Zmenki za zjokat
Lajdre na zmenkih, 25.12.2022 ob 13:12
Joj, 25.12.2022 ob 13:07
Pred pol leta me kontaktira neki fant, njegova vztrajnost mi je bila simpatična, zato sem popustila in šla z njim na zmenek. Povabil me je na kosilo. On mene,da ne bo pomote ?. Vse je bilo super..smeh..dobra hrana ..sproščena atmosfera. Prideva do sladice in on pravi..hvala ne. Naročim si sadno torto..naredim en griz..bila je božanska. Tip me pogleda,vzame svojo vilico in mi celo torto poje ?. Si mislim ok ni konec sveta in se sama sebi smejem. Zaključiva večer in pokličeva natakarja za račun. Z natakarjem sva bila oba šokirana,ko je zahteval,da plačam polovico. Vsa nasmejana plačam. Ko sem ravno hotela oditi ,pride natakar nazaj ..mi nažmigne in pred mene postavi veliko pivo..hiša časti ?
Kakšne so vaše izkušnje?
Torej, ti bi zastonj jedla in pila, za fuk pa zaračunala? Al kako si to predstavljaš?
Za fuk vedno placas. Ene so pac bol fine pa nimajo rade direktinih nakazil da nebi tak zgledalo, raje rece da ji ded placa kosilo in kupi kaksen avto, ampak ne, za sex mu pa ne racuna!
Zato pa prvih par zmenkov ne povabiš dekle na karkoli dragega. Pelješ jo raje na čaj, kavico, sprehod, sladoled, sladico, sok itd. Šele, če začutiš, da imata med seboj nekaj več, takrat se morda splača vložiti v kako večerjo ali kak manjši izlet oz. karkoli imate radi za zmenke.
Če dekle odkrito želi in pokaže, da želi zraven prispevati in celo kdaj malo vsili, da bo kaj plačala. Dragi moji…she is a keeper! Odličen znak za naprej. Izkoriščevalke pa naj se koristijo na račun koga drugega ali pa se pripravite na vzdrževanje take razvajene dekline. Če je z vami samo zaradi statusa in denarja? Guess what, vedno bo nekdo drug imel tega več 😉
“Joj” je verjetno Neslovenka, ker rodilnika ne zna uporabljat. Rada bi bila presenečena od moškega, a če bi ji vse plačal, ji ne bi bilo prav. Ona hoče moškega, ne pičkice. Ker pičkice so hinavske, sramežljive in boječe.
Morda si je izmislila zgodbico, da vidi komentarje.
V bistvu ne hodim na zmenke. Še nikoli nisem bila na večerji z neznancem in da je celotno večerjo on plačal.
Dolgčas, 26.03.2024 ob 07:26
“Joj” je verjetno Neslovenka, ker rodilnika ne zna uporabljat. Rada bi bila presenečena od moškega, a če bi ji vse plačal, ji ne bi bilo prav. Ona hoče moškega, ne pičkice. Ker pičkice so hinavske, sramežljive in boječe.
Morda si je izmislila zgodbico, da vidi komentarje.
V bistvu ne hodim na zmenke. Še nikoli nisem bila na večerji z neznancem in da je celotno večerjo on plačal.
Se spodobi za moškega, da plača.Tako jaz mzmeraj naredim.
Forum je zaprt za komentiranje.