Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje je res lahko lepo!

Življenje je res lahko lepo!

Kaj je pa to?

Začni brat knjige.

Zakaj? Saj berem MON.

Zakaj? Saj berem MON.[/quote]
Pol je pa glih to problem….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj? Saj berem MON.[/quote]
Pol je pa glih to problem….. :)))[/quote]

Zakaj je problem?
Od kar berem mon sem zvedela, da sem šunka, starunklja, da sem možača, da … veliko novega sem zvedela o sebi :).

Lahko pa obrnemo, ti si v vezi zato, ker ne znaš biti samski.

Pol je pa glih to problem….. :)))[/quote]

Zakaj je problem?
Od kar berem mon sem zvedela, da sem šunka, starunklja, da sem možača, da … veliko novega sem zvedela o sebi :).[/quote]
Samo to? Tisto drugo si spregledala? 😉
Sploh pa, če do sedaj vsega tega nisi vedela in preživela… :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sej veljajo ista merila za emancipirane dedce, kajne?

Lahko pa obrnemo, ti si v vezi zato, ker ne znaš biti samski.[/quote]
Saj se ne gre za vedeti ali znati, ampak zato, da izpolnjujemo svoje potrebe.
In jaz priznam, da imam potrebo po druženju, intimi in biti v odnosu. Dvomim pa, da samski nimate te potrebe.
V odnosu več ne bom želel biti, če se mi bodo ženske tako zamerile, da bom raje samski. A še zaradi tega ne bo izginila moja potreba.

Seveda imamo razne potrebe. Zadovoljujemo jih različno. Ne nujno samo z eno osebo.

WTF je pa emancipiran dedec?

Tak, ki ne rabi nujno babe, da si bo z njo nekaj ustvarjal itd. Ali pa so v tvojem svetu dedci na svetu zato, da babam sanje uersničujejo?

Lahko pa obrnemo, ti si v vezi zato, ker ne znaš biti samski.[/quote]
In jaz priznam, da imam potrebo po druženju, intimi in biti v odnosu. Dvomim pa, da samski nimate te potrebe.
V odnosu več ne bom želel biti, če se mi bodo ženske tako zamerile, da bom raje samski. A še zaradi tega ne bo izginila moja potreba.[/quote]
Zame velja podobno. Dokler ne bom srečal ene, s katero bom rajši v vezi, kot samski, bom samski.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V odnosu več ne bom želel biti, če se mi bodo ženske tako zamerile, da bom raje samski. A še zaradi tega ne bo izginila moja potreba.[/quote]
Zame velja podobno. Dokler ne bom srečal ene, s katero bom rajši v vezi, kot samski, bom samski.[/quote]

Imaš vso mojo moralno podporo. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close