Zmenki za zjokat
Anonimno 7797, 25.12.2022 ob 14:59
Točno tako kot je nekdo zgoraj zapisal – ŽENSKAM GOLI SEX NI V INTERESU zato nehajte svojih momentalnih testosteronskih napadov preslikavati na nas ženske, ker ne delujemo tako in ne fookamo za šport, dajte si to že vbit v svoje betice. V nas je zapisano, da iščemo vezo, varnost in stabilnost v vseh pogledih. Tako čustveno, karakterno kot tudi finančno! Pa to še zdaleč ne pomeni, da nočemo delat in viset na tipu, kot si nekdo razlaga tukaj!
Pravilno. Kako so patetični desci, ki se hvalijo, da imajo poleg žene še nekakšne ljubice in podobno. To ne obstaja. Ženska nikoli ne bo imela desca samo za spolne zmenke. Ženska hoče vezo ali pa nič.
Moj z.enek.
Greva z avtom do njegovega kolega. Ustavi pred ogromnim tovornjakom. Dvigne cerado in not sedi 10ciganov in se zabavajo.prov tam so zivel v tovornjaku.
Ful me je stisnil.
In ko je on gor plezu sem potihem spizdla iz avta.
Tekla do prve hise in se skrila za nizji zid. Tak sem lezala ene 10min. Dokler nise. Slisala avta da je odpelju.itak me je iskal ampak sem bla prevec usrana.
No jz poj.a nisem mela kje sem.ura ponoc.
Nikjer glavne ceste.
Tko da sem pozvonila pri hisi in se jim zjokala nej mi pomagajo.
In so mi. Gospod me je odpeljal cist do bloka.
Se enkrat hvala.
Tizga tipa pa vec nisem vidla in sem ga blokala.
Tud ce ni nic slabga mislu ne bi bla z njim ker zdej vem da je cigan. Sicer lep cigan ampak cigan.
Anonimno 7797, 25.12.2022 ob 14:56
Kaj pa, če ti povem, da sama služim in imam dobro plačano službo? A se boš kar penit začel okoli ust? 😀 Daj daj, malo se pomiri. Taki, ki ste najbolj glasni okoli gold diggerk, ste ponavadi taki, ki takoj, ko bi prišli do denarja – bi si nakopali največjo sponzorušo med sponzorušami. Pa saj se ni treba ukvarjat z ženskami, te nihče ne sili.
Hahaha!
Uspešnica na kvadrat! Tolk sama vse zaslužiš, da rabiš desca, da ti dnar čuva, a ne, hahaha! Krelja nastavljaška!
Uspešna ženska, ki po kolenih drsa za svojim descem? Sanjaj ti o svoji uspešnosti, bitch!
Petra508, 25.12.2022 ob 15:53
Moj z.enek.
Greva z avtom do njegovega kolega. Ustavi pred ogromnim tovornjakom. Dvigne cerado in not sedi 10ciganov in se zabavajo.prov tam so zivel v tovornjaku.
Ful me je stisnil.
In ko je on gor plezu sem potihem spizdla iz avta.
Tekla do prve hise in se skrila za nizji zid. Tak sem lezala ene 10min. Dokler nise. Slisala avta da je odpelju.itak me je iskal ampak sem bla prevec usrana.
No jz poj.a nisem mela kje sem.ura ponoc.
Nikjer glavne ceste.
Tko da sem pozvonila pri hisi in se jim zjokala nej mi pomagajo.
In so mi. Gospod me je odpeljal cist do bloka.
Se enkrat hvala.
Tizga tipa pa vec nisem vidla in sem ga blokala.
Tud ce ni nic slabga mislu ne bi bla z njim ker zdej vem da je cigan. Sicer lep cigan ampak cigan.
pozBla napisat da sem Lezala na macjih drekih..oo bog kako sem smrdela.
Zartrose izven profila, 25.12.2022 ob 14:55
kelul, 25.12.2022 ob 14:33
Res. Baba ima stalno en razplodni načrt v betici. Gre s tipom na kofe in v glavi že plete gnezdo, načrtuje mladiče in študira, kako bi se tale dal zdresirat, da bi služil njenim familijarnim in pridobitniškim vizijam. Nobene spontanosti, nobenega veselja do življenja, samo neki kalupi in omejitve.
