Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKI IDEAL

ŽENSKI IDEAL

Svet bi bil mnogo lepši in prijetnejši, če več ljudi tako razmišljalo, a žal temu ni tako, da seveda ne omenjam tega, da so nekateri krivični/zlobni, kljub temu, da povsem v redu izgledaš, da nimaš nekih večjih vizualnih napak, pa se nekateri namerno spravijo nate (v smislu videza), ker drugače ne znajo uničevati samopodobe ali kakršenkoli je že cilj v ozadju ali obratno, da ti blebetajo o tem, kako dobro in lepo zgledaš nimajo pa pojma, kaj imaš v sebi in kaj iščeš v življenju (jih pač ne zanima)… Ravno zato mi je videz nekaj, kar ne maram, da mi kdorkoli prodaja tupe izjave o tem na moj račun – mi ne sede, raje slišim nekaj o svojih sposobnostih ali karakterju ali da dobim eksistenčno vprašanje, takrat vem, da me nekdo ceni zaradi vsebine in ne embalaže; ja, posledično zato sem samska, ker so vsi začetni odnosi tako plitki/površni in tega res ne rabim in mislim, da nas je mnogo takšnih, ki tako doživljamo svet.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Se pridružujem mnenju glede Monice. Predvsem mi je všeč, ker je naravno lepa – brez pretiranega make up-a. Pa čudovite zobe ima. Black magic woman. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svet bi bil mnogo lepši in prijetnejši, če več ljudi tako razmišljalo, a žal temu ni tako, da seveda ne omenjam tega, da so nekateri krivični/zlobni, kljub temu, da povsem v redu izgledaš, da nimaš nekih večjih vizualnih napak, pa se nekateri namerno spravijo nate (v smislu videza), ker drugače ne znajo uničevati samopodobe ali kakršenkoli je že cilj v ozadju ali obratno, da ti blebetajo o tem, kako dobro in lepo zgledaš nimajo pa pojma, kaj imaš v sebi in kaj iščeš v življenju (jih pač ne zanima)… Ravno zato mi je videz nekaj, kar ne maram, da mi kdorkoli prodaja tupe izjave o tem na moj račun – mi ne sede, raje slišim nekaj o svojih sposobnostih ali karakterju ali da dobim eksistenčno vprašanje, takrat vem, da me nekdo ceni zaradi vsebine in ne embalaže; ja, posledično zato sem samska, ker so vsi začetni odnosi tako plitki/površni in tega res ne rabim in mislim, da nas je mnogo takšnih, ki tako doživljamo svet.[/quote]Saj ne vem, če naj sem napišem, se čutim nagovorjeno, tistega o tvojem videzu nisem napisala iz lufta ali iz pokroviteljstva, sploh pa ne iz puhle zlobe ali podtalnih vzgibov, eventualno malo v hecu– si pa precej stroga in strupena danes, predvsem do ubogega samskega34, kaj neki ti je napravil, se pač kaže preprostega nice guya, saj tebe se tudi ne da skužiti samo po tem, kar pišeš, a misliš, da realno ne bi bila nekaj čisto tretjega vsakomur posebej, ki te tu bere? Jaz te pač poznam, ko sva toliko čvekali, in tvoj problem je, da se menda nezavedno znajdeš z ljudmi, ki jih, če že ne intelektualno pa vsaj po izobraženosti presegaš in potem si v nekem konfliktu, precepu, ker jih rabiš. Ali v smislu prijateljstva, partnerskega? odnosa (tu si še sama nisi na jasnem) ali pa kot razmerje delodajalec-delavec oziroma miks vsega tega. Zakaj si ne dopustiš in si najdeš tiste, o katerih pišeš, da vendar niso plitki in jih ni tako malo na svetu? Saj si ja v ljubljani ne pa nekje v prekmurski ravnici, čeprav saj ne rečem, da tam ne bi nikogar takšnega našla, ampak to svetobolje je vendar malo too much no, potem pa saj bi še šlo, če ne bi bilo pomešano s kar naenkrat neko hladno samozavestjo in kot jeklo močnimi stališči, da človek nima pojma, ali imaš sploh problem ali hočeš provocirati, čeprav po drugi strani provokacij menda ne maraš? Delaš se kot da ti ni nič jasno, potem pa usekaš nazaj, a veš in to na tretjo potenco, in to dopušča samo ali-ali, in pri tebi je šlo pač svakič za princip “run forrest, run!” ne vem zdaj točno ali s tvoje strani ali pa z one druge– v glavnem tu je razlog za površinske odnose, ki jih navajaš, da si jih imela, in o katerih zgoraj piše Marko.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, vseeeno mi je kaj meniš o mojem videzu, tudi če bi napisala da sem grda kot smrtni greh, ni pomembno. Model single34, mi ne deluje po svojih postih vreden zaupanja, niti ne verjamem temu kar je prvotno napisal, ne znam razložiti racionalno zakaj ne, pa tudi podaja neke nasvete, kot da je nek zmenkarski guru pa pravopis mu dela težave in hvali se z mirnostjo in sramežljivostjo, na koncu koncev se celo oplemeniti v zlato…res popolnoma zgrešen pristop, da bi lahko pokazala svojo pristno toplo naravo 😉
