32-letnica kaj se mi dogaja
Potem je pa sploh super……ccccc[/quote]
Ni treba zganjat ljubosumja. Ti že vnaprej povem, da pri meni nimaš šans :-))))[/quote]Ma jaz ti privoščim sam ti si tolk zategel, da ji nočeš pomagat tam pa o nekih knjigah in svetih možeh pišeš potem, ko bi bilo pa treba konkretno pomagat pa rep med noge…… 😉 :)))))
Ladybug88, kaj pa če bi poskusila brzdati svoje grešne misli in si v izogib vsem nevšečnostim nabavila tiste opevane odtenke sive? Poglej, koliko teh knjig so prodali. Še celo Rowlingova je v enem od intervjujev priznala, da obžaluje, da njen Harry ni imel trše palice.
Ob branju bi lahko prepustila svoji domišljiji prosto pot, se samozadovoljevala in nahranila svojo izprijeno lakoto. Tako bi se lepo pridružila vsem ostalim 99% nepotešenim ženam, še vedno bi lahko kuhala in prala, mož bi bil zadovoljen, saj mu ne bi bilo treba skrbeti za tvoje potrebe in bi lahko tačas skrbel za svoje,na zunaj bi bili videti srečna družina, med monovci ne bi bilo tolikšne turbolence… vse bi bilo lepo kot v pravljici.
ah dej no. metode “zdravljenj” takih simptomov so se spreminjale. Včasih bi ji najbrž puščali kri ali napopali pijavke. V najhujših primerih bi morda sledila grmada. Pa ti resno misliš, da je to nujno treba zdravit?[/quote]
Izhajam iz tega kar vem, ne oz tistega česar ne. Kaj se zdravi in kaj ne, vsak naj zase presodi. Nisem prava oseba in niti ne želim biti, ki odloča o tem, kaj se zdravi in kaj ne. Dajem le pobude, kaj se lahko stori. Da so koga zaradi libida skurili pa še nisem slišala, prej če si vedel več kakor piše v Sv. pismu :D[/quote]
kolikor vem, so najraje kurili ženske, ki so rade jahale … prašičke. :-)))
ah dej no. metode “zdravljenj” takih simptomov so se spreminjale. Včasih bi ji najbrž puščali kri ali napopali pijavke. V najhujših primerih bi morda sledila grmada. Pa ti resno misliš, da je to nujno treba zdravit?[/quote]
Izhajam iz tega kar vem, ne oz tistega česar ne. Kaj se zdravi in kaj ne, vsak naj zase presodi. Nisem prava oseba in niti ne želim biti, ki odloča o tem, kaj se zdravi in kaj ne. Dajem le pobude, kaj se lahko stori. Da so koga zaradi libida skurili pa še nisem slišala, prej če si vedel več kakor piše v Sv. pismu :D[/quote]Sej ni šla prec na grmado, prej so jo poslali na oslu na za ta namen prirejenem sedlu, nago peljali čez vas par krogov…… :/ 🙁
@Calypso,najprej hvala ker si malo raziskala o mojem problemu.Partner za te stvari ne ve.Sem mu že mal probala omeniti in ni dojemljiv za novitete.Je zelo tradicionalno vzgojen.Tko da doma vse lepo funkcionira.Dogaja se v službi.Primer;naenkrat sem opazila kako je moj sodelavec seksi(by the way-pet let že delava skupaj),dobra ritka,lep glas,zapeljive oči,zaželela sem si ga takoj.Seveda nič ni bilo,to se je dogajalo v moji glavi.Podobna situacija prejšnji teden v vrtcu,ko srečam čedno žensko,se mi po glavi podi misel kako se poljubljava in še in še bi lahko naštevala…..Imam ogromno priložnosti,saj delam v pretežno moškem kolektivu,hvala bogu pri meni zmeraj prevlada razum,telo pa želi svoje.Šla sem res v globine sebe da bi to izkoreninila,tud na pregled ščitnice,prakticiram jogo,še kaj bi se našlo,tole pa ne izgine,ampak se stopnjuje.
To pa res nisem vedela, se mi pozna, da se za takšne zadeve nisem nikoli zanimala :/[/quote]Tudi jaz se nisem, enkrat sem gledal neko oddajo o srednjeveških mučilnih napravah in je bila ta stvar prikazana/razložena tam.
To pa res nisem vedela, se mi pozna, da se za takšne zadeve nisem nikoli zanimala :/[/quote]Tudi jaz se nisem, enkrat sem gledal neko oddajo o srednjeveških mučilnih napravah in je bila ta stvar prikazana/razložena tam.[/quote]
Ja,ja, ja….v resnici pa dokumentarec namensko iskan prek torrent portalov, shranjen/zapečen na najmanj 5 podatkovnih nosilcih… 😀
Evo, natančno takole bi bili videti
Seveda je zdravljenje opcija. Če je “zadeva” tako neznosna, da človek zaradi tega zanemarja nujne obveze, ima večino dneva moteno koncentracijo s svojim “simptomom”, se sčasoma to lahko nekje pošteno pozna. Marsikateri moški bi si želel takšno doma? Dvomim, tudi spolnosti se lahko naveličaš, zlasti moški, ki jim ni le zanimiva ena in ista “špranja” oz njena lastnica.
Seveda je zdravljenje opcija. Če je “zadeva” tako neznosna, da človek zaradi tega zanemarja nujne obveze, ima večino dneva moteno koncentracijo s svojim “simptomom”, se sčasoma to lahko nekje pošteno pozna. Marsikateri moški bi si želel takšno doma? Dvomim, tudi spolnosti se lahko naveličaš, zlasti moški, ki jim ni le zanimiva ena in ista “špranja” oz njena lastnica.[/quote]
🙂 aja? a da taki tudi obstajajo? Ne bi vedel…
Najbrž se lahko naveličaš, če je vedno isto, dolgcajt in misionarc… če pa je ženska pripravljena na VSAJ kakšno spremembo, pa dvomim da se bo kdo spolnosti naveličal… če pa prjatlco kdaj povabi pol pa sploh 🙂
Seveda je zdravljenje opcija. Če je “zadeva” tako neznosna, da človek zaradi tega zanemarja nujne obveze, ima večino dneva moteno koncentracijo s svojim “simptomom”, se sčasoma to lahko nekje pošteno pozna. Marsikateri moški bi si želel takšno doma? Dvomim, tudi spolnosti se lahko naveličaš, zlasti moški, ki jim ni le zanimiva ena in ista “špranja” oz njena lastnica.[/quote]
🙂 aja? a da taki tudi obstajajo? Ne bi vedel…
[/quote]
Ja, to pa res čudno, da tega ne veš 😀
Nevednost ni lepa čednost, pa vendar – manj ko veš, manj boli.[/quote]
Aha.. ko bom, če bom kdaj poročen, nočem vedet za ženino varanje :)[/quote]Če boš le vedel za njene žeje, misli…..boš lahko srečen…… 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.