Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženski ideal

ženski ideal

Na moj šarm pada vse, mlado in staro – torej se pazi, da ne boš podlegla mojim čarom. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, predolgo prebivaš v kleti pa ne veš, kaj se dogaja v reali.[/quote]

Antilopa, kaj sporoča vsakemu samcu telo mlade ženske – “seksualne paritvene signale”, ker tako je to urejeno v živalskem carstvu, kamor spadam otudi ljudje. Mlajše samice, jasno, so zato bolj oblegane, ker je to naravno, saj takrat so najbolj plodne in lahko tudi rodijo več otrok, ker narava teži reprodukciji. In zato ista 20-letnica bo seveda dosti manj “oblegana” pri 40. To je sedaj samo en aspekt – torej ta živalski, biološko-reprodukcijski, ker ljudje nismo zgolj to, no, kakor kateri. 😀 Moški smo menda tako vsi isti?? :)))))[/quote]

Ej mali… ti boš po moje res samo takrat, ko boš otroka delal… ostali pa…. ;)))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Matjažko, predolgo prebivaš v kleti pa ne veš, kaj se dogaja v reali.[/quote]

Antilopa, kaj sporoča vsakemu samcu telo mlade ženske – “seksualne paritvene signale”, ker tako je to urejeno v živalskem carstvu, kamor spadam otudi ljudje. Mlajše samice, jasno, so zato bolj oblegane, ker je to naravno, saj takrat so najbolj plodne in lahko tudi rodijo več otrok, ker narava teži reprodukciji. In zato ista 20-letnica bo seveda dosti manj “oblegana” pri 40. To je sedaj samo en aspekt – torej ta živalski, biološko-reprodukcijski, ker ljudje nismo zgolj to, no, kakor kateri. 😀 Moški smo menda tako vsi isti?? :)))))[/quote]

Ja, ja, moški komaj čakate, da kakšno oplodite. Zato pa prebledite od groze, ko izveste, da je kakšna nenačrtovano noseča. :))

Na moj šarm pada vse, mlado in staro – torej se pazi, da ne boš podlegla mojim čarom. :)))[/quote][/i]

Maa ajdeee .To bo ja.

Nekdo ima moske v zelodcu 🙂

Misonkka ali jaz?

ZENSKE (MON-ovke):)

Ja, ja, moški komaj čakate, da kakšno oplodite. Zato pa prebledite od groze, ko izveste, da je kakšna nenačrtovano noseča. :))[/quote]

Narava ne pozna pojma kontracepcija! Tista samica, ki je v cvetu plodnosti, bo samce bolj “nadražila”. :)) Da ne bo pomote, tu sem spet izvzel sociološko-psihološko-čustveno kompotentno, ki nastopa tudi pri ljudeh, ampak se osredotočil zgolj na nagonsko.

40-letno mamico ali 20-letno hčerko, to je sedaj tu vprašanje. Rešitev zagonetke? Obe, da se nobeni ne zameriš. haha :)))

V želodcu ? O ljubim moške:))

tu pač ne spada omenjeni obiskovalec foruma.)

Ja, ja, moški komaj čakate, da kakšno oplodite. Zato pa prebledite od groze, ko izveste, da je kakšna nenačrtovano noseča. :))[/quote]

Narava ne pozna pojma kontracepcija! Tista samica, ki je v cvetu plodnosti, bo samce bolj “nadražila”. :)) Da ne bo pomote, tu sem spet izvzel sociološko-psihološko-čustveno kompotentno, ki nastopa tudi pri ljudeh, ampak se osredotočil zgolj na nagonsko.

40-letno mamico ali 20-letno hčerko, to je sedaj tu vprašanje. Rešitev zagonetke? Obe, da se nobeni ne zameriš. haha :)))[/quote]

A te ni mami naučila, da moraš spat, ko vidiš tole spodaj (pogledaš risanko)?

http://www.youtube.com/watch?v=cEMtNq329P4

hahahahahahaha pa pejt nekam Antilpoa no.)

Zanimivo je da ni nobena izjavila da si zeli biti podobna Pameli A. 🙂

Če pa me Antilopa prepričuje, da je moškim vseeno (sedanjost)

[img]http://topnews.in/light/files/pamela-anderson-peta.jpg[/img]

Kot pa tole (izpred 20 let)
[img]http://static.werdyo.com/b/wp-content/gallery/2010/07/14b/anderson/pamela_anderson_young-0.jpg[/img]

:)))

Jah, nobeden ji ni kriv, če so se ji “sesedle” plastične operacije. Če ne bi drezala v telo, bi se verjetno bolj fino postarala.

Prezru si povdarjene atribute 🙂

Če pa me Antilopa prepričuje, da je moškim vseeno (sedanjost)

[img]http://topnews.in/light/files/pamela-anderson-peta.jpg[/img]

Kot pa tole (izpred 20 let)
[img]http://static.werdyo.com/b/wp-content/gallery/2010/07/14b/anderson/pamela_anderson_young-0.jpg[/img]

:)))[/quote]

Meni PA ni nič posebnega, kot drugo zakaj bi morala biti sploh kateri podobna, če sem lahko podobna sama sebi? Makes no sense tvoja pripomba 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Na drugi sliki je huda, na prvi pa za v kanto.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Seveda so tudi operacije krive, ampak leta niso zanemarljiva, 20 let razlike je ena generacija! ;))

Mlada je bila luštna naravna blondinka.

Hipoteticno vprasanje. Po 20 letih je potreben update ali upgrade :)?

Mlada je bila luštna naravna blondinka.[/quote]

Ja, res, res – sem mogla še kar enkrat pogledat obe sliki 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Upgrade updejtov 🙂

Meni pa je lepa Penelope Cruz, Gwyneth Paltrow, Eva Green, Monica Belluci, Audrey Tautou (Amelie), Keira Knightley, Michelle Pfeiffer in Jennifer Connelly. Tako, na prvo žogo
(Zanimivo, najbolj “v spominu” imam igralke.)

Upgrade updejtov :)[/quote]

Zenska izjava?????

To je pa izjava … za si zapomnit 🙂

Pa še res je…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close