Veš kaj je moj problem, rada bi več od sebe pa ne vem, kako naj to dosežem, ravno tako bi rada več družbene sprejetosti, toda kaj če ne znam prepoznati pri drugih ljudeh, kaj bi radi in česa si želijo, meni se zdi da sem za določene potrebe drugih preprosto slepa, ne namenoma – preprosto jih ne zaznam. Provokacije, ne vem če je moje pisanje podtikanje provokacij bralcem mojih zmazkov, koliko se zavedam naj ne bi bilo. Delam se da nič ne vem, morda testiram samo sebe, če bom tako kaj bolj sprejeta, a sem pri tem grozljivo neuspešna 😉 Tistega dela, kar si navedla o površinskih razmerjih ne razumem popolnoma, vem pa da si želim, da bi me drugi ljudje videli, a ne zgolj z očmi.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Katenjka, vseeeno mi je kaj meniš o mojem videzu, tudi če bi napisala da sem grda kot smrtni greh, ni pomembno. Model single34, mi ne deluje po svojih postih vreden zaupanja, niti ne verjamem temu kar je prvotno napisal, ne znam razložiti racionalno zakaj ne, pa tudi podaja neke nasvete, kot da je nek zmenkarski guru pa pravopis mu dela težave in hvali se z mirnostjo in sramežljivostjo, na koncu koncev se celo oplemeniti v zlato…res popolnoma zgrešen pristop, da bi lahko pokazala svojo pristno toplo naravo 😉
Veš kaj je moj problem, rada bi več od sebe pa ne vem, kako naj to dosežem, ravno tako bi rada več družbene sprejetosti, toda kaj če ne znam prepoznati pri drugih ljudeh, kaj bi radi in česa si želijo, meni se zdi da sem za določene potrebe drugih preprosto slepa, ne namenoma – preprosto jih ne zaznam. Provokacije, ne vem če je moje pisanje podtikanje provokacij bralcem mojih zmazkov, koliko se zavedam naj ne bi bilo. Delam se da nič ne vem, morda testiram samo sebe, če bom tako kaj bolj sprejeta, a sem pri tem grozljivo neuspešna 😉 Tistega dela, kar si navedla o površinskih razmerjih ne razumem popolnoma, vem pa da si želim, da bi me drugi ljudje videli, a ne zgolj z očmi.[/quote]Glej, mogoče testiraš na napačen standard, mogoče bi si morala pripraviti nove vzorce, ali pa postopke? Ja a veš, jaz sem tudi izvajala take teste -po principu sizifovega dela-, potem sem pa slučajno nekje prebrala, kaj je einstein rekel o tem, kaj lahko pričakuješ, če ponavljaš eno in isti stvar v istih okoliščinah. Sicer pa, družbena sprejetost, to je kar nekaj, neki fake pojem, se mi pa zdi, da s takšnim pisanjem si daleč od širše družbene sprejetosti, družba je zaščitniška do svojih interesov in spraviti se na nekoga, ki ne piše nič ravno nesprejemljivega, je preveč tvegano, celo na takem forumu in celo če nisi ravno osamljena. Te bodo začeli poglobljeno in napačno razčlenjevati in ti spet ne bo prav- saj si nekje napisala, da ženske najdejo prav povsod napake–
nikar se ne delaj ubogo, prijateljica, tudi jaz sem. Petek oz sobota zjutraj je in sva menda obe bluzili doma pred računalnikom, kaj ko bi drugič šli raje na pir, kave ne pijem, to sem že pisala, da bi se pa nama kdo pridružil, pa tudi ni upati. Še dobro, ali pač, še tega bi manjkalo, da bi prišlo do kakih površinskih odnosov. Midve se vsaj razumeva, ali pa je bila tisto provokacija, saj ne vem…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Družbena sprejetost je fake? Morda res mislim, da je life idealen, ker si to želim, ti pa praviš, da to ni možno. Ne vem, čemu bi me morali razčlenjevati, ni to spet izgovor, da najdeš napake ali pa nekaj, da se lahko omalovažuje? Delam se ubogo? S čim? Mene ne moti, če visim pred kompjuterom, v nasprotnem bi tako ali tako gledala kakšen film ali brala knjigo, ven me ne vleče, preprosto ne najdem v tem nobenega zadovoljstva oz če bi mi to bilo v interesu bi zagotovo že bila v kakšni družbi 😉

