ženski ideal
A ti poznaš njena dovoljenja? Zakaj ji potem podtikaš, da izpostavlja brez “dovoljenja”?
kavelj je v pristopih: ti kar nekaj podtakneš (npr. da jaz skrivam .. — a te kaj briga kdo, ki ni omenjan na netu ☻ ) — druge / svoje pa izpostavljaš brez, da bi imela “dovoljenje” … kot, da jih imaš za 2m visokim zidom in sama razpolagaš z njimi po svoji mili volji.
Toliko o lastni volji, eni izbiri, odločitvi … ☺[/quote]Eni pač vedo kaj in s čim lahko razpolagajo po svoji mili volji brez, da bi zidali zidove… ;)[/quote]
točno te – eni vemo … mnogo vas pa ne ve ☺
A ti poznaš njena dovoljenja? Zakaj ji potem podtikaš, da izpostavlja brez “dovoljenja”?[/quote]
sledi debati bolj podrobno ☺
ni dovolj, da je oseba med nogami počena – pa ima zato že prav pred binglnom
Res ni dovolj. Vseeno pa to tudi ne pomeni, da nima prav, že samo zato, ker je ženska, kar ti ji podtikaš. Mogoče je tako pri tebi, ni pa povsod. Ponekod imata lahko prav celo oba in noben nima nič proti.
Kaj je že tema? Aha, ženski ideal! Ali mi lahko kakšna predstavnica nežnejšega spola odgovori na vprašanje, ki se navezuje na to temo, namreč kakšna je za vas dobra moška rit? Enkrat sem se pogovarjal s prijateljico, ki mi je omenila, da je videla enega tipa, ki je imel hudo dobro rit, ko sem jo povprašal kako zgleda taka rit, je samo nekaj jecljala, na koncu je zaključila, da moja vsekakor ni taka…Torej kakšna pa je?
Eni pač vedo kaj in s čim lahko razpolagajo po svoji mili volji brez, da bi zidali zidove… ;)[/quote]
točno te – eni vemo … mnogo vas pa ne ve ☺[/quote]
Včeraj sem srečala enega moževega poslovnega partnerja. Prva stvar, ki mi jo je rekel po stisku roke, da je o meni že ogromno slišal, da moj mož ves čas govori o meni in da je res vesel, da sva se spoznala tudi “v živo”. Ali je moj mož razpolagal z mano, govoril o meni, delil moje (upam, da samo) dobre plati, po mili volji, kot da bi me imel za 2m visokim zidom?
Praviš, da gre za vprašanje pristopa. Dobro. Ampak kaj je vsebina tega pristopa: na konkretno vprašanje nisem dobila odgovora… Kaj je tisto, kar bi po tvojem mnenju zahtevalo poseben dogovor/odobritev? In zakaj?
Ali ne gre zgolj za vprašanje postavljanja meja – tako kot pravi On, da vemo, s čim razpolagamo? Isto kot npr. brskanje po telefonih ali po torbicah. Nekaterim je normalno, da brskajo po partnerjevem telefonu ali torbici, če je tam nekaj, kar potrebujejo. Pri drugih je pa to nedopustno vdiranje v zasebnost…
Seveda me osebe ne zanimajo. Me pa zanima, zakaj si postavil mejo tja, kjer jo imaš. Ker ne razumem. Zgolj to, nikogar ne ogrožam, nikomur nočem nič žalega. Pa tudi to “zanimanje” si ti pripeljal ponovno na plan s svojim komentarjem,da ponujam pečenko, sicer o tem sploh ne bi debatirala.
Ne podtikam, zgolj provociram 🙂 In ti vsakokrat ugrizneš v to vabo 😛
in kateri ženski ne paše “pihanje” na dušo ….
ker mi je pač tema ob kateri grizem, praskam, opletam z repom … renčim … in si ti hvaležna “hrana”.
Happy ☺
in kateri ženski ne paše “pihanje” na dušo …. [/quote]
To ni poanta in to dobro veš 🙂 Pa spet si zaobšel vprašanje – in tudi to dobro veš 😉
ker mi je pač tema ob kateri grizem, praskam, opletam z repom … renčim … in si ti hvaležna “hrana”.
