Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje je res lahko lepo!

Življenje je res lahko lepo!

Če se že sama počutiš butasta, potem po vsej verjetnosti tudi si.

To res velja. Samo veš kaj pa ne velja, če se počutiš samozavestnega, da to tudi res si :).

Težko bi se tu strinjal s tabo.

Ja, potem se pa daj lahko, a ne.

Malo (precej) pa že provociraš. A ne ? 🙂
Na vsak način si želela dokazati, da si debela in stara, zdaj pa želiš še isto glede možače.

Ja, potem se pa daj lahko, a ne.[/quote]
Prosim ? Začni se obnašat, kot se za žensko tvojih let spodobi.

Malo (precej) pa že provociraš. A ne ? 🙂
Na vsak način si želela dokazati, da si debela in stara, zdaj pa želiš še isto glede možače.[/quote]

Ja, kaj naj bi po tvoje lagala, da sem vitka, če sem pa debela? To ni dokazovanje, je samo to, da si upam za razliko od nekaterih, povedati resnico.
Stara sem pa toliko, da izpolnjujem kriterije monovske starunklje. Prebrano na monu.
Glede možače pa izpolnjujem vse moderatorjeve pogoje. Prebrano na monu od moderatorja.

Ja, potem se pa daj lahko, a ne.[/quote]
Prosim ? Začni se obnašat, kot se za žensko tvojih let spodobi.[/quote]

Kako se pa spodobi? Po mojem imava midva različna merila glede spodobnosti. Verjetno je zate merilo spodobnosti v skladu s tem, da se imaš za nekulturnega.

Razvajenka. Ko boš začela služit svoj kruh se bova pa naprej pogovarjala 😉

Kaj si nevoščljiv, da sem razvajena, a veš kako je to fajn, če ti vse drugi postrežejo?

Ko te bosta ata pa mama vn vrgla, boš pa še brez interneta ostala 😉

Kaj bi se sekirala, ostareli moški panično iščejo ženske. Še v stanovanje jih vzamejo, samo da pridejo. Ni važno ali je debela ali je zaposlena, važno je le, da pride k njim živet. Tako, da ni panike.

Nič te ne bodo vzeli k sebi, tudi starejši moški iščejo mlade, lepe. Boš pač morala na Prešercu žicat.

Starejši moški ne dobijo mlajših žensk. So izjeme, načeloma se pa morajo sprijazniti s svojimi letniki:).

Tud svoj letnik težko dobijo.

Ha, ha, taki žicajo na netu vsako žensko. Ni važno ali je debela in grda, samo, da bi prišla k njim. Nekoč so ja imeli želje po mladih in lepih, samo te jih niso marale, zdaj pa visijo na netu in prosjačijo vse ženske, tudi grde in debele, če bi prišle k njim živet.
Takih je kar nekaj. Vpišeš se na en portal za samske in jih je na kupe.

Tud svoj letnik težko dobijo.[/quote]

Za to pa prosjačijo po netu.

Seveda to ne pomeni, da so vsi samski moški taki, daleč od tega. Jih je pa dosti. Tako, da takega dobiti res ni težko.

Zakaj pa si ga potem ne dobiš ? Saj pri boljših tak al tak nimaš šans 🙂

Zakaj bi ga pa imela? Saj ga ne rabim.

Da boš končno seksat začela, a ne.

Čakaj malo, za seks pa rabiš moškega. Pravega moškega. Ne pa to, kar sem jaz opisala.

Saj te pa tak al tak nič ne seksaš. Kaj se vlečeš zdaj vun ? 😉

Seveda ne, saj nisem rekla, da seksam.

Lahko pa da je hermafrodit, pa zato že toliko časa čaka na pravega 🙂

Starunklja, kaj ne vidiš, da se ti tip ponuja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close