Katenjka, zakaj večino mojih stavkov vzameš kot osebno provokacijo? Je to kakšna osebna obramba in zavračanje mene oz mojih mnenj? Upam, da ne, drugače je vso tvoje in moje pisanje brez pomena 😉

A grda je? Po tvojih merilih? Ljudje so grdi!? Sebe pa šteješ za super model?[/quote]

Preberi si celoten najin pingpong v tej temi na temo ŠG pa ti bo jasno.

Beseda grd NI ekspresiven izraz, prosim, vzemi v roke SSKJ in se prepričaj. Gre za kakovostni pridevnik. Običajna raba.

Slabo poznaš svojo vrsto cccc Nekateri moški bi jo z veseljem, drugi pa ravno iz zgornjega razloga ne. Nekaterim pa sploh ni privlačna, si moreš mislit, in ne, nisem mislila geje.

@bebita, tudi meni je Belluccijeva hot, samo ona ni Slovenka :)))

@katenjka
, saj je odgovoril! Ti pa tvoja intuicija! Beri med vrsticami! Ne bi je imel, jasno, njemu mora bit vizualno kot tudi karakterno top.

No tukaj je verjetno odveč pripomniti, da je moski 111 napisal, da je mislil izključno vizualno komponento, ki j ne gre podcenjevati oz. zanemariti, saj smo ljudje fizična bitja.
Marko, a bi ti lahko bil s punco, ki je dobrosrčna, mila in prijazna, ki bi te v vsem razumela in bi sebe razumela, in še celo ti njo, pa ti ne bi bila niti malo fitzično všeč? Ali bi ti spričo tvojega fascinantnega razumevanja sleherne situacije nenadoma postala všeč, pa če bi ti bila še toliko pač, antipatična?! -ISKREN ODGOVOR prosim – hvala 🙂 :))))[/quote]

Katenjka, sprva se mi je zdelo ko si sve srečale na 4 oči, da si vizualist, v zgornjem komentarju/vprašanju pa si to tudi potrdila 😉

Krivokljun

Kakor koli obrneš, veliko moških se slini za takšnimi ženskami, kot je tale Špela, Verboten…
Jaz sem med tistimi, ki mi ni nobena od teh ni kaj ekstra 😀 , ampak poznam pa gledišče moških, da vem, kaj jim je “pretežno” všeč. In veliko moških bo gledalo vremenarno po tv, čeprav sicer ne spremlja vremena, če je ta ženska “dobra” :)), ali pa če se pojavi kje v bližnji gostilni “dobra kelnarca” (mlada, seksi, koketna :D), bo tudi naval moških – mladi, poročeni, stari,… :))), tako pač je. Je*** ga, menda smo moški primitivne živali, saj to ti je znano kot beli dan? 😀 Glede na napisano, se mi zdi, da ne!? :)))) So pa izjeme, to drži, ki ne gledajo tako, npr. jaz. haha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Očitno sem jaz na same izjeme naletela. Zdaj ne vem, če naj to vzamem kot plus ali bolj minus …