ženskam goli sex ni v interesu zato je blesavo, da žensko naravo povezujete z moško, ki lahko tudi športno fukajo in temu nekateri celo rečejo tenis ?♀️.. ženske z moškim gredo ali zaradi finančne varnosti, jim je torej moški dober provajder (tej revčki potem tudi sexa nimajo, čeprav ga na začetku ravno z njim lovijo) ali pa zaradi ljubezni do njega, kjer je posledično tudi dovolj spolnosti v vezi, saj si želijo njega, ne njegovo imetje. tako si poiščite, ki si vas želi zaradi vas in ki si dejansko želi biti z vami.. ne pa leporečne nakladačice predačice
Kolikokrat smo tukaj že brali, ko so razne pisale, da so sicer samske, ampak pri moških zaželjene (da ne bi kdo slučajno pomislil, da so samske, ker so neprivlačne) in jim ni problem dobit fukfrenda. Takole hvalisanje nekam ni v skladu z žensko naravo, a ne?
Sicer je bil moj zadnji zmenek ze pred desetletji, a sem bila ze kot mlada punca tako zelo sama svoja, da ni bilo sans, da me tip casti na prvem zmenku, vedno sem insistirala, da jaz vse placam.
Vedno sem imela v glavi, da me fant s placano pijaco kupuje in vedno mi je bilo ljubse, da kupim jaz njega kot on mene.
Danes sem malo bolj uglajena in ce bi ze hodila na zmenke, bi pustila moskemu, da placa, a ce bi zacel tako mencat in delit, bi vzela racun in vse placala sama, ko bi prispelo pivo na racun hise, bi mu pa rekla: hvala za druzbo, lahko gres, hocem v miru spit pivo.
ima svega, 25.12.2022 ob 16:25
Kolikokrat smo tukaj že brali, ko so razne pisale, da so sicer samske, ampak pri moških zaželjene (da ne bi kdo slučajno pomislil, da so samske, ker so neprivlačne) in jim ni problem dobit fukfrenda. Takole hvalisanje nekam ni v skladu z žensko naravo, a ne?
ja kaj pa tebi ni jasno? nobeni ni težko dobit fuk frenda, pa če je lepa ali grda jebozovna ali lesena.. in to zato, ker večina sodobnih moških (fosilov, pa ne po letih, je pa malo) noče “obveznosti” imenovane veza, zakon ampak zgolj sexarjenje in le luštno se ob tem imet.
ženska ni v fuk navezi zaradi fuka ampak ker upa, da jo bo fukač vzljubil in šel v vezo z njo. Sicer pa ženska ki ima sebe rada ne pristaja na fuk naveze, četudi si moški, s katerim bi bila rada v vezi, zgolj to želi. če ni obojestransko pač ni in gre svojo pot dalje.
Jaz če povabim na kavo, pijačo kosilo…tudi plačam in pri tem vztrajam. Večina žensk reče da bodo naslednjič. Jaz diskretno potiho rečem, ne skrbi, ne rabiš o tem razmišljati…jaz sem te povabil. Potem me vabijo in tudi želijo plačati…je pa res, da moja ciljna skupina od 35 let navzgor, večina 40-55 let. Redkokdaj mlajše kot 30 let.
Nekateri tipi pač ne razumejo osnovnih zadev ali pa so enostavno težki škrtuhi. Večina je pa itak poden, funkcionalno nesposobnih, ne znajo komunicirati, ne znajo se pogovarjati…
Večina se dela samo lepo kdo bo plačal. To je razvidno tudi iz vaših primerov. Vam razložim. Jaz vedno rečem povabil sem bom plačal. To tudi pričakujem. Potem pa drugi, ker se morajo delati lepe rečejo bom jaz plačal. Jaz rečem plačam jaz. Potem še kakšen reče ne jaz bom. Jaz tukaj utihnem. Plačaj. Potem je pa čudno vzdušje ko je presenečenje, da dejansko bo plačal.
Jaz imam v življenje kaj drugega za početi, kot se z nekom prerekati kdo bo plačal. Zato tudi ne kličem natakarja za plačilo dokler ni čas za to. Eni pa so že 20 minut prej živčni kdo bo plačal. Nekaj takega kot slovenec na sedežnici, ko odpira varovalo 50 metrov pred iztopom. Dovolj je pa 5 metrov. Če niti osnov bontona folk ne razume potem mu ni pomoči. Sex pri tem nima nič. Kot je nekdo napisal iz katerih rovt ste. Danes 100 eur ni nič. Toliko te pride 1 dnevna smuka, če škrtariš.
Zartrose izven profila, 25.12.2022 ob 16:46
ja kaj pa tebi ni jasno? nobeni ni težko dobit fuk frenda, pa če je lepa ali grda jebozovna ali lesena.. in to zato, ker večina sodobnih moških (fosilov, pa ne po letih, je pa malo) noče “obveznosti” imenovane veza, zakon ampak zgolj sexarjenje in le luštno se ob tem imet.
