Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje je res lahko lepo!

Življenje je res lahko lepo!

Pa ni lepšega, kot videti zadovoljno žensko.Vseeno pa se preveč vračas nazaj. Danes je pač tako.
Dejstvo je, da je bolje. Vse novo, vključno s tehnologijo in dograjenimi odnosi sluzi napredku.

Veš, imeti stik s petelinom, to je ono pravo. Samo z opazovanjem njega. Si GS kdaj opzovala?
Pa ne samo pri onem:)?

nehi mi krast nick, napis dve pikce da se bo vedl kdo si 🙂

hehehe, drgac pa mas kr prav.

ko-ko-dak

popolnoma lep clanek sem ti citiral in tudi lepo argumentiral. tvoje kokodakanje pa nima veliko veze z emancipacijo.

have a nice life.

popolnoma lep clanek sem ti citiral in tudi lepo argumentiral. tvoje kokodakanje pa nima veliko veze z emancipacijo.

have a nice life.[/quote]

A ti si dal link za članek. Ja, kako pa naj to vem? Če si v eni temi pod več niki.
Iz članka ni nikjer razvidno, da bi nam bilo danes slabše. Jaz še vedno trdim, da so danes moški bolj ok kot nekoč in predvsem, da nam je ženskam danes dosti bolje in lažje kot našim prednicam. Mi je pa zanimivo, da temu nasprotujete ravno moški. Hočete potem trditi, da ste slabši kot so bili vaši predniki?

Srečnješe smo, ker lahko moškega, če vara, steramo. Nekoč ženske tega niso mogle narediti.
Pa, ko se poročimo, nismo zapečatene do smrti. Če najdemo moškega, ki je boljši, s katerim se bolj ujamemo, sploh ni treba varati, ampak lahko prvega zapustiš in se potem spustš v zvezo z drugim.[/quote]

ga sterate my ass!

jokate same pri sebi, pr prjatlcah, in jasno na forumih, recimo tle na MONu kaki prasci so moski in kako so vas s svojim varanjem prizadeli in vam unicili zivljenje.

krneki.

se celo skela in marsikatera strastna zagovornica zensk na tem forumu prizna (vcasih tudi po pomoti hihi) da bi moral bit moski moski in zenska zenska.

in o tem sem govoril in se vedno govorim.

da je emancipacija naredila na tem podrocju veliko (ce ne nepopravljivo) skodo.

zenskam.

in moskim.

pa ne zato ker ste samostojne. moram prav napisat, ker je ocitno tezko razumet. ker ste (emancipirane) zenske vedno manj Zenske!

Čavči 😉

Dvomim.
Mogoče res ni toliko nasilja, je pa zato več varanja in ostalega psihičnega stresa.
Na splošno zato narod ni bolj zadovoljen, kot včasih.[/quote]

Kaj je bolje, da mož kdaj pa kdaj skoči čez plot ali če te kdaj pa kdaj pretepe pa še kak ud zlomi? Pa bi rekal, da moški manj skačejo čez plot kot nekoč in manj tepejo ženske kot nekoč.[/quote]
Veš kaj je bolje? Da te v nobenem primeru ne dobijo poleg. Baje pa vsakega enkrat. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Članek recimo piše, da je slabo to, da je manj porok in več ločitev kot nekoč.
Meni se zdi to super, ne slabo. Nekoč so se morale poročite pa, če jim je pasalo ali ne. Danes pa nikogar nihče ne prisili v poroko. V Sloveniiji seveda.
Če je nekoč mož ženo tepel, varal ali kaj takega ali pa se preprosto nista več ljubial, si ni mogla kaj. Danes se lahko loči, kar pomeni, da ji ni treba trpeti.
Pravi članek, da je slabo, ker je več enostarševskih družin, da je slabo za otroke. Kar se mene tiče, je ravno to super, da se je moja mama ločila, ker smo šele potem normalno živeli. Prej pa obup. Fajn bi bilo, če bi imela oba normalna starša, amapk v našem primeru je bilo neprimerno bolje za otroke, ko se je mama ločila.
Žal pa poznam še kar nekaj familij, kjer ni prišlo do ločitve. Oče pretepal mamo, otroke, otroci so odrasli in sovražijo tudi mamo, ker se ni ločila.

have a nice life.[/quote]

A ti si dal link za članek. Ja, kako pa naj to vem? Če si v eni temi pod več niki.
Iz članka ni nikjer razvidno, da bi nam bilo danes slabše. Jaz še vedno trdim, da so danes moški bolj ok kot nekoč in predvsem, da nam je ženskam danes dosti bolje in lažje kot našim prednicam. Mi je pa zanimivo, da temu nasprotujete ravno moški. Hočete potem trditi, da ste slabši kot so bili vaši predniki?[/quote]

Nicki so smiselno dopolnjevali vsebino, tezo in sporocilo.

