Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Se sprenevedamo? beri svoje poste malo višje. res, pravi ljubitelj žensk..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kakor koli vzameš, noben moški ne bo vesel, da je partnerka imela lepo število moških pred njim, potem pa bo postala mati njegovih otrok. Enako verjetno tudi ženska ne, če je partner šel na vsako lahko dosegljivo žensko in skakal iz zveze v zvezo – ker to njej zbija ceno, saj večina žensk si želi biti “osvojenih”, da se moški potrudi in počaka, pa čeprav se imajo še za tako moderne, ker potem bi tudi mora cerkvena poroka odpasti. Če pa imata oba isto “kilometrino” za sabo, pa ju to ne more oz. pravzaprav ne sme motiti.[/quote]

Matjažko, o tem sva se že neštetokrat prepirala in še enkrat – resnično se mi ne ljubi. Daj ko pišeš se vsaj omeji na to, da pišeš v svojem imenu, ne pa v stilu noben moški pa blabla kr neki. Nekaj izkušenj z moškimi pa le imam, da vem, da to ni res.:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Seveda sem, samo ne vseh. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšno naivno ponderiranje. Ti je že kdaj kdo rekel, da je tvoje razmišljanje naravnost smešno?

Predvidevam, da nimaš ženske in da težko prideš do nje. Prav rada bi te videla, ko se zvijaš kot črv pod čevljem, ko skušaš dognati, kateri po vrsti si, ali je to še sprejemljivo število, v katero kategorijo torej sodi ona in sodiš ti, je že presegla mejo, ko bi lahko postala mati tvojih otrok, ali lahko tisti na pol seks z eno šteješ, da si vendarle imel eno spolno partnerko več in sta torej vendarle enaka po številu ali nemara vseeno ne …

Za crknit smešno.[/quote]

Moj pogled je čisto “legitimen”, tako kot je tvoj, ker pri izbiri partnerja gre vedno za subjektivne preference in ne za “univerzalno partnersko matrico”.

Če je meni nekaj pomembno pri partnerju, ne pomeni, da mora biti tudi tebi, ali da imam zato jaz kaj bolj prav niti narobe. Edino v čem se razhajava, je pač, da zaradi različnih pogledov na partnerstvo, se midva ne bi ujemala le kot partnerja, čeprav si sicer lahko čisto v redu človek, prijatelj itd.

Zame je pač pomembno, da ženske zdrži v zvezi dlje kot “par mesecev”, ker to mi daje določene podatke o izbiri njenih (prejšnjih) moških, o njeni trdnosti, predanosti, vztrajnosti in trudu za zvezo ter o njeni “čustveni kapaciteti” – rad imam čustvene ženske, ki se navežejo na partnerja, kakor pa da menjujejo moške kot spodnje perilo.

Kaj je zate pomembno, kakšen bi naj bil partner, pa si sama določaš.[/quote]

Nisem rekla niti tega, da je to pogled, kaj šele neligitimen. Rekla sem, da je to ponderiranje, in to naivno.

Tako da brez veze ponavljaš eno in isto, samo potrdil si, da razmišljaš NAIVNO.

Aja, zdaj je to že samo tvoj pogled? Ok, pol se oproščam :))

Kakor koli vzameš, noben moški ne bo vesel, da je partnerka imela lepo število moških pred njim, potem pa bo postala mati njegovih otrok. Enako verjetno tudi ženska ne, če je partner šel na vsako lahko dosegljivo žensko in skakal iz zveze v zvezo – ker to njej zbija ceno, saj večina žensk si želi biti “osvojenih”, da se moški potrudi in počaka, pa čeprav se imajo še za tako moderne, ker potem bi tudi mora cerkvena poroka odpasti. Če pa imata oba isto “kilometrino” za sabo, pa ju to ne more oz. pravzaprav ne sme motiti.[/quote]

Matjažko, o tem sva se že neštetokrat prepirala in še enkrat – resnično se mi ne ljubi. Daj ko pišeš se vsaj omeji na to, da pišeš v svojem imenu, ne pa v stilu noben moški pa blabla kr neki. Nekaj izkušenj z moškimi pa le imam, da vem, da to ni res.:))[/quote]

Moj pogled je čisto “legitimen”, tako kot je tvoj, ker pri izbiri partnerja gre vedno za subjektivne preference in ne za “univerzalno partnersko matrico”.