ženska ni v fuk navezi zaradi fuka ampak ker upa, da jo bo fukač vzljubil in šel v vezo z njo. Sicer pa ženska ki ima sebe rada ne pristaja na fuk naveze, četudi si moški, s katerim bi bila rada v vezi, zgolj to želi. če ni obojestransko pač ni in gre svojo pot dalje.
Ne ne ne, ne komentirajo tega tako. “Ne mislim se več vezati, za sproti se pa komot najde.” Tako nekako gredo izjave. Ne ujemajo se s tvojo teorijo.
Meni je ponavljal da res dobro zgledam, me gledal in spravljal v zadrego s takšnim komentarjem, ko me je prvič videl (simp) . Karto, kamor me je povabil sem plačala sama. Potem se zanalašč ponudim da plačam še svojo pijačo in je brez problema sprejel (skopuh). Naslednji zmenek bi plačala jaz, ampak ni opravil testa.
ima svega, 25.12.2022 ob 17:23
Ne ne ne, ne komentirajo tega tako. “Ne mislim se več vezati, za sproti se pa komot najde.” Tako nekako gredo izjave. Ne ujemajo se s tvojo teorijo.
haha, pa ne moreš resno jemat škartorobinih zapisov, ona to piše pod žnj niki, v bistvu pa hrepeni po ljubečem moškem in vezi z njim.
PurePleasureSeeker, 25.12.2022 ob 16:56
Jaz če povabim na kavo, pijačo kosilo…tudi plačam in pri tem vztrajam. Večina žensk reče da bodo naslednjič. Jaz diskretno potiho rečem, ne skrbi, ne rabiš o tem razmišljati…jaz sem te povabil. Potem me vabijo in tudi želijo plačati…je pa res, da moja ciljna skupina od 35 let navzgor, večina 40-55 let. Redkokdaj mlajše kot 30 let.
Nekateri tipi pač ne razumejo osnovnih zadev ali pa so enostavno težki škrtuhi. Večina je pa itak poden, funkcionalno nesposobnih, ne znajo komunicirati, ne znajo se pogovarjati…
ker si ti ful starejši ali kaj je razlog, da ne mlajših od 30?
Joj, 25.12.2022 ob 13:07
Pred pol leta me kontaktira neki fant, njegova vztrajnost mi je bila simpatična, zato sem popustila in šla z njim na zmenek. Povabil me je na kosilo. On mene,da ne bo pomote ?. Vse je bilo super..smeh..dobra hrana ..sproščena atmosfera. Prideva do sladice in on pravi..hvala ne. Naročim si sadno torto..naredim en griz..bila je božanska. Tip me pogleda,vzame svojo vilico in mi celo torto poje ?. Si mislim ok ni konec sveta in se sama sebi smejem. Zaključiva večer in pokličeva natakarja za račun. Z natakarjem sva bila oba šokirana,ko je zahteval,da plačam polovico. Vsa nasmejana plačam. Ko sem ravno hotela oditi ,pride natakar nazaj ..mi nažmigne in pred mene postavi veliko pivo..hiša časti ?
Kakšne so vaše izkušnje?
Ne čudi me, da je ob ženski, ki pije pivo, ta fant tako postopal. Potrebuješ še bolj jasen znak, da se mu ni zdelo vredno vlagati vate?
Zartrose izven profila, 25.12.2022 ob 19:01
ker si ti ful starejši ali kaj je razlog, da ne mlajših od 30?
Star sem 49, ne vem če to pomeni da sem full starejši. Bolj je stvar v vsebini, življenjskih izkušnjah…medgeneracijskem ujemanju. Poznam tudi fajn študentke…ampak se nekako ne vidim v njihovi družbi. To se zgodi res izjemoma.
PurePleasureSeeker, 25.12.2022 ob 19:26
Star sem 49, ne vem če to pomeni da sem full starejši. Bolj je stvar v vsebini, življenjskih izkušnjah…medgeneracijskem ujemanju. Poznam tudi fajn študentke…ampak se nekako ne vidim v njihovi družbi. To se zgodi res izjemoma.
za 30 letnico bi znal bit, za 40 do 55 pa idealen, kar se tiče let.. sprašujem zato, ker tule dosti pišejo, da so že 25 letnice za njih prestare, tako da je osvežujoče prebrat drugačen komentar.
Forum je zaprt za komentiranje.