Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje je res lahko lepo!

Življenje je res lahko lepo!

Ej, ti matko, kam pa spada tvoja babica, ki ti bo podarila stanovanje? A ni ženska? Aja, ona te bo preskrbela, zato ne rabiš žene.

Nekje sem prebral, da se zaljubljena ženska obnaša kot tigrica, zaljubljen moški pa kot osel…. 🙂

Tudi jaz se sprašujem podobno….in kot je moja kolegica rekla:

“Zaradi ene klobase na potrebuješ celo svijnjo”

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Pa ne no, WD. Jaz sem te pa ravno hvalila v sosednji temi, da si edina svetla izjema med samskimi :).

Nehite si že enkrat metat pesek v oči. Moški smo prpravljeni prestavljat gore zarad žensk. Brez njih bi bli čist navadni bedniki.

In obratno.

Izjeme pa vedno potrjujejo pravilo.

MON seveda ni reprezentativen vzorec.

Prej nasprotno.

O, so še pravi dedci tu gor :).

Govori zase.

Pa kdo govori da jim ni do seksa, ali nam ni…. razen Frančka no…. ni pa nam za predat ”vso” ali večino svobode v zameno za ”resno” zvezo in eno in isto luknjo (ali 2 ali 3) cel lajf :)[/quote]

Cele litanije na to temo si nalepil sem. A nisi prebral kaj si napisal? IZ tega je razvidno, kar si napocal sem, da ti ne seksaš in da ne želiš seksati z žensko. Masturbacija seveda ni seks.

Čitaj še enkrat kaj si napocal sem gor:”A tudi strokovni seks (ljubezen) postaja vse bolj postranska zadeva. Ugotovili smo namreč, da nam za zadovoljitev lastnih potreb ni potrebno plačevati vse življenje. Zakaj bi za nekaj trenutkov užitka zapravljali težko prislužen denar, če lahko zase hitro in učinkovito poskrbimo kar sami? Res je, dragi moji! Rešitev je dobra stara masturbacija! “[/quote]

Prekopiral ali napisal je razlika, ko boš nekoč morda diplomirala s copy pastanjem ali z PISANJEM diplomske boš razumela razliko

Čudežno to SPET ne velja v obratni smeri tistih ki opravičujejo zakaj je zveza (resna) dobra in pozitivna, morda samo zato ker opravičujejo to, da želijo nekaj neresnega in zabavnega pa vse skupaj deluje ironično?

Ne ne to pa že ne, oni oz. vi samo predstavite dejstvo, mi pa opravičujemo haha večni večvrednostni kompleks 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa ne no, WD. Jaz sem te pa ravno hvalila v sosednji temi, da si edina svetla izjema med samskimi :).[/quote]
Kje si pa mene našla tukaj:-) Al sem pri zbrisanih:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

s PISANJEM*

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda velja v obratni smeri isto, če kdo uporablja iste načine za opravičevanje resne veze.

Svetla izjema med samskimi, so vsi tisti, ki so do vas prijazni, popustljivi, zaščitniški za vsako ceno. Uporabniki, ki vam stopijo v bran, vsakič, ko pridete v navkriž z zlobnimi bitji, podobnim meni.

Kot sem že v prejšnji temi napisal, ve bi samo komplimente poslušale, za kritike ste pa prešvoh, zato pa tud tak upor, jeza nad tistimi, ki vam večkrat postrežejo z resnico. Če že mislite pljuvat čez moške, sploh pa na forumu, potem se ne čudit, če kdaj prileti še kakšna porcija nazaj. Saj pa imate rade iskrenost pri moških, a ne, ali vam je ljubše, do konca življenja poslušat laži ? 🙂

Ta tema spet dokazuje kako mlahavemu q..u vsaka dlaka smeta, pa še strah ga je, da ga ženska ne bo “požrla”…
Pisanje nekih metroseksualcev (karkoli že to je), ki bi se radi obnašali kot ženske.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Govori zase.[/quote]

Saj govorim. Ampak hkrati tut zate. Ker tocn ti si tak. Seveda ne za vsako zensko. Ampam za tapravo. Pa rec ce ne.

“Pravi moški”, ki bi vas na vsak način zvabili v pojstlo in vam potem pihajo na dušo s pocukranimi komentarji ala On_ in podobni. Pa potem odpiše, “samo šaliva se”, po privat sporočilih pa tak fakfehtar, da ko bi enkrat prišla resnica na dan, bi vse 4ewer zbežale dol s foruma.

Govori zase.[/quote]

Saj govorim. Ampak hkrati tut zate. Ker tocn ti si tak. Seveda ne za vsako zensko. Ampam za tapravo. Pa rec ce ne.[/quote]
Pravih je več, tako da, ne, ne bi prestavljal gore zaradi ene babnice. Tega ni potrebno nikomur počet…

Saj govorim. Ampak hkrati tut zate. Ker tocn ti si tak. Seveda ne za vsako zensko. Ampam za tapravo. Pa rec ce ne.[/quote]
Pravih je več, tako da, ne, ne bi prestavljal gore zaradi ene babnice. Tega ni potrebno nikomur počet…[/quote]

Prav pa ne bi. Suit yourself. Ti ze ves kaj hocem povedat.

Ja, na žalost vem. Želim si, da bi bilo na svetu čim manj moških podobnih tebi. Ker potem bi ženske same začele prihajat k nam, niti osvajat nam jih ne bi bilo treba več + definitivno bi bile bolj skulirane, manj razvajene in na splošno bolj preproste, prizemljene.

Dec ma prav. Gore premikal, tunele vrtal, regrat nabiral, koruzo ličkal…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Potem se pa copatarji čudite, ko vas ženska odjebe za po vašem za eno klaso slabšega moškega. Dali ste ji moč, lahko manipulira z vami kolikor jo je volja, ko ji to uspe se vas pa naveliča in odjebe 🙂

Ne da se mi prebrati uvodnega posta. Petek je! :)))

Tipično za razvajenega človeka je, da si želi spremeniti ves svet okrog sebe, namesto, da bi se sam malo prilagodil svetu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako kot bi ti rad fural kulturne debate tu gor, a ne ? 🙂

Jaz bi rad marsikaj, vem pa tudi, da se veliko od tega ne bo uresničilo, ker pač ni vse odvisno od mene.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda velja v obratni smeri isto, če kdo uporablja iste načine za opravičevanje resne veze.[/quote]

ISTIH načinov ne more uporabljat, ker je drugačno opravičevanje si povedal vse 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close