Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 32-letnica kaj se mi dogaja

32-letnica kaj se mi dogaja

Ne vem, če je to povsem res, da mora (za vsako žensko) obstajati čustvena podlaga in partnerjevo dokazovanje z gospodinjskimi opravili; oboje skupaj je lahko nepotrebna navlaka, ki zakomplicira odnose; kdo si želi tega?[/quote]

JAZ… NE 🙂

@On-da ker imam slabo vest!Ne želim biti jabolko spora med njo in nekaterimi forumovci.@Boom-“pravi moški”tukaj me pošiljajo k psihoterapevtu.Partner ne čuti nobenega pomanjkanja.Še zmeraj me privlači,vendar si želim tudi kaj drugega(pa si ne želim želeti-to je tud bistvo problema).@En tip-a nisi prav ti napisal na eni od strani da so forumi namenjeni čvekanju?Se ti zdi da se prepiram?Potem prebiraš površno.Morda pa misliš da nimam pravice biti užaljena in se postaviti zase?!.@Seba 111-enako velja zate!Ker ste tako posploševali in prirejali moje besedilo naj vam povem da moje življenje ni popolno,daleč od tega.Nismo premožni,imamo pa dovolj da ne živimo v pomanjkanju,prav nič nisem razvajena,vse sem si ustvarila sama ker sem borka in ponosna na to.Se je pa nekaj v meni zgodilo,da čutim željo po drugih partnerjih.Kar ne pomeni čustveno,ampak samo telesno.To je bistvo,zato sem se obrnila na vas dragi monovci,da če lahko mi pomagate razumeti samo sebe in kako se spopasti s tem.Ne pa da analizirate moje življenje…Aja 24ur/dan ne vzeti dobesedno,mal sem karikirala da bi vam čim bolje predstavila svojo situacijo.

Ne vem, če je to povsem res, da mora (za vsako žensko) obstajati čustvena podlaga in partnerjevo dokazovanje z gospodinjskimi opravili; oboje skupaj je lahko nepotrebna navlaka, ki zakomplicira odnose; kdo si želi tega?[/quote]

Saj pravim, da ni oz. da je v precej primerih to le prikladen izgovor 🙂 Pravi razlog je lahko recimo v na splošno manjšem libidu, ki pa ga bo za čuda redko katera priznala. Ne, raje se iščejo razlogi izven sebe. Drugi pa … no ja, malo je moških, ki združujejo Jožefa in nadangela Gabriela v eni osebi :-))))

partner te še privlači, ampak seks postaja rutina, a ne? No, v tej fazi se še da nekaj narest. Ampak, če mu boš rekla, da bo moral večkrat pomit posodo, ne bo dojel, da se z njim želi pogovorit. Boš morala pristopit bolj direktno.

Saj pravim, da ni oz. da je v precej primerih to le prikladen izgovor 🙂 Pravi razlog je lahko recimo v na splošno manjšem libidu, ki pa ga bo za čuda redko katera priznala. Ne, raje se iščejo razlogi izven sebe. Drugi pa … no ja, malo je moških, ki združujejo Jožefa in nadangela Gabriela v eni osebi :-))))[/quote]

A res ne gre brez omenjanj svetopisemskih akterjev? 😀
Kaj pa je s tem narobe, da se prizna, kadar ima kdo nizek libido. Je le simptom, kakor kateri drugi. Ženska, ki ni odkrita o tem, si ne dela ravno usluge – ali pač? Po tvojem pisanju Boom razumem, da jo “pozdravi” gora obešenih cunj in bleščeče ploščice 😀

Seveda je potrebna pomita posoda in čustvena podlaga, kako da ne?
Saj če bi bila zaposlena z goro posode, cunjami, s petimi malimi otroci, če bi imela dobro nasajeno motiko in doooogo njivo krompirja za okopat in če bi njen prihajal pozno zvečer domov prilično okajen, ji ne bi take stvari blodile po glavi…… 😉 :D[/quote]

si prepričan? Govori namreč o želji po drugih, in ne po svojem (okajenem ali pa tudi ne).[/quote]Njen ji daje čustveno podlago in pomito posodo o drugih pa fantazira. Če prvega ne bi imela takšnega kot ga ima ne bi imela pogojev fantazirat o drugih 😉

