Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 32-letnica kaj se mi dogaja

32-letnica kaj se mi dogaja

Zakaj ta nasmešek? Furaš kakšne neobičajne odnose z britvicami 😀 ?[/quote]Sumi, da hrani eno, da bi si z njo pričaral “čudež”

Eh še eden, ki mu vsaka dlaka smeta…….. cccccc[/quote]

Tebi ne smetajo/smetijo ? 🙂

Sumi, da hrani eno, da bi si z njo pričaral “čudež”

Tebi ne smetajo/smetijo ? :)[/quote]Nooooja, če jo v krožniku v župi najdeš, tisto nafrtajčkano….. kaj pa vem. Verjeto bi ti jo želel vrnit, da ti ne bi kje falila….. 😉 :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tebi ne smetajo/smetijo ? :)[/quote]Nooooja, če jo v krožniku v župi najdeš, tisto nafrtajčkano….. kaj pa vem. Verjeto bi ti jo želel vrnit, da ti ne bi kje falila….. 😉 :)))))[/quote]

Z obzirom na mojo izdatno poraščenost, se ne bi sekirala, dlakica gor dol, možno da bi ti župo začinila 😀 Zakaj bi človek rabil Vegeto, če so alternative….hahahaha…….

Zakaj ta nasmešek? Furaš kakšne neobičajne odnose z britvicami 😀 ?[/quote]Sumi, da hrani eno, da bi si z njo pričaral “čudež”

govorila si o Bikini.. da naj bi bila brez dlačic… kar z britvico ni težko 🙂
Da pa ženska ne bi vedela o tem je pač vredno 🙂
Zato ta nasmešek..
Sicer me pa ena samcata dlačica ali par njih ne moti.. goščava pa ja, če že moram Onetu tudi replicirat..
Če pa je tebi všeč pragozd pa lej.. 100 ljudi 100 čudi.. izvoli

Ok, pa vendar britvic ne uporabljam, tako da precej slabo poznam njihovo čudodelnost 😉

Ok, pa vendar britvic ne uporabljam, tako da precej slabo poznam njihovo čudodelnost ;)[/quote]

glej ljubica… kako bi pa izgledalo, da namesto “britvica” začnem naštevat vse možne načine in pripomočke za odstranjevanje dlačic, ki jih ženske uporabljate?
Pač izbral sem najbolj običajen pripomoček…:) ki je poznan tud širšemu krogu moške populacije tukaj. Izzevši nekaj golobradcev 🙂

Ok, pa vendar britvic ne uporabljam, tako da precej slabo poznam njihovo čudodelnost ;)[/quote]

glej ljubica… kako bi pa izgledalo, da namesto “britvica” začnem naštevat vse možne načine in pripomočke za odstranjevanje dlačic, ki jih ženske uporabljate?
Pač izbral sem najbolj običajen pripomoček…:) ki je poznan tud širšemu krogu moške populacije tukaj. Izzevši nekaj golobradcev :)[/quote]

Ljubček, nič ne bi bilo narobe, če bi jih naštel 🙂 morda bi ob tvoji bogati razgledanosti “odstranjevalcev dlak” prebrala kaj novega :))

Ja ker tipo uporablja vse to in se spozna …. sem vedo da je copatar v resnici haha metroseksualec ftw!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Morda pa mi bejbe povedo.. joj a boš lahko, mal mi je nerodno ker nisem sveže :
depilirana,
obrita,
voskana,
brazilana,
ožgana…
……
in na vse to lahko rečem le:
baby.. ne sekiraj se.. bo pač na sveže oguleno 🙂

Pač izbral sem najbolj običajen pripomoček…:) ki je poznan tud širšemu krogu moške populacije tukaj. Izzevši nekaj golobradcev :)[/quote]

Ljubček, nič ne bi bilo narobe, če bi jih naštel 🙂 morda bi ob tvoji bogati razgledanosti “odstranjevalcev dlak” prebrala kaj novega :))[/quote]

Ljubica..
dvomim da bi se naučila kaj novega. Lahko pa ti šepnem moj najljubši način
Oguliti 🙂

depilirana,
obrita,
voskana,
brazilana,
ožgana…
……
baby.. ne sekiraj se.. bo pač na sveže oguleno :)[/quote]

In pol potegneš ven fercajg (vžigalnik) in rečeš

NO PROBLEM BABY!

HAHAHAHA

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ljubček, nič ne bi bilo narobe, če bi jih naštel 🙂 morda bi ob tvoji bogati razgledanosti “odstranjevalcev dlak” prebrala kaj novega :))[/quote]

Ljubica..
Oguliti :)[/quote]

Sem se že ustrašila, da si napisal “oskubiti” 🙂
“oguliti” je še sprejemljivo 😉

depilirana,
obrita,
voskana,
brazilana,
ožgana…
……
baby.. ne sekiraj se.. bo pač na sveže oguleno :)[/quote]

NO PROBLEM BABY!

HAHAHAHA[/quote]

🙂 no vidiš, saj tud ti poznaš hec 🙂

Ljubica..
Oguliti :)[/quote]

“oguliti” je še sprejemljivo ;)[/quote]

A razloživa kaj ta beseda pomeni.. Morda je vsi ne razumejo? 🙂

NO PROBLEM BABY!

