Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmenki za zjokat

Zmenki za zjokat

Odgovor na objavo uporabnika
Pivo…, 25.12.2022 ob 19:18

Ja, bi jo pa pustil pri miru, če je pitje piva tak problem. Ampak ne, treba se je bilo ubadat z njo? Bolj slaba logika tole.

prepoznavanje simbolike v niki gesti vam ne gre ravno najbolje od rok, mar ne?

Mimogrede, v odnosih boste z logiko precej težko prišli skozi. ?

Zartrose izven profila, 25.12.2022 ob 19:31

PurePleasureSeeker, 25.12.2022 ob 19:26

Zartrose izven profila, 25.12.2022 ob 19:01

PurePleasureSeeker, 25.12.2022 ob 16:56

Jaz če povabim na kavo, pijačo kosilo…tudi plačam in pri tem vztrajam. Večina žensk reče da bodo naslednjič. Jaz diskretno potiho rečem, ne skrbi, ne rabiš o tem razmišljati…jaz sem te povabil. Potem me vabijo in tudi želijo plačati…je pa res, da moja ciljna skupina od 35 let navzgor, večina 40-55 let. Redkokdaj  mlajše kot 30 let.

Nekateri tipi pač ne razumejo osnovnih zadev ali pa so enostavno težki škrtuhi. Večina je pa itak poden, funkcionalno nesposobnih, ne znajo komunicirati, ne znajo se pogovarjati…

ker si ti ful starejši ali kaj je razlog, da ne mlajših od 30?

Star sem 49, ne vem če to pomeni da sem full starejši. Bolj je stvar v vsebini, življenjskih izkušnjah…medgeneracijskem ujemanju. Poznam tudi fajn študentke…ampak se nekako ne vidim v njihovi družbi. To se zgodi res izjemoma.

za 30 letnico bi znal bit, za 40 do 55 pa idealen, kar se tiče let.. sprašujem zato, ker tule dosti pišejo, da so že 25 letnice za njih prestare, tako da je osvežujoče prebrat drugačen komentar.

Načeloma se jaz leti ne ukvarjam, če mi je všeč mi je všeč… Ampak se mi zdi, da se v tem starostnem razponu najbolje ujemam z ženskami. Njim pa zgleda tudi ustrezam ? če ne me verjetno ne bi vabile…

Anonimno 9709, 25.12.2022 ob 14:12

moje izkušnje z tem gnilim forumom so takšne, da je to ena štala polna govedi.

ne žali govedi … goveda  dajejo imenitne stejke ☺

Če že ne dober, je bil pa koristen zmenek, saj je bilo že takoj jasno, da je škrtuh in ni bilo treba izgubljat časa z njim.

Plača pa tisti, ki povabi, vendar. Mora pač vedeti, do kje seže. Na prvih zmenkih pa je prav, da plača moški. Bi pa v taki situaciji sama plačala vse in tipa odslovila.

Mar je res tako težko dojeti, da je gospa že bila odslovljena in je poziv k plačilu svoje polovice zgolj še manifestacija le-tega?

ankh468, 25.12.2022 ob 20:34

Mar je res tako težko dojeti, da je gospa že bila odslovljena in je poziv k plačilu svoje polovice zgolj še manifestacija le-tega?

Ne, Nisem bila odslovljena, me je še dober mesec prosil za še en zmenek.

Itak nisem privolila in ga vljudno prosila naj me več ne kliče.

Dober zmenek, 25.12.2022 ob 20:31

Če že ne dober, je bil pa koristen zmenek, saj je bilo že takoj jasno, da je škrtuh in ni bilo treba izgubljat časa z njim.

Plača pa tisti, ki povabi, vendar. Mora pač vedeti, do kje seže. Na prvih zmenkih pa je prav, da plača moški. Bi pa v taki situaciji sama plačala vse in tipa odslovila.

Res je bil koristen zmenek.

Ja in pozneje mi je bilo žal ,da nisem sama poravnala celega zneska, bila sem šokirano zmedena.

Sama sem mnenja ,da tisti ki povabi plača. Če povabim kolege in kolegice na pijačo prvo rundo plačam jaz. Če se večer razvije plačamo vsak enkrat.

PurePleasureSeeker, 25.12.2022 ob 19:56

Načeloma se jaz leti ne ukvarjam, če mi je všeč mi je všeč… Ampak se mi zdi, da se v tem starostnem razponu najbolje ujemam z ženskami. Njim pa zgleda tudi ustrezam ? če ne me verjetno ne bi vabile…

?

