Življenje je res lahko lepo!
Pol je pa glih to problem….. :)))[/quote]
Zakaj je problem?
Od kar berem mon sem zvedela, da sem šunka, starunklja, da sem možača, da … veliko novega sem zvedela o sebi :).[/quote]
Samo to? Tisto drugo si spregledala? 😉
Sploh pa, če do sedaj vsega tega nisi vedela in preživela… :))
Lahko pa obrnemo, ti si v vezi zato, ker ne znaš biti samski.[/quote]
Saj se ne gre za vedeti ali znati, ampak zato, da izpolnjujemo svoje potrebe.
In jaz priznam, da imam potrebo po druženju, intimi in biti v odnosu. Dvomim pa, da samski nimate te potrebe.
V odnosu več ne bom želel biti, če se mi bodo ženske tako zamerile, da bom raje samski. A še zaradi tega ne bo izginila moja potreba.
Lahko pa obrnemo, ti si v vezi zato, ker ne znaš biti samski.[/quote]
In jaz priznam, da imam potrebo po druženju, intimi in biti v odnosu. Dvomim pa, da samski nimate te potrebe.
V odnosu več ne bom želel biti, če se mi bodo ženske tako zamerile, da bom raje samski. A še zaradi tega ne bo izginila moja potreba.[/quote]
Zame velja podobno. Dokler ne bom srečal ene, s katero bom rajši v vezi, kot samski, bom samski.
V odnosu več ne bom želel biti, če se mi bodo ženske tako zamerile, da bom raje samski. A še zaradi tega ne bo izginila moja potreba.[/quote]
Zame velja podobno. Dokler ne bom srečal ene, s katero bom rajši v vezi, kot samski, bom samski.[/quote]
Imaš vso mojo moralno podporo. :))
Forum je zaprt za komentiranje.