Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 32-letnica kaj se mi dogaja

32-letnica kaj se mi dogaja

Ko sem danes odprla tole debato,in zacela brati kjer sem vceraj ostala,nisem mogla verjeti svojim ocem v kaj se je ta debata razvila.V en vsesplosen prepir in besedne dvoboje dolocenih posameznikov,ki svoje frustracije sproscajo na taksnih in podobnih krajih.Hvala Margot in Calypso,te nasvete sem z veseljem brala,nekaterim se posteno nasmejala(NM-3w).Ampak komentarji neke mon uporabnice(sem morala na netu preveriti kaj sploh to pomeni),me pa priznam, niso pustili cist ravnodusne,Bikini,draga moja gospodinja;na zacetku si res podala svoje mnenje,to cenim in sem ti hvalezna,potem si se pa zacela spuscati vse nizje in nizje.Postala pa zaljiva in nesramna.Se ti opravicujem ce je to vedenje sprozila moja izjava da delujes jezna.Lahko da se motim,ampak taksno energijo sem zacutila.Lej,tudi jaz sem gospodinja,mama(by the way;za mojga otrocka je odlicno poskrbljeno,on je moj princ, nic tega nikoli in nikdar ne more spremeniti),nisem pa samo to.Sem tudi zenska,ki ima svoje potrebe.In ti mi ocitas obsedenost in zlorabo otroka.Mislim, iz katerega stoletja so te prezarcili?Mislim da si precej starejsa od mene,pa tudi zelo starokopitna.Ce je mene obsedel hudic,kdo si pol ti?
In ko se toliko sprasujes ce sem zenska,naj ti povem;SEM in to presneto cedna zenska,fakultetno izobrazena,ki ocitno ima nekaj kar ti nimas in nikoli ne bos imela.Se pa zamisli nad sabo,saj vceraj medtem ko si se ti ukvarjala z mano,sem se jaz stiskala z mozem.Ce bos samo gospodinja,zagrenjena in zategnjena kot si,bo prej ali slej nasel drugo,nekoga kot sem jaz.Mojega ip naslova ne rabis iskati,z veseljem ti posredujem mail pa lahko na zs kaksno receva,predstavljas mi izziv.Nocem da si zagrenis zivljenje,ki je ze tako grenko.Lp

To sem se nasmejala. Kaj pa jaz, ki nimam otroka in ki nisem poročena in nisem od 15. leta v stalni vezi pa vseeno skačem s padalom in druge podobne stvari? Nisem vedela, da je to namesto svinganja :). Čudno sploh, ker si svinganja sploh nikoli nisem želela.

No sedaj si se te njene “jeze” še sama nalezla…… 😉 🙂

Vedno je tako, da tiste komentarje, ki potrjujejo naše razmišljanje preberemo z veseljem, na one druge smo pa največkrat “jezni” in za to jezo okrivimo tiste, ki nam jo povzročajo. In potem krivec vrne žogico na drugo stran tako, da se na koncu ne ve več “kdo je koga prvi nazaj”….. 😉
V bistvu pa pogosto ravno tisti neprijetni komentarji v sebi skrivajo najboljšo rešitev o kateri prej nismo niti razmišljali, ker nam je bila preveč tuja.

Včeraj sem napisal, da je dobro bit previden pri svojih željah, ker se nam lahko uresničijo.
Težava je v tem, ker se ravno ne uresničijo na način kakor smo želeli, ker “bog” ima nek čuden smisel za humor in nam uresniči še mnogo več kot pa smo si prvotno želeli.

Tvoja sanjarjenja so normalna, malo manj je normalno, da to počneš ob osebi, ki naj bi ti te sanje uresničila, ki bi s tabo te sanje živela. Očitno jih ne, zato sanjariš o drugih moških, menda kar o vseh (tudi o meni? 😉 😀
Možno je, da prepričaš svojega moža, da ti dovoli, da te svoje fantazije uresničiš, celo obstaja verjetnost, da bo še sam užival ob tem, ko te bo videl ali zgolj vedel, da si z drugim, a tu je ena past.
Očitno je, da ob njem čutiš nek (čustven) manjko, ki ga (zaenkrat) izživiš v svojih mislih. Če se podata v to da v vajino zvezo spustita še neko tretjo osebo (po tvojem/vajinem prostovoljnem izboru) se praviloma zgodi to, da ti vse bolj in bolj fantaziraš o tej osebi svojega partnerja pa posledično “zanemarjaš”. Ne misliš nanj, ker ti misli zapolnjuje nekdo drug. Čakaš in živiš za trenutke, ko s lahko z drugim, ker te tak dogodek napolni z nečim – evforijo hormonov sreče.
Vse skupaj postane kot droga in tvojo možgani si želijo še in še, ti se pa temu ne moreš več upret, niti se ne želiš, sploh ker se itak ne rabiš – imaš dovoljenje partnerja.
Zanimivo pri vsem skupaj je to, da taka ženska nikoli ne odreče seksa (ali pa zgolj neke nežnosti) do tega “novega”, pogosto pa odrine svojega partnerja, ker ji preprosto ni več zanimiv, ker jo ne privlači več, ne telesno ne kako drugače. Posledično se vse bolj oddaljuje od njega kar vodi v razvezo, razdrtje družine. No takrat bo, če ne že prej krepko nastradal tudi tvoj mali princ, četudi mu boš ti nudila “vse” (materialno), čustveno bo podhranjen že dolgo pred razpadom družine.
Navadno se taka ženska odloči za novega, kateremu pa ne dovoli, da bi sam svobodno menjal partnerice in tudi njej ni več do “odprte veze”, če je uspela najt osebo, ki jo zadovoljuje boj kot jo je mož.