Joj, 25.12.2022 ob 20:50

Ne, Nisem bila odslovljena, me je še dober mesec prosil za še en zmenek.

Itak nisem privolila in ga vljudno prosila naj me več ne kliče.

Vsak si zasluži popravni izpit. Na svoje stroške seveda. Seveda ste dobili košarico.

Tole pol-pol je največji ubijalec privlačnosti. To počnem s prijatelji. S (potencialnim) partnerjem pa enkrat on drugič jaz, s tem da on začne, ker ponavadi prvi povabijo in da veš s kakšno osebo imaš opravka.

Ko bo naslednjič dekle dala pol, ko vi povabite, ste v avtomatsko v friend-zonu. Ni več poti nazaj. Ne potem jokat. Imeli boste novo prijateljico, kot kakšni pomehkuženci.

Zartrose izven profila, 25.12.2022 ob 21:01

?

Kar nekaj jih poznam, ki so približno mojih let in res targetirajo punce stare 21-25 let. Lepo za pogledat, drugače pa je zame to popolnoma no go cona.

Pot v friend zone, 26.12.2022 ob 05:57

Tole pol-pol je največji ubijalec privlačnosti. To počnem s prijatelji. S (potencialnim) partnerjem pa enkrat on drugič jaz, s tem da on začne, ker ponavadi prvi povabijo in da veš s kakšno osebo imaš opravka.

Ko bo naslednjič dekle dala pol, ko vi povabite, ste v avtomatsko v friend-zonu. Ni več poti nazaj. Ne potem jokat. Imeli boste novo prijateljico, kot kakšni pomehkuženci.

Se bo treba kar prilagodit in navadit. Moški so se začeli cenit. Včasih je bilo dovolj redno spolno servisiranje, da ste obdržale desce, zdaj jim bo treba še pijače in večerje plačevat.

Te vrste moški se že od nekdaj cenijo, samo prej so simpali sedaj pa skoparijo. 🙂

Pol-pol je za cimre. Enkrat ti drugič jaz – na mojo pobudo in povabilo je pa zelo zadovoljiva dinamika v razmerju, ki prija tudi moškim. Gre se za obojestransko izkazovanje naklonjenosti.

Pot v friend zone, 26.12.2022 ob 08:53

Te vrste moški se že od nekdaj cenijo, samo prej so simpali sedaj pa skoparijo. 🙂

Pol-pol je za cimre. Enkrat ti drugič jaz – na mojo pobudo in povabilo je pa zelo zadovoljiva dinamika v razmerju, ki prija tudi moškim. Gre se za obojestransko izkazovanje naklonjenosti.

Ja, obojestranski friend zone hahahaha.

hmm, pričakoval sem zabavno temo, dogodivščine posameznikov (jebi ga forum je itak pred propadom, pa ni obiska..) pol pa skor dve strani napadanje avtorice… in ena bolj tragična o zabavi v kamionu… Pa.., kje se najdete tako zadeti troli na tem svetu, da dobesedno serjete v temah….

avtorica je lepo opisala situacijo.. in jasno napisala, da jo je tip vabil na pijačo.., kaj je tukej za filozofirat… Ni ona njega vabila na pijačo..

Ta, ki vabi, more plačat to zadevo na katero nekoga vabi… sicer ajde, bi tud mene odbilo, če bi ženska naročila pivo.., ampak ajde, pol leta nazaj je bila dobesedno ubijalska vročina.. in kaj je bolj osvežilnega kot hladno mrzlo pivo..

kar se pa teh zmenkov tiče.., sem že opisal tukej.. 1x se z eno zmeniva na blef v enem lokalu, ona uleti v  neki rdeča kratki jakni, pa rokavičke, dol neke kavbojke, ej čisto mimo.. in prec, ko sem jo videl, sem si mislil.., phuuu, nič od nič od ženske, jebi ga..  Pa ok., se vsedeva.., pijača, pogovor steče.., ko ona men začne nabijat kakšen more bit tip za njo (pa mislim, da sem celo ustrezal njenim žejam, samo sem bolj poslušal kot govoril..) hehe.. ok., sem si mislil, če ima človek vizijo jo pač ima.. Težko sem jo poslušal in mi je stalno bilo na koncu jezika, da ji rečem…, človek, ti se niti malo ne zavedaš kakšna rupa si za moško oko.. prvo na zunej in pol, ko sem jo poslušal pa še na note, pijačo sem kljub temu, da jo bi najraj poslal na prizemljitev jst plačal, saj sem jo jst povvabil, heeh..

to kar je avtorica teme opisala…. se komot lahko reče za tega tipa, da je čista rupa…, no njej je mogoče bil  ta tipvsaj na zunej ok. heh.. Men tista bejba ni bila v nobenem pogledu.., sm kaj čes, zaradi gentelmenske olike ji pač tega nism mogel direkt v faco povedat..