HAHAHAHA[/quote]

🙂 no vidiš, saj tud ti poznaš hec :)[/quote]

Nevem če poznam sploh kaj drugega kot hec ampak ok 😛

“oguliti” je še sprejemljivo ;)[/quote]

A razloživa kaj ta beseda pomeni.. Morda je vsi ne razumejo? :)[/quote]

Mislim, da jih večina šteka, če pa dvomiš pa lahko komod prilimaš kakšno slikico, filmček 😉
– Te res skrbi kaj drugi razumejo ?

A razloživa kaj ta beseda pomeni.. Morda je vsi ne razumejo? :)[/quote]

Mislim, da jih večina šteka, če pa dvomiš pa lahko komod prilimaš kakšno slikico, filmček 😉
– Te res skrbi kaj drugi razumejo ?[/quote]

Glako se mi jebe…. za druge.. važno da ti razumeš 🙂

in zdi se ti, da bi to dosega z vsemi drugimi, le s svojim možem ne?[/quote]

Jao, kolega On_ kako ste me nasmejali danes :)))

Ne reci da… ti v svojih fantazijah vidiš le svojo ženo; njeno golo telo ji prekriva nežna svila, razliva se po njej v petdesetih odtenkih sive, vklenjena kleči ob postelji in ponižno gleda v tla. Trojček je še lepši, zamišljaš si ga zopet z njo in njeno enojajčno dvojčico. Ko bi jo le imela….

Ccc… daj mi tole prosim razloži in glej, da bo razlaga dobra, če ne te bom pribila na razpelo in to ne samo v mojih ostudni in izprijeni fantaziji ampak v resnici, prvič, ko te vidim :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

in zdi se ti, da bi to dosega z vsemi drugimi, le s svojim možem ne?[/quote]

Jao, kolega On_ kako ste me nasmejali danes :)))

Ne reci da… ti v svojih fantazijah vidiš le svojo ženo; njeno golo telo ji prekriva nežna svila, razliva se po njej v petdesetih odtenkih sive, vklenjena kleči ob postelji in ponižno gleda v tla. Trojček je še lepši, zamišljaš si ga zopet z njo in njeno enojajčno dvojčico. Ko bi jo le imela….

Ccc… daj mi tole prosim razloži in glej, da bo razlaga dobra, če ne te bom pribila na razpelo in to ne samo v mojih ostudni in izprijeni fantaziji ampak v resnici, prvič, ko te vidim :))))[/quote]

Dela se lepega… samo to je…

– Te res skrbi kaj drugi razumejo ?[/quote]

Glako se mi jebe…. za druge.. važno da ti razumeš :)[/quote]

🙂 potem sva na isti valovni dolžni….na monu 😛

Glako se mi jebe…. za druge.. važno da ti razumeš :)[/quote]

🙂 potem sva na isti valovni dolžni….na monu :P[/quote]
na monu 🙂

Me veseli, da ste vse nezadovoljne tetke tukaj našle nov izziv in se spravile name.
Pozabljate pa, da nisem jaz tista, ki je sem prišla tarnat nad praznino svojega življenja.

Margot- tvoje predstave o cerkveno poročenih ženskah (zakaj sem vseskozi vedela, da se bo slej kot prej kdo besil na to?) so zelo zgrešene. V bistvu ne bi imela nič proti, če bi bil moj lajf tako predvidljiv kot si ga ti opisala, ampak (žal) ni. Potujem pa še vedno. Ampak zadnje čase so mi ljubši hoteli s 4 ali 5 zvezdicami kot hostli. Kaj morem, to menda pride z leti…

Pikapolonica, me veseli, da si včeraj doživela lep večer/noč s svojim možen. Mogoče ti je pa forum pognal malo kri po žilah. Pridi še, če ti pomaga. A misliš, da mene briga, če si ti čedna, pa se stiskaš z možem? Jaz sem se tudi, pa kaj. A naj ti zdaj to dokazujem tukaj, da sem se tdi zjutraj stiskala z možem, pa z njim imela dolg zajtrk v postelji, medtem ko ste ve tukaj, ptedvidevam med službo, filozofirale o meni? Mene je zanimalo samo tisto, kar si napisala na začetku. Tudi čedni ljudje so lahko nesrečni. Glede opazk, da sem gospodinja… rada se smukam po kuhinji in skrbim za urejenost doma. Nisem pa samo gospodinja. Daleč od tega. Mislim da bi bila zelo presenečena, če bi se kdaj “dobila” z mano. 🙂

Tista adrenalinka ali nekaj podobnega… malce si zgrešila point mojega omenjanja skakanja s padalom, a nič ne de. Absolutno podpiram tvoje udejstvovanje. Ženska mora bit aktivna in adrenalin mora (vsaj občasno) laufat sicer postane apatična.

Še kdo? 🙂

Pa lep deževen dan vam želim. In se opravičujem vsem, ki jh je moje pisanje s stola vrglo. Čeprav, to ni bilo še nič… 🙂

p.s.

Ja, tisto glede dlačic pri meni drži. Prisegam pa na epilator. Ampak o tem smo že nekaj časa nazaj pisali. 🙂

jst mam prošnjo … počakte babnice z nadaljevanjem 1/2 ure, da grem po per pa čips ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem vedel, da sem nekaj pozabil 🙂 hvala bikini

imaš dolgočasno življenje, če ti res vse štima, rodi še dva otroka, pa te bo nehalo metat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close