Happy ☺[/quote]
Happy? S čim? Saj nisi nič pojasnil :DDD.- razen tega, da grizeš, kar lahko vsak vidi 😛
Lahko se pa pretvarjam :D, da boš ti happy :). No, bom tako naredila. Happy? 😉
in kateri ženski ne paše “pihanje” na dušo …. [/quote]
To ni poanta in to dobro veš 🙂 Pa spet si zaobšel vprašanje – in tudi to dobro veš 😉
Happy ☺[/quote]
Happy? S čim? Saj nisi nič pojasnil :DDD.- razen tega, da grizeš, kar lahko vsak vidi 😛
Lahko se pa pretvarjam :D, da boš ti happy :). No, bom tako naredila. Happy? ;)[/quote]
srce … blodenja ženske, ki živi od senci svojega moža — niso moja tema.
sploh pa nisva na chatu, da bi se samo midva prepucavala v temi, ki ni temu namenjena.
Odpri temico s svojimi izhodišči … pa bom mogoče kaj konstruktivnega prispeval.
[sup]Lahko pričakuješ kaj v stilu “razočaranih gospodinj”, ker njihovi možje pred njimi drugim ženskam lezejo pod hlačke ☺[/sup]
Lahko se pa pretvarjam :D, da boš ti happy :). No, bom tako naredila. Happy? ;)[/quote]
sploh pa nisva na chatu, da bi se samo midva prepucavala v temi, ki ni temu namenjena.
[sup]Lahko pričakuješ kaj v stilu “razočaranih gospodinj”, ker njihovi možje pred njimi drugim ženskam lezejo pod hlačke ☺[/sup][/quote]
Pospravi krempeljčke. Nič ti nočem.
Lepo bodi. in ne, ne bom odpirala nobene teme. Fasado sem že vldela, do vsebine nimam dostopa. Za tvoje življenjske recepte .. pa sem premlada 😛
[sup]Lahko pričakuješ kaj v stilu “razočaranih gospodinj”, ker njihovi možje pred njimi drugim ženskam lezejo pod hlačke ☺[/sup][/quote]
Pospravi krempeljčke. Nič ti nočem.
Lepo bodi. in ne, ne bom odpirala nobene teme. Fasado sem že vldela, do vsebine nimam dostopa. Za tvoje življenjske recepte .. pa sem premlada :P[/quote]
imaš pa srečo, da lahko umreš, predno boš razočarana godpodinja
To ni poanta in to dobro veš 🙂 Pa spet si zaobšel vprašanje – in tudi to dobro veš ;)Happy? S čim? Saj nisi nič pojasnil :DDD.- razen tega, da grizeš, kar lahko vsak vidi 😛
Lahko se pa pretvarjam :D, da boš ti happy :). No, bom tako naredila. Happy? ;)[/quote]srce … blodenja ženske, ki živi od senci svojega moža — niso moja tema.
[sup]Lahko pričakuješ kaj v stilu “razočaranih gospodinj”, ker njihovi možje pred njimi drugim ženskam lezejo pod hlačke ☺[/sup][/quote]NM tvoje misli so tvoja dejstva na katerih obsojaš vse in vsakogar okoli sebe in potem se zaštrikaš z ljudmi, ki jim kao ne verjameš, ker odstopajo od tvojih “dejstev/misli”…..
Naporen si :/
http://modelsrule.com/wp-content/uploads/2012/05/doutzen-kroes-elle-russia-june-2012-5.jpg
Prava joškarka.[/quote]
Sadni, toliko jih že ima, da tebi lahko gof…. zamaši z njimi 🙂
Dober video – potrjuje subjektivnost lepote in da je pretirana samokritičnost škodljiva 🙂
http://www.dailylife.com.au/health-and-fitness/dl-wellbeing/the-body-image-video-every-woman-should-watch-20130417-2hz3v.html%5B/quote%5D
“Only 4% of women around the world consider themselves beautiful …
http://www.dailylife.com.au/health-and-fitness/dl-wellbeing/the-body-image-video-every-woman-should-watch-20130417-2hz3v.html%5B/quote%5D
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Forum je zaprt za komentiranje.