Brez zamere ampak premisli ali to o čemer fantaziraš res želiš uresničit in ali se resnično zavedaš vseh posledic, ki jih za sabo potegnejo uresničene želje.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To sem se nasmejala. Kaj pa jaz, ki nimam otroka in ki nisem poročena in nisem od 15. leta v stalni vezi pa vseeno skačem s padalom in druge podobne stvari? Nisem vedela, da je to namesto svinganja :). Čudno sploh, ker si svinganja sploh nikoli nisem želela.[/quote]Logičo! če pa imaš padalo…… 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej lahko potegnemo zaključek :): Če je ženska padalka ali pa, da se ukvarja s kakim drugim adrenalinskim športom, je idealna za resno vezo, ker ne bo razmišljala o drugih moških, o trojčkih, svinganju :).

Torej lahko potegnemo zaključek :): Če je ženska padalka ali pa, da se ukvarja s kakim drugim adrenalinskim športom, je idealna za resno vezo, ker ne bo razmišljala o drugih moških, o trojčkih, svinganju :).[/quote]Seveda, navedeno veja dokler bingla s padalom v zraku 😉
Ko pa padalo sname….. potem pa že ne moreš bit več tako siguren…… 😉 :))))

Ha, ha, to sem se nasmejala.
Misliš, da je pri moških isto? Je treba najti kakega adrenalinca?
Mogoče pa se takrat v zraku zbije volja do svinganja in podobnih zadev? Pri meni že ni želje, tudi, ko ne jadram po zraku. Ne vem, mogoče ima to daljši učinek, ne le ko si vzraku.

Ženska ne bo nehala fantazirati, če ji bo pač nek terapevt rekel, da to, česar si želi, ni normalno.

Ti si res en vernik v življenje iz ameriških filmov. Srečna družina, bajta, otroci, pes, grde misli pa terapevt pošlihta, he he.

Kot sem že napisal, avtoričine dileme so pač dileme ljudi, ki so na poti osamosvajanja in razvoja pozabili na svoje resnične potrebe oz. jih zatajili, zdaj pa presenečeni ugotavljajo, da jih življenje po diktatu večine ne zadovoljuje v popolnosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zato je pa treba eno tako redno v lut metat, da ji kaj nepredvidenega ne šine v glavo….. :)))

On, to si pa velja zapomnit. Če partner sitnari, da partnerka preveč s padalom skače, poveš, da je to preventiva pred preverznimi fantazijami.
Samo, da se potem moški ne bo spomnil in rekel, da rabi reden odmerek recimo gledanja fuzbala v gostilni, da mu zbije libido glede drugih žensk :).

Ko posameznik (moški, ženska) zelo zgodaj začne živeti neko “resno” življenje (beri v vezah od 16 leta)
najbrž veliko doživetij, ki bi jih sicer doživel/izživel, zamudi. In ko se mu življenje ustali, lahko pride do razmišljanja o zamujenem. Kar je naravno, ni pa sicer priporočljivo, še posebej če si v vezi (partner, otroci…) Možnosti je več:
– lahko misliš/fantaziraš naprej in to ostane samo pri tem
– fantaziraš in se ti pozna na odnosu do bližnjih
– lahko poskusiš nadoknadit zamujeno (sam ali s partnerjem)
Kaj bo kdo izbral, je odvisno od posameznika.
Jaz bi v tem primeru izbral tretjo možnost z dogovorm s partnerjem. Kaj je njej(njemu sprejemlnjivo in kaj ne. Mislim da, če partner ni neki orto zadrgnjenec, se marsikatera fantazija da uresničit. Kar pač ne, pač ne… Vsaj poskusit je treba, včasih je dovolj že ena uresničena fantazija pa je človek prerojen/potešen/zadovoljen,

mene tvoji komentarji ful nasmejijo… torej so najslabši ever? da niti ne omenjam markota 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

đizs!!!

