32-letnica kaj se mi dogaja
Nič, kar bi mi kratilo spanec.
Pove pa marsikaj o kom tukaj.[/quote]
Se popolnoma strinjam.
Žal je tako, da je dovoljeno vse, kar ni (izrecno) prepovedano. Pa še se najde kopica takih, ki jih od prepovedanega početja odvrnejo samo sankcije.
Seveda ne pišem o takih, ki vedo, da jih sankcije bodisi ne bodo doletele bodisi ne (dovolj) prizadele oz. oškodovale.
Vseeno sem se v izogib tovrstnim scenam raje registrirala, ker kakšnih ustreznih akcij s strani moderatorjev na MON-u ne pričakujem. Vsaj na MŽČ ne.
Bikini, glede na to, da trenutno nisva v boh-ve-kako dobrih odnosih in v izogib vsem nadaljnjim nesporazumom ti sporočam, da ti je moj IP naslov vedno na voljo, kadarkoli ti ga lahko pošljem na ZS, če ti bo v pomoč in se lahko z njim kakorkoli prepričaš, da so moji prispevki zapisani izključno pod mojim registriranim nick-om Margot s črtico.
A ne vidiš,da je to ta drugi nick?
[/quote]
Ne ravno, v oko mi je padel modri font vzdevka, kar takoj pove kdo je prijavljen,tako na hitro sem preletela to stran in …
ugotavljam, da bi nekateri lahko svojo izvirnost drugače v življenju vnovčili, ne pa jo “šenkate” po nekih povprečnih forumih popolnim neznancem; ali pa je to zato ker ste neznanci tudi samim sebi.
Zanimivo, da te moje repliciranje asociira na nekaj namišljenega. Če bi me zanimal, bi ti že dala vedeti, toda resnici na ljubo ni temu tako. Pogovarjam se še vedno lahko s kom želim oz komentiram kar mi paše. Moji komentarji do tebe niso ravno prijazni, in če iz tega ne dojameš, koliko je ura…., kar premisli kdo se smeši – a bo šlo? 😛
Drag moja Bikini in vsi ostali MON-ovci! S tem ko dvomiš v mojo pristnost in resničnost mojih izjav,si dokazala da imaš tudi ti domišljijo.Naj ti še enkrat povem da sem ženska in dogaja semi natanko to kar sem napisala,še več.Na kratko;večkrat sem že brskala po netu da bi naletela na karkoli podobnega mojim težavam.Tako tud dva večera nazaj,ko naletim na vaš forum.Mal pogledam teme,lajkam,nato pa pridem na idejo da tud sama opišem svoje stanje.Ker je moj sin ravno takrat risal pikapoko,mi šine v glavo moj nick,dodam še najljubše število 8(šele kasneje vidim da sem ga pritisnila 2×).In glej ga zlomka,naslednji trenutek se moj post pojavi na ekranu.Nisem pričakovala ne vem kaj od vas,ampak očitno preveč.Ne spremljam forumov,ne sodelujem v debatah,ne poznam nikogar od vas,zato tud ne morem imeti proti nobenemu nič.Je pa tko da vsak človek oddaja neko energijo,ki jaz hitro začutim.Nisi edina ki si me kritizirala,ampak ko sem prebirala poste,sem edino pri tebi začutila neko potlačeno jezo.To sem tudi napisala,tko kot ti,sem povedala svoje mnenje,ni pa bil moj namen da te užalim.In kot je Margot napisala;pri tvojih navedbah v zadnji postih,si izpustila tistega,ki je mene prizadel in me pripravil do tega da sem ti napisala kar sem.Seveda sem vesela,da je še kdo drug to opazil,seveda me veseli če se najde kdo ki me razume in mi nakloni prijazno besedo,a to zate ni “normalno”?A je tebi ljubše raztrgati vsakega prišleka na prafaktorje?S tem kažeš svoj obraz,ki ni samo jezen ampak tudi prepirljiv in neverjetno konflikten.Naj ti povem,tud jaz sem zaposlena v javnem sektorju.Imam opravka s takšnimi in drugačnimi ljudmi in zelo hitro začutim naravo človeka.Vidim da jemlješ ta forum zelo resno,morda je to tvoje poslanstvo,kdo bi vedel,greš na “nož”in nikomur ne ostaneš nič dolžna.Vem da ne potrebuješ nikakršnega nasveta pa vendar bi ti svetovaa;”chill out”!Kljub vsemu ti želim vso srečo in veselo bloganje še naprej!Lp
a
Saj .. s tem rešuje svoj problem. Zamotila se je s prepiranjem tukaj in ne razmišlja več na druge stvari :)[/quote]Vsako zlo za nekaj dobro….. :)))
Ladybug88 od vseh ki so pisali si le bikini “zasluži” nadaljnjo razpravo? 🙂
Seveda je potrebna pomita posoda in čustvena podlaga, kako da ne?
Saj če bi bila zaposlena z goro posode, cunjami, s petimi malimi otroci, če bi imela dobro nasajeno motiko in doooogo njivo krompirja za okopat in če bi njen prihajal pozno zvečer domov prilično okajen, ji ne bi take stvari blodile po glavi…… 😉 😀
Seveda je potrebna pomita posoda in čustvena podlaga, kako da ne?
Saj če bi bila zaposlena z goro posode, cunjami, s petimi malimi otroci, če bi imela dobro nasajeno motiko in doooogo njivo krompirja za okopat in če bi njen prihajal pozno zvečer domov prilično okajen, ji ne bi take stvari blodile po glavi…… 😉 :D[/quote]
si prepričan? Govori namreč o želji po drugih, in ne po svojem (okajenem ali pa tudi ne).
Forum je zaprt za komentiranje.