In lepo da misliš, da smo moški bolj ok kot nekoč. In da vam je ženskam bolje.

Tudi jaz še vedno verjamem v Božička 😉

Zdaj pa si pojdi prebrat osnovno temo od Matkića.

Ti tvoja rit kot si praviš, nikoli ne jokam glede moških, ki menda naj bi me zatirali. En moški s katerim imam slabe izkušnje, je moj oče. Podn od človeka in zamerim mami, da se je kdaj poročila z njim. In jo hvalim, da se je potem končno ločila in se odselila, da smo lahko zaživeli.
Gnil tip pač.
K sreči so mlajše generacije moških dosti boljše. Moje prednice so bile pogosto tepene. Moje babice, prababice, vse po vrsti. Šele mama se je imela možnost ločiti. Če ga je že polomila, ker se je poročila s sovražnikom žensk. Pa takih primerov je ogromno.
Samo vse manj. Ker mlajši moški so dojeli, da ženska ni predmet. Srečna sem, da so se moški spremenili na bolje. Zdaj je moškim povsem jasno, da smo ženske enakovredne.

Iz članka ni nikjer razvidno, da bi nam bilo danes slabše. Jaz še vedno trdim, da so danes moški bolj ok kot nekoč in predvsem, da nam je ženskam danes dosti bolje in lažje kot našim prednicam. Mi je pa zanimivo, da temu nasprotujete ravno moški. Hočete potem trditi, da ste slabši kot so bili vaši predniki?[/quote]

Nicki so smiselno dopolnjevali vsebino, tezo in sporocilo.

In lepo da misliš, da smo moški bolj ok kot nekoč. In da vam je ženskam bolje.

Tudi jaz še vedno verjamem v Božička 😉

Zdaj pa si pojdi prebrat osnovno temo od Matkića.[/quote]

Sploh kokodakanje je smiselno dopolnjevalo tvojo vsebino. Čestitam ti to. Nič zato, če ti verjameš, da so danes moški slabši kot nekoč, ti kar verjemi. To je tvoja stvar.

ti si pa tko ranjena…a je tebe tudi kak tip pretepal?

Ne, jaz imam to srečo, da živim v obdobju, ko je večina tipov normalnih in ne pretepa žensk.

In ravno to je dokaz, da družba na splošno ni nič srečnejša, kot včasih, saj ni bil narejen noben napredek v smislu sposobnosti ustvarjanja zadovoljujočih odnosov.
Če so ljudje srečni, potem ne varajo in se toliko ne ločujejo in se ne pritožujejo drug nad drugim ter se tolažijo, da so raje samski, ker ni nič pametnega za najti.

Življenje je lepo takrat ko spoznaš pravo ljubezn .

Robi, glej, dve moji babici sta se poročili nekako v stilu, ker ste se morali. Obe sta bili pretepani s strani moža. Nista se mogli ločiti. Obe zgaranni, trpeči, nesrečni.
Moja mama se je tudi slabo poročila, ker je bila prepričana, da se mora poročiti, vendar je bila že bolj previdna. Naučila se je od predhodnic kaj so storile narobe. No, razliko od njih, ona ni želela prenašati nasilja in se je ločila. Potem pa je postala srečna. Po ločitvi. Moji obe babici pa sta bili celo življenje povsem nesrečeni in zagrenjeni. Le kdo ne bi bil, če jih večkrat na teden dobiš s palico?
Torej sklep: moja mama je postala srečna ločenka.
Gremo naprej. Jaz sem se tudi učila na napakah mojih prednic in se sploh nisem poročila s kakim takim tipom.

Bravo. Tudi slepa kura zrno njde 😉

Najprej o dedcu, ki pretepa žensko – Ma to ni dedec, je največji strahopetec in slabič. Skoda izgubljati več besed za takšen gnoj.