Ah ne se obremenjevat s tem! Ni vredno 😉 Vsake toliko se malo zgrizemo potem pa spet družno lajamo v mesec.….cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj pravim, da ni oz. da je v precej primerih to le prikladen izgovor 🙂 Pravi razlog je lahko recimo v na splošno manjšem libidu, ki pa ga bo za čuda redko katera priznala. Ne, raje se iščejo razlogi izven sebe. Drugi pa … no ja, malo je moških, ki združujejo Jožefa in nadangela Gabriela v eni osebi :-))))[/quote]

Kaj pa je s tem narobe, da se prizna, kadar ima kdo nizek libido. Je le simptom, kakor kateri drugi. Ženska, ki ni odkrita o tem, si ne dela ravno usluge – ali pač? Po tvojem pisanju Boom razumem, da jo “pozdravi” gora obešenih cunj in bleščeče ploščice :D[/quote]

jah, kaj pa vem? Bo ona povedala kaj jo pozdravi. Mogoče jo pozdravi samo ena – na dveh nogah.

@Boom-kje si se skrivala;))))))Lajkam tvoje razmišljanje,ampak pazi se “ognjenih puščic”če boš ti moje:)

Ladybug sej vem, da ti je tezko in te razumem, ker spolno slo je zelo močna zelja.

Tvoj problem je relativno enostavno resljiv ali uresnicis zelje z neznanci in tvegaš vse ali pa pac pocakas, da te mine : )

V Sv. pismu je menda razložena vsa, absolutno edina in vseobsegajoča resnica. :-))

Moram malo popravit: sem moški namreč.

V Sv. pismu je menda razložena vsa, absolutno edina in vseobsegajoča resnica. :-))[/quote]Tam piše tudi, da si odrežeš roko, če imaš namen kaj ukrast… tako nekako.
Kaj pa naj si odreže ladybug88? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moram malo popravit: sem moški namreč.[/quote]Potem je pa sploh super……ccccc

Pol se pa tud jaz popravljem;končno en pravi moški in ne p….;))))

Kaj pa je s tem narobe, da se prizna, kadar ima kdo nizek libido. Je le simptom, kakor kateri drugi. Ženska, ki ni odkrita o tem, si ne dela ravno usluge – ali pač? Po tvojem pisanju Boom razumem, da jo “pozdravi” gora obešenih cunj in bleščeče ploščice :D[/quote]

jah, kaj pa vem? Bo ona povedala kaj jo pozdravi. Mogoče jo pozdravi samo ena – na dveh nogah.[/quote]V njenih mislih stoji na treh…… 😉 😀 😀

Kako pa partner komentira tvojo razigranost hormonov? Ve za to? Se je izkazal s kakšnimi idejami, dejavno? Si pomislila na kak endokrinološki pregled, morda so katera žleza preveč dejavna in bi bilo potrebno raziskati zakaj. Težko predlagam kaj v smeri rešitev, ker še nisem naletela na kaj podobnega na sebi…za zdaj. Po pisanju na različnih forumih (predvsem tujih), je jasno, da je takih primerov v družbi kar nekaj.

Kot zanimivost: sem imela sošolca, ki mi je večkrat ob kavici pojamral, da ima zaradi “nepotešenosti” različne težave, da včasih od tega prav ne more spati – ne vem, ali se je zafrkaval ali ne, toda spomnim se pa da mi je kmalu zatem razlagal, da se je pričel vsakodnevno ukvarjati z meditacijo in tako precej umiril “živalskost” (si sposojam njegove izraze) v sebi.