A čitaš misli moških, jim vidiš v glavo? 😉

A grda je? Po tvojih merilih? Ljudje so grdi!? Sebe pa šteješ za super model?
Kvečjemu lahko rečeš, da ti ni osebno simpatična, če nočeš biti vulgarna, ampak to ne spremeni dejstva, da se tudi tvoj moški po vsej verjetnosti ne bi dolgo obiral, če bi imel priložnost to “grdobo” spraviti v horizontalni položaj, ker med moškimi je kar (za)željena. 🙂

Alexis

Alexis, vsakič, ko nekdo omeni žensko, ki je bolj polne postave, ti vskočiš “v luft” in omenjaš vitkost kot “protiutež” in normativ lepotnega ideala, ker si sama zelo vitka, a ne? Očitno si malo nevoščljiva, da moški tu ne kompliciramo preveč, da so nam lahko tudi takšne “baročne” erotične in seksualno privlačne. Okusi so razlićni, sprejmi dejstvo, če je tvoj s tabo zadovoljen in si mu takšna všeč, pa se itak nimaš kaj obremenenjevati, tudi če imaš 45 kg. :)[/quote]

Zdaj pa samo še zadnjič sodelujem v tej temi, ker je res po eni strani brezsmiselna in se samo ponavljamo (se strinjam v katenjko, nihče si ne more pomagati, kako izgleda) in povem še stotič: mene motijo predvsem dvojna merila. Tu se boš strinjal z mano, da je forum poln žalitev vitkejših žensk (ki nekatere izgledajo povsem normalno in zdravo), pa se nihče ne obregne ob to. Tudi tvoje pisanje, da so vitkejše ženske slabše mame, je na nek način žalitev, pa se spet nihče ne obregne razen mene, ki mi gre to tvoje poudarjanje pač malo na živce – tudi podkovano ni z nobenim znanstvenim dokazom. Ampak saj vem, še vedno boš tako trdil …

Glede skakanja v luft: ti vedno skočiš v luft, če katera omeni, da si je všeč takšna, kot je – z vitko postavo – in jo začneš prepričevati, da pa moškim pa že niso všeč takšne.

In še glede nevoščjivosti: nevoščljivost pomeni, da si želiš nekaj, česar sam nimaš. Če bi si želela biti chubby in bi bila nevoščljiva, bi en mesec pretiravala s testeninami, pico in čokolado in problem bi bil rešen 🙂 Tako pa se s takšno postavo, kot jo imam, počutim fenomenalno in predvsem se mi zdi bolj praktična (zaradi gibanja in zaradi oblačenja) ter se zato prehranjujem normalno, da jo vzdržujem. Tudi takšne postave so mi bolj všeč na drugih ženskah (pa ne glede na to, kaj pravijo moški standardi s tabo na čelu), edino te žalitve mi gredo na k****).

Zdaj pa samo še razlaga, zakaj so mi bolj všeč vitke ženske: ker mi je blazno všeč in seksi (če bi bila moški, bi bil to moj fetiš) dokaj ozek pas in droben zgornji del telesa. Pri večini močnejših se ta linija izniči, zato mi pač takšne postave niso všeč. Širok pas (kot ga ima Grošljeva) me spominja na moško telo, kljub vleiki košarici. Ozek pas mi je pač poezija, nekaj najlepšega na ženski postavi (ok, saj vem, da večini ni).

V kolikor nimaš nič skupnega s Frau Grošelj kot + 🙂

Hvala “samička” s to slikico si pa zadela piko na i, skratka polepšala si to stran.:)

Samo moski111 ne bo najbolj zadovoljen, bi bilo fajn, da mu še Špelco nalimaš 🙂

@anatilopa, saj, če je ženska sama sebi všeč, je čisto fajn, je pa seveda drugo, če misli, da je vsem moškim všeč, pa potem pade na realna tla, in padec zna bi običajno zelo boleč.:)

@krivokljun
čica, žal res ni; ampak s(m)o tudi Slovenke lepe, pa reči kar hočeš.:) Meni je všečna Tanja Bivic… pa še mamica je postala.

