Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje je res lahko lepo!

Življenje je res lahko lepo!

Čudimo se ravno ne…:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Torej si ravnokar samega sebe označil za razvajenca. Oh wow 🙂

Nak, za copatarja:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

hjam … vsaj toliko se pa potrudim okoli žensk, da spodobno dobro f.u.kam ko je sila ☺

Želja se ti je uresničila. Jst same take ženske (dobro) poznam. Take, na katere namiguješ med vrsticami ti, očitno najdeš ti. Jaz jih ne. Tko da: govori zase!

Odgovor je bil namenjen “tapametnemu”, aka šefu v self-ownanju.

Želja se ti je uresničila. Jst same take ženske (dobro) poznam. Take, na katere namiguješ med vrsticami ti, očitno najdeš ti. Jaz jih ne. Tko da: govori zase![/quote]
Ma kaj ti najdeš, dokler boš tok sramežljiv, ti sploh nobeno ne boš uspel spoznat. Saj so tudi meni, po prvem zmenku, vse super. Saj je že sam namen teh zmenkov tak, da se sogovorniku prikažeš v čim lepši luči.

Želja se ti je uresničila. Jst same take ženske (dobro) poznam. Take, na katere namiguješ med vrsticami ti, očitno najdeš ti. Jaz jih ne. Tko da: govori zase![/quote]
Ma kaj ti najdeš, dokler boš tok sramežljiv, ti sploh nobeno ne boš uspel spoznat. Saj so tudi meni, po prvem zmenku, vse super. Saj je že sam namen teh zmenkov tak, da se sogovorniku prikažeš v čim lepši luči.[/quote]

Govori zase. Jaz z ženskami nimam problemov. Pa tut s tabo prepucavat se mi ni treba. Itak ne razumeš kaj sem hotu povedat. Pa ti niti ni treba. Isti si kot vsi ostali tle gor: jamraš pa stokaš, sam na svoj aroganten način. O ženskah pa ne veš veliko. Sploh ne o tapravih. Zdj mam pa dost debate s tabo. Gud lak!

Odgovor je bil namenjen “tapametnemu”, aka šefu v self-ownanju.[/quote]
Oh, saj jaz pa malo s seboj debatiram:-)))

“Zdj mam pa dost debate s tabo” A spet nove 3 vrstice napisal lol

To tudi jaz trdim. Za moške. En boljši od drugega. Pa mi nihče ne verjame.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

glih se z eno menim, kako bi mi nocoj nastavila otvoritveno pozo ☺

pa ne prideva skupaj .. ima kdo predlog ?

Poklič policijo. Oni so polni predlogov. Za sodnika za prekrške, hehe

a lahko predlagaš kakšno policajko … z direkt mobijem …. babnic lahko obdelam več naenkrat ☺

klič na 113 pa vpraši. znajd se ane.

Pa ne no, WD. Jaz sem te pa ravno hvalila v sosednji temi, da si edina svetla izjema med samskimi :).[/quote]
Kje si pa mene našla tukaj:-) Al sem pri zbrisanih:-)?[/quote]

no tudi mene to zanima 🙂 btw starunklja moj post je sarkastičen….if u know what i mean

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Kje si pa mene našla tukaj:-) Al sem pri zbrisanih:-)?[/quote]

no tudi mene to zanima 🙂 btw starunklja moj post je sarkastičen….if u know what i mean[/quote]

Saj vemo, da si še zadnji samski up tu gor. Boom menda ni samski :).

no tudi mene to zanima 🙂 btw starunklja moj post je sarkastičen….if u know what i mean[/quote]

Saj vemo, da si še zadnji samski up tu gor. Boom menda ni samski :).[/quote]

tudi jaz nisem samskA 🙂

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

WD, vem, da nisi samska, ker si verjetno samski :). Ker drugače pa lahko samske ženske naredimo kaj žalosten sklep o samskih moških tu gor.

Emancipirane ženske so najprej dojele, da jim zaradi ene klobase ni treba vzet celega prasca in kidat za njim kot v svinjaku cel življenje.
Pr unih mal manj emancipiranih je pa ostala tržana niša… pa ko voli nek izvoli. 🙂

starunklja….pa nisem jaz WD imava samo podobno sliko v avatarju 😉

Ups, Lydia pa sem res pomešala. Vsekakor imaš pa odličen in cortkan avatar.

Hvala starunklja….ni panike :))

Jaz nisem nikoli gledala na moške kot na prašiče, zdaj pa ne vem al sem emancipirana, al nisem … kdo bi vedel…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To pomeni, da emancipacija ni ravno priporočljiv način življenja, če maš potem opravka s prasci, namesto z moškimi. 🙂
Ali pa to pomeni, da pametni moški bežijo stran od emancipiranih žensk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close