Če ženska ne plača svoje kofe je kešpička 🙂

Če on plača in ne dobi potem za tiste 2e svoj dvominutni zajčji naskok  – frigidna 🙂

Mentalni invalidi, škrtuhi brez vsakega bontona (ja plača tisti ki je povabil!), sovražijo ženske kao, ampak v resnici pa kot psi ki vidijo kost slinijo na njih 🙂

In kot že rečeno…tak lesen, čustveno in mentalno zaostal “dedc” ni šans da je uporaben v postelji. Če že izven nje ne ve kako se obrnit, kaj za vraga naj si človek pomaga z njim? Verjetno bi se tudi tam zleknil na hrbet in čakal postrežbo. Je le kofe plačal 🙂

jokers, 26.12.2022 ob 09:16

hmm, pričakoval sem zabavno temo, dogodivščine posameznikov (jebi ga forum je itak pred propadom, pa ni obiska..) pol pa skor dve strani napadanje avtorice… in ena bolj tragična o zabavi v kamionu… Pa.., kje se najdete tako zadeti troli na tem svetu, da dobesedno serjete v temah….

avtorica je lepo opisala situacijo.. in jasno napisala, da jo je tip vabil na pijačo.., kaj je tukej za filozofirat… Ni ona njega vabila na pijačo..

Ta, ki vabi, more plačat to zadevo na katero nekoga vabi… sicer ajde, bi tud mene odbilo, če bi ženska naročila pivo.., ampak ajde, pol leta nazaj je bila dobesedno ubijalska vročina.. in kaj je bolj osvežilnega kot hladno mrzlo pivo..

kar se pa teh zmenkov tiče.., sem že opisal tukej.. 1x se z eno zmeniva na blef v enem lokalu, ona uleti v  neki rdeča kratki jakni, pa rokavičke, dol neke kavbojke, ej čisto mimo.. in prec, ko sem jo videl, sem si mislil.., phuuu, nič od nič od ženske, jebi ga..  Pa ok., se vsedeva.., pijača, pogovor steče.., ko ona men začne nabijat kakšen more bit tip za njo (pa mislim, da sem celo ustrezal njenim žejam, samo sem bolj poslušal kot govoril..) hehe.. ok., sem si mislil, če ima človek vizijo jo pač ima.. Težko sem jo poslušal in mi je stalno bilo na koncu jezika, da ji rečem…, človek, ti se niti malo ne zavedaš kakšna rupa si za moško oko.. prvo na zunej in pol, ko sem jo poslušal pa še na note, pijačo sem kljub temu, da jo bi najraj poslal na prizemljitev jst plačal, saj sem jo jst povvabil, heeh..

to kar je avtorica teme opisala…. se komot lahko reče za tega tipa, da je čista rupa…, no njej je mogoče bil  ta tipvsaj na zunej ok. heh.. Men tista bejba ni bila v nobenem pogledu.., sm kaj čes, zaradi gentelmenske olike ji pač tega nism mogel direkt v faco povedat..

Čist užaljen, ker te je skenslala, zdaj jo pa tukaj anonimno zasmehuješ. Daleč si ti od džentlemena. Boš še kar naprej svojo ročico matral.

slovenski inceli, 26.12.2022 ob 09:31

Če ženska ne plača svoje kofe je kešpička 🙂

Če on plača in ne dobi potem za tiste 2e svoj dvominutni zajčji naskok  – frigidna 🙂

Mentalni invalidi, škrtuhi brez vsakega bontona (ja plača tisti ki je povabil!), sovražijo ženske kao, ampak v resnici pa kot psi ki vidijo kost slinijo na njih 🙂

In kot že rečeno…tak lesen, čustveno in mentalno zaostal “dedc” ni šans da je uporaben v postelji. Če že izven nje ne ve kako se obrnit, kaj za vraga naj si človek pomaga z njim? Verjetno bi se tudi tam zleknil na hrbet in čakal postrežbo. Je le kofe plačal 🙂