O poženščenih moških – pajade, Don Juan je bil tipični predstavnik poženščenega moškega, pa je še danes znan kot nedosegljiv idol ljubimca. Tudi plemiči so nekoč hodili napudrani in našminkani pa celi zafnani hujš kot današnje manekenke za Viktorijo Secret.

O tem, da nismo kod družba na boljšem, kar se tiče medsebojnih odnosov – Ja madona no, kaj pa ima družba s tem, kako se bosta dva ujela in furala skupno življenje? To je naloga njiju dveh in nikogar drugega. Tašča – parklje stran!!!

O porokah in zakonih – samo papir pa požrtija in veselica za povabljene, če ji zakonca skozi svoje skupno življenje ne dasta prave vsebine. Itak vseeno ali sta poročena ali koruznika celo življenje. Če se ne izide pri porokah pač zaslužijo odvetniki. 🙂

O ljubezni – to je stvar odločitve. Mogoče je komu to težko verjeti, vendar ko mine zaljubljenost (Slep kot Mojca) začneš opažati napake na človeku. Tedaj je čas, da premisliš, ali boš skakal do lustra, ker te motijo, ali pa jih boš zanemaril (na račun drugih pozitivnih lastnosti), morda pa so lahko celo simpatične.
Če so tako moteče spakiraš kufre pa greš s trebuhom za kruhom. 🙂

O varanju – E to je predvsem stvar odločitve. Kako že pravi tisti pregovor: “Priložnost dela tatu.” No ja, v vseh trgovinah ni kamer in varnostnikov s šmajserji, pa vseeno ne krademo vsi kot srake. 🙂

O lepotah življenja – lepo je biti ljubljen, še lepše pa je ljubezen dajati.

I Wont Take less than Your Love

če bi vedel da je zate emancipacija to, o čemer pišeš sploh ne bi polemiziral s tabo.
jaz sem sicer govoril o povsem drugih rečeh, a kot sem ze napisal, slepemu zeleno…

in seveda imaš prav. žensk se ne tepe. pika. no. moških tudi ne. pika.

ampak to ni lih emancipacija, sploh ne kakor pišeš. bolj evolucija.
da ne recem naravna selekcija. ha ha ha

me veseli da si srecna, ti iskreno privoscim.

pa tudi to da ne bi bla nikol tepena. nobena.

zivela emancipacija!

in trije vogali hiše. in služba (še vedno manj plačana). in kariera (na škodo otrok). in svoboda (v resnici zelo precenjena, v resnici je ni veliko). in pravica do izbire (pa čeprav napačne).

ne. ženske emancipacija ni naredila srečne. le večje breme jim je naložila. nekaterim.

nekatere pa seveda razumejo.

in ostajajo Ženske.

Čavči 😉

To je pa vse res, pa še zabavno je napisano. :)) Sploh mi je všeč podčrtani stavek.

WOW

Pa kje si ti hodil!?!?!???!!?

Trije vogali hiše? Kaj to pomeni, da tvoja še vedno podpira tri vogale hiše?
Pri nas imava razdeljeno na pol, enkrat en pomije, drugič drug, pa tako naprej.
Plače imamo pri nas moški in ženske enake, vsaj v našem podjetju.
Z mojo kariero je tudi vse ok. Imam srečo, da jo lahko gradim. Moje babice so morale skrbeti za moža in otroke, kariera pa jim je bila španska vas.
Svobode imam pa precej več kot recimo moji babici. Oni dve nista mogli na nobeno potovanje, nobenega hobija. Moja mama tudi nobenega hobija, nobenih potovanj. No po ločitvi in ko je spravila otroke h kruhu, si je končno lahko privoščila.
Tako, da res ne vem kaj bi bila slabšega danes kot nekoč?
Včasih so morale uboge reve čepeti doma, skrbeti za štedilnik, hišo, otroke, moža. Danes jim pa nič od tega ni treba.

Tudi, ko vprašam vrstnice so dosti bolj zadovoljen in srečne kot njihove mame. Tudi moške dosti bolj pohvalijo, da so moški ok. Privoščijo si hobije in tako naprej. včasih tega niso mogle. Včasih so bile podrejene moškim.

antilopa, Tace Preč!!!!

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/Bunya_Watamaro.jpg/273px-Bunya_Watamaro.jpg[/img]

Razloži mi, kje se kupi ta emancipacija. Poznam jih veliko, ki bi bile v tvoji koži!

Čestitam Matkiću za dobro odprto temo.

Tadva tut delita delo :-)))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close