Če je meni nekaj pomembno pri partnerju, ne pomeni, da mora biti tudi tebi, ali da imam zato jaz kaj bolj prav niti narobe. Edino v čem se razhajava, je pač, da zaradi različnih pogledov na partnerstvo, se midva ne bi ujemala le kot partnerja, čeprav si sicer lahko čisto v redu človek, prijatelj itd.

Zame je pač pomembno, da ženske zdrži v zvezi dlje kot “par mesecev”, ker to mi daje določene podatke o izbiri njenih (prejšnjih) moških, o njeni trdnosti, predanosti, vztrajnosti in trudu za zvezo ter o njeni “čustveni kapaciteti” – rad imam čustvene ženske, ki se navežejo na partnerja, kakor pa da menjujejo moške kot spodnje perilo.

Kaj je zate pomembno, kakšen bi naj bil partner, pa si sama določaš.

Kaj pomeni ZAME, celo masten in podčrtan tisk? Da pišem v imenu vseh moških? 😉

A imata Margot in Spider sklenjeno koalicijsko pogodbo? :)))

Ponderiranje? Ne razumem kaj misliš s tem?
Tudi ne vem, kje in kaj konkretno naj bi bilo naivnega v tem, kar sem napisal?

Ti maš rad device Marije, ne ženske…

In potem bi rad občinstvo še prepričal, kako si zadovoljen sam s sabo, obenem pa ženskam cinično oponašaš njihovo spolno preteklost….Tisti, ki seksa, s ene vpikuje v seksualno preteklost drugih..[/quote]

Kaj pa sedanjost?

😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nič ne šteje, če ni overjena pri notarju… :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nauči se argumentirat. Če želiš predstaviti svoja stališča, potem izjave tipa “noben moški ne bo vesel…” ne pašejo v kontekst.

Nauči se argumentirat. Če želiš predstaviti svoja stališča, potem izjave tipa “noben moški ne bo vesel…” ne pašejo v kontekst.[/quote]

A tako, kot ti napišeš, da noben tule že od srednje šole ni prebral nobene knjige?

Dober zgled, ni kaj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ma daj zgini baba tečna, kaj mi težiš…reden seks imaš, to bo ja…

Ti razumeš razliko, če nekdo odpre temo o nečem, ali pa nekoga pod.jebava? Si btasta?

Ti maš rad device Marije, ne ženske…

In potem bi rad občinstvo še prepričal, kako si zadovoljen sam s sabo, obenem pa ženskam cinično oponašaš njihovo spolno preteklost….Tisti, ki seksa, s ene vpikuje v seksualno preteklost drugih..[/quote]

Kaj pa sedanjost?

;)[/quote]

A delujem, kot da bi imel težave z ženskami, kljub svojo simpatičnosti , šarmantnosti in lepoti, ki se skoraj približa Sadnemu? Od nekdaj sem bil privlačen ženskam, tak sem se rodil, kaj naj, je to greh? :)))

Vauuuuu….phahahahahaa

Ti razumeš razliko, če nekdo odpre temo o nečem, ali pa nekoga pod.jebava? Si btasta?[/quote]

Če v obeh primerih podjebava, razlike ni.

Hej, baje se tebe to ne tiče. 🙂

Kaj pa sedanjost?

;)[/quote]

A delujem, kot da bi imel težave z ženskami, kljub svojo simpatičnosti , šarmantnosti in lepoti, ki se skoraj približa Sadnemu? Od nekdaj sem bil privlačen ženskam, tak sem se rodil, kaj naj, je to greh? :)))[/quote]

Keri humorist……

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tole vam gre pa prav v nos aneda?
Ne, ni nobene pogodbe, jaz ga imam preprosto rada.

Matjažko, kaj ti to zdaj meni limaš neke tekste. Napisal si, kar si napisal. Nič se zdaj ne izmotavaj.:))

Ja kaj ti to nuca, če ne veš kaj z njimi počet.

Margot, kaj ti sploh delaš na tem zabluženem čveku…Sami čudaki tu gor..z mano vred..

Spider, po pravici povedano se prav zabavam, ko vas berem :))

Ja kaj ti to nuca, če ne veš kaj z njimi počet.[/quote]

Kako pa ti to veš, Margo? Aja, Spider ti je prišepnil… 😀
Tudi če se nuca, se ne znuca, a ne Margo? ;))

Špeca uporabnike Primožu za izbris računa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close