Jah, niso zdaj vsi inceli, če si ti nezanimiva za moški spol. Niso ti drugi krivi, če se ne znaš obnašat, če si zakompleksana in obupana. Misliš, da ti dober tip kar pripada, zato ker ga hočeš? Se bo treba malo v ogledalo pogledat.

ankh468, 25.12.2022 ob 19:11

Joj, 25.12.2022 ob 13:07

Pred pol leta me kontaktira neki fant, njegova vztrajnost mi je bila simpatična, zato sem popustila in šla z njim na zmenek. Povabil me je na kosilo. On mene,da ne bo pomote ?. Vse je bilo super..smeh..dobra hrana ..sproščena atmosfera. Prideva do sladice in on pravi..hvala ne. Naročim si sadno torto..naredim en griz..bila je božanska. Tip me pogleda,vzame svojo vilico in mi celo torto poje ?. Si mislim ok ni konec sveta in se sama sebi smejem. Zaključiva večer in pokličeva natakarja za račun. Z natakarjem sva bila oba šokirana,ko je zahteval,da plačam polovico. Vsa nasmejana plačam. Ko sem ravno hotela oditi ,pride natakar nazaj ..mi nažmigne in pred mene postavi veliko pivo..hiša časti ?

Kakšne so vaše izkušnje?

Ne čudi me, da je ob ženski, ki pije pivo, ta fant tako postopal. Potrebuješ še bolj jasen znak, da se mu ni zdelo vredno vlagati vate?

In kaj točno je narobe z žensko, ki pije pivo?

Patetiki, 26.12.2022 ob 09:32

Čist užaljen, ker te je skenslala, zdaj jo pa tukaj anonimno zasmehuješ. Daleč si ti od džentlemena. Boš še kar naprej svojo ročico matral.

to bo ja…, užaljen, heh, ti že veš lipe, ker si jo videlo…,  to je zgledalo tako takrat, kot da bi mercedes fičota naskočil, če bi že prišlo do čega, tako je bilo moje mnenje, ki ji ga pa seveda nisem direkt povedal, v njeni in tvoji glavi se komot razume, da je ona mene skenslala, pa ni tako. Jst jo bi že v startu, ko sem jo videl, rekel… pomota, heh, pač potrpiš, da se situacija konča v stilu in pozdraviš za nikoli več videti.. Akcijo sem pa itak imel redno, tako da tvoja teorija o gentelmenstvu odpade,tako iz prakse in kilometrine, ti pa pač po tvoji teoriji….

jokers, 26.12.2022 ob 10:24

to bo ja…, užaljen, heh, ti že veš lipe, ker si jo videlo…,  to je zgledalo tako takrat, kot da bi mercedes fičota naskočil, če bi že prišlo do čega, tako je bilo moje mnenje, ki ji ga pa seveda nisem direkt povedal, v njeni in tvoji glavi se komot razume, da je ona mene skenslala, pa ni tako. Jst jo bi že v startu, ko sem jo videl, rekel… pomota, heh, pač potrpiš, da se situacija konča v stilu in pozdraviš za nikoli več videti.. Akcijo sem pa itak imel redno, tako da tvoja teorija o gentelmenstvu odpade,tako iz prakse in kilometrine, ti pa pač po tvoji teoriji….

Kakšno akcijo si imel ti vedno? Akcijo z desanko?

Patetiki, 26.12.2022 ob 10:27

Kakšno akcijo si imel ti vedno? Akcijo z desanko?

hehe…, itak, lahko probava z mojo desanko direkt med tvoje oči….., sem desničar, tako da tukej ne bo dileme..

“Povabil me je na kosilo”

“Zaključiva večer in pokličeva natakarja”

???

Pa daj vsaj malo pazi v tem nakladanju, no.

jokers, 26.12.2022 ob 10:40

hehe…, itak, lahko probava z mojo desanko direkt med tvoje oči….., sem desničar, tako da tukej ne bo dileme..

Kje se zmeniva?

PurePleasureSeeker, 26.12.2022 ob 07:15

Kar nekaj jih poznam, ki so približno mojih let in res targetirajo punce stare 21-25 let. Lepo za pogledat, drugače pa je zame to popolnoma no go cona.

No saj zato..tule gor se na veliko pljuva cez 25+ in vec stare zenske..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close