Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?
Ej bejbe v temo brcate! Ženska se naravno po porodu spremeni v mamo svojemu otroku in je njen moški seksualno ne zanima več. Nekatere več, nekatere manj časa, nekatere sploh nikoli več. Kapo dok izjemam.[/quote]
Zelo mi je žal, da imaš pretežno takšne izkušnje. Samo da veš, da ste pogosto tudi sami krivi, da iz ženske naredite mamo, ker mi gre to zeloooo na živce. Kapo dol, če si izjema.[/quote]
Tukaj ti dam prav. Ampak ne govorim o handlanju ampak nagonih, vonju, libidu, fokusu. Ta nima nic z nami. Je cisto naraven odziv, ne mecem krivde. Ni pa ti treba bit zal, moja trditev namrec izvira iz relativno sirokega vzorca, statisticno pomembnega vsaj. Ne govorim cisto na pamet.
Jaz sem pa mislila, da se je z njo dobil.[/quote]
A da bi Goldfishko spravil na plano? :))) Ja ta je pa dobra. No, ne vem no…:))[/quote]
Tudi meni se je zdelo nenavadno, ampak tako prepričano je “zvenela”… Ampak nič ni bilo iz tega, ne ustreza profilu.
Valda da ženska z nosečnostjo izgubi privlačnost, vsaj za nekaj let običajno, predpostavljam da pač gre cikel otroka skozi…… ene postanejo nazaj tudi HUDE MILFice, ampak večina pa utone v sivem povprečju.
Pa še verjetno lahko porineš v vagino in je to kaka varianta centrifuge! 😛
Ma veš kaj… Jaz to že en čas opazujem pri eni prijateljici. Dedc ni takšen, da ne bi pomagal. Tega ne morem reči. Je pa bog i batina v familiji in je ženi “prepovedal”, da bi se urejala. Njej pa to po drugi plati tudi paše, ker s to neurejenostjo in izčrpanostjo hoče nazorno pokazati okolici koliko se reva žrtvuje za familijo. A veš, ker me druge, smo pa nekakšne avše, ki smo a.) ziher zanič gospodinje, b.) neresne, c.) nismo dovolj skrbne mame in žene ali kaj… Eh, brez veze. Toliko tega sem se naposlušala.
Ma veš kaj… Jaz to že en čas opazujem pri eni prijateljici. Dedc ni takšen, da ne bi pomagal. Tega ne morem reči. Je pa bog i batina v familiji in je ženi “prepovedal”, da bi se urejala. Njej pa to po drugi plati tudi paše, ker s to neurejenostjo in izčrpanostjo hoče nazorno pokazati okolici koliko se reva žrtvuje za familijo. A veš, ker me druge, smo pa nekakšne avše, ki smo a.) ziher zanič gospodinje, b.) neresne, c.) nismo dovolj skrbne mame in žene ali kaj… Eh, brez veze. Toliko tega sem se naposlušala.[/quote]
Saj zato pa šeta skupaj, podobno kot sadist in mazohist, pijanec in “trpeča žena/mati”., slab moški in “močna” ženska, ki ga spreobrača, češ da se ne zapije. To so takšne dvojice, ki, na videz mogoče zgledajo povsem nezdružljive, jih pa povezuje notranja psihološka komplementarnost, kjer se dva “nezdrava člena” povežeta, ker ravno to jima je skupno.
Malo sem to posplošil, da ne bi krivice delal komu, ni vedno tako ali pravilo, ampak v dobri meri pa drži.
Zelo mi je žal, da imaš pretežno takšne izkušnje. Samo da veš, da ste pogosto tudi sami krivi, da iz ženske naredite mamo, ker mi gre to zeloooo na živce. Kapo dol, če si izjema.[/quote]
Tukaj ti dam prav. Ampak ne govorim o handlanju ampak nagonih, vonju, libidu, fokusu. Ta nima nic z nami. Je cisto naraven odziv, ne mecem krivde. Ni pa ti treba bit zal, moja trditev namrec izvira iz relativno sirokega vzorca, statisticno pomembnega vsaj. Ne govorim cisto na pamet.[/quote]
Jah glej, potem so si pa dotične ženske zbrale napačnega partnerja, kar ste si pa tudi na nek način sami krivi, ker kako naj reva izbira, ko pa ji nad glavo večno visi tista zapoved, da naj ženska ne bi imela preveč partnerjev. Samo ko sem o tem pred časom pisala, so že kurili grmado zame.
Ma deliš s 2,3,4,5,6,7,8,9… ima vedno da pride tako, da je tretji, če že vpraša. :-)))
Kakor koli vzameš, noben moški ne bo vesel, da je partnerka imela lepo število moških pred njim, potem pa bo postala mati njegovih otrok. Enako verjetno tudi ženska ne, če je partner šel na vsako lahko dosegljivo žensko in skakal iz zveze v zvezo – ker to njej zbija ceno, saj večina žensk si želi biti “osvojenih”, da se moški potrudi in počaka, pa čeprav se imajo še za tako moderne, ker potem bi tudi mora cerkvena poroka odpasti. Če pa imata oba isto “kilometrino” za sabo, pa ju to ne more oz. pravzaprav ne sme motiti.
Matjažko je par let mlajši od mene, ti pa si še mlajša od njega?
Goldishka zrasel ti bo nos :))[/quote]
Stara boš 44 let. Ja, mlajša sem od njega, ki je mlajši od tebe. Zakaj to težko sprejmeš?:) Saj dobro zgledaš za svoja leta, ne se sekirat.[/quote]
Cicibani in Cicibanke…. Od sedaj naprej, da poslušate starejše :-)))
Respest! :-))
Respest! :-))[/quote]
Respect sem mislu… se izgovarjam na tresoče roke :-))
Forum je zaprt za komentiranje.