Ti pa že pof…. celo ljubljano al iz kje že si da bo pol mer na zemli LOL

V Sv. pismu je menda razložena vsa, absolutno edina in vseobsegajoča resnica. :-))[/quote]Tam piše tudi, da si odrežeš roko, če imaš namen kaj ukrast… tako nekako.
Kaj pa naj si odreže ladybug88? :))))[/quote]

Saj ni nič ukradla. Tudi, če se spravi v realizacijo svojih fantazij dvomim, da se bo kdo počutil posiljenega :-)))

V Sv. pismu je menda razložena vsa, absolutno edina in vseobsegajoča resnica. :-))[/quote]

A-ha….potem pa te življenje strezni, da ima vsak posameznik svojo 😀

Tam piše tudi, da si odrežeš roko, če imaš namen kaj ukrast… tako nekako.
Kaj pa naj si odreže ladybug88? :))))[/quote]

Saj ni nič ukradla. Tudi, če se spravi v realizacijo svojih fantazij dvomim, da se bo kdo počutil posiljenega :-)))[/quote]
Mogoče se bo pa kdo počutil ogoljufanega. Kaj misliš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako pa partner komentira tvojo razigranost hormonov? Ve za to? Se je izkazal s kakšnimi idejami, dejavno? Si pomislila na kak endokrinološki pregled, morda so katera žleza preveč dejavna in bi bilo potrebno raziskati zakaj. Težko predlagam kaj v smeri rešitev, ker še nisem naletela na kaj podobnega na sebi…za zdaj. Po pisanju na različnih forumih (predvsem tujih), je jasno, da je takih primerov v družbi kar nekaj.

Kot zanimivost: sem imela sošolca, ki mi je večkrat ob kavici pojamral, da ima zaradi “nepotešenosti” različne težave, da včasih od tega prav ne more spati – ne vem, ali se je zafrkaval ali ne, toda spomnim se pa da mi je kmalu zatem razlagal, da se je pričel vsakodnevno ukvarjati z meditacijo in tako precej umiril “živalskost” (si sposojam njegove izraze) v sebi.[/quote]

ah dej no. metode “zdravljenj” takih simptomov so se spreminjale. Včasih bi ji najbrž puščali kri ali napopali pijavke. V najhujših primerih bi morda sledila grmada. Pa ti resno misliš, da je to nujno treba zdravit?

Sralec-čestitam za tvojo neizvirnost,pa tvoj nick pove vse o tebi.Zdaj pa pejd v sekret on opravi svojo potrebo da ne boš tukaj sral.÷(

Saj ni nič ukradla. Tudi, če se spravi v realizacijo svojih fantazij dvomim, da se bo kdo počutil posiljenega :-)))[/quote]
Mogoče se bo pa kdo počutil ogoljufanega. Kaj misliš?[/quote]

a ti bi potem tudi kar kaj odrezal? Sem ji rekel, da je še v stadiju, ko lahko kaj doma reši.

Moram malo popravit: sem moški namreč.[/quote]Potem je pa sploh super……ccccc[/quote]

Ni treba zganjat ljubosumja. Ti že vnaprej povem, da pri meni nimaš šans :-))))

Kot zanimivost: sem imela sošolca, ki mi je večkrat ob kavici pojamral, da ima zaradi “nepotešenosti” različne težave, da včasih od tega prav ne more spati – ne vem, ali se je zafrkaval ali ne, toda spomnim se pa da mi je kmalu zatem razlagal, da se je pričel vsakodnevno ukvarjati z meditacijo in tako precej umiril “živalskost” (si sposojam njegove izraze) v sebi.[/quote]

ah dej no. metode “zdravljenj” takih simptomov so se spreminjale. Včasih bi ji najbrž puščali kri ali napopali pijavke. V najhujših primerih bi morda sledila grmada. Pa ti resno misliš, da je to nujno treba zdravit?[/quote]

Izhajam iz tega kar vem, ne oz tistega česar ne. Kaj se zdravi in kaj ne, vsak naj zase presodi. Nisem prava oseba in niti ne želim biti, ki odloča o tem, kaj se zdravi in kaj ne. Dajem le pobude, kaj se lahko stori. Da so koga zaradi libida skurili pa še nisem slišala, prej če si vedel več kakor piše v Sv. pismu 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close