Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 32-letnica kaj se mi dogaja

32-letnica kaj se mi dogaja

Ne hodi k psihoterapevtom. Dela se loti sama.

ahm, sam tko…

psihoterapija ni nujno da si mesece in mesece v tem. VELIKA večina ljudi manj kot petkrat grejo in pol sami rešijo problem naprej. to, da mesece / leta hodiš k psihoterapevtu je za zablojence al pa otroke, ki pač niso tok sposobni delat na sebi (pa še to je res za hude primere tbh)

Morda za labilne ali opravilno nesposobne osebe. Psihoterapevti ti vsiljujejo vzorec vedenja, ki so se ga priučili, naučili na faksu. Zakaj bi moralo biti za vse enako dobro? Podobno je horoskopu, ko tudi recimo za vse škorpijone piše enako, brez odstopanj, brez upoštevanja različnih odtenkov. In po drugi strani…zakaj bi zaupal nekomu, se mu odpiral, ko ima sam največje težave in si ne zna pomagati? V mislih imam ravno konkreten primer, kako javno znana psihoterapevtka uči o življenju, ki ga sama ni sposobna živeti. Res odličen zgled.

no, nebi kle o tem kako so zdravniki najbolj zagamani ljudje in kako so psihoterapevti najbolj potrebni svojih storitev. zato sm pa reku da če te ujčka, ga zameni (ker je zlo vrjetn nesposobn), dokler ne najdeš enega, ki je res sposobn ti držat ogledalo pred tabo in te na vsakem koraku dregat in spominjat zakaj si tam.

Na podlagi vzorca obnašanja ti postavijo diagnozo in potem v skladu z naučenimi pravili delujejo.
Podobno kot zdravnik. Brez diagnoze, ni zdravljenja.

Seveda je pri psihoterapevtih veliko bolj pomembna sposobnost empatije in razumevanja sočloveka kot celote.

Na podlagi vzorca obnašanja ti postavijo diagnozo in potem v skladu z naučenimi pravili delujejo.
Podobno kot zdravnik. Brez diagnoze, ni zdravljenja.

Seveda je pri psihoterapevtih veliko bolj pomembna sposobnost empatije in razumevanja sočloveka kot celote.[/quote]
bo držalo 🙂

velika večina psihoterapevtov in psihologov ti lahko pomaga s skor vsakim problemom, edina razlika je v tem kako hitro ti pomagajo najdt problem, pol je pa mešanica metod zdravljenja in dobro mero razumevanja in poslušanja z njihove strani od diagnoze naprej 🙂

Kaj pa ihcete tako dalec kot ce bi to bila neka huda psih . bolezen

To kar se ji dogaja tej nasi Slovenki je pa isto kar se zgodi z vecinoma
moskih ki okoli 35-45 leta si naenkrat lavf zazelijo ter drugig babnic se probat
skratka ziveti ne conventionalno z srecanji z vsemi ki mu pod roke pridejo *
cetudi so oni dobro ozenjeni imajo prima zivljenje dosti denarja da si vse privoscijo etc
Ta gospa je vse skozi zivela Z prvim drugim tretjim fantom ze od 16 leta je ona v obveznosti
da si ne privosci nobene fantasije niti skoka cez plot pa ji je danes zadosti tega naenkrat
bi zazelela slobodo ali vsaj obcutek da se slobodna pocuti— slobodno da zbere svoje fante
da zivi to na en drug nacin brez obvez da nikomu nima racunov dati z tem kar pocenja ..
Seveda od zunaj bi to zdelo cudno da ta gospa ki ima vsega naobilo kar po njenem standartu
pomeni druzinska sreca –vedite da se ljudje tudi zelo dobrih stvari navelicajo in hocejo pojesti ali popiti
nekaj cisto drugacnega ali cisto navadnega ali tega kar se ne pozna ..Kitajci jejo pse po tradiciji
ali po potrebi prav takole tudi vse vrste prazenih zuzelk in tudi skorpione tu v Franciji ne bos
preprical ljudi da to pojejo –kadar pa tam ljudje pridejo pa to poskusijo z radovednostjo cemu je
to podobno kaki okus to ima cetudi bi lahko v najboljsih restavracijah poskusili prav dobro kitajsko
konventionalno prehrano ..Skratka nasa Slovenka zeli sleci to suknjo konvrncionalnosti ter vse skusati in * uresniciti svoje zenske spolne fantasije …Ali je to dobra ali slaba stvar mi ne moremo odgovoriti za
njo ker samo ona ve kako zeli organisirati svoje zivljenje za bodocnost ..Ali zeli vse zapustiti ter
enkrat v svojem zivljenju svobodno zivet zbrati tiste ki so ji trenutno vsec da se v zrak poskoci z njimi
Da se polno drugih sanj realizira z novo organizacijo svojega zivljenja in ljubezenkih srecanj ..

