Življenje je res lahko lepo!
Želja se ti je uresničila. Jst same take ženske (dobro) poznam. Take, na katere namiguješ med vrsticami ti, očitno najdeš ti. Jaz jih ne. Tko da: govori zase![/quote]
Ma kaj ti najdeš, dokler boš tok sramežljiv, ti sploh nobeno ne boš uspel spoznat. Saj so tudi meni, po prvem zmenku, vse super. Saj je že sam namen teh zmenkov tak, da se sogovorniku prikažeš v čim lepši luči.
Želja se ti je uresničila. Jst same take ženske (dobro) poznam. Take, na katere namiguješ med vrsticami ti, očitno najdeš ti. Jaz jih ne. Tko da: govori zase![/quote]
Ma kaj ti najdeš, dokler boš tok sramežljiv, ti sploh nobeno ne boš uspel spoznat. Saj so tudi meni, po prvem zmenku, vse super. Saj je že sam namen teh zmenkov tak, da se sogovorniku prikažeš v čim lepši luči.[/quote]
Govori zase. Jaz z ženskami nimam problemov. Pa tut s tabo prepucavat se mi ni treba. Itak ne razumeš kaj sem hotu povedat. Pa ti niti ni treba. Isti si kot vsi ostali tle gor: jamraš pa stokaš, sam na svoj aroganten način. O ženskah pa ne veš veliko. Sploh ne o tapravih. Zdj mam pa dost debate s tabo. Gud lak!
Pa ne no, WD. Jaz sem te pa ravno hvalila v sosednji temi, da si edina svetla izjema med samskimi :).[/quote]
Kje si pa mene našla tukaj:-) Al sem pri zbrisanih:-)?[/quote]
no tudi mene to zanima 🙂 btw starunklja moj post je sarkastičen….if u know what i mean
Forum je zaprt za komentiranje.