Alexis je dobro povedala, načeloma so nam privlačni takšni, ki so telesno podobni nam. Zato tudi meni ni privlačna Petra Majdič, ker se težko poistovetim z njo, ker imam sama bolj baby face obraz in suhljato-nešportno telo. Mi niso bile nikoli privlačne športnice, no razen tenisačice Anne Kounikove. Sexy so mi ženske, ki imajo podobne obraze in postavo kot jaz iz čisto enostavnega razloga, se poistovetim z takšnimi. Tako kot bo neki športnici ideal ženskega telesa in obraza recimo Serena Williams, bo meni eden od idealov Nadija Bičkova: http://www.paradaplesa.si/?Id=na_spici&View=novica&novicaID=645

ali pa še ena izmed meni najlepših žensk na svetu bivša od Ramazzotija Michelle Hunziker: http://www.michellehunziker.net/index.html

A čitaš misli moških, jim vidiš v glavo? ;)[/quote]

Z njimi se pogovarjam, družim, seksam, živim.

Mah, jaz sem pa vidla že toliko nasprotnih parov, da se mi ne zdi, da gre pri podobnosti za neko večino. Ena moja kolegica je precej močna, imela je same suhe tipe, res suhe, edino njen ta zadnji je bil širši od nje.

Dvomim da veza preživi, če se ob še tako lepem bodyju izkaže nekompatibilen karakter. Več šans ima nekdo, ki se s pratnerjem ujema, z videzom pa se “sprijazni” oz. ga sčasoma vzljubi. Čeprav, kdo bi pa rad videl, da njegov partner(ka) hodi z njim zaradi napačnih vzrokov in ne zato, ker mu je všeč kot celota??!

Ne, krivokljun jaz sem tukaj mislila glede enakega spola, da se ženske poistovetimo z drugimi ženskami..in moški tudi mogoče podobno delajo. Sedaj pri nasprotnih sploh pa ne vem, moj frend vedno pravi da lahko dejtaš takega kot si sam. Je pa to plitko no, pač če sedaj diskutiramo samo glede fizičnega izgleda, sem tudi sama videla pare ko je bila ženska debela pa skupaj z nekim suhim in obratno in vse variante vmes. Kemija je važna in the whole package.

Ah ha res še zadnjič no Matjažko: ideali pa se spreminjajo skozi čas in tudi to mogoče malo vpliva ne celotno moško populacijo 🙂 V petdesetih letih je bil blazno moderen ozek pas na ženski (zagotovo je bilo takrat več moških, ki so to gledali), danes pa pač Grošljeva 🙂 Moda se vrača, mogoče pa še pride nazaj 🙂

Upam si trditi, da zaradi povečevanja priljubljenosti plastičnih operacij in potrošništva pač favorizirajo in oglašujejo tisto, kar je možno prodati. To pa zagotovo vpliva ne samo na ženske, ampak tudi na moške.

A čitaš misli moških, jim vidiš v glavo? ;)[/quote]