EDino kar pa moras pretehtati do katere mere ti je to sedanje zivljenje se potrebno ali hoces ti
tvoj luksus zapustiti ne govorim samo materialno – ker ziveti srecen v druzini je res pravi luksus
to jim je vsem drugim ljudem najvaznejse in hrepenijo po tem— kat ti imas v izobilju Kaj se to pomeni za tebe ????
Ko bos pa na to odgovorila pa bos naredila tvojo odlocbo Zivijo iz Francije

Pa je minile še eno leto in še vedno nisi nič probala, pa bo še eno destletje in še ne boš nič probala, ker je to greh (j.b.m cerkev in pokvarjena morala za podrejanje ljudi), pa bo minilo še drugo desetletje in nihče ne bo več hotel nič s tabo probat in bo minilo življenje..

Odloči se; danes bom.

P.S. Vem, ker jaz nisem nič drugačen; jaz bom tudi jutri…. al pa pojutrišnjem..

jest sm tudi porocen in tudi fantaziram o drugi ce si za akcijo se mi kaj javi na marko.krze@gmail.com

jaz bi reku da gre za dva pola osebnosti… en pol je bolj razumski, racionalen… drugi pol pa bolj nagonski, “živalski”, če že hočemo. in kadar se ta naša “žival” in nagoni pretirano tlačijo in zanemarjajo, mi pa smo usmerjeni v neko pridno normalno življenje v skladu z nekimi tradicionalnimi vrednotami in normami, potem se lahko zgodi da zmanjka tiste soli, začimbe in ni več dovolj navaden seks, ampak si želimo nekaj vzemirljivega, začinjenega… bolj ko smo tlačili “poredne” misli in se delali pridne, bolj enkrat rukne na površje vso to živalsko prvisnko pohotnost. zato naj bi vsak ta dva pola na nek način poskušal uskladit. tako da.. .pri tebi 32 letnica je žival podivjala in ušla z uzde imam občutek.. tako da… bojim se da ni povratka.. .verjetno ne boš mirno spala dokler ne boš prestopila tvoje, za enkrat verjetno še , prepovedane meje… lp

Ladybug 88, mislim, da ti lahko pomagam. Vsak ti je podal svoje mnenje in vsi so ti svetovali, rad bi ti tudi jaz. Če želiš, mi pošlji zasebno sporočilo.

Predvidevam, da z možem nimaš odprtega ljubečega odnosa, ker bi se sicer o tem z njim pogovorila in razčistila, ne pa da sama pri sebi fantaziraš o drugih. Se sploh pogovarjata? Ne zna brati tvojih misli, če mu ne poveš kaj si želiš več, pa pri njem ne dobiš in če bi vedel, ti nebi bil potreben noben drug kot on.

Mogoče si imela preveč lepo ljubezen da misliš na fanta in bivšega fanta .
Ali sta se kdaj še srečala z fantom odkar si poročena .
Misli da se boš kmalu umarila kajti ljubezen je lustna stvar ter se ne sme nikoli končati .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close