Torej praviš, da je z žensko nekaj narobe, če ima za tvoj okus prehude seksualne želje. Morda bi bilo za razmislit o uvedbi kakšnih delov šeriatskega prava, da uradni možički ne bi bili preveč v skrbeh … in … občutek imam, da spadaš med tiste, ki bi svojo vprašali, če jo kaj boli, če bi pod tabo malo pregloboko zavzdihnila.

mene tvoji komentarji ful nasmejijo… torej so najslabši ever? da niti ne omenjam markota :D[/quote]Matkic taki kot ti ne rabijo nasvetov, za take niso šol zidali in knjig pisali……..ccccccc

đizs!!!

Torej praviš, da je z žensko nekaj narobe, če ima za tvoj okus prehude seksualne želje. Morda bi bilo za razmislit o uvedbi kakšnih delov šeriatskega prava, da uradni možički ne bi bili preveč v skrbeh … in … občutek imam, da spadaš med tiste, ki bi svojo vprašali, če jo kaj boli, če bi pod tabo malo pregloboko zavzdihnila.[/quote]Takoj jo šamarima izleči…….

@Bikini

Žal nimam časa replicirati na vsak tvoj post…
Iz vsega, kar si uspela napisati, je meni povsem jasno tvoje razmišljanje in način življenja. Živiš po eni v možgane gravirani skripti, ki ti zapoveduje do 20-25 leta popotovanja, od 25-30 leta poroka, od 30-35 predvidevam otroci,… Najbrž tudi redno vplačuješ v pokojninski fond in ob nedeljah hodiš k maši.
Pohvale vredno, ni kaj. Ampak, ali je zares nujno, da zasmehuješ prav vsakega, ki živi mimo tvoje definicije normalnega življenja?

Ker meni, na primer, se zdi pa tvoje življenje preveč predvidljivo, kot vnaprej začrtana trasa za avtocesto, medtem ko ti deluješ ena prav starokopitna in dolgocajtna baba. Edina sreča, ki jo vidim v vsej tvoji nesreči je, da lahko vsaj sama sebi vedežuješ.

Ampak pustiva to. Tisto, kar me je zmotilo (in druge opažam tudi), da si si včeraj zelo grdo privoščila ladybug88. Po tistem, ko ti je spodletelo, da bi jo očrnila in jo proglasila za nenormalno (hvala Bogu se ti je odločno uprla), si jo po domače povedano podtaknila v kavsanje z saj-vemo-katerim uporabnikom kot tretjerazredno vlačugo. Nekoliko nenavadna izjava zagovornice boja proti trgovini z belim blagom, ki hkrati v taisti temi na veliko opleta s CSD-ji in lačnimi otroci. Se ti ne zdi?

Mislim, da si ji dolžna opravičilo

p.s.: Me pa zanima, čisto iz firca, če jaz večino svojih testosteronov “porabim” za fantazije in mi še vseeno zraste kakšna dlaka na bradi, potem ženska draga moraš biti ti poraščena kot Yeti ?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Draga moja mislim, da bi bil tvojih fantazij najbolj vesel tvoj mož, le zaupati mu jih moraš na način kot mu znaš samo ti. Včasih te lahko tvoj mož tudi preseneti 🙂

Znano je, da se v človeku prične marsikaj dogajati “neprijetnega in nekoristnega”, kadar ne prisluhnemu lastnemu telesu. Moramo pa vseeno vzeti zakup, da smo si precej različni, čisto mogoče, da je Bikini_ brez dlačic 😉

Znano je, da se v človeku prične marsikaj dogajati “neprijetnega in nekoristnega”, kadar ne prisluhnemu lastnemu telesu. Moramo pa vseeno vzeti zakup, da smo si precej različni, čisto mogoče, da je Bikini_ brez dlačic ;)[/quote]

vsaj na jeziku 🙂
Sicer pa britvica dela čudeže 🙂

Britvica dela čudeže?
Ne bi vedela….

Britvica dela čudeže?
Ne bi vedela….[/quote]
🙂

Britvica dela čudeže?
Ne bi vedela….[/quote]
:)[/quote]

Zakaj ta nasmešek? Furaš kakšne neobičajne odnose z britvicami 😀 ?

:)[/quote]

Zakaj ta nasmešek? Furaš kakšne neobičajne odnose z britvicami 😀 ?[/quote]Sumi, da hrani eno, da bi si z njo pričaral “čudež”

Eh še eden, ki mu vsaka dlaka smeta…….. cccccc

Bikini alias gate,prava stajerka.Pravijo ce imas doma…..ne rabiS psa

Jaz pozivam naše punce tle gor, da se malo pomirijo, da se ne bomo samo kregali. Mislilm tle nas je en kup fajn moških, lepih šarmantnih, simpatičnih in dejte se raje nam posvetit in nas razvajat : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close