moti. Kaj pa Čakarmišu fali? Pa moja frizerka pravi, da so plešasti moški boljši ljubimci. Ok, to jemljem z rezervo, ker koliko plešastih moških pa stopi v njen salon :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vsak partner sčasoma izgubi privlačnost. Ženska, ki pravijo, da se ob možu isto naježi, kot ob novem ljubimcu, laže.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tale ne:
[img]http://www.nndb.com/people/387/000024315/stipehead.jpg[/img]

Če te že zanima… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Čist v pi*di že.

Nikoli ne bom pozabila tipa, ki je pred leti razlagal, kako mu je žena postala neprivlačna v trenutku, ko je med porodom zagledal njeno raztegnjeno vagino… Pa je v očeh mnogih totalna lepotica.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hahahaaaaa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close