Z njimi se pogovarjam, družim, seksam, živim.[/quote]
Glede na to kok velik pišeš po forumu pa s kašno lahkoto te je sprovocirat, bi prej reku, da ga nisi dobila v ritko že par let.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti si tako zaciklana v to plastično kirurgijo da saj ne vem če boš kdaj našla pot iz tega. Tudi ne vem, kje si zasledila, da se na forumu kritizira suhe ženske, in še spet, kje si zasledila, da jih matjažko kritizira, nekje je celo napisal, da so vse ženske lepe; ali ne ti moraš po svoje kot perpetuum mobile ;))) Aja zdaj si zadnjič pisala o tem cccc Prvič, kot verjetno ti je jasno, je trapasto neki ženski , ki ima graciozno aristokratsko postavo, suha, astenična, ji gor pripeti neke c, d e košarice. To je noro. In drugič, nekatere imajo take naravno. Kaj boš zdaj naredila, take in drugačne je bog ustvaril. In bi že davno izumrli vsi astenični tip konstitucij, če se ne bi sparčakali med sabo ali po principu podobno s podobnim ali po obratnem ali pa ko fizika sploh ne igra tolikšne vloge. So še bolj plehke stvari na svetu, po katerih se ljudje spravijo skupaj, če mene vprašaš je to denar ali status. Kar se špele tiče, je ne poznam, v živo je nisem videla, fotk njenih tudi ne gledam, meni se zdi, da je moškim pač lahko simpatična, sem pa prepričana , da ne vsem (se omejujem na vizualno, ponavljam, je ne poznam), bi pa pripomnila nekj, v to sem zelo preprična, da je moškim nasplošno simpatična in privlačna preprostost naravnost ženske, ki se ne ukvarja z nekimi primerjavami nje same z drugimi, ne opisuje , ekspresivno ali po sskj, koliko je ona drugačna ali boljša po standardih na pram neki “znani” ženski ali pa kolegici s sosednjega štuka v stilu ”fak lej una je pa taka”, dalje da ji ni neka panika če se kdaj zredi za kakše pol kilce, če imaš nek normalen način živlnjenja, imaš itak konstantno težo (mislim maso), ki jo vzdržuješ, ki jo je najbolj zdravo vzdrževati in to ne z nekimi nevrotičnimi dietami, pri ženskah to niha, saj vemo zakaj, –da se ne preverja vsakič, če nima preveč, sprašuje, išče neke potrditve, če je dovolj suha… ok, v najstništvu, kaj pa vem no, kasneje si pa ne predstavljam take ženske kot matere, mije prav žal, in nekemu normalnemu moškemu so take nevroze rahlo moteče. Se pa strinjam, imaš tudi nevrotične tipe–
Kolikor sem razumela, je bilo vprašanje, katere ženske so vam vizualno všeč (sicer se za moje pojme težko izolira samo fizična komponenta, ampak ok nima veze), in ne prepucavanje, kako je lahko tebi taka ženska všeč, ki je grda, ki je taka ali taka– in potem spet “ah saj vem, moški gledajo samo na joške,” –ne ne gledajo in četudi bi, kajje bolj moteče, to da nekdo gleda v joške ali to, da punca, ki je očitno ne gledajo v joške, tega ne zna kompenzirati drugače kot z izjemno inteligentno racionalizacijo, da je dotična ženska grda–

Alexis

Saj se ve, tiste, ki zavidajo suhicam, da niso same takšne. Ampak jaz tega nisem nikjer zasledil?
Na podeželju pa je (bilo) takšno prepričanja, da “prava” ženska mora biti “bolj močna”.

A res? Kriterij za “dobro mamo” so osebnostne kvalitete, kaj ima veze, če je suha ali pa bolj močna?

Aja? Kje? Ne bi vedel. Če se počutimo dobro v lastni koži, potem nima veze, koliko kg pokaže tehtnica.

To je res, tudi kulturno je to različno. Kje so že tiste hribovske ženske, ki si dajejo obroče na vrat, da se jim podaljša, menda Tajska.

Katenjka

Nikjer….

Glej katenjka saj me ne rabiš brat, če ti gredo moji posti na živce (več kot očitno) – meni tudi kdo, pa ga pač preskočim. Pišem pa lahko, kolikor hočem in kaj hočem (tudi, če se mi zdi nek trenutek, da zadnjič – kaj ti nisi tudi rekla, da ti je dovolj?), saj je javni forum, moderator pa me še ni odstranil. Kje sem to zasledila? Na tem podforumu pa na drugih sem zasledila izraze kot so android, štanga, anoreksičarka, ploharca, deska, neprava ženska in podobno – in to se po malem piše že več let, pa se noben ne obregne – še aplavzira se. Pa da so manj sposobne za materinstvo – kar je meni tudi osebno žalitev, pa še znanstvenih osnov nima. Seveda se ne zdi nobenemu žaljivo. V luft se skoči samo, če kdo malo stopi na rep okroglim, ker jim je pač treba samo aplavzirat.

Ok, katenjka, upam da še spiješ kaj močnega in čao.

[img]http://static-1.mojvideo.com/foto112459-17561-207754/spela-groselj.jpg[/img]

Sem se potrudila za moskega111, da si bo v ponedeljek, ko bo zopet na delovnem mestu, lahko spočil svoje učke 🙂

Bibitka, zgornji del bi bil sploh lep, če bi bil pristen :)). Ampak dobro, ni treba dlakocepiti :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close